Coklat CBD

Peak Extracts minangka bisnis sing diduweni wong wadon sing nggabungake coklat gourmet karo ekstrak hemp kanggo nggawe bar coklat rami sing paling enak.

Koleksi Product
Profil Cannabinoid
Konsentrasi
sertifikasi
Rasa

JAMINAN KUALITAS KAMI

Produk CBD | CBD topikal | cbd krim | cbd tinctures | lenga cbd | CBD gummies | cbd panganan | produk CBD paling apik 2022 | Extract Labs wis veteran diduweni saka wiwitan
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
Leaping Bunny Cruelty Free badge icon bunder bunny jumping tegese produk karo lencana iki ora diuji kewan. produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik |
MORE INFO

ULANGAN CUSTOMER

Jessica R.
Jessica R.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
Dosis sing enak! Coklat gedhe, lan tansah manteb ing ati bab kemurnian karo Extract Labs.
Barbara H.
Barbara H.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
Coklat kualitas, rasa sing nyenengake lan katon bisa nyuda rasa lara. Masalah mung yaiku angel banget mbukak paket.
Abdulmohsen B.
Abdulmohsen B.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
Rasane apik banget lan sugih rasa.. nggawe sampeyan rumangsa apik tenan karo campuran cbd / delta8 sing pancen seimbang lan sampurna kanggo panggunaan saben dina.
Janet B.
Janet B.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
Wareg banget karo kabeh sing daktuku. Aku turu enak, rasane enak (gummies) iki pertama aku tuku coklat sing enak banget.
Barbara
Barbara
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
coklat gedhe! Aku seneng coklat iki. Aku njupuk siji ing wayah wengi sadurunge bedtime lan turu kaya bayi!!!
Diane P.
Diane P.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
Aku duwe kothak Saus Khusus sadurunge aku turu. Iku menehi kula kroso hawa anyep becik. Nduweni rasa coklat sing apik. Aku bakal menehi rekomendasi iki kanggo sapa wae sing nggoleki perasaan sing lembut.
Deborah M.
Deborah M.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
swarga. Aku biasane kaya soko manis sadurunge turu, lan iki mung swarga! Padha éca, lan padha nggawe kula cukup anteng supaya aku bisa keturon nalika aku siap.
CeeCee
CeeCee
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
BFku seneng iki. Dheweke ora seneng ngrokok utawa ngrokok, nanging seneng karo bar iki!
Maureen G.
Maureen G.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
Produk sing apik banget. Efektif banget. Hasil sing konsisten.
Jahe L.
Jahe L.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
Seneng saos coklat bar khusus. Iku coklat peteng kualitas apik. Iku enak!!
Kamesha D.
Kamesha D.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
Aku lan bojoku seneng coklat iki kanthi tendhangan !!
James S.
James S.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
Coklat mbantu turu lan napsu, lan rasane apik banget
Sadurunge
Sabanjure

KETEMU EKSTRAK PUNCAK!

Peak Extracts minangka bisnis infus ganja paling dhuwur saka Oregon. Sadurunge miwiti perusahaan, pemilik Katie Stem nggawe coklat galur tunggal kanggo nambani penyakit Crohn luwih saka sepuluh taun. Tujuane yaiku ngontrol dosis lan efek administrasi ganja. Dheweke nemokake galur ganja tartamtu migunani nalika liyane ora efektif utawa duwe efek samping sing ora dikarepake.

Dheweke pengin nyedhiyakake pengalaman khusus sing padha karo pasar medis Oregon. Puncak transisi menyang pengecer rekreasi ing 2016 lan minangka salah sawijining pemroses panganan sing dilisensi pisanan ing negara kasebut. Katie uga ahli jamu Cina sing dilisensi. Wiwit 2010, dheweke ngoperasikake praktik akupunktur lan jamu ing Portland.

Ekstrak Puncak ngemot kabeh topikal lan coklat sing fokus ing CBD Extract Labs' spektrum sing amba lan minyak CBD spektrum lengkap.

Napa Pilih Extract Labs gambar kategori. Nuduhake wanita nglampahi wektu kualitas ing gunung karo asu. Extract Labs pengin nyedhiyakake kesehatan CBD kanggo kabeh wong. Tuku topikal CBD kita | tincture CBD | lenga CBD | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD | CBD paling apik | CBD Softgels | CBD kanggo pets | CBD pet & liyane produk CBD paling apik.
Napa Pilih Extract Labs?

INOVASI

Kita minangka pionir ing industri ganja, mung ngasilake produk CBD sing paling dhuwur. Fasilitas seni & peralatan pangolahan modern ngidini kita nggawe produk unik kanthi cannabinoid khusus sing ora bisa ditawakake perusahaan liyane.

KUALITAS

Saben kumpulan diuji lab pihak katelu, lan dilacak supaya sampeyan bisa nemokake asil lab sing akurat lan mriksa tanggal kadaluwarsa ing ALL produk CBD kita.

extract-labs-peak-extracts-delta-8-thc-chocolate-bar-batch

SERVICE

We endlessly usaha kanggo nyedhiyani layanan customer paling apik bisa, lan adhedhasar reviews 5 star, kita bangga ngerti kita nawakake sawetara saka layanan customer paling apik ing industri.

Duwe pitakonan liyane?

KONTAK KAMI!