search

Produk CBD

Temokake produk CBD premium kita, digawe kanthi tliti kanggo nyukupi kabutuhan lan pilihan sampeyan.

Mekaten. Matur nuwun kanggo browsing katalog kita.

Ora ana produk sing kadhaptar.

Extract Labs ing Warta

42% pelanggan milih kita kanggo kualitas & linuwih saka merek liyane

Apa CBD?

CBD, asalé saka hemp, nawakake keuntungan kesehatan kanthi sesambungan karo sistem endokannabinoid saka wong lan pets. Saka nyuda stres nganti nyuda ketegangan, temokake apa sing bisa ditindakake CBD kanggo sampeyan.

Ngurangi Stres

CBD bisa mbantu nyuda gejala stres kanthi sesambungan karo neurotransmitter ing otak.

Ningkatake swasana ati

CBD bisa nambah swasana ati kanthi nenangake pikiran lan ngatasi saraf tanpa ngganggu kajelasan mental.

mbenakake Wellness

CBD bisa mbantu ningkatake kesejahteraan umum kanthi nulungi awak kanthi turu, kurang ketegangan lan nyeri, luwih kajelasan mental.

Jaminan Kualitas CBD Kita

At Extract Labs kita miwiti kanthi sumber hemp thukul Amérika kualitas. Kabeh produk diformulasikan ing fasilitas GMP sing disertifikasi kanthi bahan non-GMO.

Kabeh batch kita diuji laboratorium pihak katelu kanggo njamin standar keamanan, kekuwatan, lan kejelasan tingkat dhuwur.

Gambar tanduran rami ganja ing njaba nalika srengenge srengenge kanthi cahya sing sumunar ing godhonge.
Gambar teknisi laboratorium sing nguji tanduran ganja ganja lan njupuk cathetan ing njaba lapangan.
Gambar saka teknisi lab mriksa botol cilik minyak rami cbd kanthi tanduran rami ing latar mburi
Lan Gambar saka wong sing ngisi kuis rekomendasi produk CBD ing komputer
Anyar kanggo CBD?
Njupuk Quiz CBD Kita!

Extract Labs program

Cara Nyimpen

Program Ganjaran

Entuk poin ing saben tuku sing sampeyan lakoni! Saben 100 TCTerms iku $10 diskon ing pesenan sabanjuré.

Program Diskon

Kita nawakake diskon 60% kanggo para veteran, responden pisanan, guru, EMT, lsp. Delengen yen sampeyan layak dina iki!

Lengganan & Simpen

Simpen nganti 25% lan entuk kiriman gratis kanggo saben pesenan nalika sampeyan ndhaptar langganan CBD.

Anyar Kanggo Extract Labs? Entuk 20% Off!

Langganan buletin lan entuk diskon 20% kanggo tuku pertama sampeyan!

Extract Labs

Kita darmabakti kanggo ningkatake kualitas urip kanggo wong liya liwat riset, ngembangake, lan nggawe produk cannabinoid sing paling dhuwur kanthi rega terjangkau.

Thanks kanggo ndhaptar!
Priksa email kanggo kode kupon
Gunakake kode ing checkout kanggo 20% saka pesenan pisanan!

Kedatangan Anyar! Energi THCV Gummies

Rawuh anyar! Energi THCV Gummies
Rujuk Kanca!
MEMBERI $50, Entuk $50
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Ndaftar & Simpen 20%
Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% OFF 20% OFF pesenan pisanan sampeyan!
SAVE 20%
Matur nuwun!
Rujuk wong liya?
60% pelanggan anyar diarani pelanggan sing puas kaya sampeyan.
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.