en

Isolasi CBN Bulk

saka: $130.00

Kita adol 5g nganti 500g bagean isolasi CBN menyang grosir, operasi skala gedhe, utawa para panuku mandiri sing nggawe produk dhewe. Konsentrasi iki bisa dinikmati dhewe, dicampur karo tincture, utawa digunakake ing macem-macem cara ing formulasi khusus.

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
Info pengiriman liyane
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
lenga cbn | cbn kanggo turu | cbd kanggo turu | lenga cbn paling apik | cbd kanggo turu | cbn gummies kanggo turu | cbn lenga kanggo turu | bantu turu | pitulungan turu paling apik | lenga cbd kanggo turu
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
lenga cbn | cbn kanggo turu | cbd kanggo turu | lenga cbn paling apik | cbd kanggo turu | cbn gummies kanggo turu | cbn lenga kanggo turu | bantu turu | pitulungan turu paling apik | lenga cbd kanggo turu
lenga cbn | cbn kanggo turu | cbd kanggo turu | lenga cbn paling apik | cbd kanggo turu | cbn gummies kanggo turu | cbn lenga kanggo turu | bantu turu | pitulungan turu paling apik | lenga cbd kanggo turu
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Isolasi CBN asale saka hemp Amerika lan ditapis nganti 99 persen murni. CBN kadhangkala diarani minangka cannabinoid wengi lan biasane digunakake ing rutinitas wengi.* Produk iki kasedhiya ing wangun kristal sing gampang diukur lan serbaguna.

INGGRIS

Isolasi CBN Murni

PANJANG POTENSI

GAMPANG GAMPANG

PITAKONAN PALING SERING

Isolasi CBD yaiku 99 persen CBD murni kanthi bentuk bubuk putih. Dadi, tetep bebas THC lan bebas saka senyawa tanduran liyane, terpenes lan cannabinoids. Kadhangkala diarani isolasi hemp, CBD bubuk, utawa CBD kristal.

Isolasi CBD bisa uga minangka bentuk CBD sing paling serbaguna:

 

  1. Isolate relatif bebas rasa, dadi cara sing apik kanggo nambah CBD menyang formulasi khusus sampeyan dhewe.
  2. Wêdakakêna CBD gampang diukur.
  3. CBD murni 100 persen THC-free kanggo wong-wong sing kudu utawa luwih seneng ora duwe tilak jumlah THC ing sistem.
  4. CBD dianggep duwe efek nyuda ing THC, saengga bisa uga digunakake kanggo nyuda utawa ngimbangi efek THC.

CBD kerjane kanthi ikatan karo reseptor endokannabinoid ing sistem saraf awak ngoptimalake fungsi sing diatur dening sistem endokannabinoid. Kanggo alasan iki, CBD duwe macem-macem kegunaan kanggo kesehatan sakabèhé. Alesan sing tepat kenapa CBD isolasi lan produk CBD liyane migunani banget isih diteliti dening peneliti lan ilmuwan.

Loro-lorone distillate lan isolat minangka macem-macem cannabinoids sing bisa gampang dicampur karo bahan liyane. Distillates iku lenga lan ngisolasi yaiku bubuk. Loro-lorone dianggep minangka bahan mentah sing bisa digunakake kanthi cara sing padha kayata formulating, ingesting, vaporizing, utawa nggunakake topikal.

Sampeyan bisa Kaya

Related Produk

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.