KONSENTRASI CBD

Ningkatake swasana ati kanthi konsentrasi, mung ngemot cannabinoid sing dicampur karo terpenes sing asale saka ganja.

Koleksi Product
Cannabinoid
Profil Cannabinoid
Benefit
sertifikasi

JAMINAN KUALITAS KAMI

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
Leaping Bunny Cruelty Free badge icon bunder bunny jumping tegese produk karo lencana iki ora diuji kewan. produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik |
MORE INFO

PRODUK KUALITAS sing Dhuwur

POTENSI MANEH*

CARA BODY nggunakake CBD

ULANGAN CUSTOMER

Alex V.
Alex V.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
"Efek sing nyenengake lan rasa sing apik banget, kanthi THC sing sithik nganti ora ana, mesthine sing dakgoleki karo produk CBDku."
Juan C.
Juan C.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
"Produk apik tenan! Temtunipun mbantu ngendhokke pikiran lan awak. Bakal repurchase rauh."
Katrina M.
Katrina M.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
"Produk iki apik tenan! Aku seneng carane relaxes kula. Lan aku mung bisa hawa anyep lan ora padha sumelang ing bab kabeh. Rasa iku cantik apik banget! Lan apik kanggo pain uga!"
Daniel B.
Daniel B.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
"Efek apik tenan saka rasa Citrusy lan earthy / gas kaya rasa. Kombinasi iki tenan jelpsntake pinggiran mati pain! LOVE IT!"
Kathleen V.
Kathleen V.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
"Terps bawang putih iku ora bisa dipercaya! Dadi santai ❤️"
MR
MR
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
"Rasa sing apik, rasa alus, imbang. Dabbed ing 430F. Rada larang nanging uga worth karo poin ganjaran!"
Daniel L
Daniel L
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
"Rasa persis kaya jeneng kasebut. Pengiriman gratis kanggo pesenan kanthi jumlah tartamtu. Lan pilih profil terpene nggawe milih produk sing sampeyan butuhake luwih gampang ditemokake yen sampeyan nggoleki galur khusus kanggo tujuan tartamtu! Tresna produk iki!"
Sadurunge
Sabanjure

Bisa digunakake

PITAKONAN PALING SERING

Crumble minangka lilin CBD sing biasane diolesi. Iki digunakake kanthi cara sing padha kaya THC crumble tradisional, nanging digawe saka kombinasi distillate CBD spektrum sing amba lan terpenes sing asale saka ganja kanggo rasa lan aroma. Minangka jeneng kasebut, konsentrat nduweni konsistensi sing rapuh.

Amarga potensi lilin CBD, efek asring luwih kuat lan luwih cepet tumindak tinimbang tincture, kapsul, utawa permen karet.* Pangguna CBD sing berpengalaman bisa uga luwih seneng konsentrasi CBD, dene pamula asring seneng tincture lan softgels. CBD crumble uga menehi wong sing seneng ngrokok ganja konsentrasi cara sing gampang kanggo nggarap CBD menyang rutinitas saiki kanthi nambah utawa ngganti CBD karo produk THC-berat.

Ora kaya crumble, saus minangka cairan. Saus kita kalebu Δ8 utawa CBC lan distilasi CBD pilihan. Distillates kalebu macem-macem cannabinoids, Nanging, siji senyawa ndominasi ekstraksi, watara 80 kanggo 95 persen, nalika liyane saka senyawa nggawe isih 5 kanggo 20 persen. Saben campuran wis infused karo ganja terpenes kanggo nggawe rasa lan efek sing padha karo galur ganja sing kondhang.

Kemasan syringe sing prasaja ndadekake saus minangka produk sing gampang dicedhaki. Amarga iku mlebu CBC lan Δ8, sauce iku pilihan becik looking for sing looking kanggo cabang mati saka CBD-mung concentrates lan eksprimen karo cannabinoids anyar.

Tingkat potensi lan bioavailability saka lilin CBD tegese efek luwih cepet lan luwih kuat. Nanging, efek ora tahan anggere cara liyane. CBD biasane santai kanggo umume wong, lan sampeyan bisa ngrasakake awak sing rada dhuwur. Dabs kita diselehake maneh karo terpene ganja saka macem-macem galur. Terpenes ngasilake efek sing beda-beda gumantung saka profil terpene saben galur.

Spektrum Lengkap:

Produk spektrum lengkap ngemot kabeh unsur (yaiku terpenes lan cannabinoid) saka tanduran ganja, kalebu nganti 0.3% THC. Akeh pangguna luwih seneng produk spektrum lengkap, amarga asring digandhengake karo "efek rombongan" -multiple cannabinoids sing makarya kanthi sinergis bebarengan.

Spektrum amba:

Kabeh produk spektrum sing amba kalebu gabungan saka cannabinoid alami tanduran, nanging ngemot 0% THC. Spektrum sing amba cenderung dadi favorit sing populer ing antarane pangguna, amarga produk kasebut ngemot macem-macem cannabinoid liyane tanpaTHC.

Isolasi:

Isolate nuduhake profil cannabinoid tunggal sing ana ing produk. Isolat mung siji molekul kayata CBD, CBG, utawa CBN. Isolate rampung THC gratis lan ora kalebu cannabinoid liyane utawa senyawa hemp tambahan.

Terpenes minangka senyawa kimia sing ditemokake ing urip tanduran sing nduweni profil aromatik lan rasa sing béda. Contone, pinene mambu kaya pinus lan linalool, lavender. Terpenes menehi galur ganja karakteristik unik. Sawetara mikir yen terpenes nduweni peran sing luwih gedhe ing saben efek unik saka galur.*

 

Kabeh konsentrat anyar kita disemprot karo terpene sing asale saka ganja tinimbang terpene botani. Dab Cadangan Pribadi dikurasi kanthi ati-ati lan digawe kanthi ahli kanggo nggawe rasa ganja asli. Temokake rasa sing makili galur klasik kaya Blue Dream lan favorit anyar kaya Jambu Jambu.

Cara njupuk Konsentrat CBD

Pilih campuran cannabinoid lan terpene sampeyan:

Sawise 30 menit dosis, kepiye perasaan sampeyan?

Ora kroso asil sing dikarepake? Nyetel yen perlu.

Baleni proses iki liwat wektu kanggo nelpon ing dosis sampurna!

Napa Pilih Extract Labs gambar kategori. Nuduhake wanita nglampahi wektu kualitas ing gunung karo asu. Extract Labs pengin nyedhiyakake kesehatan CBD kanggo kabeh wong. Tuku topikal CBD kita | tincture CBD | lenga CBD | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD | CBD paling apik | CBD Softgels | CBD kanggo pets | CBD pet & liyane produk CBD paling apik.
Napa Pilih Extract Labs?

INOVASI

Kita minangka pionir ing industri ganja, mung ngasilake produk CBD sing paling dhuwur. Fasilitas seni & peralatan pangolahan modern ngidini kita nggawe produk unik kanthi cannabinoid khusus sing ora bisa ditawakake perusahaan liyane.

KUALITAS

Saben kumpulan diuji lab pihak katelu, lan dilacak supaya sampeyan bisa nemokake asil lab sing akurat lan mriksa tanggal kadaluwarsa ing ALL produk CBD kita.

SERVICE

We endlessly usaha kanggo nyedhiyani layanan customer paling apik bisa, lan adhedhasar reviews 5 star, kita bangga ngerti kita nawakake sawetara saka layanan customer paling apik ing industri.

Ilustrasi dhukungan pelanggan

Duwe pitakonan liyane?

KONTAK KAMI!