Shatter CBD

Pecah CBD kita digawe karo 99% CBD murni sing diresapi karo terpenes sing asale saka tanduran alami. Shatter minangka konsentrasi CBD 100% THC Gratis.

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.