search

Kapsul CBG | Dhukungan Kognitif

1000mg CBG: 1000mg CBD saben botol

$89.99

Kita Kapsul CBG Dhukungan Kognitif nawakake cara sing trep lan gratis kanggo nambah dosis ekstrak hemp sing kuat ing rutinitas kesehatan sampeyan. Saben kapsul ngemot 17 mg CBD ugi 17mg CBG kanggo ndhukung keseimbangan lan fokus.
Ukuran anyar, formula sing padha!
Botol saiki ukuran kapsul 60 count.

ing Simpenan

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

DETAIL PRODUK

Nggunakake resep sing padha karo sing paling laris tincture lenga CBG, kita nyuntikake formula kaya CBG menyang kapsul sing gampang digunakake. Campuran dhuwur-potensi kalebu campuran 1: 1 saka CBG lan CBD ing saben botol. CBG ditemokake ing tanduran hemp enom lan dianggep duwe fungsi sing padha karo CBD.* Kapsul sing wis diukur sadurunge ora ana variasi ukuran dosis. Minyak CBD spektrum lengkap dikenal kanggo nggunakake kekuwatan efek rombongan, fenomena cannabinoid sing luwih efektif nalika dikonsumsi karo cannabinoid liyane.

DETAIL LEnga CBG liyane

RINGKASAN KEKUATAN

1000 MG CBG

1000 MG CBD

PER BOTOL

17 MG CBG

17 MG CBD

PER KAPSUL

Kurang saka 0.3% THC

GAMPANG GAMPANG

MANFAAT KAPSUL CBG*

MORE ON CBG keuntungan

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi Organik*, Minyak Rami Spektrum Penuh, Gelatin, Gliserin Sayuran, Banyu Diresiki 

* = Organik

KANDUNGAN KELAPA

JAMINAN KUALITAS

produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

PITAKONAN PALING SERING

CBG, utawa cannabigerol, yaiku cannabinoid sing ditemokake ing tanduran ganja. Iki minangka prekursor kanggo cannabinoid liyane, kayata THC lan CBD, lan ana ing konsentrasi sing sithik ing umume galur ganja. Nduwe macem-macem keuntungan kesehatan potensial, kalebu ningkatake kesejahteraan, ketegangan sing nyenengake, lan fokus sing ndhukung. Nanging, riset luwih akeh dibutuhake kanggo ngerti efek CBG lan konfirmasi potensial keuntungan kesehatan.

THC (tetrahydrocannabinol) minangka cannabinoid psikoaktif sing tanggung jawab kanggo "dhuwur" sing ana gandhengane karo panggunaan mariyuana. CBD (cannabidiol) minangka cannabinoid non-psikoaktif kanthi macem-macem keuntungan kesehatan potensial. CBG uga non-psikoaktif lan duwe manfaat kesehatan potensial dhewe, sanajan ora ditliti kaya THC lan CBD.

Njupuk kapsul CBG gampang lan trep. Umume kapsul CBG dijupuk kanthi lisan, kaya suplemen utawa obat liyane. Kanggo njupuk kapsul CBG, mung ngulu kabeh kanthi segelas banyu. Disaranake njupuk 1 kapsul, nganti kaping pindho saben dina.

 

Sawetara wong bisa uga luwih gampang njupuk kapsul CBG karo panganan, amarga iki bisa mbantu nambah panyerepan CBG ing awak. Sampeyan uga penting kanggo nyimpen kapsul CBG ing papan sing adhem lan garing, adoh saka cahya lan kelembapan.

Penak: Kapsul lan softgel CBG gampang digawa nalika lelungan, lan ora mbutuhake persiapan utawa peralatan khusus.

 

wicaksana: Kapsul lan softgel CBG cilik lan gampang ditelan, dadi cara sing wicaksana kanggo njupuk CBG.

 

Dosis sing tepat: Kapsul lan softgel CBG nyedhiyakake dosis CBG sing tepat ing saben porsi, supaya sampeyan ngerti persis sepira CBG sing sampeyan gunakake.

 

Efek tahan lama: Kapsul lan softgel CBG bisa menehi efek sing tahan suwe amarga dimetabolisme dening ati, sing nyuda karusakan saka CBG.

 

kasedhiyan: Kapsul lan softgel CBG kasedhiya ing macem-macem kekuatan lan formulasi, supaya sampeyan bisa milih sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan. Umume dianggep aman lan ditoleransi kanthi apik, nanging luwih becik ngobrol karo dhokter sadurunge miwiti suplemen anyar.

Kapsul CBG umume dianggep aman lan ditoleransi kanthi apik. Nanging, kaya suplemen apa wae, luwih becik ngobrol karo dhokter sadurunge miwiti njupuk kapsul CBG, utamane yen sampeyan lagi ngobati obat utawa duwe kondisi medis sing wis ana.

CBG dianggep aman kanggo umume wong, nanging sawetara wong bisa ngalami efek samping, mula uga penting kanggo milih kapsul CBG merek sing berkualitas tinggi kanggo mesthekake yen murni, kuat, lan bebas saka rereged.

Umumé, kapsul CBG minangka cara sing aman lan trep kanggo njupuk CBG, lan bisa uga menehi macem-macem keuntungan kesehatan sing potensial.

Efek saka kapsul CBG bisa beda-beda gumantung saka sawetara faktor, kalebu individu lan dosis. Umumé, efek saka kapsul CBG bisa nganti sawetara jam.

 

Kauntungan potensial saka kapsul CBG yaiku dimetabolisme dening ati, sing bisa nyuda karusakan CBG lan nambah efek. Iki tegese efek kapsul CBG bisa tahan luwih suwe tinimbang bentuk CBG liyane, kayata lenga utawa vape.

 

Cara paling apik kanggo nemtokake suwene efek saka kapsul CBG bakal tahan kanggo sampeyan yaiku miwiti kanthi dosis sing sithik lan nambah kanthi bertahap yen perlu.

CBG wis disaranake duwe macem-macem keuntungan kesehatan potensial, kayata rasa ora nyaman lan ketegangan sing nyenengake, nyuda rasa lara, lan ningkatake kesejahteraan. Iki uga dianggep duweni potensi ndhukung swasana ati lan nyuda stres. Wigati dimangerteni manawa riset luwih akeh dibutuhake kanggo luwih ngerti efek CBG lan nemtokake keuntungan kesehatan potensial.

Milih CBG sing pas kanggo sampeyan bisa uga rada nggumunake, amarga ana macem-macem pilihan cannabinoid. Ing ngisor iki sawetara tips kanggo mbantu sampeyan milih kapsul CBG sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan:

 

Miwiti kanthi dosis sing sithik: Kapsul CBG kasedhiya ing macem-macem kekuwatan, saka produk dosis rendah sing ngemot mung sawetara miligram CBG nganti produk dosis dhuwur sing ngemot pirang-pirang atus miligram CBG. Iku tansah apike kanggo miwiti karo dosis kurang lan mboko sithik nambah minangka needed kanggo nyilikake risiko efek sisih.

 

Pilih merek sing misuwur: Kualitas produk CBG bisa beda-beda banget, lan penting kanggo milih merek sing berkualitas tinggi lan duwe reputasi kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing murni, kuat, lan bebas kontaminasi. Goleki merek sing transparan babagan proses manufaktur lan nyoba pihak katelu produk kanggo kemurnian lan potensi.

 

Coba formulasi: Kapsul CBG kasedhiya ing macem-macem formulasi, kalebu spektrum lengkap, spektrum sing amba, lan isolasi. CBG spektrum lengkap ngemot kabeh senyawa sing ditemokake ing tanduran ganja, kalebu THC. CBG spektrum jembar ngemot umume senyawa tanduran, nanging bebas THC. Isolate CBG mung ngemot CBG murni, tanpa senyawa tanduran liyane. Formulasi sing tepat kanggo sampeyan bakal gumantung karo pilihan lan kabutuhan pribadi.


Dhiskusi karo dhokter: Yen sampeyan duwe pitakon utawa keprihatinan babagan njupuk kapsul CBG, mesthi apike ngobrol karo dhokter sampeyan. Dheweke bisa menehi saran pribadi lan mbantu sampeyan milih produk sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan.

 

Kapsul CBG minangka cara sing trep lan wicaksana kanggo njupuk CBG, lan bisa uga menehi macem-macem keuntungan kesehatan sing potensial. Kanthi ngetutake tips iki, sampeyan bisa milih kapsul CBG sing cocog kanggo kabutuhan lan yakin karo keputusan sampeyan

Extract Labs Produk CBD | Toko CBD | CBD Online | CBD Gummies, Minyak, Kapsul, Vape

Sampeyan bisa Kaya

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.

Laporan Lab Produk
Kanggo ngakses laporan laboratorium sing paling anyar ing format PDF kanthi resolusi dhuwur sing rinci babagan potensi, sisa pelarut, lan uji mikrobiologi, bukak database batch kita.

Kedatangan Anyar! Energi THCV Gummies

Rawuh anyar! Energi THCV Gummies
Rujuk Kanca!
MEMBERI $50, Entuk $50
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Ndaftar & Simpen 20%
Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% OFF 20% OFF pesenan pisanan sampeyan!
Matur nuwun!
Rujuk wong liya?
60% pelanggan anyar diarani pelanggan sing puas kaya sampeyan.
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Thanks kanggo ndhaptar!
Priksa email kanggo kode kupon
Gunakake kode ing checkout kanggo 20% saka pesenan pisanan!