EXTRACT LABS, INC. ("Perusahaan" utawa "Kita") ngurmati privasi sampeyan lan setya nglindhungi privasi kasebut liwat selaras karo kabijakan iki.

Kabijakan iki nggambarake jinis informasi sing bisa diklumpukake saka sampeyan utawa sing bisa diwenehake nalika sampeyan ngunjungi situs web www.extractlabs.com ("Situs web") lan praktik kita kanggo ngumpulake, nggunakake, njaga, nglindhungi, lan mbukak informasi kasebut.

Kebijakan iki ditrapake kanggo informasi sing diklumpukake:

  • Ing situs web iki.
  • Ing email, teks, lan pesen elektronik liyane ing antarane sampeyan lan situs web iki.
  • Liwat aplikasi seluler lan desktop sing diundhuh saka situs web iki, sing nyedhiyakake interaksi adhedhasar non-browser khusus antarane sampeyan lan situs web iki.
  • Nalika sampeyan sesambungan karo pariwara lan aplikasi ing situs web lan layanan pihak katelu, yen aplikasi utawa pariwara kasebut kalebu pranala menyang kabijakan iki.

Iki ora ditrapake kanggo informasi sing diklumpukake dening:

  • kita offline utawa liwat cara liya, kalebu ing situs web liyane sing dilakokno dening Perusahaan utawa pihak katelu (kalebu afiliasi lan anak perusahaan); utawa,
  • pihak katelu (kalebu afiliasi lan anak perusahaan), kalebu liwat aplikasi utawa konten (kalebu iklan) sing bisa nyambung utawa bisa diakses saka utawa ing situs web

Waca kabijakan iki kanthi ati-ati kanggo mangerteni kabijakan lan praktik kita babagan informasi sampeyan lan cara kita bakal nambani. Yen sampeyan ora setuju karo kabijakan lan praktik kita, pilihan sampeyan ora nggunakake situs web kita. Kanthi ngakses utawa nggunakake situs web iki, sampeyan setuju karo kabijakan privasi iki. Kabijakan iki bisa diganti saka wektu kanggo wektu (pirsani Owah-owahan ing Kebijakan Privasi Kita). Sampeyan terus nggunakake situs web iki sawise kita nggawe owah-owahan dianggep minangka nrima owah-owahan kasebut, mula priksa kabijakan kasebut kanthi periodik kanggo nganyari.

Wong Ing Umur 18

Situs web kita ora dimaksudake kanggo wong sing umure kurang saka 18 taun. Ora ana wong ing umur 18 sing bisa menehi informasi pribadhi menyang utawa ing situs web. Kita ora sengaja ngumpulake informasi pribadhi saka wong ing 18. Yen sampeyan ana ing sangisore 18, ora nggunakake utawa nyedhiyani informasi apa wae ing situs web iki utawa ing utawa liwat fitur, ndhaftar ing situs web, nggawe tumbas liwat situs web, nggunakake samubarang fitur komentar interaktif utawa umum ing situs web iki utawa menehi informasi babagan sampeyan, kalebu jeneng, alamat, nomer telpon, alamat email, utawa jeneng layar utawa jeneng pangguna sing bisa digunakake. Yen kita sinau kita wis diklumpukake utawa nampa informasi pribadhi saka wong ing 18 tanpa verifikasi idin wong tuwa, kita bakal mbusak informasi kasebut. Yen sampeyan yakin manawa ana informasi saka utawa babagan bocah ing umur 13 taun, hubungi kita ing [[email dilindhungi]].

Informasi sing Diklumpukake Babagan Sampeyan lan Cara Nglumpukake

Kita ngumpulake sawetara jinis informasi saka lan babagan pangguna situs web kita, kalebu informasi:

  • sing bisa diidentifikasi kanthi pribadi, kayata jeneng, alamat pos, alamat e-mail, nomer telpon ("informasi pribadhi");
  • sing bab sampeyan nanging individu ora ngenali sampeyan; lan / utawa
  • babagan sambungan internet sampeyan, peralatan sing sampeyan gunakake kanggo ngakses situs web lan rincian panggunaan.
  • babagan bisnis sampeyan kalebu, Nomer Identifikasi Majikan (EIN) bisnis sampeyan, cathetan sing nyatakake status bebas pajak sampeyan; kita bisa ngumpulake informasi iki liwat situs web kita, komunikasi e-mail utawa liwat telpon.

Kita ngumpulake informasi iki:

  • Langsung saka sampeyan nalika sampeyan menehi kanggo kita.
  • Kanthi otomatis nalika sampeyan navigasi liwat situs. Informasi sing diklumpukake kanthi otomatis bisa uga kalebu rincian panggunaan, alamat IP, lan informasi sing diklumpukake liwat cookie, beacon web, lan teknologi pelacakan liyane.
  • Saka pihak katelu, contone, mitra bisnis kita.

Informasi Sampeyan Nyedhiyakake Kanggo Kita

Informasi sing diklumpukake ing utawa liwat Situs web bisa uga kalebu:

  • Informasi sing diwenehake kanthi ngisi formulir ing situs web kita. Iki kalebu informasi sing diwenehake nalika ndhaptar nggunakake situs web, langganan layanan, ngirim materi, utawa njaluk layanan luwih lanjut. Kita uga bisa njaluk informasi nalika sampeyan nglaporake masalah karo situs web kita.
  • Cathetan lan salinan korespondensi sampeyan (kalebu alamat email), yen sampeyan hubungi kita.
  • Tanggapan sampeyan kanggo survey sing bisa dijaluk sampeyan ngrampungake kanggo tujuan riset.
  • Rincian transaksi sing ditindakake liwat situs web kita lan pemenuhan pesenan sampeyan. Sampeyan bisa uga kudu menehi informasi finansial sadurunge nggawe pesenan liwat situs web kita.
  • Pitakonan telusuran sampeyan ing situs web.

Sampeyan uga bisa menehi informasi sing bakal diterbitake utawa ditampilake (sabanjuré, "dikirim") ing area umum ing situs web, utawa dikirim menyang pangguna liyane ing situs web utawa pihak katelu (secara kolektif, "Kontribusi Pengguna"). Kontribusi Panganggo sampeyan dikirim lan dikirim menyang wong liya kanthi resiko sampeyan dhewe. Sanajan kita mbatesi akses menyang kaca tartamtu / sampeyan bisa nyetel setelan privasi tartamtu kanggo informasi kasebut kanthi mlebu menyang profil akun sampeyan, kudu dingerteni manawa ora ana langkah keamanan sing sampurna utawa ora bisa ditembus. Kajaba iku, kita ora bisa ngontrol tumindak pangguna liyane ing situs web sing bisa sampeyan pilih kanggo nuduhake Kontribusi Panganggo. Mula, kita ora bisa lan ora njamin yen Kontribusi Panganggo sampeyan ora bakal dideleng dening wong sing ora sah. Yen luwih seneng yen kita ora nuduhake jeneng lan alamat karo pemasar liyane, please email kita ing [email dilindhungi].

Informasi sing Diklumpukake Liwat Teknologi Ngumpulake Data Otomatis

Nalika sampeyan navigasi lan sesambungan karo situs web kita, kita bisa nggunakake teknologi koleksi data otomatis kanggo ngumpulake informasi tartamtu babagan peralatan, tumindak browsing, lan pola, kalebu:

  • Rincian kunjungan sampeyan menyang situs web kita, kalebu data lalu lintas, data lokasi, log, lan data komunikasi liyane lan sumber daya sing sampeyan akses lan digunakake ing situs web.
  • Informasi babagan komputer lan sambungan internet, kalebu alamat IP, sistem operasi, lan jinis browser.

Informasi sing diklumpukake kanthi otomatis minangka data statistik lan bisa uga kalebu informasi pribadhi, utawa kita bisa njaga utawa nggandhengake karo informasi pribadhi sing diklumpukake kanthi cara liya utawa ditampa saka pihak katelu. Iki mbantu kita nambah situs web lan ngirim layanan sing luwih apik lan luwih pribadi, kalebu kanthi ngidini:

  • Kira-kira pola pamirsa lan pola panggunaan kita.
  • Nyimpen informasi babagan pilihan sampeyan, ngidini kita ngatur situs web miturut kapentingan sampeyan.
  • Nyepetake telusuran
  • Ngenali sampeyan nalika bali menyang situs web kita.

Teknologi sing digunakake kanggo nglumpukake data otomatis iki bisa uga kalebu:

  • Cookie (utawa cookie browser). Cookie minangka file cilik sing diselehake ing hard drive komputer. Sampeyan bisa nolak nampa cookie browser kanthi ngaktifake setelan sing cocog ing browser sampeyan. Nanging, yen sampeyan milih setelan iki, sampeyan bisa uga ora bisa ngakses bagean tartamtu saka situs web kita. Kajaba sampeyan wis nyetel setelan browser supaya bakal nolak cookie, sistem kita bakal ngetokake cookie nalika sampeyan ngarahake browser menyang situs web kita.
  • Cookie Flash. Fitur tartamtu saka situs web kita bisa nggunakake obyek sing disimpen lokal (utawa cookie Flash) kanggo ngumpulake lan nyimpen informasi babagan pilihan lan navigasi menyang, saka, lan ing situs web kita. Flash cookie ora diatur dening setelan browser padha digunakake kanggo cookie browser. Kanggo informasi babagan ngatur setelan privasi lan keamanan kanggo cookie Flash, pirsani Pilihan Babagan Cara Gunakake lan Nyampekno Informasi Sampeyan.
  • Beacon Web. Kaca situs web kita lan e-mail bisa ngemot file elektronik cilik sing dikenal minangka suar web (uga diarani gif sing jelas, tag piksel, lan gif piksel siji) sing ngidini Perusahaan, contone, ngetung pangguna sing wis ngunjungi. kaca kasebut utawa mbukak email lan kanggo statistik situs web liyane sing gegandhengan (contone, ngrekam popularitas konten situs web tartamtu lan verifikasi sistem lan integritas server).

Kita ora ngumpulake informasi pribadhi kanthi otomatis, nanging kita bisa ngubungake informasi kasebut menyang informasi pribadhi babagan sampeyan sing diklumpukake saka sumber liyane utawa sing diwenehake marang kita.

Panggunaan Cookie lan Teknologi Pelacak Liyane saka Pihak Katelu

Sawetara konten utawa aplikasi, kalebu pariwara, ing Situs web dilayani dening pihak katelu, kalebu pengiklan, jaringan iklan lan server, panyedhiya konten, lan panyedhiya aplikasi. Pihak katelu iki bisa nggunakake cookie piyambak utawa bebarengan karo beacons web utawa teknologi nelusuri liyane kanggo ngumpulake informasi bab sampeyan nalika sampeyan nggunakake situs web kita. Informasi sing diklumpukake bisa digandhengake karo informasi pribadhi utawa bisa uga ngumpulake informasi, kalebu informasi pribadhi, babagan aktivitas online sampeyan liwat wektu lan ing macem-macem situs web lan layanan online liyane. Dheweke bisa nggunakake informasi iki kanggo menehi iklan (prilaku) adhedhasar kapentingan utawa konten target liyane.

Kita ora ngontrol teknologi pelacakan pihak katelu iki utawa carane bisa digunakake. Yen sampeyan duwe pitakon babagan pariwara utawa konten target liyane, sampeyan kudu langsung hubungi panyedhiya sing tanggung jawab. Kanggo informasi babagan carane sampeyan bisa milih supaya ora nampa iklan sing ditargetake saka akeh panyedhiya, deleng Pilihan Babagan Cara Gunakake lan Nyampekno Informasi Sampeyan.

Cara Nggunakake Informasi Sampeyan

Kita nggunakake informasi sing diklumpukake babagan sampeyan utawa sing diwenehake marang kita, kalebu informasi pribadhi:

  • Kanggo nampilake situs web lan isine kanggo sampeyan.
  • Kanggo menehi informasi, produk, utawa layanan sing sampeyan njaluk saka kita.
  • Kanggo ngrampungake tujuan liyane sing diwenehake.
  • Kanggo menehi kabar babagan akun sampeyan.
  • Kanggo nindakake kewajiban lan ngetrapake hak-hak kita sing muncul saka kontrak apa wae sing ditindakake ing antarane sampeyan lan kita, kalebu tagihan lan koleksi.
  • Kanggo menehi kabar babagan owah-owahan ing situs web kita utawa produk utawa layanan sing ditawakake utawa diwenehake.
  • Kanggo ngidini sampeyan melu fitur interaktif ing situs web kita.
  • Kanthi cara liya, kita bisa nerangake nalika sampeyan menehi informasi kasebut.
  • Kanggo maksud liya kanthi idin.

Kita uga bisa nggunakake informasi sampeyan kanggo ngubungi sampeyan babagan barang lan layanan kita dhewe lan pihak katelu sing bisa dadi kapentingan kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora pengin kita nggunakake informasi ing cara iki, hubungi kita ing [email dilindhungi]. Kanggo informasi luwih lengkap, waca Pilihan Babagan Cara Kita Gunakake lan Bukak Informasi Sampeyan.

Kita bisa nggunakake informasi sing wis diklumpukake saka sampeyan supaya bisa nampilake pariwara menyang pamirsa target pengiklan. Sanadyan kita ora mbukak informasi pribadhi kanggo tujuan kasebut tanpa idin saka sampeyan, yen sampeyan ngeklik utawa sesambungan karo iklan, pengiklan bisa nganggep yen sampeyan wis memenuhi kriteria target.

Pengungkapan Informasi Sampeyan

Kita bisa uga nyampekano informasi gabungan babagan pangguna, lan informasi sing ora ngenali sapa wae, tanpa watesan.

Kita bisa nyampekano informasi pribadi sing dikumpulake utawa sampeyan nyedhiyakake kaya sing dijelasake ing kabijakan privasi iki:

  • Kanggo anak perusahaan lan afiliasi.
  • Kanggo kontraktor, panyedhiya layanan, lan pihak katelu liyane sing digunakake kanggo ndhukung bisnis kita.
  • Kanggo panuku utawa penerus liyane yen ana penggabungan, divestasi, restrukturisasi, reorganisasi, pembubaran, utawa adol liyane utawa transfer sawetara utawa kabeh Extract Labs Aset Inc., minangka keprihatinan sing bakal ditindakake utawa minangka bagean saka bangkrut, likuidasi, utawa proses sing padha, ing ngendi informasi pribadhi dicekel dening Extract Labs Inc. babagan pangguna situs web kita kalebu aset sing ditransfer.
  • Kanggo pihak katelu kanggo pasar produk utawa layanan sing kanggo sampeyan yen sampeyan durung milih metu saka pambocoran iki. Kita kanthi kontrak mbutuhake pihak katelu iki supaya rahasia informasi pribadhi lan mung digunakake kanggo tujuan sing kita ungkapake. Kanggo informasi luwih lengkap, waca Pilihan Babagan Cara Kita Gunakake lan Bukak Informasi Sampeyan.
  • Kanggo ngrampungake tujuan sing diwenehake.
  • Kanggo tujuan liya sing diwartakake nalika sampeyan nyedhiyakake informasi.
  • Kanthi idin sampeyan

Kita bisa uga nyritakake informasi pribadi:

  • Kanggo netepi prentah pengadilan, hukum, utawa proses hukum, kalebu nanggapi panjaluk pamrentah utawa peraturan.
  • Kanggo ngetrapake utawa ngetrapake kita syarat panggunaan, syarat sale, syarat sale grosir lan perjanjian liyane, kalebu kanggo tujuan tagihan lan koleksi.
  • Yen kita pracaya pambocoran perlu utawa cocok kanggo nglindhungi hak, properti, utawa safety saka Extract Labs Inc., pelanggan kita, utawa liyane. Iki kalebu ijol-ijolan informasi karo perusahaan lan organisasi liyane kanggo tujuan perlindungan penipuan lan nyuda risiko kredit.

Pilihan Babagan Cara Kita Gunakake lan Nyampekno Informasi Sampeyan

Kita usaha kanggo menehi sampeyan pilihan babagan informasi pribadhi sing diwenehake marang kita. Kita wis nggawe mekanisme kanggo nyedhiyakake kontrol ing ngisor iki babagan informasi sampeyan:

  • Teknologi nelusuri lan Iklan. Sampeyan bisa nyetel browser kanggo nolak kabeh utawa sawetara cookie browser, utawa menehi tandha nalika cookie dikirim. Kanggo mangerteni carane sampeyan bisa ngatur setelan cookie Flash, bukak kaca setelan pamuter Flash ing situs web Adobe. Yen sampeyan mateni utawa nolak cookie, elinga manawa sawetara bagean saka situs iki bisa uga ora bisa diakses utawa ora bisa digunakake kanthi bener.
  • Pambocoran Informasi Sampeyan kanggo Iklan Pihak Katelu. Yen sampeyan ora pengin kita nuduhake informasi pribadhi karo pihak katelu sing ora ana hubungane utawa non-agen kanggo tujuan promosi, sampeyan bisa milih metu kanthi mriksa kothak sing cocog sing ana ing formulir sing ngumpulake data sampeyan (formulir pesenan / formulir registrasi. ). Sampeyan uga bisa tansah milih-metu kanthi ngirim email sing nyatakake panjaluk sampeyan [email dilindhungi].
  • Penawaran Promosi saka Perusahaan. Yen sampeyan ora pengin duwe alamat email / informasi kontak sing digunakake dening Perusahaan kanggo promosi produk utawa layanan pihak katelu utawa dhewe, sampeyan bisa milih metu kanthi ngirim email sing nyatakake panyuwunan sampeyan. [email dilindhungi]. Yen kita wis ngirim email promosi, sampeyan bisa ngirim email bali njaluk tilar saka distribusi email mangsa. Pilihan iki ora ditrapake kanggo informasi sing diwenehake marang Perusahaan minangka asil saka tuku produk, registrasi garansi, pengalaman layanan produk utawa transaksi liyane.
  • Kita ora ngontrol koleksi pihak katelu utawa nggunakake informasi sampeyan kanggo nglayani iklan adhedhasar kapentingan. Nanging pihak katelu iki bisa menehi sampeyan cara kanggo milih supaya informasi sampeyan ora diklumpukake utawa digunakake kanthi cara iki. Sampeyan bisa milih ora nampa iklan sing ditarget saka anggota Network Advertising Initiative ("NAI") ing situs web NAI.

Ngakses lan Mbenerake Informasi Sampeyan

Sampeyan bisa mriksa lan ngganti informasi pribadhi kanthi mlebu menyang situs web lan ngunjungi kaca profil akun.

Sampeyan uga bisa ngirim email menyang [email dilindhungi] kanggo njaluk akses menyang, mbenerake utawa mbusak informasi pribadhi sing wis diwenehake marang kita. Kita bisa uga ora nampung panjalukan kanggo ngganti informasi yen kita yakin yen owah-owahan kasebut bakal nglanggar hukum utawa syarat hukum utawa nyebabake informasi kasebut ora bener.

Yen sampeyan mbusak Kontribusi Panganggo saka Situs Web, salinan Kontribusi Panganggo sampeyan bisa uga bisa dideleng ing kaca cache lan arsip, utawa bisa uga wis disalin utawa disimpen dening pangguna situs web liyane. Akses sing tepat lan panggunaan informasi sing kasedhiya ing situs web, kalebu Kontribusi Panganggo, diatur dening kita syarat panggunaan.

Hak Tilik California

Bagian Kode Sipil California § 1798.83 ngidini pangguna situs web kita sing dadi warga California njaluk informasi tartamtu babagan pambocoran informasi pribadhi menyang pihak katelu kanggo tujuan marketing langsung. Kanggo nggawe panjalukan kasebut, kirim email menyang [email dilindhungi]extractlabs.com utawa nulis kita ing: Extract Labs Inc., 1399 Horizon Ave, Lafayette CO 80026.

Keamanan data

Kita wis ngetrapake langkah-langkah sing dirancang kanggo ngamanake informasi pribadhi saka kerugian sing ora disengaja lan saka akses, panggunaan, pangowahan, lan pambocoran sing ora sah.

Keamanan lan keamanan informasi sampeyan uga gumantung marang sampeyan. Ing ngendi kita wis menehi sampeyan (utawa ing ngendi sampeyan milih) sandhi kanggo akses menyang bagean tartamtu saka situs web kita, sampeyan tanggung jawab kanggo njaga rahasia sandhi iki. Dijaluk sampeyan supaya ora nuduhake tembung sandhi karo sapa wae (kajaba kanggo wong sing duwe wewenang ngakses lan/utawa nggunakake akun sampeyan). Disaranake sampeyan supaya ati-ati babagan menehi informasi ing area umum ing situs web kayata papan pesen. Informasi sing sampeyan nuduhake ing wilayah umum bisa dideleng dening pangguna situs web.

Sayange, transmisi informasi liwat internet ora rampung aman. Sanajan kita nindakake sing paling apik kanggo nglindhungi informasi pribadhi, kita ora bisa njamin keamanan informasi pribadhi sing dikirim menyang situs web kita. Sembarang transmisi informasi pribadhi tanggung jawab sampeyan dhewe. Kita ora tanggung jawab kanggo ngindhari setelan privasi utawa langkah-langkah keamanan sing ana ing situs web.

Owahan kanggo Kebijakan Privasi Kita

Kawicaksanan kasebut kudu ngirim pangowahan kanggo nggawe kabijakan privasi ing kaca iki. Yen nggawe owah-owahan materi babagan cara ngurusi informasi pribadhi pangguna, kita bakal menehi kabar marang notifikasi ing kaca ngarep situs web. Tanggal kebijakan privasi pungkasan diubah wis dingerteni ing sisih ndhuwur kaca. Sampeyan tanggung jawab kanggo mesthekake yen kita duwe alamat email sing aktif lan dikirim kanggo sampeyan, lan kanggo ngunjungi situs web lan kebijakan privasi kanthi reguler kanggo mriksa pangowahan.

Informasi Kontak

Kanggo takon utawa menehi komentar babagan kabijakan privasi iki lan praktik privasi, hubungi kita ing:

Extract Labs Inc.
1399 Horizon Ave
Lafayette CO 80026

[email dilindhungi]

Diowahi pungkasan: 1 Mei 2019