en

Kréta HHC | Martian Candy

$34.99

Martian Candy minangka galur sing tenang lan dominan indica. Campuran rasa herbaceous, diselehake karo cathetan eucalyptus, bakal nggawe sampeyan rumangsa ora ana ing jagad iki!

kartrid 1 gram

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
Ngirit 15% ing checkout nalika tuku 4 Tank & Konsentrat
Tuku siji-wektu utawa langganan kanggo nyimpen 15%?

Jaminan 60 Dina Dhuwit Bali!

Info liyane
Info pengiriman liyane
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Extract Labs' Vape HHC spektrum lengkap minangka salah sawijining produk vape paling alami ing pasar lan minangka cara sing gampang kanggo miwiti. Vape HHC mung nggunakake distillate lan terpene sing diekstrak CO2. Ora ngemot pengisi umum kayata gliserin sayur-sayuran, propilen glikol, MCT, utawa agen pengencer, lan dijamin bebas vitamin E asetat. Vape HHC yaiku, 510 Utas, panggunaan siji, lan ora bisa diisi ulang. PÈNGET: Aja nyopir, ngoperasikaké mesin, utawa ngonsumsi alkohol nalika njupuk prodhuk iki.

INGGRIS

Full Spectrum HHC Distillate, Terpenes asalé saka ganja

Terpenes: Caryophyllene, Myrcene, Limonene, Humulene, Linalool

POTENSI EFEK

RASA

Jamu, lemon, mrico

Full Spectrum HHC Distillate, Terpenes asalé saka ganja

Herbal, lemon lan mrico

GAMPANG GAMPANG

SHIPPING EXCLUSIONS

Extract Labs nahan hak kanggo ora ngirim menyang negara utawa wilayah ngendi hukum lokal konflik karo HR 2: Undhang-undhang dandan Agricultural 2018. Amarga HHC salah siji ilegal utawa ora tegas legal miturut hukum negara, produk iki ora dikirim menyang negara ing ngisor iki. : Louisiana, Vermont, Rhode Island, Alaska, Nevada, Montana, Idaho, lan Utah. Kabeh pesenan sing ngemot kartrid vape bakal dikirim miturut PACT Act, sing mbutuhake tandha diwasa (21+) kanthi ID foto nalika dikirim. Kabeh pesenan ngemot cartridges vape bakal duwe ragad $8 saben urutan (ora saben item). Ragad iki nggambarake apa sing dikenani USPS kanggo entuk teken.

PITAKONAN PALING SERING

Efek saka pena minyak vape CBD asring katon langsung, nanging ora tahan suwe kaya cara liyane. Vaping njaga tingkat bioavailabilitas sing luwih dhuwur tinimbang edibles, tincture, lan produk liyane. Iki tegese cannabinoids mlebu aliran getih luwih cepet lan ing tingkat sing luwih dhuwur. Saliyane bioavailability, profil terpene bakal nemtokake kepiye rasa vape CBD.

Terpenes minangka senyawa kimia alami sing ditemokake ing tanduran sing dikembangake minangka cara kanggo ngusir predator supaya ora mangan lan nggodho pollinator minangka cara kanggo mbantu ngasilake.

 

Terpenes sing ditemokake ing tanduran ganja asring menehi ciri khas, kayata aroma, rasa, lan efek. Sawetara menehi efek uplifting, nalika liyane menehi efek calming. Sanajan terpenes bisa digunakake saka macem-macem tanduran, kabeh Extract Labs produk infus mung nggunakake terpenes asalé ganja.

Extract Labs' Tangki Ekstrak spektrum lengkap mung ngemot cannabinoid, dicampur karo terpenes sing asale saka ganja.

Cara sampeyan nggunakake utawa ngatur produk cannabinoid bisa mengaruhi bioavailabilitas, yaiku jumlah zat sing mlebu aliran getih sajrone wektu tartamtu.

 

Contone, nguap utawa konsumsi sublingual minangka cara sing apik kanggo nyerep cannabinoid, amarga menehi bioavailabilitas sing dhuwur, tegese bakal mlebu aliran getih kanthi luwih cepet kanthi efek jangka pendek. Ing tangan liyane, konsumsi lisan liwat kapsul utawa edibles bakal lumebu ing aliran getih ing tingkat alon karo efek tahan maneh. Topik nawakake bioavailabilitas paling murah, amarga diserap liwat kulit.

 

Pangertosan bioavailabilitas bisa mbantu sampeyan nemtokake jumlah produk sing kudu dijupuk, lan ing bentuk apa, kanggo mesthekake dosis sing tepat bakal ana ing sistem sampeyan.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.