en

Kapsul CBD | Dhukungan saben dina | Spektrum Lengkap

$69.99

Kapsul CBD Dhukungan Saben dina nawakake cara sing trep lan gratis kanggo nambah dosis ekstrak hemp sing kuat kanggo rutinitas kesehatan sampeyan. Saben kapsul ngemot 33mg CBD, bebarengan karo macem-macem cannabinoids cilik kanggo ningkatake kesehatan sakabèhé. Saben botol saiki ngemot 60 kapsul tinimbang 30 kapsul sadurunge. 

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
Tuku siji-wektu utawa langganan kanggo nyimpen 25%?

Jaminan 60 Dina Dhuwit Bali!

Info liyane
Info pengiriman liyane
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Kapsul CBD kita digawe kanthi ekstrak spektrum lengkap lan lenga klapa. Rumus populer iki kaya tincture CBD kita lan menehi keuntungan tanduran sing padha ing dosis 33 miligram. Minyak CBD spektrum lengkap dikenal kanggo nggunakake kekuwatan efek rombongan, fenomena cannabinoid sing luwih efektif nalika dikonsumsi karo cannabinoid liyane.

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi Organik, Minyak Rami Spektrum Penuh, Gliserin Sayuran, Gelatin

KANDUNGAN KELAPA

PANJANG POTENSI

GAMPANG GAMPANG

2000 MG CBD

PER BOTOL

33 MG CBD

PER KAPSUL

PITAKONAN PALING SERING

Kapsul CBD kasedhiya ing dosis sing tepat lan gampang digawa nalika sampeyan lunga. Kapsul menehi alternatif kanggo wong sing ora seneng rasa utawa cara pangiriman tincture CBD.

Amarga ana sawetara cara kanggo ngonsumsi cannabinoid, sing nyebabake pengalaman sing beda-beda, kita ngajak wong nyoba macem-macem produk CBD. Kaya edibles, kapsul CBD njupuk luwih suwe kanggo ditrapake, nanging asile luwih suwe. Mulane, kapsul bisa uga luwih apik kanggo masalah sing terus-terusan.

Ana beda subtle antarane CBD Oils lan CBD Capsules. Kaya sing wis kasebut, kapsul CBD dikonsumsi kanthi ngulu, dene tincture dijupuk kanthi sublingual. Dampak sakabèhé ing kesehatan sampeyan padha nanging beda-beda ing babagan dawa. Kapsul uga gampang diangkut, mula akeh sing milih softgels mung amarga faktor penak. Pungkasane, kabeh gumantung karo pilihan pribadi.

Cara sampeyan nggunakake utawa ngatur produk cannabinoid bisa mengaruhi bioavailabilitas, yaiku jumlah zat sing mlebu aliran getih sajrone wektu tartamtu.

 

Contone, nguap utawa konsumsi sublingual minangka cara sing apik kanggo nyerep cannabinoid, amarga menehi bioavailabilitas sing dhuwur, tegese bakal mlebu aliran getih kanthi luwih cepet kanthi efek jangka pendek. Ing tangan liyane, konsumsi lisan liwat kapsul utawa edibles bakal lumebu ing aliran getih ing tingkat alon karo efek tahan maneh. Topik nawakake bioavailabilitas paling murah, amarga diserap liwat kulit.

 

Pangertosan bioavailabilitas bisa mbantu sampeyan nemtokake jumlah produk sing kudu dijupuk, lan ing bentuk apa, kanggo mesthekake dosis sing tepat bakal ana ing sistem sampeyan.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.