search

Kapsul CBN | Formula PM

300mg CBN: 900mg CBD saben botol

$69.99

Kita Kapsul PM Formula CBN nawakake cara sing trep lan gratis kanggo nambah dosis ekstrak hemp sing kuat ing rutinitas turu. Saiki ing botol 60 count! Saben kapsul ngemot 15 mg CBD ugi 5mg CBN kanggo ningkatake wengi sing tenang lan santai.

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

DETAIL PRODUK

Rumus turu wengi iki digawe ing omah dening tim ilmuwan ahli kita. Dheweke diuji laboratorium kanggo potensi lan kemurnian, kanggo mesthekake yen ora ana pestisida, herbisida, lan logam abot. Kapsul PM Formula CBN digawe karo lenga spektrum lengkap sing kalebu kurang saka 0.3 persen THC. Minyak CBD spektrum lengkap dikenal kanggo nggunakake kekuwatan efek rombongan, fenomena cannabinoid sing luwih efektif nalika dikonsumsi karo cannabinoid liyane.
Luwih lengkap babagan CBN

RINGKASAN KEKUATAN

300 MG CBN

900 MG CBD

PER BOTOL

5 MG CBN

15 MG CBD

PER KAPSUL

Kurang saka 0.3% THC

GAMPANG GAMPANG

MANFAAT KAPSUL CBN*

Luwih lengkap babagan keuntungan CBN

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi Organik, Minyak Rami Spektrum Penuh, Gelatin, Gliserin Sayuran, Banyu Diresiki

KANDUNGAN KELAPA

JAMINAN KUALITAS

produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
lenga cbn | cbn kanggo turu | cbd kanggo turu | lenga cbn paling apik | cbd kanggo turu | cbn gummies kanggo turu | cbn lenga kanggo turu | bantu turu | pitulungan turu paling apik | lenga cbd kanggo turu
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
lenga cbn | cbn kanggo turu | cbd kanggo turu | lenga cbn paling apik | cbd kanggo turu | cbn gummies kanggo turu | cbn lenga kanggo turu | bantu turu | pitulungan turu paling apik | lenga cbd kanggo turu
lenga cbn | cbn kanggo turu | cbd kanggo turu | lenga cbn paling apik | cbd kanggo turu | cbn gummies kanggo turu | cbn lenga kanggo turu | bantu turu | pitulungan turu paling apik | lenga cbd kanggo turu
MORE INFO

PITAKONAN PALING SERING

CBN, utawa cannabinol, iku salah siji saka liwat 100 cannabinoids kedadean alam ditemokaké ing hemp. Senyawa non-psikoaktif, CBN misuwur amarga kualitas sing santai lan lega. Nanging, CBN paling dikenal minangka bantuan turu sing apik tenan.

CBN minangka cannabinoid utamane disambungake dadi bantuan turu sing apik. Akeh sing nganggep CBN kanggo turu nyedhiyakake turu sing apik lan nyenyak lan ora ngilangake grogginess saka obat-obatan kayata melatonin. Saliyane turu, CBN apik kanggo istirahat, nyuda rasa ora nyaman, lan menehi relief. 

 

Riset awal nuduhake manawa CBN bisa uga duwe sawetara keuntungan kesehatan sing potensial, kalebu nyuda lan nyuda ketegangan, uga kemampuan kanggo ningkatake turu. Nanging, riset luwih akeh dibutuhake kanggo ngerti efek lan panggunaan terapeutik potensial saka CBN.

Kapsul CBN kasedhiya ing dosis sing tepat lan gampang digawa nalika sampeyan lelungan. Kapsul menehi alternatif kanggo wong sing ora seneng rasa utawa cara pangiriman tincture minyak CBN.

Ana beda subtle antarane lenga lan kapsul. Kaya sing kasebut, kapsul CBN dikonsumsi kanthi ngulu, dene lenga CBN dijupuk sublingually. Dampak sakabèhé ing kesehatan sampeyan padha nanging beda-beda ing babagan dawa. Kapsul uga gampang diangkut, mula akeh sing milih softgels mung amarga faktor penak. Pungkasane, kabeh gumantung karo pilihan pribadi.

Amarga ana sawetara cara kanggo ngonsumsi cannabinoids, sing nyebabake pengalaman sing beda-beda, kita ngajak wong nyoba macem-macem produk CBN. Kaya edibles, kapsul CBN njupuk luwih suwe kanggo ditrapake, nanging asile cenderung luwih suwe. Mulane, kapsul bisa uga luwih apik kanggo masalah sing terus-terusan.

Produk CBN kita minangka rasio 1: 1 saka CBN menyang CBD. Rasio 1: 1 iki bisa nggawe efek rombongan lan kerja sama kanggo ngasilake kualitas sing paling apik ing saben.

 

  • CBD lan CBN loro-lorone sesambungan karo sistem endokannabinoid.
  • CBN asale saka THC tuwa tinimbang genetika tanduran hemp.
  • CBN ditemokake ing hemp diwasa, dene CBD minangka cannabinoid sing dominan ing kabeh tahapan urip tanduran.
  • CBN luwih cenderung ngasilake tes obat positif palsu tinimbang cannabinoid non-psikoaktif liyane.
  • CBN lan CBD nawakake keuntungan sing padha, nanging CBN asring cannabinoid sing disenengi kanggo turu.

CBN beda karo THC lan CBD ing struktur kimia lan efek ing awak. Nalika THC minangka senyawa psikoaktif utama ing ganja lan tanggung jawab kanggo perasaan "dhuwur", CBN ora psikoaktif lan ora ngasilake dhuwur.

Kimia awak saben wong beda-beda lan iki bisa nyebabake efek cannabinoid sing beda-beda sajrone wektu. Disaranake njupuk dosis sing padha kanggo 1-2 minggu lan mirsani efek. Yen sampeyan ora aran asil sing looking for, nambah jumlah dosis utawa frekuensi dosis kanggo nemtokake apa sing paling apik kanggo sampeyan.

Milih produk CBN sing pas kanggo sampeyan bisa uga rada akeh, amarga ana macem-macem pilihan cannabinoids. Ing ngisor iki sawetara tips kanggo mbantu sampeyan milih kapsul CBN sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan:

 

Miwiti kanthi dosis sing sithik: Kapsul CBN kasedhiya ing macem-macem kekuwatan, saka produk dosis rendah sing ngemot mung sawetara miligram CBN nganti produk dosis dhuwur sing ngemot pirang-pirang atus miligram CBN. Iku tansah apike kanggo miwiti karo dosis kurang lan mboko sithik nambah minangka needed kanggo nyilikake risiko efek sisih.

 

Pilih merek sing misuwur: Kualitas produk CBN bisa beda-beda banget, lan penting kanggo milih merek sing berkualitas tinggi lan biso dipercoyo kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing murni, kuat, lan bebas kontaminasi. Goleki merek sing transparan babagan proses manufaktur lan nyoba pihak katelu produk kanggo kemurnian lan potensi.

 

Coba formulasi: Kapsul CBN kasedhiya ing macem-macem formulasi, kalebu spektrum lengkap, spektrum sing amba, lan isolasi. CBN spektrum lengkap ngemot kabeh senyawa sing ditemokake ing tanduran ganja, kalebu THC. CBN spektrum amba ngemot umume senyawa tanduran, nanging bebas THC. Isolate CBN mung ngemot CBN murni, tanpa senyawa tanduran liyane. Formulasi sing tepat kanggo sampeyan bakal gumantung karo pilihan lan kabutuhan pribadi.


Dhiskusi karo dhokter: Yen sampeyan duwe pitakon utawa keprihatinan babagan njupuk kapsul CBN, mesthi apike ngobrol karo dhokter sampeyan. Dheweke bisa menehi saran pribadi lan mbantu sampeyan milih produk sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan.

Extract Labs Produk CBD | Toko CBD | CBD Online | CBD Gummies, Minyak, Kapsul, Vape

Sampeyan bisa Kaya

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.

Laporan Lab Produk
Kanggo ngakses laporan laboratorium sing paling anyar ing format PDF kanthi resolusi dhuwur sing rinci babagan potensi, sisa pelarut, lan uji mikrobiologi, bukak database batch kita.

Kedatangan Anyar! Energi THCV Gummies

Rawuh anyar! Energi THCV Gummies
Rujuk Kanca!
MEMBERI $50, Entuk $50
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Ndaftar & Simpen 20%
Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% OFF 20% OFF pesenan pisanan sampeyan!
Matur nuwun!
Rujuk wong liya?
60% pelanggan anyar diarani pelanggan sing puas kaya sampeyan.
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Thanks kanggo ndhaptar!
Priksa email kanggo kode kupon
Gunakake kode ing checkout kanggo 20% saka pesenan pisanan!