en

Krim Otot CBD

$89.99 - utawa langganan lan nyimpen 25%

Our CBD Muscle Cream now packs a powerful 2000mg of CBD vs our previous 1500mg formula. Combining cool menthol and herbaceous arnica provides ultimate relief and restoration.

"Balm Pemulihan Atletik Paling Apik" - Penghargaan Kesehatan Pria

"Relief Paling Dipercaya" - Forbes

"Extract Labs Krim Otot wis entuk status kultus kunci sing kurang ing komunitas nyeri kronis "- Buzzfeed

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
Leaping Bunny Cruelty Free badge icon bunder bunny jumping tegese produk karo lencana iki ora diuji kewan. produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik |
Tuku siji-wektu utawa langganan kanggo nyimpen 25%?

Jaminan 60 Dina Dhuwit Bali!

Info liyane
Info pengiriman liyane
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Krim Otot kita nggunakake kekuwatan alam ing 8 bahan organik sing disertifikasi sing prasaja. Loro-lorone kuwat lan alus, senyawa tanduran iki dicampur ing formula sinergis sing dirancang kanggo nyedhiyakake topikal CBD sing paling efektif ing pasar. arnica.

INGGRIS

Shea*, Jojoba*, Menthol*, Beeswax*, Full Spectrum Hemp Oil, Arnica*, Rosemary*, Lavender*

* = Organik

PANJANG POTENSI

GAMPANG GAMPANG

2000 MG CBD

PER TIN

PANAS SHIPPING FEES

Antarane Mei nganti Oktober, biaya tambahan $5 musim panas ditrapake ing checkout kanggo pesenan krim pasuryan lan otot kanggo nutupi biaya paket es lan bungkus gelembung terisolasi. Iki bakal nyegah topikal CBD sampeyan leleh ing transit. Biaya tambahan mung bakal ditrapake sapisan saben pesenan, ora kanggo saben topikal individu.

PITAKONAN PALING SERING

CBD Topicals sampurna kanggo relief lan istirahat sing ditargetake, amarga bisa ditrapake langsung menyang wilayah masalah. CBD duweni potensi dadi bahan penting kanggo topikal apa wae, manawa sampeyan nggoleki produk kanggo nyuda kulit sing garing lan iritasi utawa kanggo nyuda ketegangan otot lan sendi sawise olahraga sing dawa.

Kimia awak saben wong beda-beda lan iki bisa nyebabake efek CBD sing beda-beda sajrone wektu. Disaranake aplikasi jumlah sing padha kanggo 1-2 minggu lan mirsani efek. Yen sampeyan ora aran asil sing looking for, nambah jumlah dosis utawa frekuensi dosis kanggo nemtokake apa sing paling apik kanggo sampeyan.

Shea organik: moisturizing

 

Jojoba organik: hydrating banget

 

Minyak atsiri Lavender Organik: anti-inflamasi

 

Minyak Esensial Rosemary Organik: pengawet alami

 

Kristal Menthol Organik: nyuda nyeri otot *

 

Arnica Organik: nyuda nyeri sendi *

 

* Mung ana ing Krim Otot

Cara sampeyan nggunakake utawa ngatur produk cannabinoid bisa mengaruhi bioavailabilitas, yaiku jumlah zat sing mlebu aliran getih sajrone wektu tartamtu.

 

Contone, nguap utawa konsumsi sublingual minangka cara sing apik kanggo nyerep cannabinoid, amarga menehi bioavailabilitas sing dhuwur, tegese bakal mlebu aliran getih kanthi luwih cepet kanthi efek jangka pendek. Ing tangan liyane, konsumsi lisan liwat kapsul utawa edibles bakal lumebu ing aliran getih ing tingkat alon karo efek tahan maneh. Topik nawakake bioavailabilitas paling murah, amarga diserap liwat kulit.

 

Pangertosan bioavailabilitas bisa mbantu sampeyan nemtokake jumlah produk sing kudu dijupuk, lan ing bentuk apa, kanggo mesthekake dosis sing tepat bakal ana ing sistem sampeyan.

ekstrak-labs-produk-faq-2

Sampeyan bisa Kaya

Related Produk

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.