en

Minyak CBDa CBGa | Dhukungan Kekebalan | Spektrum Lengkap

$99.99 - utawa langganan lan nyimpen 25%

Pisanan saka sawijining jinis! Minyak CBD Dhukungan Kekebalan kita kaya alami, campuran ekstrak hemp mentah lan sugih ing cannabinoid langka. Ngandhut rasio 1:1:1:1 lenga CBGa, lenga CBDa, lenga CBG, lan lenga CBD.

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
Tuku siji-wektu utawa langganan kanggo nyimpen 25%?

Jaminan 60 Dina Dhuwit Bali!

Info liyane
Info pengiriman liyane
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Minyak CBDa Dhukungan Kekebalan kita minangka produk pisanan saka jinise. Umume lenga CBD ing pasar mung bakal duwe tilak CBGa lan CBDa amarga panas saka proses manufaktur ngowahi molekul kasebut dadi CBG lan CBD. Ilmuwan kita bisa ngembangake metode kepemilikan kanggo ngolah cannabinoid sing alus iki lan ngrumusake dadi minyak tanpa diowahi. Minyak potensi dhuwur iki dirumusake kanggo ndhukung kekebalan lan ora kaya produk liyane ing pasar saiki.

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi*, Minyak Rami Spektrum Penuh

* = Organik

KANDUNGAN KELAPA

PANJANG POTENSI

GAMPANG GAMPANG

500 MG CBGa
500 MG CBDa
500 MG CBG
500 MG CBD

PER BOTOL

17 MG CBGa
17 MG CBDa
17 MG CBG
17 MG CBD

PER LAYANAN

PITAKONAN PALING SERING

CBDa (asam cannabidiolic) minangka senyawa kimia liyane sing bisa ditemokake ing ganja lan rami. Bisa dianggep minangka bentuk mentah CBD, lan dhewe asale saka CBGa (ibu kabeh cannabinoid). Mangkene sawetara rincian liyane babagan proses kimia sing nyebabake nggawe CBDa:

CBDa lair saka CBGa rusak sadurunge duwe wektu kanggo diowahi dadi CBG. Cara sing paling gampang kanggo mikir babagan proses kasebut yaiku tanduran rami sing ngasilake CBGa kanggo bahan bakar wutah nalika diwasa. Banjur, CBGa bisa diowahi dadi CBG liwat panas lan sinar matahari, utawa tanduran kasebut ngrusak CBGa sajrone siklus wutah kanggo ngowahi kanthi alami dadi CBDa, THCa, lan CBCa. Saben telu cannabinoid iki bisa diowahi, kanthi kondisi sing padha, dadi senyawa non-asam. THCa dadi THC, CBCa dadi CBC, lan pungkasane, CBDa dadi CBD sing umume konsumen kenal.

CBGa entuk giliran dhewe ing sorotan. Asam Cannabigerolic (CBGa) minangka salah sawijining luwih saka 100 cannabinoid sing ana ing tanduran hemp. Akeh sing nyebut cannabinoid CBGa minangka "ibu kabeh phytocannabinoids." Iki minangka senyawa dhasar saka tanduran ganja, salah sawijining blok bangunan dhasar sing asale saka kabeh cannabinoid. CBGa dipecah dadi molekul liyane, kalebu asam cannabidiolic (CBDa), asam tetrahydrocannabinolic (THCa), lan asam cannabichromenic (CBCa). Apa maneh, CBGa yaiku sing dikenal minangka prekursor asam kanggo CBG, tegese CBGa ngowahi dadi CBG ing kahanan sing tepat - biasane kanthi panas lan/utawa srengenge.

Apa sing ditindakake CBDa kanggo sampeyan? Apa CBDa luwih kuwat tinimbang CBD? Iki minangka sawetara pitakonan sing paling umum sing ditampa babagan CBDa.

Lha, loro-lorone ora psikoaktif, dadi ora bakal menehi rasa dhuwur. Pasinaon ilmiah babagan efek saka cannabinoids lagi ditindakake, lan durung bisa nggawe klaim umum babagan efek kasebut. Nanging, panliten nuduhake manawa CBDa bisa uga luwih efektif anti-mual lan antidepresan properti tinimbang CBD. Iki minangka pratandha sing janjeni, lan nerangake kenapa akeh wong sing kasengsem ing CBDa akhir-akhir iki.

CBGa, prekursor kanggo kabeh cannabinoid liyane, bisa uga duwe sifat sing migunani kanggo kesehatan manungsa (sanajan riset ilmiah isih ditindakake).

Pasinaon awal wis ditampilake keuntungan potensial saka Anti-inflamasi, antioksidan properti, plus keuntungan kanggo pasien kanthi gangguan metabolik kaya diabetes lan dyslipidemia.

Dadi apa CBGa apik kanggo? Apa CBGa bisa nambah kekebalan utawa nglawan penyakit? Komunitas ilmiah ora bisa nggawe konsensus, nanging kanthi nggunakake kombinasi CBGa lan turunan, keuntungan sistem kekebalan bisa digayuh.

Ora babar pisan. CBGa bisa diarani minangka "ibu kabeh phytocannabinoids". CBG minangka salah sawijining cannabinoid sing bisa teka saka CBGa amarga diowahi dadi cannabinoid liyane. 

CBGa lan CBDa wis dadi topik anyar sinau babagan carane cannabinoid sesambungan karo sistem endokannabinoid lan kesehatan sakabèhé. Panliten kasebut nemokake manawa loro asam cannabinoid sing umum ditemokake ing hemp, asam cannabigerolic, CBGa, lan asam cannabidiolic, CBDa, bisa ngiket protein sing nyebabake ora sehat. Kanthi ikatan karo protein, senyawa kasebut bisa menehi cara anyar kanggo ndhukung kesehatan kekebalan.

Ana beda subtle antarane lenga CBDa paling apik lan kapsul CBDa. Kaya sing wis dingerteni, kapsul CBDa dikonsumsi kanthi ngulu, dene Minyak CBDa dijupuk kanthi sublingual. Dampak sakabèhé ing kesehatan sampeyan padha nanging beda-beda ing babagan dawa. Kapsul CBDa gampang diangkut, mula akeh sing milih softgels mung amarga faktor penak. Pungkasane, kabeh gumantung karo pilihan pribadi.

Amarga kapsul CBDa lan lenga CBDa diserap dening awak kanthi beda, durasi efek sing dirasakake bisa uga beda-beda. Minyak CBDa sublingual biasane nyerep luwih cepet menyang aliran getih tinimbang kapsul CBDa sing ditelan. Nanging, mupangat saka kapsul CBDa bisa dirasakake maneh amarga cara awak lan ati ngolah minyak ing kapsul kasebut.

Pancen ora. Wangun cannabinoids asam ora luwih psikoaktif tinimbang mitra non-asam.

Anggere asale saka rami lan ngemot kurang saka tingkat Delta 0.3 THC 9% sing diwajibake federal, loro senyawa kasebut dilindhungi dening Bill Farm 2018 lan mula sah federal.

Cara sampeyan nggunakake utawa ngatur produk cannabinoid bisa mengaruhi bioavailabilitas, yaiku jumlah zat sing mlebu aliran getih sajrone wektu tartamtu.

Contone, nguap utawa konsumsi sublingual minangka cara sing apik kanggo nyerep cannabinoid, amarga menehi bioavailabilitas sing dhuwur, tegese bakal mlebu aliran getih kanthi luwih cepet kanthi efek jangka pendek. Ing tangan liyane, konsumsi lisan liwat kapsul utawa edibles bakal lumebu ing aliran getih ing tingkat alon karo efek tahan maneh. Topik nawakake bioavailabilitas paling murah, amarga diserap liwat kulit.

Pangertosan bioavailabilitas bisa mbantu sampeyan nemtokake jumlah produk sing kudu dijupuk, lan ing bentuk apa, kanggo mesthekake dosis sing tepat bakal ana ing sistem sampeyan.

Sampeyan bisa Kaya

Related Produk

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.