en

Delta 8 Gummies | THC Gummies

1000mg CBD saben tas

$49.99

A macem-macem rasa sing enak nggawe iki Delta 8 THC Gummies cara sedhep kanggo nyoba Delta 8. Saben gummy ngandhut 25mg distilat Delta 2 sing diekstrak CO8.

ing Simpenan

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane

DETAIL PRODUK

Delta 8 gummies dikirim langsung saka fasilitas California kita. Permen sing dilapisi gula iku nyenengake kanggo njupuk, rasa apik lan lelungan kanthi apik. Saben tas ngemot 1000mg D8 lan wis 40 gummies saben tas. Padha bebas gluten lan diuji laboratorium kanggo kemurnian. PÈNGET: Aja nyopir, ngoperasikaké mesin, utawa ngonsumsi alkohol nalika njupuk prodhuk iki.

Luwih lengkap babagan CBD

RINGKASAN KEKUATAN

1000 MG D8

PER TAS

25 MG D8

PER GUMMY

Kurang saka 0.3% THC

Minyak CBD sing disaranake nggunakake

MANFAAT MINYAK CBD*

Luwih lengkap babagan keuntungan CBD

INGGRIS

Bahan Aktif: Delta 8 THC (Asal rami) Bahan sing ora aktif: Sirup Jagung (Saka Jagung), Gula (Saka Bit), Banyu, Gelatin, Asam Laktat, Asam Sitrat, Rasa Alami lan Buatan, Asam Fumarat, Pektin (Asil Saka Woh-wohan), Titanium Dioksida (Warna), FD&C Kuning #5, FD&C Abang #40, FD&C Kuning #6, FD&C Biru #1.

* = Organik

**Dikemas ing fasilitas sing padha karo kacang, kacang wit, gandum, soy, lan produk susu

KANDUNGAN KELAPA

RASA

Aneka Rasa

JAMINAN KUALITAS

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
MORE INFO

PANAS SHIPPING FEES

Antarane Mei nganti Oktober, biaya tambahan musim panas $5 ditrapake ing checkout kanggo pesenan Gummy kanggo nutupi biaya bungkus es lan bungkus gelembung terisolasi. Iki bakal nyegah Gummies saka leleh ing transit. Biaya tambahan mung bakal ditrapake sapisan saben pesenan, ora kanggo saben Gummy individu.

INFO PENGIRIMAN

Kabeh delta 8 gummies bakal dikirim saka fasilitas California kita. Pelacakan sing kapisah bakal diwenehake kanggo kiriman kasebut sajrone 48 jam sawise pemenuhan liyane.

SHIPPING EXCLUSIONS

Extract Labs nahan hak kanggo ora ngirim menyang negara utawa wilayah ngendi hukum lokal bertentangan karo HR 2: Undhang-undhang dandan Pertanian 2018. Amarga Δ8THC salah siji ilegal utawa ora tegas legal miturut hukum negara, produk iki ora dikirim menyang negara ing ngisor iki : Vermont, Rhode Island, Alaska, Nevada, Montana, Idaho, Utah & Colorado.

PITAKONAN PALING SERING

CBD Gummies lan CBD Softgels ngemot dosis cannabinoid saben dina sing kuat, nyedhiyakake alternatif kanggo wong sing ora seneng rasa utawa cara pangiriman tincture CBD. Dheweke teka ing dosis sing tepat lan gampang digawa nalika sampeyan lelungan. Iku mung dadi pilihan pribadi nalika milih antarane gummies lan softgels-- gummies bisa dipérang dadi cilik dosis lan bakal gawe marem untu kang manis, déné softgels sampurna kanggo tambahan gampang kanggo tumindake kesehatan sing wis ana.

Delta 8 bisa menehi efek sing luwih kuat tinimbang cannabinoid liyane kaya CBD utawa CBG.

Edibles sing disedhiyakake CBD cenderung duwe efek bertahap lan terus-terusan dibandhingake karo bentuk CBD liyane sing duwe bioavailabilitas sing luwih dhuwur, kayata konsentrasi. Gummies bisa nganti siji nganti rong jam kanggo ditrapake, nanging asile cenderung luwih suwe.*

Cara sampeyan nggunakake utawa ngatur produk cannabinoid bisa mengaruhi bioavailabilitas, yaiku jumlah zat sing mlebu aliran getih sajrone wektu tartamtu.

 

Contone, nguap utawa konsumsi sublingual minangka cara sing apik kanggo nyerep cannabinoid, amarga menehi bioavailabilitas sing dhuwur, tegese bakal mlebu aliran getih kanthi luwih cepet kanthi efek jangka pendek. Ing tangan liyane, konsumsi lisan liwat kapsul utawa edibles bakal lumebu ing aliran getih ing tingkat alon karo efek tahan maneh. Topik nawakake bioavailabilitas paling murah, amarga diserap liwat kulit.

 

Pangertosan bioavailabilitas bisa mbantu sampeyan nemtokake jumlah produk sing kudu dijupuk, lan ing bentuk apa, kanggo mesthekake dosis sing tepat bakal ana ing sistem sampeyan.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.