search

Krim Otot CBD Organik

2000mg CBD saben timah

$89.99

Kita Krim Otot CBD ngemas kuat 2000mg saka CBD Gabungan menthol sing adhem lan arnica herbaceous nyedhiyakake relief lan pemugaran.

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
Lambang sing nuduhake manawa produk cbd iki minangka vegan sing disertifikasi
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

DETAIL PRODUK

Kita Krim Otot harnesses daya marasake awakmu, alam ing 8 prasaja, bahan organik certified. Loro-lorone kuwat lan alus, senyawa adhedhasar tanduran iki dicampur ing rumus sinergis sing dirancang kanggo nyedhiyakake paling efektif. CBD topikal ing pasar.* Disedhiyakake ing timah 2.95 ons lan ngemot 2000 miligram CBD spektrum lengkap sing digedhekake karo menthol lan arnica.

Luwih lengkap babagan CBD

RINGKASAN KEKUATAN

2000 MG CBD

PER TIN

Kurang saka 0.3% THC

GAMPANG GAMPANG

KEUNTUNGAN MUSCLE CREAM*

Luwih lengkap babagan keuntungan CBD

INGGRIS

Shea*, Jojoba*, Menthol*, Beeswax*, Full Spectrum Hemp Oil*, Arnica*, Rosemary*, Lavender*

* = Organik

JAMINAN KUALITAS

produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
MORE INFO

PANAS SHIPPING FEES

Wigati dicathet: Antarane Mei nganti Oktober, bungkus es lan bungkus gelembung diwenehake kanggo coklat lan krim otot.

PITAKONAN PALING SERING

Krim CBD minangka jinis produk topikal sing ngemot CBD, senyawa sing ditemokake ing tanduran hemp. Iki ditrapake langsung menyang kulit lan biasane digunakake kanggo nyedhiyakake relief sing ditargetake kanggo macem-macem kondisi kulit, kayata kekeringan, irritability, lan soreness. Krim CBD padha karo lotion awak tradisional amarga menehi kelembapan lan bisa wangi, nanging uga menehi keuntungan tambahan saka CBD, kayata istirahat lan relief saka kaku otot utawa nyeri.

 

Extract Labs' Krim Otot CBD minangka produk sing dirating dhuwur sing nggabungake 2000mg minyak hemp spektrum lengkap karo bahan alami liyane kayata shea butter, jojoba, menthol, lan arnica kanggo nyedhiyakake relief lan pemulihan kulit.

Ana sawetara alasan kenapa sampeyan bisa nimbang nggunakake krim CBD. Salah sawijining mupangat utama topikal CBD yaiku nyedhiyakake relief lan pemugaran sing ditargetake menyang area kulit tartamtu. Yen sampeyan duwe ketegangan otot utawa sendi saka latihan, umpamane, sampeyan bisa nggunakake krim CBD langsung menyang wilayah sing kena pengaruh kanggo nyuda ketegangan kasebut. Kajaba iku, yen sampeyan duwe kulit garing utawa iritasi, krim CBD bisa mbantu nyuda lan moisturize wilayah sing kena pengaruh. Umumé, topikal CBD minangka cara sing trep lan efektif kanggo nggabungake keuntungan potensial CBD menyang rutinitas perawatan kulit saben dina.

Jumlah wektu sing dibutuhake kanggo topik CBD bisa beda-beda gumantung saka sawetara faktor. Iki kalebu jumlah CBD ing produk, kondisi spesifik sing diobati, lan karakteristik individu saka wong sing nggunakake produk kasebut. Umumé, sampeyan bisa ngrasakake efek topikal CBD sajrone sawetara menit aplikasi, sanajan bisa uga luwih suwe kanggo efek lengkap katon.

 

Extract Labs' Krim Otot minangka produk kanthi rating dhuwur sing diformulasikan khusus kanggo relief lan pemugaran sing ditargetake. Efek saka topikal CBD bisa beda-beda ing saben wong, mula bisa uga kudu eksperimen karo produk utawa dosis sing beda-beda kanggo nemokake sing paling cocog kanggo sampeyan.

 

Wigati dimangerteni manawa efek topikal CBD bisa luwih suwe dirasakake dibandhingake karo cara nggunakake CBD liyane, kayata kanthi lisan. Nanging, sawetara wong isih bisa ngrasakake efek sajrone 15 menit, kanthi efek lengkap bisa dialami sajrone 1-2 jam. Frekuensi dosis sampeyan uga bakal nemtokake suwene CBD tetep ing awak. Yen sampeyan nggunakake topikal CBD kanthi rutin, efek kasebut bisa saya suwe saya suwe.

Frekuensi aplikasi kanggo lotion CBD bakal gumantung ing sawetara faktor. Iki kalebu alasan khusus kanggo nggunakake topikal CBD lan karakteristik individu saka pelanggan sing nggunakake produk kasebut.

Disaranake miwiti karo lotion CBD sing sithik lan nambah dosis yen perlu. Iki bisa mbantu nemtokake dosis optimal lan frekuensi panggunaan kanggo kabutuhan tartamtu.

Sampeyan uga apik kanggo takon karo profesional kesehatan utawa staf dhukungan sing ngerti babagan produk CBD. Dheweke bisa mbantu menehi rekomendasi dosis lan frekuensi panggunaan sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan.

CBD bisa diserep liwat kulit nalika ditrapake topikal ing wangun krim, lotion, lenga, utawa salep. Nalika ditrapake ing kulit, CBD sesambungan karo reseptor ing sistem endokannabinoid kulit. Reseptor iki minangka bagéan saka jaringan reseptor sing nduweni peran kanggo ngatur macem-macem fungsi ing awak, kalebu relief, irritability, lan swasana ati.

 

Nalika CBD ditrapake ing kulit, diserap liwat epidermis, lapisan paling njaba saka kulit. Saka ing kono, bisa mlebu aliran getih lan sesambungan karo reseptor cannabinoid ing awak. Jumlah CBD sing diserap liwat kulit lan menyang aliran getih bisa beda-beda gumantung saka sawetara faktor, kalebu jinis produk sing digunakake, area awak sing ditrapake, lan jinis kulit individu.

 

Wigati dicathet yen nalika CBD ditrapake sacara topikal, ora diserap kanthi efektif kaya nalika dijupuk kanthi lisan, liwat cara kayata ngulu kapsul utawa lenga utawa nghirup uap. Akibaté, efek CBD sing ditrapake sacara topikal bisa uga ora kuwat utawa tahan suwe kaya sing dialami nalika senyawa kasebut dijupuk kanthi lisan.

Ya, Extract Labs Krim Otot CBD minangka organik sing disertifikasi USDA. Krim CBD organik dianggep luwih apik amarga digawe kanthi bahan sing ditanam tanpa nggunakake pestisida lan pupuk sintetik. Bahan kimia kasebut bisa mbebayani kanggo lingkungan lan wong sing nggunakake produk kasebut, mula nggunakake produk organik bisa nyuda risiko paparan. Kajaba iku, bahan organik asring kualitas sing luwih dhuwur lan duwe mambu sing luwih alami lan asli. Sawetara wong uga luwih seneng produk organik amarga alasan etika utawa moral, amarga ndhukung praktik pertanian sing ramah lingkungan lan lestari. Pungkasan, sertifikasi organik minangka proses sing ketat sing mbutuhake ketaatan sing ketat kanggo standar tartamtu, mula milih produk organik bisa menehi katentreman lan jaminan manawa produk kasebut wis digawe kanthi ati-ati.

The Extract Labs Krim Otot CBD diformulasikan kanthi bahan organik lan rami kanggo nggunakake kekuwatan alam kanggo relief sing efektif. 

Shea butter organik minangka bahan pelembab sing bisa nulungi lan hidrasi kulit. Asring digunakake ing produk perawatan kulit amarga nduweni kandungan asam lemak lan antioksidan sing dhuwur, sing bisa mbantu nyuda inflamasi lan nambah tampilan kulit.

Minyak jojoba minangka bahan pelembab liyane sing asring digunakake ing produk perawatan kulit. Iku padha karo lenga alami sing diprodhuksi dening kulit, mula bisa gampang diserap lan mbantu ngimbangi produksi minyak ing kulit.

Menthol minangka senyawa alami sing ditemokake ing tanduran kayata peppermint lan mentha. Nduweni efek sing nyegerake lan adhem ing kulit, sing bisa mbantu nyuda nyeri otot lan sendi, uga nyuda inflamasi.

Beeswax minangka zat alami sing diprodhuksi dening tawon sing bisa digunakake minangka agen pengental ing produk perawatan kulit. Nduwe sifat moisturizing lan emolien, sing bisa nulungi lan nglindhungi kulit.

Minyak hemp spektrum lengkap asale saka tanduran hemp lan ngemot macem-macem senyawa, kalebu cannabidiol (CBD) lan cannabinoid liyane, terpenes, lan flavonoid. Dipercaya duwe sawetara keuntungan kesehatan potensial, kalebu nyuda inflamasi, nyuda rasa nyeri, lan ningkatake kesehatan kulit sakabèhé.

Arnica minangka tanduran sing wis digunakake sacara tradisional kanggo sifat anti-inflamasi lan nyuda rasa lara. Asring digunakake kanggo nyuda bengkak lan bruising, lan bisa uga duwe sawetara keuntungan kanggo kulit.

Rosemary minangka ramuan sing sugih antioksidan lan wis digunakake sacara tradisional kanggo obat-obatan. Dipercaya duwe efek anti-inflamasi lan antibakteri, sing bisa migunani kanggo kulit.

Lavender minangka tanduran sing dikenal kanthi aroma sing nyenengake lan nyenengake. Uga dipercaya duwe sawetara mupangat kanggo kulit, kalebu nyuda inflamasi lan ningkatake penyembuhan luka.

Ing lotion CBD, bahan-bahan kasebut bisa bebarengan kanggo nyedhiyakake macem-macem mupangat kanggo kulit, kalebu moisturization, nutrisi, lan relief saka inflamasi lan nyeri. Wigati dimangerteni manawa keuntungan tartamtu saka produk tartamtu bakal gumantung marang formulasi tartamtu lan karakteristik individu pangguna.

Extract Labs' Krim Otot minangka produk topikal CBD sing diformulasikan khusus kanggo nyedhiyakake relief lan pemulihan sing ditargetake kanggo otot lan sendi sing lara. Isine 2000mg minyak hemp spektrum lengkap, uga bahan alami liyane kayata shea butter, jojoba, menthol, lan arnica.

Topik CBD iki cocog kanggo digunakake ing macem-macem wilayah awak, kalebu gulu, pundhak, punggung, lan sikil. Iku uga cocok kanggo nggunakake dening wong kabeh umur, kalebu atlit lan wong karo gaya urip aktif. Sawetara wong bisa nemokake iku Extract Labs' Krim Otot efektif kanggo ngilangi ketegangan otot lan sendi, uga nyedhiyakake hidrasi lan nutrisi kanggo kulit. Krim Otot CBD kita sampurna kanggo latihan pasca kanggo dina sing santai. 

Cara sampeyan nggunakake utawa ngatur produk cannabinoid bisa mengaruhi bioavailabilitas, yaiku jumlah zat sing mlebu aliran getih sajrone wektu tartamtu.

Contone, nguap utawa konsumsi sublingual minangka cara sing apik kanggo nyerep cannabinoid, amarga menehi bioavailabilitas sing dhuwur, tegese bakal mlebu aliran getih kanthi luwih cepet kanthi efek jangka pendek. Ing tangan liyane, konsumsi lisan liwat kapsul utawa edibles bakal lumebu ing aliran getih ing tingkat alon karo efek tahan maneh. Topik nawakake bioavailabilitas paling murah, amarga diserap liwat kulit.

Pangertosan bioavailabilitas bisa mbantu sampeyan nemtokake jumlah produk sing kudu dijupuk, lan ing bentuk apa, kanggo mesthekake dosis sing tepat bakal ana ing sistem sampeyan.

Related Produk

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.

Laporan Lab Produk
Kanggo ngakses laporan laboratorium sing paling anyar ing format PDF kanthi resolusi dhuwur sing rinci babagan potensi, sisa pelarut, lan uji mikrobiologi, bukak database batch kita.

Kedatangan Anyar! Energi THCV Gummies

Rawuh anyar! Energi THCV Gummies
Rujuk Kanca!
MEMBERI $50, Entuk $50
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Ndaftar & Simpen 20%
Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% OFF 20% OFF pesenan pisanan sampeyan!
Matur nuwun!
Rujuk wong liya?
60% pelanggan anyar diarani pelanggan sing puas kaya sampeyan.
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Thanks kanggo ndhaptar!
Priksa email kanggo kode kupon
Gunakake kode ing checkout kanggo 20% saka pesenan pisanan!