search

Kapsul CBC | Formula Relief

600mg CBC: 1800mg CBD saben botol

$99.99

We uped kita Kapsul CBC Kab! Kapsul gedhe sing padha, 60 kapsul saben botol. Kapsul Relief Formula CBC kita nawakake cara sing trep lan gratis kanggo nambah dosis ekstrak rami sing kuat kanggo rutinitas kesehatan sampeyan. Saben kapsul CBC saiki ngemot 30mg saka CBD ugi 10mg CBC kanggo ningkataké relief saka kaku lan tension sedina muput.

ing Simpenan

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

DETAIL PRODUK

Kita Formula Relief CBC kapsul minangka spektrum lengkap, ekstrak tanduran kanthi rasio 3: 1 CBD kanggo CBC. Ditemokake luwih saka 50 taun kepungkur, CBC dianggep minangka salah sawijining cannabinoid "enem gedhe" sing misuwur ing riset medis. Dikira duwe potensi sing padha karo CBD uga panggunaan unik dhewe.* Minyak CBD spektrum lengkap dikenal kanggo nggunakake kekuwatan efek rombongan, fenomena cannabinoid sing luwih efektif nalika dikonsumsi karo cannabinoid liyane.

Luwih lengkap babagan CBC

RINGKASAN KEKUATAN

600 MG CBC

1800 MG CBD

PER BOTOL

10 MG CBC

30 MG CBD

PER LAYANAN

Kurang saka 0.3% THC

GAMPANG GAMPANG

MANFAAT KAPSUL CBC*

Luwih lengkap babagan keuntungan CBC

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi Organik, Minyak Rami Spektrum Penuh, Gelatin, Gliserin Sayuran, Banyu Diresiki

KANDUNGAN KELAPA

JAMINAN KUALITAS

produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

PITAKONAN PALING SERING

CBC, cannabichromene, minangka senyawa non-psikoaktif sing ditemokake ing ganja. Struktur kasebut meh padha karo cannabinoid liyane, kayata THC lan CBD, nanging duwe efek sing beda ing awak. CBC minangka cannabinoid non-psikoaktif, tegese ora ngasilake efek "dhuwur" utawa psikoaktif sing biasane ana gandhengane karo panggunaan mariyuana.

Sawetara panaliten nyaranake manawa CBC bisa duwe macem-macem efek terapeutik sing potensial, kalebu nyuda tension, nyuda rasa lara, lan ningkatake kesejahteraan. Nanging, riset luwih akeh dibutuhake kanggo mangerteni manfaat potensial lan risiko CBC lan bisa digunakake ing obat.

Ana riset winates babagan keuntungan potensial kapsul minyak CBC. Sawetara panaliten nyaranake manawa CBC bisa duwe macem-macem efek terapeutik potensial, kalebu:

 

Ngilangi tension: Sawetara panaliten nyaranake manawa CBC bisa duwe efek nyuda tension, sanajan riset luwih akeh dibutuhake kanggo ngonfirmasi temuan kasebut.

 

Ningkatake pemulihan: Sawetara panaliten nyaranake manawa CBC bisa ningkatake pemulihan, sing bisa mbantu nyuda ketegangan lan bengkak ing awak.

 

Efek ing sistem kekebalan: Sawetara panaliten nyaranake manawa CBC bisa uga duwe efek ing sistem kekebalan, sanajan riset luwih akeh dibutuhake kanggo ngerti mekanisme efek kasebut lan kepiye carane bisa digunakake kanthi terapi.

 

Wigati dimangerteni manawa riset luwih akeh dibutuhake kanggo ngerti kanthi lengkap keuntungan potensial lan risiko kapsul minyak CBC lan kanggo nemtokake efektifitas kanggo panggunaan tartamtu. Iku mesthi apik kanggo ngomong karo panyedhiya kesehatan sadurunge miwiti perawatan utawa suplemen anyar.

Penak: Kapsul lan softgel CBC gampang digawa nalika lelungan, lan ora mbutuhake persiapan utawa peralatan khusus.

 

wicaksana: Kapsul lan softgel CBC cilik lan gampang ditelan, dadi cara sing wicaksana kanggo njupuk CBC.

 

Dosis sing tepat: Kapsul lan softgel CBC nyedhiyakake dosis CBD sing tepat ing saben porsi, supaya sampeyan ngerti persis sepira CBD sing sampeyan gunakake.

 

Efek tahan lama: Kapsul lan softgel CBC bisa nyedhiyakake efek sing tahan suwe amarga dimetabolisme dening ati, sing nyuda pemecahan CBD.

 

kasedhiyan: Kapsul lan softgel CBC kasedhiya ing macem-macem kekuatan lan formulasi, supaya sampeyan bisa milih sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan. Umume dianggep aman lan ditoleransi kanthi apik, nanging luwih becik ngobrol karo dhokter sadurunge miwiti suplemen anyar.

Njupuk kapsul CBC gampang lan trep. Umume kapsul CBC dijupuk kanthi lisan, kaya suplemen utawa obat liyane. Kanggo njupuk kapsul CBC, mung ngulu kabeh kanthi segelas banyu. Disaranake njupuk 1 kapsul, nganti kaping pindho saben dina.

 

Sawetara wong bisa uga luwih gampang njupuk kapsul CBC karo panganan, amarga iki bisa mbantu nambah panyerepan CBC ing awak. Sampeyan uga penting kanggo nyimpen kapsul CBC ing papan sing adhem lan garing, adoh saka cahya lan kelembapan.

CBC kapsul umume dianggep aman lan uga ngejarke. Nanging, kaya suplemen apa wae, luwih becik ngobrol karo dhokter sadurunge miwiti njupuk kapsul CBC, utamane yen sampeyan lagi ngobati obat utawa duwe kondisi medis sing wis ana.

CBC dianggep aman kanggo umume wong, nanging sawetara wong bisa ngalami efek samping, mula uga penting kanggo milih kapsul CBC merek sing berkualitas tinggi kanggo mesthekake yen murni, kuat, lan bebas saka rereged.

Umumé, kapsul CBC minangka cara sing aman lan trep kanggo njupuk CBC, lan bisa uga menehi macem-macem keuntungan kesehatan sing potensial.

Efek saka kapsul CBC bisa beda-beda gumantung saka sawetara faktor, kalebu individu lan dosis. Umumé, efek kapsul CBC bisa nganti sawetara jam.

 

Kauntungan potensial saka kapsul CBC yaiku dimetabolisme dening ati, sing bisa nyuda kerusakan CBC lan nambah efek. Iki tegese efek kapsul CBC bisa tahan luwih suwe tinimbang bentuk CBC liyane, kayata lenga utawa vape.

 

Cara paling apik kanggo nemtokake suwene efek kapsul CBC bakal tahan kanggo sampeyan yaiku miwiti kanthi dosis sing sithik lan mboko sithik nambah yen perlu.

Kapsul CBC umume dianggep aman lan ditolerir. Nanging, kaya suplemen apa wae, bisa nyebabake efek samping ing sawetara wong. Efek samping sing paling umum saka njupuk kapsul CBC bisa uga kalebu:

 

Lemes: Sawetara wong bisa ngalami kesel sawise njupuk kapsul CBC, utamane ing dosis sing luwih dhuwur.

 

Owah-owahan ing napsu: CBC bisa mengaruhi napsu, nyebabake nambah utawa nyuda asupan panganan.

 

Diare: Sawetara wong bisa ngalami diare sawise njupuk kapsul CBC, utamane ing dosis sing luwih dhuwur.

 

Iku tansah apike kanggo miwiti karo dosis kurang saka CBC lan mboko sithik nambah minangka perlu kanggo nyilikake risiko efek sisih. Sampeyan uga penting kanggo milih kapsul CBC merek sing bermutu lan terkenal kanggo mesthekake yen resik, kuat, lan bebas saka rereged.

Yen sampeyan nemu efek samping sawise njupuk kapsul CBC, iku penting kanggo ngomong karo dhokter. Dheweke bisa menehi saran pribadi lan mbantu sampeyan nemtokake tumindak sing paling apik.

Milih kapsul CBC sing pas kanggo sampeyan bisa uga rada nggumunake, amarga ana macem-macem pilihan cannabinoid. Ing ngisor iki sawetara tips kanggo mbantu sampeyan milih kapsul CBC sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan:

 

Miwiti kanthi dosis sing sithik: Kapsul CBC kasedhiya ing macem-macem kekuwatan, saka produk dosis rendah sing ngemot mung sawetara miligram CBC nganti produk dosis dhuwur sing ngemot pirang-pirang atus miligram CBC. Iku tansah apike kanggo miwiti karo dosis kurang lan mboko sithik nambah minangka needed kanggo nyilikake risiko efek sisih.

 

Pilih merek sing misuwur: Kualitas produk CBC bisa beda-beda, lan penting kanggo milih merek sing bermutu lan terkenal kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing murni, kuat, lan bebas kontaminasi. Goleki merek sing transparan babagan proses manufaktur lan nyoba pihak katelu produk kanggo kemurnian lan potensi.

Coba formulasi: Kapsul CBC kasedhiya ing macem-macem formulasi, kalebu spektrum lengkap, spektrum sing amba, lan isolasi. CBC spektrum lengkap ngemot kabeh senyawa sing ditemokake ing tanduran ganja, kalebu THC. CBC spektrum jembar ngemot umume senyawa tanduran, nanging bebas THC. Isolate CBC mung ngemot CBC murni, tanpa senyawa tanduran liyane. Formulasi sing tepat kanggo sampeyan bakal gumantung karo pilihan lan kabutuhan pribadi.


Dhiskusi karo dhokter: Yen sampeyan duwe pitakonan utawa uneg-uneg babagan njupuk kapsul CBC, iku tansah apike kanggo ngomong karo dhokter. Dheweke bisa menehi saran pribadi lan mbantu sampeyan milih produk sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan.

Kapsul CBC minangka cara sing trep lan wicaksana kanggo njupuk CBC, lan bisa uga menehi macem-macem keuntungan kesehatan sing potensial. Kanthi ngetutake tips iki, sampeyan bisa milih kapsul CBC sing cocog kanggo kabutuhan lan yakin karo keputusan sampeyan

Extract Labs Produk CBD | Toko CBD | CBD Online | CBD Gummies, Minyak, Kapsul, Vape

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.

Laporan Lab Produk
Kanggo ngakses laporan laboratorium sing paling anyar ing format PDF kanthi resolusi dhuwur sing rinci babagan potensi, sisa pelarut, lan uji mikrobiologi, bukak database batch kita.

Kedatangan Anyar! Energi THCV Gummies

Rawuh anyar! Energi THCV Gummies
Rujuk Kanca!
MEMBERI $50, Entuk $50
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Ndaftar & Simpen 20%
Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% OFF 20% OFF pesenan pisanan sampeyan!
Matur nuwun!
Rujuk wong liya?
60% pelanggan anyar diarani pelanggan sing puas kaya sampeyan.
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Thanks kanggo ndhaptar!
Priksa email kanggo kode kupon
Gunakake kode ing checkout kanggo 20% saka pesenan pisanan!