en

CBD Rescue Rub

$79.99

Peak Extracts 'CBD Rescue Rub minangka campuran cilik-batch cilik saka 12 jamu sing sugih terpene bebarengan karo dosis 2000mg CBD sing ora bisa ditemtokake.

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

ing Simpenan

Tuku siji-wektu utawa langganan kanggo nyimpen 15%?
Info pengiriman liyane
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Kanthi kolaborasi karo Oregon's Peak Extracts, kita ngembangake topikal serba guna sing kuat kanthi dosis CBD sing akeh ing botol 8 ons - lan Extract Labs'eksklusif. Pemilik Peak Extracts nyiptakake Rescue Rubs sing disedhiyakake CBD adhedhasar resep herbal 2,000 taun kanggo trauma lan inflamasi. Dasar lenga klapa moisturizes, nalika cannabinoids tumindak ing joints lan otot.* CBD topikal cocok kanggo saben dinten nggunakake utawa diangkah relief.

INGGRIS

Aqua, Helianthus Annuus (Minyak Biji Bunga Matahari), Polysorbate 20, Alkohol Cetearyl, Minyak Cocos Nucifera (Kelapa), Ekstrak Bunga Cannabis Sativa (Hemp), Minyak Daun Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass), Minyak Daun Lavandula Angustifolia (Lavendar), Minyak Bunga Ramulussia Minyak Daun (Kayu Manis), Minyak Bunga Rosa Damascene (Mawar), Minyak Jeruk Bergamia (Bergamot), Minyak Kulit Jeruk, Minyak Kulit Jeruk, Ekstrak Resin Boswellia Serrata (Frankencense), Ekstrak Resin Commiphora Myrrha (Mir), Ekstrak Resin Angelica Sinensis (Angelica). ) Ekstrak Akar, Minyak Daun Mentha Piperita (Peppermint), Ekstrak Bunga Syzygium Aromaticum (Cengkeh), Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Minyak Daun Gliseril Stearat, Phenoxyethanol, Carbomer, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide

PANJANG POTENSI

GAMPANG GAMPANG

2000 MG CBD

PER KONTAINER

PITAKONAN PALING SERING

Krim CBD minangka jinis produk topikal sing ngemot CBD, senyawa sing ditemokake ing tanduran hemp. Iki ditrapake langsung menyang kulit lan biasane digunakake kanggo nyedhiyakake relief sing ditargetake kanggo macem-macem kondisi kulit, kayata kekeringan, irritability, lan soreness. Krim CBD padha karo lotion awak tradisional amarga menehi kelembapan lan bisa wangi, nanging uga menehi keuntungan tambahan saka CBD, kayata istirahat lan relief saka kaku otot utawa nyeri. PEAK Extracts CBD Rescue Rub minangka gosok bebas THC sing akeh banget sing nggabungake 2000mg CBD karo bahan alami liyane kayata minyak klapa, lavender, lemongrass, lan liya-liyane. 

Ana sawetara alasan kenapa sampeyan bisa nimbang nggunakake krim CBD. Salah sawijining mupangat utama topikal CBD yaiku nyedhiyakake relief lan pemugaran sing ditargetake menyang area kulit tartamtu. Yen sampeyan duwe ketegangan otot utawa sendi saka latihan, umpamane, sampeyan bisa nggunakake krim CBD langsung menyang wilayah sing kena pengaruh kanggo nyuda ketegangan kasebut. Kajaba iku, yen sampeyan duwe kulit garing utawa iritasi, krim CBD bisa mbantu nyuda lan moisturize wilayah sing kena pengaruh. Umumé, topikal CBD minangka cara sing trep lan efektif kanggo nggabungake keuntungan potensial CBD menyang rutinitas perawatan kulit saben dina.

CBD bisa diserep liwat kulit nalika ditrapake topikal ing wangun krim, lotion, lenga, utawa salep. Nalika ditrapake ing kulit, CBD sesambungan karo reseptor ing sistem endokannabinoid kulit. Reseptor iki minangka bagéan saka jaringan reseptor sing nduweni peran kanggo ngatur macem-macem fungsi ing awak, kalebu relief, irritability, lan swasana ati.

 

Nalika CBD ditrapake ing kulit, diserap liwat epidermis, lapisan paling njaba saka kulit. Saka ing kono, bisa mlebu aliran getih lan sesambungan karo reseptor cannabinoid ing awak. Jumlah CBD sing diserap liwat kulit lan menyang aliran getih bisa beda-beda gumantung saka sawetara faktor, kalebu jinis produk sing digunakake, area awak sing ditrapake, lan jinis kulit individu.

 

Wigati dicathet yen nalika CBD ditrapake sacara topikal, ora diserap kanthi efektif kaya nalika dijupuk kanthi lisan, liwat cara kayata ngulu kapsul utawa lenga utawa nghirup uap. Akibaté, efek CBD sing ditrapake sacara topikal bisa uga ora kuwat utawa tahan suwe kaya sing dialami nalika senyawa kasebut dijupuk kanthi lisan.

Jumlah wektu sing dibutuhake kanggo topik CBD bisa beda-beda gumantung saka sawetara faktor. Iki kalebu jumlah CBD ing produk, kondisi spesifik sing diobati, lan karakteristik individu saka wong sing nggunakake produk kasebut. Umumé, sampeyan bisa ngrasakake efek topikal CBD sajrone sawetara menit aplikasi, sanajan bisa uga luwih suwe kanggo efek lengkap katon.

 

Peak Extracts CBD Rescue Rub minangka produk kanthi rating dhuwur sing diformulasikan khusus kanggo relief lan pemugaran sing ditargetake. Efek saka topikal CBD bisa beda-beda ing saben wong, mula bisa uga kudu eksperimen karo produk utawa dosis sing beda-beda kanggo nemokake sing paling cocog kanggo sampeyan.

 

Wigati dimangerteni manawa efek topikal CBD bisa luwih suwe dirasakake dibandhingake karo cara nggunakake CBD liyane, kayata kanthi lisan. Nanging, sawetara wong isih bisa ngrasakake efek sajrone 15 menit, kanthi efek lengkap bisa dialami sajrone 1-2 jam. Frekuensi dosis sampeyan uga bakal nemtokake suwene CBD tetep ing awak. Yen sampeyan nggunakake topikal CBD kanthi rutin, efek kasebut bisa saya suwe saya suwe.

Frekuensi aplikasi kanggo lotion CBD bakal gumantung ing sawetara faktor. Iki kalebu alasan khusus kanggo nggunakake topikal CBD lan karakteristik individu saka pelanggan sing nggunakake produk kasebut.

 

Umumé, dianjurake kanggo miwiti kanthi jumlah lotion CBD sing sithik lan nambah dosis sing dibutuhake. Iki bisa mbantu nemtokake dosis optimal lan frekuensi panggunaan kanggo kabutuhan tartamtu.

 

Sampeyan uga apik kanggo takon karo profesional kesehatan utawa panyedhiya produk CBD sing ngerti sadurunge miwiti nggunakake. Dheweke bisa mbantu menehi rekomendasi dosis lan frekuensi panggunaan sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan.

 

Kaya produk perawatan kulit anyar, penting kanggo nggunakake lotion CBD kanthi konsisten lan kaya sing diarahake supaya bisa entuk manfaat lengkap. Yen sampeyan ora yakin babagan sepira kerepe nggunakake lotion, mesthine kudu ngetutake pandhuan panggunaan sing diwenehake dening pabrikan utawa takon karo profesional kesehatan.

Topikal Peak Extracts CBD Rescue Rub diformulasikan khusus kanggo nyedhiyakake relief lan pemulihan sing ditargetake kanggo otot lan sendi sing lara. Isine 2000mg CBD, uga bahan alami liyane kayata lavender, lenga klapa. orange, wungu lan liyane! Topik CBD iki cocog kanggo digunakake ing macem-macem wilayah awak, kalebu gulu, pundhak, punggung, lan sikil. Iku uga cocok kanggo nggunakake dening wong kabeh umur, kalebu atlit lan wong karo gaya urip aktif. Sawetara wong bisa nemokake yen PEAK Extracts' Rescue Rub efektif kanggo ngilangi ketegangan sendi, uga kanggo nyedhiyakake hidrasi lan nutrisi kanggo kulit. Iku tansah apik kanggo takon karo profesional kesehatan utawa panyedhiya produk CBD pinter sadurunge miwiti nggunakake, amarga padha bisa menehi saran dosis tartamtu lan frekuensi nggunakake sing cocog kanggo kabutuhan.

Cara sampeyan nggunakake utawa ngatur produk cannabinoid bisa mengaruhi bioavailabilitas, yaiku jumlah zat sing mlebu aliran getih sajrone wektu tartamtu.

 

Contone, nguap utawa konsumsi sublingual minangka cara sing apik kanggo nyerep cannabinoid, amarga menehi bioavailabilitas sing dhuwur, tegese bakal mlebu aliran getih kanthi luwih cepet kanthi efek jangka pendek. Ing tangan liyane, konsumsi lisan liwat kapsul utawa edibles bakal lumebu ing aliran getih ing tingkat alon karo efek tahan maneh. Topik nawakake bioavailabilitas paling murah, amarga diserap liwat kulit.

 

Pangertosan bioavailabilitas bisa mbantu sampeyan nemtokake jumlah produk sing kudu dijupuk, lan ing bentuk apa, kanggo mesthekake dosis sing tepat bakal ana ing sistem sampeyan.

Sampeyan bisa Kaya

Related Produk

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.