en

Kapsul CBC | Formula Relief | Spektrum Lengkap

$99.99

Kita nambah dosis ing kapsul CBC kita! Kapsul gedhe sing padha, isih 30 kapsul saben botol, nanging porsi kasebut cocog karo ukuran porsi minyak Relief Formula CBC. Kapsul Relief Formula CBC kita nawakake cara sing trep lan gratis kanggo nambah dosis ekstrak rami sing kuat kanggo rutinitas kesehatan sampeyan. Saben kapsul CBC saiki ngemot 60mg saka CBD lan 20mg saka CBC kanggo ningkataké relief saka kaku lan tension sedina muput.

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
Tuku siji-wektu utawa langganan kanggo nyimpen 25%?

Jaminan 60 Dina Dhuwit Bali!

Info liyane
Info pengiriman liyane
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Kapsul Relief Formula CBC kita minangka spektrum lengkap, ekstrak tanduran kanthi rasio 3: 1 saka CBD menyang CBC. Ditemokake luwih saka 50 taun kepungkur, CBC dianggep minangka salah sawijining cannabinoid "enem gedhe" sing misuwur ing riset medis. Dikira duwe potensi sing padha karo CBD uga panggunaan unik dhewe.* Minyak CBD spektrum lengkap dikenal kanggo nggunakake kekuwatan efek rombongan, fenomena cannabinoid sing luwih efektif nalika dikonsumsi karo cannabinoid liyane.

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi Organik, Minyak Rami Spektrum Penuh, Gliserin Sayuran, Gelatin

KANDUNGAN KELAPA

PANJANG POTENSI

GAMPANG GAMPANG

600 MG CBC
1800 MG CBD

PER BOTOL

20 MG CBC
60 MG CBD

PER KAPSUL

PITAKONAN PALING SERING

Kapsul CBD kasedhiya ing dosis sing tepat lan gampang digawa nalika sampeyan lunga. Kapsul menehi alternatif kanggo wong sing ora seneng rasa utawa cara pangiriman tincture CBD.

Amarga ana sawetara cara kanggo ngonsumsi cannabinoid, sing nyebabake pengalaman sing beda-beda, kita ngajak wong nyoba macem-macem produk CBD. Kaya edibles, kapsul CBD njupuk luwih suwe kanggo ditrapake, nanging asile luwih suwe. Mulane, kapsul bisa uga luwih apik kanggo masalah sing terus-terusan.

Ana beda subtle antarane CBD Oil lan CBD Capsules. Kaya sing wis kasebut, kapsul CBD dikonsumsi kanthi ngulu, dene tincture dijupuk kanthi sublingual. Dampak sakabèhé ing kesehatan sampeyan padha nanging beda-beda ing babagan dawa. Kapsul uga gampang diangkut, mula akeh sing milih softgels mung amarga faktor penak. Pungkasane, kabeh gumantung karo pilihan pribadi.

Cara sampeyan nggunakake utawa ngatur produk cannabinoid bisa mengaruhi bioavailabilitas, yaiku jumlah zat sing mlebu aliran getih sajrone wektu tartamtu.

 

Contone, nguap utawa konsumsi sublingual minangka cara sing apik kanggo nyerep cannabinoid, amarga menehi bioavailabilitas sing dhuwur, tegese bakal mlebu aliran getih kanthi luwih cepet kanthi efek jangka pendek. Ing tangan liyane, konsumsi lisan liwat kapsul utawa edibles bakal lumebu ing aliran getih ing tingkat alon karo efek tahan maneh. Topik nawakake bioavailabilitas paling murah, amarga diserap liwat kulit.

 

Pangertosan bioavailabilitas bisa mbantu sampeyan nemtokake jumlah produk sing kudu dijupuk, lan ing bentuk apa, kanggo mesthekake dosis sing tepat bakal ana ing sistem sampeyan.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.