en
Persiyapan distilasi CBD karo distilat CBD

Apa Cannabis Distillate lan Kepiye Gunakake?

Distillate yaiku, intine, ekstrak ganja sing wis diresiki lan diproses kanggo misahake cannabinoids, kayata CBD lan CBC, dadi jumlah sing tepat. Distillate ganja digawe saka ekstrak sing wis winterized, decarboxylated, lan banjur disaring.

Proses produksi distillate ganja biasane diwiwiti kanthi ekstraksi minyak mentah, yaiku proses apa wae ing ngendi cannabinoid dipisahake saka bahan tanduran ganja. Ekstraksi mentah kalebu cara misahake fisik utawa cara pamisahan kimia.

At Extract Labs, kita nggunakake eksklusif CO2 ing proses extraction kita! Apa cannabinoid dipisahake kanthi cara fisik utawa kimia, ekstrak mentah sing diprodhuksi ngemot impurities sing kudu diilangi sadurunge lenga bisa dipisahake dadi cannabinoid individu.

Langkah utama sabanjure kanggo ngasilake distillate diarani winterization. Iki minangka cara kanggo ngresiki ekstrak mentah produk sampingan: lilin tanduran, lemak, lipid, lan klorofil. Ekstrak mentah dicampur karo etanol. Solusi kasebut banjur diselehake ing lingkungan sing adhem banget suwene 24 nganti 48 jam. Impurities coagulate ing suhu kadhemen lan precipitate, utawa misahake, tiba ing ngisor wadhah. Iki padha karo panggangan pitik: keluwihan grease lan jus netes mudhun menyang wajan lan thicken nalika digawe adhem.

Langkah sabanjure produksi distilat dumadi nalika ekstrak mentah lan larutan etanol banjur dilewati saringan. Sawise nyaring, etanol dibusak. Etanol bisa dibusak nggunakake macem-macem Techniques, kayata rotary evaporator utawa evaporator film tiba.

Ekstrak ing titik iki ora bakal kuat banget. CBD, contone, minangka senyawa kondhang lan cannabinoid aktif sing digunakake konsumen kanggo nggayuh tujuan kesehatan. Nanging, iku asam cannabidiolic (CBDA), sing ditemokake ing tahap iki. CBDA dadi CBD sawise panas ditrapake. Proses iki diarani dekarboksilasi.

Decarboxylation minangka proses mbusak asam karboksilat saka senyawa kimia cannabinoid. A cannabinoid dekarboksilasi nalika dipanasake nganti ngilangi asam karboksilat. Kanthi ngilangi gugus asam kasebut, cannabinoid bisa gampang sesambungan ing awak lan ikatan karo reseptor ing sistem saraf - khususe, reseptor cannabinoid tipe 1 (CB1) lan cannabinoid tipe 2 (CB2).

Langkah pungkasan kanggo nggawe distilasi ganja kalebu proses distilasi ganja sing nyata. Nggunakake tekanan vakum lan panas, cannabinoid lan terpene individu bisa dipisahake saka ekstrak dekarboksilasi miturut titik didih lan bobot molekul sing unik. Ing lingkungan vakum, ing ngendi tekanan bisa dikontrol kanthi ketat, titik didih bisa digayuh ing suhu sing luwih murah kanggo nyegah mundhut potency.

Sawise langkah-langkah kasebut kasil ditindakake, sampeyan bakal entuk distilat ganja, suplemen sing bisa digunakake kanthi macem-macem cara.

APA KANABIS DISTILLATE padha karo lenga?

Distillate minangka salah sawijining jinis minyak ganja sing paling umum digawe, asring diidam-idamake dening konsumen amarga kekuwatane. Lan amarga wis dicopot saka meh kabeh liyane saka cannabinoids, iku arang banget serbaguna, bisa dikonsumsi dhewe utawa minangka basis saka akeh produk ganja liyane.

Nalika kabeh distillates minangka lenga, ora kabeh lenga ganja minangka distillate. Minyak ganja mung minangka distilat yen kabeh bahan lan senyawa liyane wis diudani kanthi sistematis lan durung digabung karo lenga pembawa kayata lenga klapa.

Distillate dianggep spektrum sing amba, tegese ora ana THC ing ekstraksi. CBD spektrum lengkap nuduhake ekstrak sing ngemot kurang saka 0.3 persen THC, watesan legal ing tanduran hemp.

CARA NGANGGO DISTILLATE

Distillate arang banget serbaguna kanggo digarap. Bisa dikonsumsi ing wangun mentah utawa digabungake dadi macem-macem formulasi khusus. Watesan mung imajinasi sampeyan!

Sampeyan bisa nggunakake distillate kanggo nggawe edibles utawa topikal. Ing edibles, distillates nyedhiyakake cara cepet kanggo nggarap cannabinoid sing dikarepake dadi resep. Kanggo edibles sing disiapake ing omah, lenga kudu diwenehi dosis sing kurang, kira-kira 5 miligram saben porsi, banjur alon-alon nambah dosis kanggo potensi lan rasa sing dikarepake.

A distillate ganja uga bisa dikonsumsi dhewe lan dijupuk sublingually, utawa ing ilat. Lenga jinis iki uga bisa digunakake ing topikal, sing ditrapake sacara transdermal, utawa ditrapake ing kulit lan diserap.

Distillates bisa dikonsumsi nggunakake vaporizer portabel sing dirating kanggo nggunakake konsentrasi. Sampeyan uga bisa vape nggunakake kartrid distillate lan vape pen. Dabbing utawa vaping distillates ngasilake uap sing meh ora ana ambune, gumantung apa wis dirasakake, kanthi efek kasebut biasane langsung dialami.

Preduli saka carane sampeyan milih nggunakake distillate, kene sawetara tips praktis!

  • Wiwit distillate murni banget, bisa uga nduweni tekstur sing padhet nalika mbukak wadhahe. Kanggo nggawe luwih grapyak kanggo nggarap, cukup anget kanthi nyelehake jar ing adus banyu panas utawa anget jar ing oven kanthi suhu sing sithik (~ 150F)
  • Nalika nggarap distillate, alat sing sampeyan pilih bisa nggawe urip luwih gampang. Extract Labs nyaranake nggunakake silikon utawa stainless steel. Gumantung ing tujuan sampeyan, spatula utawa pick cilik bakal apik!

Apa mundhut transfer?

Kerugian transfer kedadeyan nalika mindhah ekstrak mentah saka siji wadhah menyang liyane. Nalika ngosongake wadhah, bisa dadi angel kanggo ngilangi kabeh isi. Disaranake alon-alon dadi panas lodhong distillate ing adus banyu anget kanggo tipis distillate nalika nyiapake kanggo nransfer. Sampeyan uga bisa nggunakake alat kayata spatula karet kanggo ngeruk bagian jero jar.

Kabeh bahan mentah dicenthang kualitas sadurunge dikirim kanggo mesthekake bobot lan isi sing akurat. Nalika tuku bahan mentah, saben jar bakal diwenehi label bobot tare. Bobot tare bakal nuduhake bobote jar kosong (kanthi tutup) ing gram sadurunge diisi. Kanggo mesthekake yen sampeyan nampa jumlah bahan mentah sing bener, atur skala menyang gram lan nul. Banjur nyelehake jar kanthi tutup ing skala. Ngurangi bobot sing ditampilake ing timbangan saka bobot tare. Iki bakal ngandhani bobot bahan mentah sing ditampa.

Ing endi aku bisa tuku DISTILLATE?

Minangka pimpinan ing industri hemp, Extract Labs ngupayakake ngasilake produk sing paling resik ing pasar. Distillates sing ditawakake ing situs web kita nuduhake pirang-pirang jam pangembangan metode lan optimasi proses. Apa sampeyan nggunakake cannabinoids langsung utawa pengin gampang digunakake ing formulasi omah sampeyan, distillates kita bakal resik lan konsisten.

Preduli apa tujuan sampeyan karo distilasi ganja, nggunakake suplemen sing gampang lan langsung kaya tincture bisa dadi papan sing apik kanggo miwiti.

Mulai gabungke tincture sing resik menyang rutinitas sampeyan dina iki kanggo asil sing luar biasa sesuk.

tuku Tincture CBD.

Sumber: https://weedmaps.com/learn/dictionary/distillate/

Related Posts
Craig Henderson CEO saka Extract Labs sirah nembak
CEO | Craig Henderson

Extract Labs CEO Craig Henderson minangka salah sawijining pakar paling dhuwur ing negara babagan ekstraksi CO2 ganja. Sawise njabat ing Angkatan Darat AS, Henderson nampa gelar master ing teknik mesin saka Universitas Louisville sadurunge dadi insinyur penjualan ing salah sawijining perusahaan teknologi ekstraksi terkemuka ing negara kasebut. Ngrasakake kesempatan, Henderson wiwit ngekstrak CBD ing garasi ing taun 2016, ndadekake dheweke dadi pimpinan gerakan hemp. Dheweke wis ditampilake ing Rolling StoneMilitary TimesPameran Dina, High Times, ing Inc. 5000 dhaftar perusahaan paling cepet-akeh, lan akeh liyane. 

Sambungake karo Craig
LinkedIn
Instagram

Share:

Nduwe lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk mbedakake kita saka perusahaan CBD liyane. Kita ora mung merek, kita uga prosesor ukuran lengkap produk rami sing dikirim ing saindenging jagad saka Lafayette Colorado USA.

Popular Produk
Extract Lab Echo Newsletter Logo

Gabung karo buletin rong mingguan, entuk 15% off kabeh pesenan sampeyan!

Popular Produk