en

Delta 9 Gummies | Berry Campuran | Spektrum Lengkap

$39.99

Delta 9 Gummies anyar minangka cara sing enak kanggo nikmati THC! Digawe karo ekstrak hemp spektrum lengkap, saben gummy campuran berry minangka campuran 10mg D9 THC lan 10mg CBD!
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

Kudu 21+ kanggo tuku

ing Simpenan

Tuku siji-wektu utawa langganan kanggo nyimpen 25%?

Jaminan 60 Dina Dhuwit Bali!

Info liyane
Info pengiriman liyane
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Permen karet sing dilapisi gula Campuran Delta 9 THC sing nyenengake iki nyenengake, nyenengake lan lelungan kanthi apik. Saben botol ngemot 200mg D9 THC lan 200mg CBD. Kanthi 20 permen karet vegan saben botol, iki sabenere dosis karo 10mg saka D9 THC lan 10mg CBD saben. Padha bebas gluten lan diuji laboratorium kanggo kemurnian. PÈNGET: Aja nyopir, ngoperasikaké mesin, utawa ngonsumsi alkohol nalika njupuk prodhuk iki.

INGGRIS

Bahan aktif: Ekstrak Rami Spektrum Lengkap 
Bahan liyane: Gula, Sirup Tapioka, Pektin, Rasa Alami, Asam Sitrat, Sodium Sitrat, Jus Buah kanggo Warna.

POTENSI EFEK

RASA

Campuran Semono uga Sindhunata

Bahan aktif: Ekstrak Rami Spektrum Lengkap 

Bahan liyane: Gula, Sirup Tapioka, Pektin, Rasa Alami, Asam Sitrat, Sodium Sitrat, Jus Buah kanggo Warna.

Campuran Semono uga Sindhunata

GAMPANG GAMPANG

200 MG THC

200 MG CBD

PER BOTOL

10 MG THC

10 MG CBD

PER GUMMY

Watesan pengiriman

Extract Labs nahan hak kanggo ora ngirim menyang negara utawa wilayah ngendi hukum lokal bertentangan karo HR 2: Undhang-undhang dandan Pertanian 2018. Amarga Δ9THC salah siji ilegal utawa ora tegas legal miturut hukum negara, produk iki ora dikirim menyang negara ing ngisor iki :  Colorado

PITAKONAN PALING SERING

CBD Gummies lan CBD Softgels ngemot dosis cannabinoid saben dina sing kuat, nyedhiyakake alternatif kanggo wong sing ora seneng rasa utawa cara pangiriman tincture CBD. Dheweke teka ing dosis sing tepat lan gampang digawa nalika sampeyan lelungan. Iku mung dadi pilihan pribadi nalika milih antarane gummies lan softgels-- gummies bisa dipérang dadi cilik dosis lan bakal gawe marem untu kang manis, déné softgels sampurna kanggo tambahan gampang kanggo tumindake kesehatan sing wis ana.

Biasane, CBD dikenal kanggo njaga katentreman lan nambah katentreman. Delta 9 uga bisa duwe sawetara kuwalitas kasebut nanging bisa menehi efek sing luwih kuat tinimbang cannabinoid liyane kaya CBD utawa CBG.

Edibles D9THC lan CBD cenderung duwe efek bertahap lan terus-terusan ing awak lan pikiran dibandhingake karo bentuk CBD liyane sing duwe bioavailabilitas sing luwih dhuwur, kayata konsentrasi. Gummies bisa nganti siji nganti rong jam kanggo ditrapake, nanging asile cenderung luwih suwe.*

Spektrum Lengkap:

Produk spektrum lengkap ngemot kabeh unsur (yaiku terpenes lan cannabinoid) saka tanduran ganja, kalebu nganti 0.3% THC. Akeh pangguna luwih seneng produk spektrum lengkap, amarga asring digandhengake karo "efek rombongan" -multiple cannabinoids sing makarya kanthi sinergis bebarengan.

Spektrum amba:

Kabeh produk spektrum sing amba kalebu gabungan saka cannabinoid alami tanduran, nanging ngemot 0% THC. Spektrum sing amba cenderung dadi favorit sing populer ing antarane pangguna, amarga produk kasebut ngemot macem-macem cannabinoid liyane tanpa THC.

Isolasi:

Isolate nuduhake profil cannabinoid tunggal sing ana ing produk. Isolat mung siji molekul kayata CBD, CBG, utawa CBN. Isolate rampung THC gratis lan ora kalebu cannabinoid liyane utawa senyawa hemp tambahan.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.