Krim Wajah CBD Kab

1500mg CBD saben timah

$72.00

Kita Krim Ngadhepi nggabungke enem úa Organic prasaja karo 1500mg saka CBD, dadi tambahan sing sampurna kanggo rutinitas perawatan kulit kanggo nyenengake lan rejuvenate.

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
logo vegan tan certified
halal-tan
tan kosher
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

DETAIL PRODUK

Kita Krim Ngadhepi harnesses daya marasake awakmu, alam ing 6 prasaja, bahan organik certified. Loro-lorone kuwat lan alus, senyawa adhedhasar tanduran iki dicampur ing rumus sinergis sing dirancang kanggo nyedhiyakake paling efektif. CBD topikal ing pasar.* Rawuh ing timah 2.95-ons lan ngandhut 1500 milligrams CBD spektrum lengkap.

Luwih lengkap babagan CBD

RINGKASAN KEKUATAN

1500 MG CBD

PER TIN

Kurang saka 0.3% THC

GAMPANG GAMPANG

KEUNTUNGAN FACE CREAM*

Luwih lengkap babagan keuntungan CBD

INGGRIS

Shea*, Jojoba*, Beeswax*, Minyak Rami Spektrum Penuh, Rosemary*, Lavender*

* = Organik

JAMINAN KUALITAS

produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

PANAS SHIPPING FEES

Antarane Mei nganti Oktober, biaya tambahan $5 musim panas ditrapake ing checkout kanggo pesenan krim pasuryan lan otot kanggo nutupi biaya paket es lan bungkus gelembung terisolasi. Iki bakal nyegah topikal CBD sampeyan leleh ing transit. Biaya tambahan mung bakal ditrapake sapisan saben pesenan, ora kanggo saben topikal individu.

PITAKONAN PALING SERING

CBD, utawa cannabidiol, minangka senyawa alami sing ditemokake ing tanduran hemp. Wis ditampilake duwe macem-macem keuntungan potensial, kalebu nargetake irritability lan menehi relief.

Ing produk perawatan kulit, CBD asring digunakake kanggo nyuda lan nyuda kulit, uga nyuda kerutan lan kulit garing lan kasar.

CBD bisa digunakake karo produk perawatan kulit kanthi sesambungan karo sistem endokannabinoid (ECS) ing kulit. ECS minangka jaringan reseptor sing ana ing kabeh mamalia lan nduweni peran kanggo ngatur macem-macem fungsi ing awak, kalebu nyeri, swasana ati, lan kesehatan kulit.

CBD minangka cannabinoid, tegese bisa ikatan karo reseptor cannabinoid ing ECS. Nalika CBD ikatan karo reseptor kasebut, bisa mbantu ngatur kegiatan ECS, sing bisa duwe macem-macem efek ing kulit.

Contone, CBD wis ditampilake duwe sifat anti-irritability, sing bisa mbantu nyuda abang utawa bengkak ing kulit. Bisa uga duwe kemampuan kanggo nyuda produksi lenga keluwihan, sing bisa mbantu nyegah breakout.

Kajaba iku, CBD bisa uga duwe sifat antioksidan, sing bisa mbantu nglindhungi kulit saka karusakan sing disebabake dening radikal bebas lan stres lingkungan. Iki bisa mbantu ningkatake kesehatan lan tampilan kulit sakabèhé.

Sakabèhé, CBD duweni potensi kanggo nyedhiyakake macem-macem keuntungan kanggo kulit, kalebu nyuda iritasi, ngatur produksi minyak, lan nglindhungi stres oksidatif. Nanging, riset luwih akeh dibutuhake kanggo ngerti carane CBD bisa digunakake ing kulit lan konfirmasi keuntungan potensial.

Ana sawetara keuntungan potensial nggunakake produk perawatan kulit CBD, kalebu:

Ngurangi iritasi: CBD wis ditampilake duwe sifat anti-iritabilitas, sing bisa mbantu nyuda lan nentremake kulit sing iritasi.

Nyedhiyakake relief: CBD bisa mbantu nyedhiyakake relief sing ana gandhengane karo masalah kulit. 

Moisturizing kulit: Produk perawatan kulit CBD bisa mbantu hidrasi lan moisturize kulit, sing bisa nambah tampilan lan tekstur sakabèhé.

Ngurangi tampilan garis-garis lan kerutan: Sawetara riset nuduhake manawa CBD bisa duwe sifat anti-tuwa, lan bisa mbantu nyuda tampilan garis lan kerutan.

Ngurangi abang lan iritasi: CBD bisa mbantu nyuda tampilan abang lan iritasi, saengga bisa migunani kanggo wong sing duwe kulit sensitif.

Krim Wajah CBD kita kalebu mentega shea, minyak jojoba. Beeswax, lenga hemp spektrum lengkap, rosemary, lan lavender. Sakabèhé, bahan-bahan kasebut bisa migunani kanggo kulit kanthi nyedhiyakake kelembapan, nutrisi, lan perlindungan, lan uga nduweni sifat anti-iritabilitas lan antioksidan sing bisa mbantu ningkatake kulit sing sehat lan sumringah. Penting banget kanggo ngerti apa wae alergi utawa sensitivitas potensial kanggo bahan kasebut sadurunge digunakake ing kulit.

Shea butter minangka moisturizer alami sing dhuwur ing asam lemak lan bisa mbantu nyusoni lan hidrasi kulit. Bisa uga nduweni sifat anti-iritabilitas lan bisa uga mbiyantu nyuda tampilan abang lan iritasi ing kulit.

Minyak jojoba padha karo lenga alami sing diprodhuksi dening kulit, dadi pilihan sing apik kanggo moisturizing lan nutrisi kulit. Bisa uga nduweni sifat anti-iritabilitas lan bisa uga mbiyantu nyuda tampilan abang lan iritasi ing kulit.

Beeswax minangka emolien alami sing bisa mbantu moisturize lan nglindhungi kulit. Wis pirang-pirang abad digunakake kanggo mbantu nyuda lan nglembutake kulit, lan uga duwe sifat antibakteri.

Minyak hemp spektrum lengkap asale saka tanduran hemp lan ngemot macem-macem senyawa sing migunani, kalebu cannabinoid, flavonoid, lan terpenes. Bisa uga nduweni sipat anti-iritabilitas lan bisa mbiyantu nyuda abang lan iritasi ing kulit.

Rosemary minangka tanduran sing wis digunakake ing pirang-pirang abad kanggo obat-obatan. Bisa uga duwe sifat anti-iritabilitas lan antioksidan lan bisa uga mbiyantu ningkatake kulit sing sehat.

Lavender minangka tanduran sing wis digunakake pirang-pirang abad amarga sifat sing nyenengake lan nyenengake. Bisa uga duwe sifat anti-iritabilitas lan antioksidan lan bisa uga mbiyantu ningkatake kulit sing sehat. Asring digunakake ing produk perawatan kulit kanggo nyuda tampilan abang lan iritasi ing kulit.

Jumlah wektu sing dibutuhake kanggo produk perawatan kulit CBD bisa beda-beda gumantung saka produk lan jinis kulit individu. Umumé, CBD Face Cream bisa njupuk sawetara minggu nggunakake konsisten kanggo ndeleng asil, nanging sampeyan bisa aran lancar sakabèhé lan abang redness dina sawise nggunakake.

Produk perawatan kulit CBD, kalebu krim, lenga, lan serum, umume dianggep aman kanggo digunakake. CBD minangka senyawa non-psikoaktif, tegese ora ngasilake THC sing dhuwur, senyawa liyane sing ditemokake ing ganja. Nalika CBD wis ditampilake duwe sawetara keuntungan kesehatan potensial, riset luwih perlu kanggo ngerti efek ing kulit.

Umume, produk perawatan kulit CBD bisa uga cocog kanggo kabeh jinis kulit. Nanging, iku tansah apik kanggo nindakake tes tembelan sadurunge nggunakake produk anyar kanggo mesthekake yen sampeyan ora duwe reaksi alergi. Sampeyan uga penting kanggo takon karo dokter sadurunge nglamar menyang wilayah masalah. 

Sawetara wong bisa nemokake manawa produk perawatan kulit CBD mbantu nyuda lan moisturize kulit, dene liyane bisa uga ora ngerteni keuntungan sing signifikan. Kulit saben wong beda-beda, mula kudu digatekake kepiye reaksi kulit sampeyan marang produk kasebut lan nyetel rutinitas perawatan kulit sampeyan.

Produk perawatan kulit CBD bisa digunakake ing kabeh jinis kulit, sanajan bisa uga migunani kanggo wong sing duwe kulit sensitif utawa iritasi. Yen sampeyan duwe kulit sing sensitif banget, mesthine kudu nindakake tes tembelan sadurunge nggunakake produk perawatan kulit anyar. Krim Wajah CBD kita uga bisa dadi moisturizing banget kanggo wong sing duwe patch garing utawa manggon ing wilayah garing. 

Sawetara panliten nuduhake manawa CBD bisa mbantu target irritability lan produksi sebum, sing uga dadi faktor sing nyebabake kukul. Nanging, riset luwih akeh dibutuhake kanggo ngerti manfaat potensial CBD kanggo wilayah masalah. 

Cara sampeyan nggunakake utawa ngatur produk cannabinoid bisa mengaruhi bioavailabilitas, yaiku jumlah zat sing mlebu aliran getih sajrone wektu tartamtu.

Contone, nguap utawa konsumsi sublingual minangka cara sing apik kanggo nyerep cannabinoid, amarga menehi bioavailabilitas sing dhuwur, tegese bakal mlebu aliran getih kanthi luwih cepet kanthi efek jangka pendek. Ing tangan liyane, konsumsi lisan liwat kapsul utawa edibles bakal lumebu ing aliran getih ing tingkat alon karo efek tahan maneh. Topik nawakake bioavailabilitas paling murah, amarga diserap liwat kulit.

Pangertosan bioavailabilitas bisa mbantu sampeyan nemtokake jumlah produk sing kudu dijupuk, lan ing bentuk apa, kanggo mesthekake dosis sing tepat bakal ana ing sistem sampeyan.

Related Produk

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.