Sarat lan Ketentuan

The Extract Labs Loyalty Program menehi ganjaran marang pelanggan kanthi nilai adhedhasar jumlah dhuwit sing dituku lan tingkat kesetiaan pelanggan. Tingkat kesetiaan sampeyan adhedhasar basis rolas wulan, tegese sampeyan kudu ngentekake minimal saben tingkat ing rolas wulan sadurunge kanggo njaga status tingkat sampeyan. Ganjaran kasetyan ora bisa digunakake bebarengan karo kupon, sales, lan pesenan program diskon. Ganjaran nebus bisa ditumpuk siji liyane, tegese yen sampeyan duwe 600 TCTerms, ganjaran $10 lan $50 ganjaran bisa digabungake ing checkout. Poin ganjaran bakal dibatalake ing pesenan sing dibatalake, dibalekake, lan / utawa dibalekake. Insentif "Refer A Friend" mung bakal menehi poin yen pelanggan sing diarani durung nate pesen Extract Labs sadurunge. Ganjaran bertingkat "akses awal menyang dodolan", "hadiah barang dagangan", lan "tawaran eksklusif" bakal ditangani liwat komunikasi email. Yen sampeyan unsubscribe saka Extract Labs', sampeyan bisa uga ora nampa kabar babagan tawaran eksklusif iki. Penebusan poin mung bakal ditrapake kanggo biaya produk. Dheweke ora bakal nutupi biaya pengiriman, pajak, utawa biaya nalika checkout. Nalika nyetel ulang tahun, priksa manawa sampeyan milih tanggal sing bener. Yen ulang tahun sampeyan kudu dianyari, kita bakal mbutuhake salinan ID sing sah kanggo nindakake. Yen sampeyan wis nampa hadiah ulang tahun kanggo taun tanggalan saiki, sampeyan ora layak nampa hadiah ulang tahun kaping pindho nganti taun tanggalan sabanjure. TCTerms ganjaran review Product diwatesi kanggo 1 nebus ing wektu 24 jam. Mung review produk bakal menehi poin, review perusahaan ora. Extract Labs nduweni hak kanggo ngganti, ngowahi, utawa mbusak program iki lan pangguna sing disetujoni tanpa kabar. Poin ganjaran ora bisa dibalekake. Yen pesen digawe banjur dibalekake, poin kesetiaan ora bakal dibalekake.