en

Minyak CBG | Dhukungan Kognitif | Spektrum Lengkap

$89.99 - utawa langganan lan nyimpen 25%

Minyak CBG Dhukungan Kognitif spektrum lengkap kita nawakake keuntungan kabeh tanduran kanthi dosis cannabinoid sing kuat. Minyak CBG iki nduweni lenga CBG 1000mg lan lenga CBD 1000mg saben botol 30mL.

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
Tuku siji-wektu utawa langganan kanggo nyimpen 25%?

Jaminan 60 Dina Dhuwit Bali!

Info liyane
Info pengiriman liyane
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Minyak CBG spektrum lengkap kita ngemot rasio 1: 1 saka CBG menyang CBD, nggawe campuran iki luwih kuat tinimbang minyak CBD mung. CBG mirrors CBD saka segi fungsi lan efek nanging kurang KALUBÈRAN ing rami diwasa. Minyak CBD spektrum lengkap dikenal kanggo nggunakake kekuwatan efek rombongan, fenomena cannabinoid sing luwih efektif nalika dikonsumsi karo cannabinoid liyane. 

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi*, Minyak Rami Spektrum Penuh

* = Organik

KANDUNGAN KELAPA

PANJANG POTENSI

GAMPANG GAMPANG

1000 MG CBG
1000 MG CBD

PER BOTOL

33 MG CBG
33 MG CBD

PER LAYANAN

PITAKONAN PALING SERING

Cannabigerol, utawa CBG, minangka cannabinoid sing fungsine kaya CBD, nanging rami kurang akeh. Kakurangan CBG nggawe luwih angel diekstrak lan mula luwih angel (lan luwih larang) kanggo ditemokake konsumen, nanging dadi luwih dikenal.

Kanthi julukan kaya "kannabinoid ibu" lan "sel induk saka cannabinoids," CBG manggoni papan khusus ing antarane senyawa kulawargane. Hemp enom njaga konsentrasi CBGa sing luwih dhuwur. Nalika tanduran diwasa, CBGa diowahi dadi THCa, CBDa, CBCa, lan cannabinoid liyane kanthi buntut karbon molekul.

Sajrone ekstraksi, molekul buntut asam iki ngliwati proses dekarboksilasi buatan manungsa, sing ateges nambah panas. Panas nggawe reaksi kimia sing mbusak gugus karboksil (ngilangake atom karbon) lan dadi THC, CBD, lan liya-liyane, saengga aman kanggo konsumsi.

Amarga konversi iki, ekstrak rami sing golek CBG kudu nemokake jendhela sing sampurna sadurunge CBG ngganti wujud menyang cannabinoid liyane. Cara ekstraksi lanjutan lan eksperimen karo genetika rami CBG dhuwur nggawe minyak cannabigerol luwih bisa diolehake. Nanging amarga kangelan gawan iki, CBG luwih umum minangka isolasi saka extract kabèh-tanduran. Nyatane, akeh merek terkemuka nambahake isolasi CBG menyang minyak CBD spektrum lengkap, yaiku minyak CBG spektrum lengkap.

Spektrum Lengkap nuduhake profil cannabinoid sing ana ing Minyak CBG. Ana luwih saka 100 cannabinoids ing tanduran hemp, bebarengan karo host senyawa liyane kayata terpenes lan flavonoid. Ing Minyak CBG Spektrum Lengkap, kombinasi macem-macem cannabinoid lan senyawa tanduran bisa ditemokake, bebarengan karo jumlah THC sing cilik. Akeh pangguna nglaporake manawa keuntungan Minyak CBG luwih jelas nalika nggunakake Minyak CBG Spektrum Lengkap. Iki bisa uga disebabake dening fenomena sing dikenal minangka efek rombongan, utawa kedadeyan kabeh senyawa tanduran sing kerjane sinergis bebarengan ing awak.

CBG lan CBD sejajar kanthi pirang-pirang cara, nanging saben-saben dianggep duwe ciri sing beda. Kaloro cannabinoid kasebut non-psikoaktif, ora kaya THC, lan loro-lorone sesambungan karo sistem endokannabinoid awak. ECS minangka sistem sinyal sel sing bubar ditemokake ing saindhenging sistem saraf pusat lan perifer. Iki kalebu endokannabinoid, reseptor sing diikat karo cannabinoid, lan enzim sing ngrusak cannabinoids kanggo entuk respon awak. Kaya carane cangkir kopi sing duwe kafein nambah fokus utawa cupcake manis bisa nggawe rasa seneng ing otak, saben endokannabinoid nggawe respon dhewe ing ECS.

Sanajan ora dimangerteni kanthi lengkap, dipercaya manawa ECS nduweni peran kanggo ngatur turu, swasana ati, memori, napsu, lan reproduksi. CBD lan CBG sesambungan karo reseptor CB1 lan CB2 lan dianggep minangka anti-inflamasi, anti-bakteri, lan duweni potensi kanggo ngimbangi swasana ati lan stres. Nanging, CBG lan CBD duwe struktur molekul sing rada beda sing bisa nyebabake prilaku sing beda. Bentenane utama ing CBD vs CBG nyebabake jumlah riset sing kita lakoni. Saka panaliten sing kasedhiya, kita ngerti manawa CBG nawakake panggunaan potensial sing rada beda karo CBD, kayata ngobati Penyakit Usus Inflamasi lan glaukoma.

Extract Labs Minyak CBD ora dimaksudake kanggo diagnosa, nambani, utawa ngobati penyakit apa wae. Mangkene apa sing kita ngerti nganti saiki ing wilayah riset CBG:

  • CBG diteliti kanggo njelajah potensial kanggo nambani penyakit radang usus lan nuduhake asil sing janjeni.
  • CBG dituduhake kanggo nyandhet wutah sel sing ngrusak ing tikus.
  • CBG dituduhake minangka agen antibakteri sing efektif. 
  • Ing panaliten, CBG dituduhake minangka stimulan napsu ing tikus, tanpa efek THC sing mabuk.
  • Ing panaliten, CBG wis nuduhake nyuda tekanan ing mripat sing disebabake glaukoma. 

Extract Labs Minyak CBG ora dimaksudake kanggo diagnosa, nambani, utawa ngobati penyakit apa wae. Ora ana jawaban sing "bener" nalika milih kekuwatan minyak CBG, amarga saben wong ngrasa efek sing rada beda amarga kimia awak individu. Mangga takon karo dhokter kanggo rekomendasi dosis. Yen dhokter ora menehi tuntunan, dianjurake kanggo miwiti nganggo 0.5 ml utawa 1 ml lenga CBG, banjur tambahake jumlah dosis utawa frekuensi dosis yen perlu. Referensi bagean ing ngisor iki babagan "Carane Gunakake Minyak CBD" kanggo nelpon ing porsi lan kekuwatan sing bener saka wektu. Extract Labs Minyak CBD bisa dijupuk kanthi lisan utawa ditambahake ing panganan utawa ombenan.

Sampeyan bisa Kaya

Related Produk

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.