TOPIK HEMP

Target area masalah sampeyan nganggo topikal hemp sing kuat, diformulasikan kanthi kekuwatan alam kanggo pemulihan lan ndandani.

extract-labs-hemp-topical-hero

Krim Otot Hemp

$90.00 - utawa langganan lan nyimpen 25%

Krim Wajah Hemp Kab

$90.00 - utawa langganan lan nyimpen 25%

Dhukungan Hemp Rescue Rub

$90.00 - utawa langganan lan nyimpen 25%

Saben dina Hemp Rescue Rub

$90.00 - utawa langganan lan nyimpen 25%

JAMINAN KUALITAS KAMI

PRODUK KUALITAS sing Dhuwur

POTENSI MANEH*

ULANGAN CUSTOMER

Steven F.
Steven F.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
"Nduweni mambu sing nyenengake lan katon apik. Aku wis nggunakake ing sprain dhengkul lan perih otot mesthine bisa mbantu."
Cee Cee
Cee Cee
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
"Tresna iki kanggo ngobati kekeringan mangsa lan bekas kukul."
Shane H.
Shane H.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
"Bapakku mbokmenawa wong sing ora percaya paling gedhe nalika nerangake hemp lan digunakake ing gulu lan pundhak lan nyingkirake rasa lara. Produk sing apik tenan! 10 saka 10 "
Lance J.
Lance J.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
"Aku seneng iki nalika aku pengin luwih saka hemp, nanging ora banget kuat utawa akeh banget."
Marco
Marco
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
"Aku wis nandhang lara gulu sajrone 3 wulan kepungkur lan angel turu ing wayah wengi. Krim otot iki pancen apik banget lan aku kaget amarga kerjane kanthi apik."
Mitchell R.
Mitchell R.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
"Aku seneng iki nalika aku pengin luwih saka hemp, nanging ora banget kuat utawa akeh banget."
Kent W.
Kent W.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
"Iki minangka krim rai sing apik sing digunakake minangka moisturizer ing wayah wengi. Anggota kulawarga liyane wis nggunakake iki lan duwe review sing padha. Sakabèhé, produk apik!"
William T.
William T.
Pengulas sing Diverifikasi
Read More
"Rescue rub iku apik banget. Iku ora greasy lan nduweni wewangian sing nyenengake. Rescue rub nyerep menyang kulit kaya lotion sing apik. Aku nggunakake kanggo arthritis ing pundhak lan tungkak."
Sadurunge
Sabanjure

Bisa digunakake

PITAKONAN PALING SERING

Hemp Topicals sampurna kanggo relief lan istirahat sing ditargetake, amarga bisa ditrapake langsung menyang wilayah masalah. Hemp duweni potensi dadi bahan penting kanggo topikal apa wae, manawa sampeyan nggoleki produk kanggo nyuda kulit sing garing lan iritasi utawa kanggo nyuda ketegangan otot lan sendi sawise olahraga sing suwe.

Kimia awak saben wong beda-beda lan iki bisa nyebabake efek rami sing beda-beda sajrone wektu. Disaranake aplikasi jumlah sing padha kanggo 1-2 minggu lan mirsani efek. Yen sampeyan ora aran asil sing looking for, nambah jumlah dosis utawa frekuensi dosis kanggo nemtokake apa sing paling apik kanggo sampeyan.

Shea organik: moisturizing
Jojoba organik: jero hydrating
Minyak Esensial Lavender Organik: anti-inflamasi
Minyak Esensial Rosemary Organik: pengawet alami
Kristal Menthol Organik: ngilangake nyeri otot**
Arnica organik: nyuda rasa ora nyaman ing sendi **

** Mung ana ing Krim Otot

Cara sampeyan nggunakake utawa ngatur produk hemp bisa mengaruhi bioavailability, yaiku jumlah zat sing mlebu aliran getih sajrone wektu tartamtu.

Contone, nguap utawa konsumsi sublingual minangka cara sing apik kanggo nyerep cannabinoid, amarga menehi bioavailabilitas sing dhuwur, tegese bakal mlebu aliran getih kanthi luwih cepet kanthi efek jangka pendek. Ing tangan liyane, konsumsi lisan liwat kapsul utawa edibles bakal lumebu ing aliran getih ing tingkat alon karo efek tahan maneh. Topik nawakake bioavailabilitas paling murah, amarga diserap liwat kulit.

Pangertosan bioavailabilitas bisa mbantu sampeyan nemtokake jumlah produk sing kudu dijupuk, lan ing bentuk apa, kanggo mesthekake dosis sing tepat bakal ana ing sistem sampeyan.

Istilah iki digunakake kanggo njlèntrèhaké bukti adhedhasar pengalaman ing ngendi kabeh komponen ing tanduran hemp makarya kanthi sinergis ing awak kanggo nggawe efek sing seimbang.

Pendhudhuk AS

ya wis! Hemp sah! RUU Pertanian 2018 ngowahi Undhang-undhang Pemasaran Pertanian Amerika taun 1946 lan nambah definisi rami minangka komoditas pertanian. Bill Farm 2018 nemtokake hemp mentah minangka komoditas pertanian, bebarengan karo jagung lan gandum. Hemp ora kalebu saka perawatan miturut Undhang-undhang Bahan Kontrol federal ("CSA"), tegese rami ora, lan ora bisa dianggep, minangka zat sing dikontrol miturut hukum federal lan Administrasi Penegakan Narkoba AS ("DEA") ora njaga wewenang apa wae. liwat hemp.

Pelanggan internasional

Kita kapal internasional! Nanging, ngimpor produk hemp menyang sawetara negara iku ilegal.

Mangga dipriksa karo peraturan impor negara sadurunge pesen.

CARA njupuk topik Hemp

Njupuk dosis topikal sing padha kanggo 1-2 minggu:

Sawise 30 menit nganti 1 jam, kepiye perasaan sampeyan?

Ora kroso asil sing dikarepake? Nyetel yen perlu.

Baleni proses iki liwat wektu kanggo nelpon ing dosis sampurna!

Napa Pilih Extract Labs?

INOVASI

Kita minangka pionir ing industri hemp, mung ngasilake produk rami kanthi kualitas paling dhuwur. Fasilitas seni & peralatan pangolahan modern ngidini kita nggawe produk unik kanthi senyawa hemp khusus sing ora bisa ditawakake perusahaan liyane.

KUALITAS

Saben kumpulan diuji lab pihak katelu, lan dilacak supaya sampeyan bisa nemokake asil lab sing akurat lan mriksa tanggal kadaluwarsa ing ALL produk rami kita.

SERVICE

We endlessly usaha kanggo nyedhiyani layanan customer paling apik bisa, lan adhedhasar reviews 5 star, kita bangga ngerti kita nawakake sawetara saka layanan customer paling apik ing industri.

Duwe pitakonan liyane?

KONTAK KAMI!