en

Minyak CBN | Formula PM | Spektrum Lengkap

$69.99

Minyak Formula CBN PM kita dirumusake kanggo ningkatake wengi sing tenang lan santai, kanthi nggunakake kekuwatan hemp. Minyak CBN kuat iki nduweni 300 mg CBN lan 900 mg CBD saben botol 30 ml.

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
Tuku siji-wektu utawa langganan kanggo nyimpen 25%?

Jaminan 60 Dina Dhuwit Bali!

Info liyane
Info pengiriman liyane
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Minyak CBN spektrum lengkap kita ngemot rasio 1: 3 saka CBN menyang CBD. Rumus turu iki digawe ing omah dening tim ilmuwan ahli kita. Dheweke diuji laboratorium kanggo potensi lan kemurnian, kanggo mesthekake yen ora ana pestisida, herbisida, lan logam abot. PM Formula CBN Oils digawe karo lenga spektrum lengkap sing kalebu kurang saka 0.3 persen THC. Minyak CBD spektrum lengkap dikenal kanggo nggunakake kekuwatan efek rombongan, fenomena cannabinoid sing luwih efektif nalika dikonsumsi karo cannabinoid liyane.

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi*, Minyak Rami Spektrum Penuh

* = Organik

KANDUNGAN KELAPA

PANJANG POTENSI

GAMPANG GAMPANG

300 MG CBN
900 MG CBD

PER BOTOL

10 MG CBN
30 MG CBD

PER LAYANAN

PITAKONAN PALING SERING

CBN minangka cannabinoid sing ditemokake ing tanduran hemp utawa ganja sing padha karo THC lan CBD. THC lan CBD cenderung kasedhiya ing tanduran hemp ganja sing luwih enom lan diwasa, nanging nalika tanduran umur THC lan CBD diowahi dadi CBN. Pangguna nglaporake manawa CBN cenderung rumangsa luwih santai tinimbang dibandhingake CBD mung, mulane wong seneng santai lan turu nalika krasa gelisah.

Extract Labs - Warga AS
Ya! CBN sah! RUU Pertanian 2018 ngowahi Undhang-undhang Pemasaran Pertanian Amerika taun 1946 lan nambah definisi rami minangka komoditas pertanian. Bill Farm 2018 nemtokake hemp mentah minangka komoditas pertanian, bebarengan karo jagung lan gandum. Hemp ora kalebu saka perawatan minangka "ganja" miturut Undhang-undhang Bahan Kontrol federal ("CSA"), tegese rami ora, lan ora bisa dianggep, minangka zat sing dikontrol miturut hukum federal lan Administrasi Penegakan Narkoba AS ("DEA") nindakake. ora njaga wewenang kanggo hemp. 

Akeh penggemar hemp luwih seneng Minyak CBN kanggo wengi sing tenang lan nyenengake. CBN uga bisa ngasilake efek sing luwih tenang tinimbang CBD, CBG, lan cannabinoid liyane. Kajaba iku, CBN dituduhake duwe sifat anti-bakteri lan anti-inflamasi. 

Pusat Ilmu Kesehatan Universitas Utah nglaporake manawa pangguna CBN kudu ati-ati karo tes obat amarga CBN luwih cenderung nyebabake positif palsu. 

Amarga CBN dadi asale saka THC, struktur molekule meh padha. Layar tes obat saka antibodi - enzim sing ngrusak THC - bisa uga sebabe CBN gagal tes kasebut.

  • CBN lan CBD loro-lorone sesambungan karo ECS.
  • CBN asale saka THC tuwa tinimbang genetika tanduran hemp.
  • CBN ditemokake ing hemp diwasa, dene CBD minangka cannabinoid sing dominan ing kabeh tahapan urip tanduran.
  • CBN lan CBD nawakake keuntungan sing padha, nanging CBN asring cannabinoid sing disenengi kanggo turu.

Kimia awak saben wong beda-beda lan iki bisa nyebabake efek CBN sing beda-beda sajrone wektu. Disaranake njupuk dosis sing padha kanggo 1-2 minggu lan mirsani efek. Yen sampeyan ora aran asil sing looking for, nambah jumlah dosis utawa frekuensi dosis kanggo nemtokake apa sing paling apik kanggo sampeyan.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.