en

CBG Rescue Rub

$89.99

Peak Extracts' CBG Rescue Rub minangka campuran cilik-cilik saka 12 jamu sing sugih terpene bebarengan karo rasio 1: 1 sing kuat saka 1000mg CBG nganti 1000mg CBD.

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

ing Simpenan

Tuku siji-wektu utawa langganan kanggo nyimpen 15%?
Info pengiriman liyane
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Kanthi kolaborasi karo Oregon's Peak Extracts, kita ngembangake topikal serba guna sing kuat kanthi dosis CBG sing akeh ing botol 8 ons - lan Extract Labs'eksklusif. Pemilik Peak Extracts nyiptakake Rescue Rubs sing diinfus CBG adhedhasar resep herbal 2,000 taun kanggo inflamasi. Dasar lenga klapa moisturizes, nalika cannabinoids tumindak ing joints lan otot.* CBD topikal cocok kanggo saben dinten nggunakake utawa diangkah relief.

INGGRIS

Aqua, Helianthus Annuus (Minyak Biji Bunga Matahari), Polysorbate 20, Alkohol Cetearyl, Minyak Cocos Nucifera (Kelapa), Ekstrak Bunga Cannabis Sativa (Hemp), Minyak Daun Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass), Minyak Bunga Lavandula Angustifolia (Lavender), Ramulusomi Cnam Oil Minyak Daun (Kayu Manis), Minyak Bunga Rosa Damascene (Mawar), Minyak Jeruk Bergamia (Bergamot), Minyak Kulit Jeruk, Minyak Kulit Jeruk, Ekstrak Resin Boswellia Serrata (Frankencense), Ekstrak Resin Commiphora Myrrha (Mir), Ekstrak Resin Angelica Sinensis (Angelica). ) Ekstrak Akar, Minyak Daun Mentha Piperita (Peppermint), Ekstrak Bunga Syzygium Aromaticum (Cengkeh), Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Minyak Daun Gliseril Stearat, Phenoxyethanol, Carbomer, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide

PANJANG POTENSI

GAMPANG GAMPANG

1000 MG CBG
1000 MG CBD

PER KONTAINER

PITAKONAN PALING SERING

Bentenane utama antarane topikal CBG lan CBD yaiku jinis cannabinoid sing dadi bahan aktif. Nalika loro-lorone dipercaya duwe manfaat terapeutik potensial, bisa uga beda-beda ing awak lan bisa uga luwih efektif kanggo kondisi tartamtu. 

 

Iku tansah apik kanggo ngomong karo a Extract Labs spesialis dhukungan yen ora yakin sing bakal digunakake.

Topik CBG minangka produk sing ngemot cannabigerol (CBG) minangka bahan aktif lan ditrapake langsung ing kulit. CBG minangka senyawa kimia sing ditemokake ing tanduran ganja. CBG topikal digunakake kanggo macem-macem alasan, kalebu irritability, ngimbangi warna kulit sing ora rata, smooths lan resurfacing, lan kekeringan. CBG minangka cannabinoid non-psikoaktif sing dianggep duwe manfaat terapeutik potensial, kalebu efek anti-iritabilitas lan antibakteri lan minangka cannabinoid sing ana ing fungsi kognitif. Dipercaya bisa sesambungan karo sistem endokannabinoid awak, jaringan reseptor lan jalur sinyal sing ngatur macem-macem fungsi awak.

Topikal CBG biasane ditrapake langsung menyang kulit kanthi bentuk krim, lotion, utawa balm. Padha bisa ditrapake ing wilayah sing kena pengaruh kaping pirang-pirang dina yen perlu. Penting kanggo tindakake pandhuan ing label produk kanggo panggunaan sing tepat saka topikal CBG.

Topik CBG, kaya topikal CBD kita, umume dianggep aman kanggo digunakake. Nanging, mesthi apike ngomong karo profesional kesehatan sadurunge nggunakake produk anyar, utamane yen sampeyan duwe kulit sensitif utawa lagi ngandhut utawa nyusoni.

Topik CBG non-psikoaktif, tegese ora bakal ngasilake "dhuwur" utawa ngrusak kemampuan sampeyan kanggo tumindak. Dheweke dirumusake kanggo menehi mupangat terapeutik lokal kanggo kulit tinimbang ngasilake efek psikoaktif.

CBG topikal umume ditoleransi lan duwe efek samping sing sithik. Nanging, sawetara wong bisa nemu iritasi kulit entheng utawa reaksi alergi kanggo produk kasebut. Yen sampeyan ngalami efek samping utawa reaksi alergi sing ora biasa sawise nggunakake topikal CBG, mandheg nggunakake produk kasebut lan guneman karo profesional kesehatan.

Cara sampeyan nggunakake utawa ngatur produk cannabinoid bisa mengaruhi bioavailabilitas, yaiku jumlah zat sing mlebu aliran getih sajrone wektu tartamtu.

 

Contone, nguap utawa konsumsi sublingual minangka cara sing apik kanggo nyerep cannabinoid, amarga menehi bioavailabilitas sing dhuwur, tegese bakal mlebu aliran getih kanthi luwih cepet kanthi efek jangka pendek. Ing tangan liyane, konsumsi lisan liwat kapsul utawa edibles bakal lumebu ing aliran getih ing tingkat alon karo efek tahan maneh. Topik nawakake bioavailabilitas paling murah, amarga diserap liwat kulit.

 

Pangertosan bioavailabilitas bisa mbantu sampeyan nemtokake jumlah produk sing kudu dijupuk, lan ing bentuk apa, kanggo mesthekake dosis sing tepat bakal ana ing sistem sampeyan.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.