en

Sampel Minyak CBD | Dukungan Starter Pack

$49.00

Temokake conto minyak CBD spektrum lengkap kanthi 3 formula dhukungan sing beda! Ing Dhukungan Paket Starter CBD ngluwihi lenga CBD khas minangka paket lengkap, gumunggung kita Formula Dhukungan Kekebalan, Formula Dhukungan Kognitif, lan klasik kita Formula Dhukungan saben dina.

ing Simpenan

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

DETAIL PRODUK

Kita Dukungan Starter Pack fitur telung populer CBD conto lenga kanggo nggunakake saben dina. Paket wiwitan iki kalebu Minyak Dhukungan CBD saben dina sing populer, Minyak CBG Dhukungan Kognitif sing digawe karo CBD lan CBG, lan Minyak Dhukungan Kekebalan CBDa CBGa digawe karo CBD, CBG, CBDa, lan CBGa. Saben rumus menehi mupangat beda sing bisa diwenehake CBD ing rutinitas kesehatan.
Luwih lengkap babagan PACK CONTOH INI

RINGKASAN KEKUATAN

167 MG CBGa + CBG
167 MG CBDa + CBD

PER BOTOL

17 MG CBGa + CBG
17 MG CBDa + CBD

PER LAYANAN

167 MG CBG
167 MG CBD

PER BOTOL

33 MG CBG
33 MG CBD

PER LAYANAN

167 MG CBD

PER BOTOL

33 MG CBD

PER LAYANAN

Kurang saka 0.3% THC

SARAN GUNA LEGO

PANJANG POTENSI

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi*, Minyak Rami Spektrum Penuh

* = Organik

KANDUNGAN KELAPA

produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

PITAKONAN PALING SERING

CBD, utawa Cannabidiol, sanajan sing paling misuwur mung siji saka akeh cannabinoid ing tanduran hemp. Ora kaya THC, CBD non-psikoaktif lan duwe akeh manfaat kesehatan potensial. Sawise ngekstrak CBD saka tanduran hemp, kita ngrumusake dadi minyak CBD kanggo nggawe minyak CBD sing paling apik kanggo para pelanggan.

Kita nawakake macem-macem conto minyak CBD sing dirumusake kanggo target keuntungan tartamtu. Pilih saka spektrum lengkap, spektrum sing amba, utawa ngisolasi tincture, saben dikemas karo cannabinoids beda.

Tincture minyak CBD bisa uga duwe macem-macem keuntungan potensial, kalebu nyuda stres lan ningkatake istirahat. Padha uga duwe swasana ati-elevating lan apik efek wellness.

Kimia awak saben wong beda-beda lan iki bisa nyebabake efek CBD sing beda-beda sajrone wektu. Disaranake njupuk dosis sing padha kanggo 1-2 minggu lan mirsani efek. Yen sampeyan ora aran asil sing looking for, nambah jumlah dosis utawa frekuensi dosis kanggo nemtokake apa sing paling apik kanggo sampeyan.

Cannabigerol, utawa CBG, minangka cannabinoid sing fungsine kaya CBD, nanging rami kurang akeh. Kakurangan CBG nggawe luwih angel diekstrak lan mula luwih angel (lan luwih larang) kanggo ditemokake konsumen, nanging dadi luwih dikenal.

 

Kanthi julukan kaya "kannabinoid ibu" lan "sel induk saka cannabinoids," CBG manggoni papan khusus ing antarane senyawa kulawargane. Hemp enom njaga konsentrasi CBGa sing luwih dhuwur. Nalika tanduran diwasa, CBGa diowahi dadi THCa, CBDa, CBCa, lan cannabinoid liyane kanthi buntut karbon molekul.

 

Amarga konversi iki, ekstrak rami sing golek CBG kudu nemokake jendhela sing sampurna sadurunge CBG ngganti wujud menyang cannabinoid liyane. Cara ekstraksi lanjutan lan eksperimen karo genetika rami CBG dhuwur nggawe minyak cannabigerol luwih bisa diolehake. Nanging amarga kangelan gawan iki, CBG luwih umum minangka isolasi saka extract kabèh-tanduran. Nyatane, akeh merek terkemuka nambahake isolasi CBG menyang minyak CBD spektrum lengkap, yaiku minyak CBG spektrum lengkap.

CBG lan CBD sejajar kanthi pirang-pirang cara, nanging saben-saben dianggep duwe ciri sing beda. Kaloro cannabinoid kasebut non-psikoaktif, ora kaya THC, lan padha sesambungan karo sistem endokannabinoid awak. ECS minangka sistem sinyal sel sing bubar ditemokake ing saindhenging sistem saraf pusat lan perifer. Iki kalebu endokannabinoid, reseptor sing diikat karo cannabinoid, lan enzim sing ngrusak cannabinoids kanggo entuk respon awak. Kaya carane cangkir kopi sing duwe kafein nambah fokus utawa cupcake manis bisa nggawe rasa seneng ing otak, saben endokannabinoid nggawe respon dhewe ing ECS.

CBDa (asam cannabidiolic) minangka senyawa kimia liyane sing bisa ditemokake ing ganja lan rami. Bisa dianggep minangka bentuk mentah CBD, lan dhewe asale saka CBGa (ibu kabeh cannabinoid). Mangkene sawetara rincian liyane babagan proses kimia sing nyebabake nggawe CBDa:

 

CBDa lair saka CBGa rusak sadurunge duwe wektu kanggo diowahi dadi CBG. Cara sing paling gampang kanggo mikir babagan proses kasebut yaiku tanduran rami sing ngasilake CBGa kanggo bahan bakar wutah nalika diwasa. Banjur, CBGa bisa diowahi dadi CBG liwat panas lan sinar matahari, utawa tanduran kasebut ngrusak CBGa sajrone siklus wutah kanggo ngowahi kanthi alami dadi CBDa, THCa, lan CBCa. Saben telu cannabinoid iki bisa diowahi, kanthi kondisi sing padha, dadi senyawa non-asam. THCa dadi THC, CBCa dadi CBC, lan pungkasane, CBDa dadi CBD sing umume konsumen kenal.

CBGa entuk giliran dhewe ing sorotan. Asam Cannabigerolic (CBGa) minangka salah sawijining luwih saka 100 cannabinoid sing ana ing tanduran hemp. Akeh sing nyebut cannabinoid CBGa minangka "ibu kabeh phytocannabinoids." Iki minangka senyawa dhasar saka tanduran ganja, salah sawijining blok bangunan dhasar sing asale saka kabeh cannabinoid. CBGa dipecah dadi molekul liyane, kalebu asam cannabidiolic (CBDa), asam tetrahydrocannabinolic (THCa), lan asam cannabichromenic (CBCa). Apa maneh, CBGa yaiku sing dikenal minangka prekursor asam kanggo CBG, tegese CBGa ngowahi dadi CBG ing kahanan sing tepat - biasane kanthi panas lan/utawa srengenge.

CBGa lan CBDa wis dadi subyek panaliten anyar babagan carane cannabinoid sesambungan karo sistem endokannabinoid lan kesehatan sakabèhé. Panliten kasebut nemokake manawa loro asam cannabinoid sing umum ditemokake ing hemp, asam cannabigerolic, CBGa, lan asam cannabidiolic, CBDa, bisa ngiket protein sing nyebabake ora sehat. Kanthi ikatan karo protein, senyawa kasebut bisa menehi cara anyar kanggo ndhukung kesehatan kekebalan.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.