Dhukungan pelanggan

Ora weruh jawaban kanggo pitakonan sampeyan?
Nelpon kita ing 303.927.6130 kanggo bantuan!

(Buka 9 nganti 5, Senin - Jum'at MST)

kontak Extract Labs Dhukungan pelanggan

Duwe pitakonan babagan produk? Duwe masalah karo pesenan sampeyan? Mangga email [email dilindhungi] utawa manggon chatting karo kita kanthi ngeklik tombol ing pojok tengen ngisor layar!

Salah sawijining ahli ing omah bakal seneng nulungi sampeyan!

Pesenan lan Pengiriman

Ya! Extract Labs produk didol utawa dikirim menyang kabeh 50 negara.

Pesenan domestik biasane bakal teka 3-5 dina kerja sawise kiriman. Pesenan internasional butuh 4-6 minggu gumantung saka sepira pandhemen wis nyuda proses adat negara sampeyan.

Yen sampeyan wis nggawe pesenan lan pengin ngowahi barang utawa alamat pengiriman, hubungi tim Customer Care ing 303.927.6130 utawa hubungi kita ing ngisor iki. Yen pesenan durung dikirim, kita bisa ngowahi pesenan sing dikarepake. Yen pesenan wis dikirim, sampeyan kudu ngetutake proses bali / ijol-ijolan.

Kajaba kanggo produk apa wae sing ditunjuk minangka non-returnable, kita bakal nampa mbalekaken produk kanggo mbalekaken rega tuku, kurang biaya pengiriman lan penanganan asli, kasedhiya bali kuwi digawe ing pitung (7) dina saka kiriman lan kasedhiya. produk kuwi bali ing kondisi asli. Kanggo nyeleh bali, monggo nelpon 303.927.6130 utawa hubungi kita ing wangun ing ngisor iki.

Sawise pesenan diselehake, kita bakal ngirim email konfirmasi karo rincian pesenan. Pesenan sampeyan bakal dikirim dina sabanjure lan nomer pelacakan bakal dikirim kanthi otomatis menyang email!

Kita ngisi pajak dodolan ing sawetara negara miturut hukum lokal, kayata negara tartamtu sing mbutuhake pajak tambahan diet. Tarif pajak lan hukum beda-beda gumantung saka negara sing kita kirim. Negara ing ngisor iki bakal dikenani pajak nalika nindakake pesenan ing ExtractLabs.com: AL, AZ, AR, CA, CO, FL, GA, HI, ID, IL, IN, IA, KS, KY, LA, ME, MA, MN , MS, MO, NE, NV, NM, NC, ND, NY, OH, OK, RI, SC, SD, TN, TX, UT, VA, WA, WI, WV.

Layanan lan Program

Minangka bisnis sing diduweni Veteran pertempuran, kita mesthi nindakake! Kanggo nglamar, upload salah sawijining dokumen bukti kelayakan sing disetujoni menyang kita Program Diskon kaca. Mangga ngidini 3 dina kerja kanggo disetujoni. Sawise dokumentasi sampeyan wis dideleng, email otomatis bakal dikirim kanthi rincian langkah-langkah sabanjure, aturan, lan liya-liyane.

Klik link Grosir ing pojok tengen ndhuwur situs iki kanggo ndhaftar. Kanggo nglamar, upload salinan lisensi bisnis sampeyan. Mangga ngidini 3 dina kerja kanggo disetujoni. Sawise dokumentasi sampeyan wis dideleng, email otomatis bakal dikirim kanthi rincian langkah-langkah sabanjure, aturan, lan liya-liyane.

Nggawe akun karo Extract Labs tegese sampeyan bisa nglacak pesenan, ninggalake review produk, nampa diskon khusus, njaluk tandha produk, lan liyane!

Kadhangkala, kita bakal ngirim email singkat kanthi tawaran khusus, insentif, lan warta CBD paling anyar. Kanggo ndhaptar, gulung menyang sisih ngisor kaca apa wae ing situs kita lan ketik alamat email sing disenengi. Sampeyan uga bisa langganan nalika nggawe akun utawa ing dashboard akun pelanggan.

Kantor pusat

Drop-off bahan tanduran