en

Delta 8 THC Coklat Bar

$17.00

Delta 8 THC Chocolate Bar kalebu rasio 1: 1 saka Δ8 lan CBD kanggo nggawe panganan sing seimbang. Ngandhut 70% coklat peteng, 52mg delta-8 lan 52mg CBD saben bar.

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

ing Simpenan

Tuku siji-wektu utawa langganan kanggo nyimpen 15%?
Info pengiriman liyane
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Bar coklat D8 Peak Extracts kalebu distillate CBD spektrum lengkap sing diselehake ing couverture coklat gelap 70 persen, coklat berkualitas tinggi kanthi mentega coklat ekstra. Saben bar spektrum lengkap, bebas gluten lan sugih antioksidan. PÈNGET: Aja nyopir, ngoperasikaké mesin, utawa ngonsumsi alkohol nalika njupuk prodhuk iki.

INGGRIS

Coklat Liquor, Cocoa Butter, Gula, Ekstrak Rami, Lesitin Kedelai, Vanila

KANDUNGAN SOY

GAMPANG GAMPANG

52 MG D8
52 MG CBD

PER BAR

5.2 MG D8
5.2 MG CBD

PER KOTAK

PANAS SHIPPING FEES

Antarane Mei nganti Oktober, biaya tambahan musim panas $5 ditrapake ing checkout kanggo pesenan coklat kanggo nutupi biaya bungkus es lan bungkus gelembung terisolasi. Iki bakal nyegah coklat saka leleh ing transit. Biaya tambahan mung bakal ditrapake sapisan saben pesenan, ora kanggo saben Coklat individu.

SHIPPING EXCLUSIONS

Extract Labs nahan hak kanggo ora ngirim menyang negara utawa wilayah ngendi hukum lokal bertentangan karo HR 2: Undhang-undhang dandan Pertanian 2018. Amarga Δ8THC salah siji ilegal utawa ora tegas legal miturut hukum negara, produk iki ora dikirim menyang negara ing ngisor iki : Vermont, Rhode Island, Alaska, Nevada, Montana, Idaho, Utah & Colorado.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.