en

Minyak CBC | Formula Relief | Spektrum Lengkap

$99.99

Formula Relief Minyak CBC kita dirumusake kanggo nyuda stres lan ketegangan sedina muput, kanthi nggunakake kekuwatan hemp. Minyak CBC sing kuat iki nduweni 600 mg minyak CBC lan 1800 mg minyak CBD saben botol 30 ml.

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
Tuku siji-wektu utawa langganan kanggo nyimpen 25%?

Jaminan 60 Dina Dhuwit Bali!

Info liyane
Info pengiriman liyane
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Minyak CBC spektrum lengkap kita ngemot rasio 1: 3 CBC kanggo CBD. Formula relief iki digawe ing omah dening tim ilmuwan ahli kita. Dheweke diuji laboratorium kanggo potensi lan kemurnian, kanggo mesthekake yen ora ana pestisida, herbisida, lan logam abot. Relief Formula CBC Oils digawe karo lenga spektrum lengkap sing kalebu kurang saka 0.3 persen THC. Minyak CBD spektrum lengkap dikenal kanggo nggunakake kekuwatan efek rombongan, fenomena cannabinoid sing luwih efektif nalika dikonsumsi karo cannabinoid liyane.

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi*, Minyak Rami Spektrum Penuh

* = Organik

KANDUNGAN KELAPA

PANJANG POTENSI

GAMPANG GAMPANG

600 MG CBC
1800 MG CBD

PER BOTOL

20 MG CBC
60 MG CBD

PER LAYANAN

PITAKONAN PALING SERING

Cannabichromene, utawa CBC, mung salah siji saka akeh cannabinoids ing tanduran hemp. Ora kaya THC, CBC ora psikoaktif lan duwe macem-macem keuntungan kesehatan potensial. CBC sesambungan karo sistem endokannabinoid manungsa utawa ECS. ECS minangka jaringan sinyal kimia lan reseptor seluler ing saindhenging otak lan awak kita. Sistem endokannabinoid tanggung jawab kanggo ngatur produksi hormon, fungsi neurologis, transmisi nyeri, swasana ati lan turu.

Saben wong bisa nemu efek beda karo produk hemp nanging sawetara wis nemokake molekul iki kanggo menehi sawetara efek sayah. Sawetara panliten nuduhake manawa uga sesambungan karo ECS, CBC bisa uga sesambungan karo reseptor beda sing diarani TRPV1 lan TRPA1. Reseptor kasebut mengaruhi inflamasi lan sensitivitas nyeri. Riset nuduhake minyak CBC bisa nambah swasana ati, ningkatake istirahat, lan menehi relief.

Extract Labs Minyak CBC ora dimaksudake kanggo diagnosa, nambani, utawa ngobati penyakit apa wae. Keuntungan saka CBC Oil bisa beda-beda saben wong, amarga kimia awak saben wong beda-beda. Akeh wong sing golek relief saka rasa ora nyaman lan inflamasi menyang CBC Oil. Minyak CBC uga bisa digunakake bebarengan karo produk cannabinoid liyane supaya bisa nelpon apa sing paling cocog kanggo sampeyan.

Kimia awak saben wong beda-beda lan iki bisa nyebabake efek CBC sing beda-beda sajrone wektu. Disaranake njupuk dosis sing padha kanggo 1-2 minggu lan mirsani efek. Yen sampeyan ora aran asil sing looking for, nambah jumlah dosis utawa frekuensi dosis kanggo nemtokake apa sing paling apik kanggo sampeyan.

Spektrum Lengkap nuduhake profil cannabinoid sing ana ing Minyak CBD. Ana luwih saka 100 cannabinoids ing tanduran hemp, bebarengan karo host senyawa liyane kayata terpenes lan flavonoid. Ing Minyak CBD Spektrum Lengkap, kombinasi macem-macem cannabinoid lan senyawa tanduran bisa ditemokake, bebarengan karo jumlah THC sing cilik. Akeh pangguna nglaporake manawa keuntungan Minyak CBD luwih jelas nalika nggunakake Minyak CBD Spektrum Lengkap. Iki bisa uga disebabake dening fenomena sing dikenal minangka efek rombongan, utawa kedadeyan kabeh senyawa tanduran sing kerjane sinergis bebarengan ing awak.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.