search

Minyak CBC | Formula Relief

600mg CBC: 1800mg CBD saben botol

$99.99

Kita Minyak Formula Relief CBC  dirumusake kanggo nyuda stres lan ketegangan sedina muput, nggunakake kekuwatan hemp mung. Iki ampuh CBC fitur lenga 600 mg CBC lenga lan 1800 mg CBD lenga saben 30 ml botol.

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
cbd vegan sing disertifikasi
abang-kosher-lencana
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

DETAIL PRODUK

Spektrum lengkap kita CBC Minyak ngemot rasio 1: 3 CBC menyang CBD. Formula relief iki digawe ing omah dening tim ilmuwan ahli kita. Dheweke diuji laboratorium kanggo potensi lan kemurnian, kanggo mesthekake bebas saka pestisida, herbisida, lan logam abot. Relief Formula CBC Oils digawe karo lenga spektrum lengkap sing kalebu kurang saka 0.3 persen THC. Minyak CBD spektrum lengkap dikenal kanggo nggunakake kekuwatan efek rombongan, fenomena cannabinoid sing luwih efektif nalika dikonsumsi karo cannabinoid liyane.
Luwih lengkap babagan CBC

RINGKASAN KEKUATAN

600 MG CBC

1800 MG CBD

PER BOTOL

20 MG CBC

60 MG CBD

PER LAYANAN

Kurang saka 0.3% THC

CBC lenga dianjurake nggunakake

MANFAAT MINYAK CBC*

Luwih lengkap babagan keuntungan CBC

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi*, Minyak Rami Spektrum Penuh

* = Organik

KANDUNGAN KELAPA

JAMINAN KUALITAS

produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

PITAKONAN PALING SERING

Cannabichromene, utawa CBC, mung salah siji saka akeh cannabinoids ing tanduran hemp. CBC non-psikoaktif lan duwe macem-macem keuntungan kesehatan potensial. CBC sesambungan karo sistem endokannabinoid manungsa utawa ECS, jaringan sinyal kimia lan reseptor seluler ing otak lan awak. ECS tanggung jawab kanggo ngatur produksi hormon, fungsi neurologis, transmisi nyeri, swasana ati lan turu.

Minyak CBD spektrum lengkap minangka jinis minyak CBD sing ngemot kabeh senyawa sing ditemokake kanthi alami ing tanduran ganja, kalebu cannabinoid liyane, terpenes, lan minyak atsiri. Iki beda karo "CBD isolate," sing mung ngemot CBD murni lan ora ana senyawa liyane.

Sanajan istilah tincture biasane nuduhake ekstrak herbal sing digawe saka alkohol, Minyak CBC Organik Certified kita dicampur karo Minyak Kelapa Fraksi Organik Certified. Produk sing padha biasane diarani Minyak CBC. Kita milih nggunakake istilah tincture minangka istilah sing luwih umum kanggo ekstrak herbal cair, lan nyambungake karo sejarah manungsa sing dawa nggunakake tincture obat adhedhasar tanduran. We offer macem-macem saka sudhut CBC Oil dirumuske kanggo kasus nggunakake favorit. 

Saben wong bisa nemu efek beda karo produk hemp nanging sawetara wis nemokake CBC kanggo menehi sawetara keuntungan potensial beda. Iki bisa uga kalebu menehi relief, kurang rasa ora nyaman, ningkatake relaksasi, lan ningkatake swasana ati sakabèhé.
Saben wong bisa nemu efek beda karo produk hemp nanging sawetara wis nemokake CBC kanggo menehi sawetara keuntungan potensial beda. Iki bisa uga kalebu menehi relief, kurang rasa ora nyaman, ningkatake relaksasi, lan ningkatake swasana ati sakabèhé.

Ana sawetara cara kanggo njupuk minyak CBC, kalebu:

  • Ingestion lisan: Sampeyan bisa ngulu kapsul minyak CBC utawa nambah sawetara tetes minyak CBC menyang ombenan utawa panganan.

  • Administrasi sublingual (ing ilat): Sampeyan bisa nyelehake sawetara tetes lenga CBC ing ilat lan tahan nganti sedina utawa rong menit sadurunge ditelan.

  • Aplikasi topikal: Sampeyan bisa nggunakake minyak CBC langsung menyang kulit ing wangun lotion, krim, utawa lenga.

Extract Labs Minyak CBC ora dimaksudake kanggo diagnosa, nambani, utawa ngobati penyakit apa wae. Keuntungan saka CBC Oil bisa beda-beda saben wong, amarga kimia awak saben wong beda-beda. Akeh wong sing golek relief saka rasa ora nyaman menyang CBC Oil. Minyak CBC duwe macem-macem keuntungan potensial, lan bisa digunakake ing rutinitas kesehatan saben dina kanggo nyuda rasa ora nyaman lan ketegangan. Minyak CBC uga bisa digunakake bebarengan karo produk cannabinoid liyane supaya bisa nelpon apa sing paling cocog kanggo sampeyan. Apa sampeyan pengin pulih saka latihan sing abot utawa ngilangi stres kontak saka dina sing suwe ing kantor, CBC Oil bisa uga bisa menehi mupangat sing sampeyan goleki.

Kaya suplemen utawa obat apa wae, lenga CBC bisa duwe efek samping utawa interaksi karo bahan liyane. Penting kanggo ngomong karo profesional kesehatan sadurunge nggunakake minyak CBC, utamane yen sampeyan njupuk obat liya utawa duwe kondisi kesehatan sing wis ana.

Extract Labs Produk CBD | Toko CBD | CBD Online | CBD Gummies, Minyak, Kapsul, Vape

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.

Laporan Lab Produk
Kanggo ngakses laporan laboratorium sing paling anyar ing format PDF kanthi resolusi dhuwur sing rinci babagan potensi, sisa pelarut, lan uji mikrobiologi, bukak database batch kita.

Kedatangan Anyar! Energi THCV Gummies

Rawuh anyar! Energi THCV Gummies
Rujuk Kanca!
MEMBERI $50, Entuk $50
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Ndaftar & Simpen 20%
Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% OFF 20% OFF pesenan pisanan sampeyan!
Matur nuwun!
Rujuk wong liya?
60% pelanggan anyar diarani pelanggan sing puas kaya sampeyan.
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Thanks kanggo ndhaptar!
Priksa email kanggo kode kupon
Gunakake kode ing checkout kanggo 20% saka pesenan pisanan!