search

Minyak CBN | Formula PM

300mg CBN: 900mg CBD saben botol

$69.99

Kita PM Formula CBN Oil dirumusake kanggo ningkatake wengi sing tenang lan santai, kanthi nggunakake kekuwatan hemp. Iki ampuh CBN fitur lenga 300 mg saka CBN lan 900 mg saka CBD saben botol 30 ml.

Tuku siji-wektu utawa langganan kanggo nyimpen 25%?

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
cbd vegan sing disertifikasi
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

DETAIL PRODUK

Kita PM Formula CBN Oil digawe kanthi ahli ing omah dening tim ilmuwan kita lan dirumusake kanthi rasio 1: 3 CBN kanggo CBD. Rumus turu iki diuji laboratorium kanggo kemurnian lan potensi kanggo mesthekake bebas saka pestisida, herbisida, lan logam abot. kita spektrum kebak Minyak CBN digawe kanthi lenga spektrum lengkap sing ngandhut kurang saka 0.3% THC. Minyak CBD spektrum lengkap dikenal kanthi kemampuan kanggo nggunakake 'efek rombongan', sing nuduhake efektifitas cannabinoid nalika dikonsumsi bebarengan.

Luwih lengkap babagan CBN

RINGKASAN KEKUATAN

300 MG CBN

900 MG CBD

PER BOTOL

10 MG CBN

30 MG CBD

PER LAYANAN

Kurang saka 0.3% THC

CBN lenga dianjurake nggunakake

MANFAAT MINYAK CBN*

Luwih lengkap babagan keuntungan CBN

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi*, Minyak Rami Spektrum Penuh

* = Organik

KANDUNGAN KELAPA

JAMINAN KUALITAS

produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
lenga cbn | cbn kanggo turu | cbd kanggo turu | lenga cbn paling apik | cbd kanggo turu | cbn gummies kanggo turu | cbn lenga kanggo turu | bantu turu | pitulungan turu paling apik | lenga cbd kanggo turu
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
lenga cbn | cbn kanggo turu | cbd kanggo turu | lenga cbn paling apik | cbd kanggo turu | cbn gummies kanggo turu | cbn lenga kanggo turu | bantu turu | pitulungan turu paling apik | lenga cbd kanggo turu
lenga cbn | cbn kanggo turu | cbd kanggo turu | lenga cbn paling apik | cbd kanggo turu | cbn gummies kanggo turu | cbn lenga kanggo turu | bantu turu | pitulungan turu paling apik | lenga cbd kanggo turu
MORE INFO

PITAKONAN PALING SERING

CBN minangka cannabinoid sing ditemokake ing tanduran hemp utawa ganja sing padha karo THC lan CBD. THC lan CBD cenderung kasedhiya ing tanduran hemp ganja sing luwih enom lan diwasa, nanging nalika tanduran umur THC lan CBD diowahi dadi CBN. Pangguna nglaporake manawa CBN cenderung rumangsa luwih santai tinimbang dibandhingake CBD mung, mulane wong seneng santai lan turu nalika krasa gelisah.

Sawetara wong percaya yen minyak CBN bisa uga duwe sawetara mupangat, kalebu promosi turu, istirahat, tenang, lan kesejahteraan sing luwih apik. Nanging, riset luwih akeh dibutuhake kanggo ngerti kanthi lengkap keuntungan potensial minyak CBN.

  • Akeh penggemar hemp luwih seneng Minyak CBN kanggo wengi sing tenang lan nyenengake.
  • CBN uga bisa ngasilake efek sing luwih tenang tinimbang CBD, CBG, lan cannabinoid liyane.
  • CBN asale saka THC tuwa tinimbang genetika tanduran hemp.
  • Amarga umur, CBN ditemokake ing rami diwasa, dene CBD minangka cannabinoid dominan ing kabeh tahapan urip tanduran.
  • CBN lan CBD nawakake keuntungan sing padha, nanging CBN asring cannabinoid sing disenengi kanggo turu.

Extract Labs - Warga AS
Ya! CBN sah! RUU Pertanian 2018 ngowahi Undhang-undhang Pemasaran Pertanian Amerika taun 1946 lan nambah definisi rami minangka komoditas pertanian. Bill Farm 2018 nemtokake hemp mentah minangka komoditas pertanian, bebarengan karo jagung lan gandum. Minyak CBN sah ing Amerika Serikat anggere asale saka rami lan ngemot kurang saka 0.3% THC. Hemp ora kalebu saka perawatan minangka "ganja" miturut Undhang-undhang Bahan Kontrol federal ("CSA"). Iki tegese hemp dudu, lan ora bisa dianggep, minangka zat sing dikontrol miturut hukum federal. US Drug Enforcement Administration ("DEA") uga ora njaga wewenang kanggo hemp. 

Pusat Ilmu Kesehatan Universitas Utah nglaporake manawa pangguna CBN kudu ati-ati karo tes obat amarga CBN luwih cenderung nyebabake positif palsu. 

 

Amarga CBN dadi asale saka THC, struktur molekule meh padha. Layar tes obat saka antibodi - enzim sing ngrusak THC - bisa uga sebabe CBN gagal tes kasebut.

Kimia awak saben wong beda-beda lan iki bisa nyebabake efek CBN sing beda-beda sajrone wektu. Disaranake njupuk dosis sing padha kanggo 1-2 minggu lan mirsani efek. Yen sampeyan ora aran asil sing looking for, nambah jumlah dosis utawa frekuensi dosis kanggo nemtokake apa sing paling apik kanggo sampeyan.

Sampeyan bisa Kaya

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.

Laporan Lab Produk
Kanggo ngakses laporan laboratorium sing paling anyar ing format PDF kanthi resolusi dhuwur sing rinci babagan potensi, sisa pelarut, lan uji mikrobiologi, bukak database batch kita.

Kedatangan Anyar! Energi THCV Gummies

Rawuh anyar! Energi THCV Gummies
Rujuk Kanca!
MEMBERI $50, Entuk $50
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Ndaftar & Simpen 20%
Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% OFF 20% OFF pesenan pisanan sampeyan!
Matur nuwun!
Rujuk wong liya?
60% pelanggan anyar diarani pelanggan sing puas kaya sampeyan.
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Thanks kanggo ndhaptar!
Priksa email kanggo kode kupon
Gunakake kode ing checkout kanggo 20% saka pesenan pisanan!