search

Kapsul Minyak CBDa CBGa | Dhukungan Kekebalan

500mg CBGa : 500mg CBDa : 500mg CBG : 500mg CBD saben botol

$99.99

Nemu keuntungan imun alami saka CBD karo kita Dhukungan kekebalan minyak CBDa CBGa kapsul. Saben porsi ngemot campuran ekstrak hemp mentah sing sugih ing cannabinoid langka, kalebu CBDa, CBGa, CBD, Lan CBG. Kanthi rasio 1: 1: 1: 1 saka lenga kuat iki, kapsul kita nyedhiyakake dosis efektif kanggo dhukungan kekebalan sing seimbang. Saben wadhah ngemot 60 kapsul.

ing Simpenan

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

DETAIL PRODUK

Kapsul Dhukungan Kekebalan kita minangka produk pisanan saka jinise. Umume kapsul ing pasar mung bakal duwe jumlah tilak CBGa lan CBDa minangka panas saka proses manufaktur ngowahi molekul iki kanggo CBG lan CBD. Ilmuwan kita bisa ngembangake metode kepemilikan kanggo ngolah cannabinoid sing alus iki lan ngrumusake dadi CBD kapsul tanpa ngowahi mau. Kapsul potensi dhuwur iki dirumusake kanggo ndhukung kekebalan lan ora kaya produk liyane ing pasar saiki.

RINGKASAN KEKUATAN

500 MG CBGa
500 MG CBDa
500 MG CBG
500 MG CBD

PER BOTOL

8 MG CBGa
8 MG CBDa
8 MG CBG
8 MG CBD

PER LAYANAN

Kurang saka 0.3% THC

SARAN GUNA LEGO

PANJANG POTENSI

Luwih lengkap babagan keuntungan CBGA & CBDA

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi Organik, Minyak Rami Spektrum Penuh, Gelatin, Gliserin Sayuran, Banyu Diresiki

KANDUNGAN KELAPA

JAMINAN KUALITAS

produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

PITAKONAN PALING SERING

CBDa minangka senyawa kimia liyane sing ditemokake ing ganja lan hemp. CBDa bisa dianggep minangka bentuk mentah CBD.

CBDA lan CBGA minangka senyawa non-psikoaktif sing ditemokake ing tanduran ganja, tegese ora ngasilake "dhuwur" nalika dikonsumsi. Bisa uga duwe manfaat terapeutik sing potensial, sanajan riset luwih akeh dibutuhake kanggo ngerti efeke. Sawetara keuntungan potensial saka CBDA lan CBGA kalebu:

  • Ndhukung pemulihan
  • Ndhukung kesehatan
  • Ngurangi stres
  • Tension sing nyenengake
  • Nyedhiyakake relief

Riset liyane dibutuhake kanggo ngerti CBDa kanthi lengkap, disaranake maca kita blog kanggo ndeleng keuntungan potensial saka CBDa luwih jero.

Rumus sing padha karo Minyak Dhukungan Kekebalan CBDa favorit wong akeh, nanging ukurane yaiku dosis sing tepat lan gampang digayuh. Kapsul CBD iki menehi alternatif kanggo sing ora seneng rasa utawa cara pangiriman tincture Minyak CBD tradisional.

CBGa lan CBDa wis dadi subyek panaliten anyar babagan carane cannabinoid sesambungan karo sistem endokannabinoid lan kesehatan sakabèhé. Panliten kasebut nemokake manawa loro asam cannabinoid sing umum ditemokake ing hemp, asam cannabigerolic, CBGa, lan asam cannabidiolic, CBDa, bisa ngiket protein sing nyebabake ora sehat. Kanthi ikatan karo protein, senyawa kasebut bisa menehi cara anyar kanggo ndhukung kesehatan kekebalan.

Ora babar pisan. CBGa bisa diarani minangka "ibu kabeh phytocannabinoids". CBG minangka salah sawijining cannabinoid sing bisa teka saka CBGa amarga diowahi dadi cannabinoid liyane. 

Amarga ana sawetara cara kanggo ngonsumsi cannabinoid, sing nyebabake pengalaman sing beda-beda, kita ngajak wong nyoba macem-macem produk CBD. Kaya edibles, kapsul CBD njupuk luwih suwe kanggo ditrapake, nanging asile luwih suwe. Mulane, kapsul bisa uga luwih apik kanggo masalah sing terus-terusan.

Ana beda subtle antarane lenga CBDa lan kapsul CBDa. Kaya sing wis dingerteni, kapsul CBDa dikonsumsi kanthi ngulu, dene Minyak CBDa dijupuk kanthi sublingual. Dampak sakabèhé ing kesehatan sampeyan padha nanging beda-beda ing babagan dawa. Kapsul CBDa gampang diangkut, mula akeh sing milih softgels mung amarga faktor penak. Pungkasane, kabeh gumantung karo pilihan pribadi.

Amarga kapsul CBDa lan lenga CBDa diserap dening awak kanthi beda, durasi efek sing dirasakake bisa uga beda-beda. Minyak CBDa Sublingual biasane nyerep luwih cepet menyang aliran getih tinimbang kapsul CBDa sing ditelan. Nanging, mupangat saka kapsul CBDa bisa dirasakake luwih suwe amarga cara awak lan ati ngolah minyak ing kapsul kasebut.

CBDa lan CBGa sah anggere asale saka hemp lan ngemot kurang saka tingkat Delta 0.3 THC sing diwajibake federally 9%, loro senyawa kasebut dilindhungi dening Bill Farm 2018 lan mulane sah federal.

Kaya karo suplemen anyar, mesthine luwih becik ngobrol karo dhokter sadurunge miwiti. Biasane produk CBD bisa ditoleransi lan bisa menehi mupangat kanggo kesehatan.

Ora, CBGa/CBDa minangka senyawa non-psikoaktif; mulane, ora bakal ngasilake "dhuwur" kaya produk CBD sing ngemot THC.

CBDa durung kasedhiya; nanging Extract Labs cukup begja kanggo ngrumusake karo cannabinoid iki lan nawakake 2 produk CBDa sing apik: CBGa: CBD: CBG. Sampeyan bisa tuku CBDa ing populer kita Minyak Dhukungan Kekebalan utawa paling apik kita Softgels Dhukungan Kekebalan Minyak CBDa.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.

Laporan Lab Produk
Kanggo ngakses laporan laboratorium sing paling anyar ing format PDF kanthi resolusi dhuwur sing rinci babagan potensi, sisa pelarut, lan uji mikrobiologi, bukak database batch kita.

Kedatangan Anyar! Energi THCV Gummies

Rawuh anyar! Energi THCV Gummies
Rujuk Kanca!
MEMBERI $50, Entuk $50
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Ndaftar & Simpen 20%
Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% OFF 20% OFF pesenan pisanan sampeyan!
Matur nuwun!
Rujuk wong liya?
60% pelanggan anyar diarani pelanggan sing puas kaya sampeyan.
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Thanks kanggo ndhaptar!
Priksa email kanggo kode kupon
Gunakake kode ing checkout kanggo 20% saka pesenan pisanan!