Isolasi CBD Bulk

saka: $75.00

Isolasi CBD massal sing menang penghargaan kanggo para grosir, operasi skala gedhe, lan para panuku mandiri sing nggawe produk dhewe. We offer ukuran 5g kanggo 500g bubuk CBD murni.

Temokake isolasi CBD kanggo didol saliyane cannabinoid murni liyane saka Extract Labs.

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
Info pengiriman liyane
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Bubuk isolat CBD minangka versi cannabidiol murni. Biasane pilihan sing kudu ditindakake kanggo wong-wong sing kudu ngindhari THC utawa pengin nggawe produk dhewe, utamane babagan produk kecantikan lan topikal sing ditrapake CBD.

Isolasi CBD kita ditapis ing laboratorium akreditasi saka tanduran nganti bubuk. Konsentrasi sing ora ana ambu lan rasa asring dikarepake kanggo panggunaan umum ing baking, nggawe topikal, lan nggawe produk CBD grosir ing umum.

Gampang tuku cannabidiol isolasi online lan dikirim menyang lawang kanthi cepet.

INGGRIS

Isolasi CBD Murni

PANJANG POTENSI

GAMPANG GAMPANG

PITAKONAN PALING SERING

Cannabidiol isolate yaiku 99 persen CBD murni ing wangun bubuk putih. Dadi, tetep bebas THC lan bebas saka senyawa tanduran liyane, terpenes lan cannabinoids. Kadhangkala diarani isolasi hemp, CBD bubuk, utawa CBD kristal.

Isolasi CBD bisa uga minangka bentuk CBD sing paling serbaguna:

 

  1. Isolate relatif bebas rasa, dadi cara sing apik kanggo nambah CBD menyang formulasi khusus sampeyan dhewe.
  2. Wêdakakêna CBD gampang diukur.
  3. CBD murni 100 persen THC-free kanggo wong-wong sing kudu utawa luwih seneng ora duwe tilak jumlah THC ing sistem.
  4. CBD dianggep duwe efek nyuda ing THC, saengga bisa uga digunakake kanggo nyuda utawa ngimbangi efek THC.

CBD kerjane kanthi ikatan karo reseptor endokannabinoid ing sistem saraf awak ngoptimalake fungsi sing diatur dening sistem endokannabinoid. Kanggo alasan iki, CBD duwe macem-macem kegunaan kanggo kesehatan sakabèhé. Alesan sing tepat kenapa CBD isolasi lan produk CBD liyane migunani banget isih diteliti dening peneliti lan ilmuwan.

Loro-lorone distillate lan isolat minangka macem-macem cannabinoids sing bisa gampang dicampur karo bahan liyane. Distillates iku lenga lan ngisolasi yaiku bubuk. Loro-lorone dianggep minangka bahan mentah sing bisa digunakake kanthi cara sing padha kayata formulating, ingesting, vaporizing, utawa nggunakake topikal.

Sampeyan bisa Kaya

Related Produk

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.