PETUNJUK CBD

Pandhuan pamula kanggo cannabinoids.

APA ITU CBD?

CBD minangka salah sawijining luwih saka 100 cannabinoid sing ditemokake ing hemp. Panemuan cannabidiol ngowahi lanskap ganja kanthi ngidini wong ngalami kekuwatan tanduran kasebut tanpa efek psikoaktif THC. Panemuan kasebut nyurung jarum kanggo nampa ganja nasional. Saiki, peneliti nyinaoni CBD kanggo macem-macem panggunaan kanggo awak lan pikiran. 

Pendhudhuk AS

ya wis! Hemp sah! RUU Pertanian 2018 ngowahi Undhang-undhang Pemasaran Pertanian Amerika taun 1946 lan nambah definisi rami minangka komoditas pertanian. Bill Farm 2018 nemtokake hemp mentah minangka komoditas pertanian, bebarengan karo jagung lan gandum. Hemp sacara jelas ora kalebu saka perawatan minangka "ganja" miturut Undhang-undhang Bahan Kontrol federal ("CSA"), tegese rami ora, lan ora bisa dianggep, minangka zat sing dikontrol miturut hukum federal lan Administrasi Penegakan Narkoba AS ("DEA") nindakake. ora njaga wewenang kanggo hemp.

 

Pelanggan internasional

Kita kapal internasional! Nanging, ngimpor produk CBD menyang sawetara negara iku ilegal.

Ya, cannabinoid umume ditrima dening umume wong lan sampeyan ora bisa overdosis CBD. Ngantuk minangka efek samping sing paling umum. CBD sesambungan karo obat-obatan tartamtu, dadi yen sampeyan nggunakake resep apa wae, takon dhokter sadurunge nyoba CBD.
Ora, sampeyan ora butuh resep kanggo tuku CBD utawa produk cannabinoid liyane.

MANFAAT POTENSI CBD*

Kimia awak saben wong beda-beda lan iki bisa nyebabake efek CBD sing beda-beda sajrone wektu. Disaranake njupuk dosis sing padha kanggo 1-2 minggu lan mirsani efek. Yen sampeyan ora aran asil sing looking for, nambah jumlah dosis utawa frekuensi dosis kanggo nemtokake apa sing paling apik kanggo sampeyan.

CANNABINOID

Cannabinoids minangka klompok senyawa kimia alami sing ditemokake ing tanduran Cannabis sativa. Dheweke bisa sesambungan karo reseptor ing sistem endokannabinoid awak kanggo ngasilake macem-macem efek terapeutik. Ana luwih saka 120 cannabinoid sing dikenal lan akeh liyane sing durung ditemokake.

Kepiye CBD bisa digunakake?

CBD mbantu ngatur sistem endokannabinoid. ECS minangka jaringan sinyal ing awak sing ngatur napsu, nyeri, memori, swasana ati, stres, turu, lan fungsi kekebalan. Mulane cannabinoids tumindak ing macem-macem proses fisiologis.

Pisanan ditemokake ing awal taun 1990-an dening peneliti sing njelajah kepiye THC sesambungan karo awak manungsa, saben manungsa duwe ECS sing dibangun sanajan dheweke durung nate nggunakake ganja sajrone urip. Sadurunge larangan ganja, hemp lan mariyuana wis digunakake ewonan taun kanggo nambani sawetara penyakit, kalebu epilepsi, sirah, arthritis, nyeri, depresi, lan mual. Penyembuh tradisional bisa uga ora ngerti sebabe tanduran kasebut efektif, nanging pengalamane nuduhake efektifitas lan menehi dhasar kanggo panaliten ilmiah mengko. Panemuan ECS nuduhake basis biologis kanggo efek terapeutik saka cannabinoids tanduran lan wis narik minat anyar ing ganja minangka obat.

Reseptor CB1, sing biasane ditemokake ing sistem saraf pusat.

 

Reseptor CB1 umum bisa mbantu ngontrol:

Kelenjar adrenal

Brain

Tract Digestive

Sel Lemak

Ginjel

Sel ati

Paru-paru

Sel Otot

Kelenjar Pituitary

Ari balung mburi

Kelenjar Tiroid

Reseptor CB2, sing biasane ditemokake ing sistem saraf perifer, utamane sel kekebalan.


Reseptor CB2 umum bisa mbantu ngontrol:

Bone

Brain

Sistem Kardiovaskular

Tract Digestive

GI Trak

Sistem imun

Sel ati

Sistem saraf

Pancreas

Jaringan Periferal

limpa

PENGARUH ROmbongan

Akeh pelanggan luwih seneng produk spektrum lengkap, amarga asring digandhengake karo efek rombongan. Istilah iki nggambarake bukti adhedhasar pengalaman ing ngendi kabeh komponen (cannabinoids, terpenes, lan sapiturute) ing tanduran bisa sinergis bebarengan ing awak kanggo nggawe efek sing seimbang. 

TERPENES

Luwih saka 100 macem-macem terpene wis diidentifikasi, lan duwe peran penting kanggo mbedakake aroma lan efek saben galur. Sawetara terpenes bakal menehi hemp efek sedative, dene terpenes liyane bakal menehi galur efek uplifting lan motivasi. Garis Cadangan Pribadi kita diisi karo terpenes sing diekstrak ing omah sing menehi efek sing dibutuhake.

BIOAVAILABILITY

Saben cara njupuk CBD wis tingkat beda saka bioavailability, yaiku jumlah zat sing mlebu aliran getih sajrone wektu tartamtu. Iki bisa mbantu nemtokake jumlah sing kudu dijupuk, lan ing wangun apa, kanggo mesthekake sing tepat dosis bener rampung ing sistem sampeyan.

Jinis Produk CBD

Ana telung spektrum cannabinoid utama: Spektrum lengkap, Spektrum sing wiyar, Lan Isasing.
Nalika istilah kasebut bisa uga rumit kanggo wong sing durung ngerti, mula gampang dibedakake yen sampeyan wis sinau.

Spectrum CBD Lengkap

Produk CBD spektrum lengkap ngemot jumlah THC cilik (<0.3%), uga terpenes lan cannabinoid liyane.

Spektrum Broad CBD

Produk CBD spektrum sing amba ora ngemot THC nanging kalebu senyawa tanduran, terpenes, lan cannabinoid liyane. 

Isolasi CBD

Isolate pancen CBD utawa cannabinoid tunggal liyane kaya CBG lan CBN. Iki rampung THC gratis lan ora kalebu cannabinoid liyane utawa senyawa hemp tambahan.