en

BOM MANDIAN CBD

Vital You minangka perusahaan wanita sing nggawe bom mandi sing apik kanthi jamu, minyak, watu permata, lan isolasi CBD sing dipilih kanthi ati-ati.

extract-labs-bath-bombs-category-hero-mobile
extract-labs-bath-bombs-kategori-pahlawan
Koleksi Product
Cannabinoid
Profil Cannabinoid
Konsentrasi
sertifikasi

JAMINAN KUALITAS KAMI

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
Leaping Bunny Cruelty Free badge icon bunder bunny jumping tegese produk karo lencana iki ora diuji kewan. produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik |
MORE INFO

ULANGAN CUSTOMER

Gloria C.
Gloria C.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
Pilihan bom bath iki sing Extract Labs wis, iku apik tenan. Ambune bath bomb iki ndadekake! Bebarengan karo kelopak kembang sing ayu sing tiba nalika bom adus larut. Sampeyan ora bisa njaluk versi sing luwih apik iki kanthi serius!
Jeani K.
Jeani K.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
Aku wis arep terapi fisik 2x seminggu. Bom iki pancen nyenengake awakku kanthi cara sing bisa turu sawise. Aku yakin negara sing tenang bakal mbantu minangka salah sawijining "alat" kanggo mbantu awak saya pulih. Amarga awak cenderung waras / waras nalika wong luwih tentrem. Uga, aku seneng jumlah lenga sing sampurna, ora lengo utawa garing.
Criag D.
Criag D.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
Produk sing apik tenan. Bath bomb iki sayah banget. Wewangian sing Fantastic. Sampeyan pancene ora bisa salah karo bom adus iki.
Lisa M
Lisa M
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
Aku tuku iki kanggo kancaku, hadiah Natal. Dheweke ujar yen dheweke turu paling apik sajrone wektu. Ora lara, babar blas santai. Dheweke seneng banget. Ambune apik tenan. Iku sayah lan eased adoh kabeh pain lan kaku saka dina. Mesthi worth iku!
Lisa K.
Lisa K.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
Soak paling apik. Seneng banget karo mambu lan carane alus kulitku sawise 90 menit rendhem apik. Ukuran sing pas kanggo bak rendaman Jepangku.🛀
Sadurunge
Sabanjure

KETEMU VITAL KOWE!

Adhedhasar Boulder, Colorado, bom bath Vital You digawe kanthi tangan ing kelompok cilik-ora luwih saka 16 sekaligus. Pemilik lan pangripta, Jenna Switzer dilatih babagan obat herbal lan holistik. Dheweke pisanan nggawe bom kanggo nyuda nyeri endometriosis lan ngerti yen dheweke bisa nulungi dheweke, dheweke uga bisa nulungi wong liya. Tim Vital You nggunakake bahan organik lan lokal yen bisa. Kadhangkala dheweke uga milih jamu dhewe. Botani, lenga, jamu lan watu permata makarya kanggo tujuan tartamtu. Dheweke kalebu CBD isolasi minangka bahan sinergis tambahan, tinimbang barang mandiri, kanggo nggedhekake niat marasake awakmu saben produk. Waca liyane babagan Bom mandi infus CBD ing blog kita. 

Napa Pilih Extract Labs gambar kategori. Nuduhake wanita nglampahi wektu kualitas ing gunung karo asu. Extract Labs pengin nyedhiyakake kesehatan CBD kanggo kabeh wong. Tuku topikal CBD kita | tincture CBD | lenga CBD | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD | CBD paling apik | CBD Softgels | CBD kanggo pets | CBD pet & liyane produk CBD paling apik.
Napa Pilih Extract Labs?

INOVASI

Kita minangka pionir ing industri ganja, mung ngasilake produk CBD sing paling dhuwur. Fasilitas seni & peralatan pangolahan modern ngidini kita nggawe produk unik kanthi cannabinoid khusus sing ora bisa ditawakake perusahaan liyane.

KUALITAS

Saben kumpulan diuji lab pihak katelu, lan dilacak supaya sampeyan bisa nemokake asil lab sing akurat lan mriksa tanggal kadaluwarsa ing ALL produk CBD kita.

SERVICE

We endlessly usaha kanggo nyedhiyani layanan customer paling apik bisa, lan adhedhasar reviews 5 star, kita bangga ngerti kita nawakake sawetara saka layanan customer paling apik ing industri.

Ilustrasi dhukungan pelanggan

Duwe pitakonan liyane?

KONTAK KAMI!