search

Extract Labs Kartu Hadiah Virtual

The Gift of Wellness

Extract Labs Kartu Hadiah Virtual

The Gift of Wellness

Menehi hadiah kesehatan lan tuku kertu hadiah virtual. Sawise rampung checkout, sampeyan bakal nampa kode kupon liwat email. Nalika nebus, mung ketik kode ing kothak kupon ing checkout lan regane bakal dikurangi.




Lengganan & Simpen!
langganan
Simpenan cepet ing produk CBD favorit

15% - 25% saben pesenan, tegese luwih akeh dhuwit ing kanthong sampeyan.

Pilih frekuensi pangiriman sampeyan

Pilih saka 2, 4, 6, 8, utawa 12 minggu kanggo tansah duwe produk kesehatan ing saham lan toko.

Ngatur akun kanthi gampang

Nganyari luwih awal yen sampeyan kehabisan produk, tambahake favorit CBD anyar, utawa mbatalake kapan wae * kabeh saka siji kaca.

* Minimal rong wulan sadurunge bisa mbatalake rencana langganan. Ora bisa digabung karo dodolan, diskon, utawa kupon liyane.

Program Diskon
We offer loman 60% program diskon ing kabeh produk kita kanggo anggota kualifikasi.
Diskon 60% kanggo produk CBD favorit

Entuk diskon 60% saben pesenan, kapan wae, nyelehake dhuwit maneh ing kanthong sampeyan saben tuku. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan program diskon kita kene.

Sapa sing layak?

Yen sampeyan kalebu ing salah sawijining kategori kasebut, sampeyan layak kanggo program diskon:

  • Veteran & Militer Aktif
  • guru
  • kawitan responders
    • EMT, Petugas Pemadam Kebakaran, Petugas Penegak Hukum
  • Tenaga Kesehatan
  • cacat
  • Low Income

*Program diskon menehi diskon 60% kanggo individu sing nduweni kualifikasi kanthi kode kupon saben wulan. Pesenan program diskon ora bisa digunakake karo tabungan Program Ganjaran utawa layanan langganan saiki, lan ora bisa digunakake bebarengan karo kupon utawa tawaran liyane. Diskon iki ora ditrapake kanggo Gift Cards, Gift Bundles, utawa Vessel Devices. Kertu bisnis dudu dokumen sing bisa ditampa nalika nglamar. Mangga ngidini nganti 24 jam kanggo disetujoni program sawise aplikasi. Extract Labs ora bakal kurban mriksa udan utawa mbalekaken sebagean ing pesenan diselehake sadurunge, sak utawa sawise proses persetujuan. Extract Labs nduweni hak kanggo ngganti, ngowahi, utawa nggedhekake program iki lan pangguna sing disetujoni tanpa kabar.

Pengiriman Global
Kita kapal domestik lan internasional langsung saka fasilitas kita ing Lafayette Colorado.
Pengiriman domestik
  • Prioritas USPS utawa pengiriman ekspres ing kabeh pesenan.
  • Kanggo kabeh pesenan $75+ ana flat $8 biaya kapal.
  • Pengiriman Express tansah mbutuhake ragad mbayar, preduli saka jumlah pesenan.
Pengiriman internasional
  • Pengiriman prioritas USPS ing kabeh pesenan.
  • $ 50 (USD) ragad pengiriman flat rate ing kabeh pesenan.
  • Wektu kapal rata-rata 6-8 minggu.*
Waca liyane babagan kabijakan pengiriman ing kene.

* Disaranake mriksa kabeh peraturan lokal babagan tuku lan ngimpor rami nalika ngirim produk menyang internasional. Nalika kita bakal kurban dhaftar lengkap negara kita bisa kanggo kapal liwat USPS, sayangé ora terus informasi bab syarat individu kanggo saben negara. Kita ora tanggung jawab kanggo angger-angger, hukum, pajak, utawa biaya sing bisa ditrapake kanggo pesenan yen wis ditampa dening negara sing dituju utawa ora bisa menehi pandhuan babagan ngirim pesenan menyang negara liya.

60-Dhuwit Mbalik
Yen sampeyan ora yakin babagan produk, ora apa-apa! Sampeyan bisa nyoba tanpa resiko kanthi jaminan dhuwit bali 60 dina!
Produk ora kanggo sampeyan?

Yen sampeyan ora wareg karo produk ing rong sasi (60 dina), kita bakal menehi sampeyan mbalekaken. Cukup isi formulir kene, lan kita bakal sesambungan.

Temokake produk sing bener

Tujuane yaiku mbantu sampeyan nemokake produk sing pas nalika sampeyan tuku! Nelpon, or pesen kita  kanggo pitulungan nemokake produk sampurna. Utawa njupuk kita cepet ANTV kanggo Rekomendasi produk pribadi!

*Jaminan dhuwit bali ora kalebu tuku bahan mentah akeh. Yen sampeyan pengin ngevaluasi carane isolasi bisa digunakake kanggo sampeyan, tuku siji gram isolasi amarga bakal nggawa jaminan dhuwit bali. Jaminan dhuwit bali mung bakal ditrapake kanggo siji botol saben rasa tincture spektrum lengkap, preduli saka ukuran botol. Jaminan dhuwit bali uga ora kalebu kabeh barang dagangan kayata kaos lan hoodies uga baterei lan piranti vape kayata Phang utawa Kit Baterei Vape. Jaminan dhuwit bali ora kalebu Kartu Hadiah, Paket Sampel Tincture, Bom Mandi dening Vital You, lan piranti dening Vessel. Wigati dimangerteni: Jaminan Dhuwit Mbalik mung bakal ngluwihi biaya produk sing dituku. Ora bakal ditrapake kanggo biaya pengiriman, pajak, utawa biaya liyane. Jaminan Dhuwit Mbalik mung bakal ditrapake kanggo produk sing wis dituku dening pelanggan. Jaminan Dhuwit Mbalik ora bakal ditrapake kanggo barang sing dipikolehi minangka panggantos saka klaim Jaminan Dhuwit Mbalik, produk sampel, utawa produk sing dituku saka pengecer utawa toko liyane Extract Labs.

Gift Card Questions, Meet Answers

 

The virtual gift card will be emailed over to you once you complete your purchase.

 

No we do not allow gift card purchases when you a discount program member.

 

No. You cannot purchase a gift card with your loyalty points.

No, they do not expire until the full amount is used.

Anyar Kanggo Extract Labs? Entuk 20% Off!

Langganan buletin lan entuk diskon 20% kanggo tuku pertama sampeyan!

Extract Labs

Kita darmabakti kanggo ningkatake kualitas urip kanggo wong liya liwat riset, ngembangake, lan nggawe produk cannabinoid sing paling dhuwur kanthi rega terjangkau.

Thanks kanggo ndhaptar!
Priksa email kanggo kode kupon
Gunakake kode ing checkout kanggo 20% saka pesenan pisanan!

Kedatangan Anyar! Energi THCV Gummies

Rawuh anyar! Energi THCV Gummies
Rujuk Kanca!
MEMBERI $50, Entuk $50
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Ndaftar & Simpen 20%
Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% OFF 20% OFF pesenan pisanan sampeyan!
Matur nuwun!
Rujuk wong liya?
60% pelanggan anyar diarani pelanggan sing puas kaya sampeyan.
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.