en

Minyak CBD | Rasa Raspberry

1000mg utawa 2000mg CBD saben botol

saka: $49.99

Kita Minyak CBD Raspberry Organik punika asli kita Dhukungan Saben Minyak CBD Spektrum Lengkap, infused karo rasa raspberry manis lan fruity. Dosis cannabinoid sing padha, nanging kanthi corak manis sing lembut. Kasedhiya ing rong kekuwatan.

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

DETAIL PRODUK

Tujuane yaiku nggawe kuat, berkualitas tinggi CBD lenga bisa diakses kanggo kabeh wong. Minyak CBD Rasa Raspberry digawe kanthi kualitas dhuwur sing padha, spektrum lengkap CBD lenga ing campuran biasa kita karo infus Semono uga Sindhunata alam bébas. Iki minangka pilihan sing apik kanggo wong sing ora seneng karo rasa minyak hemp alami utawa pengin nyampur CBD rutinitas. Kabeh kita CBD lenga digawe kanthi bahan-bahan alami sing prasaja, lan ora ana pewarna buatan, pengawet, lan pengisi.

  • Minyak CBD Reguler Rasa Raspberry: 1000mg CBD saben botol 30ml
  • Minyak CBD Ekstra Rasa Raspberry: 2000mg CBD saben botol 30ml
Luwih lengkap babagan CBD

RINGKASAN KEKUATAN

1000 MG CBD

PER BOTOL

33 MG CBD

PER LAYANAN

OR

2000 MG CBD

PER BOTOL

66 MG CBD

PER LAYANAN

Kurang saka 0.3% THC

Minyak CBD sing disaranake nggunakake

MANFAAT MINYAK CBD*

Luwih lengkap babagan keuntungan CBD

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi*, Minyak Rami Spektrum Penuh, Rasa Alami*

* = Organik

KANDUNGAN KELAPA

JAMINAN KUALITAS

produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
MORE INFO

PITAKONAN PALING SERING

Cannabidiol, utawa CBD, sanajan sing paling misuwur mung salah siji saka akeh cannabinoid ing tanduran hemp. Ora kaya THC, CBD non-psikoaktif lan duwe akeh keuntungan kesehatan potensial. CBD sesambungan karo sistem endokannabinoid manungsa utawa ECS. ECS minangka jaringan sinyal kimia lan reseptor seluler ing saindhenging otak lan awak kita. Sistem endokannabinoid tanggung jawab kanggo ngatur produksi hormon, fungsi neurologis, transmisi relief, swasana ati lan turu.

Minyak CBD spektrum lengkap minangka jinis minyak CBD sing ngemot kabeh senyawa sing ditemokake kanthi alami ing tanduran ganja, kalebu cannabinoid liyane, terpenes, lan minyak atsiri. Iki beda karo "CBD isolate," sing mung ngemot CBD murni lan ora ana senyawa liyane.

Sanajan istilah tincture biasane nuduhake ekstrak herbal sing digawe karo alkohol, Minyak CBD Organik Certified dicampur karo Minyak Kelapa Fraksi Organik Certified. Produk sing padha biasane diarani Minyak CBD. Kita milih nggunakake istilah tincture minangka istilah sing luwih umum kanggo ekstrak herbal cair, lan nyambungake karo sejarah manungsa sing dawa nggunakake tincture obat adhedhasar tanduran. We offer macem-macem saka sudhut CBD Oil Tinctures dirumuske kanggo target keuntungan tartamtu. Pilih saka spektrum lengkap CBD, spektrum luas CBD, utawa tincture isolasi CBD, saben dikemas karo cannabinoid sing beda.

CBD organik ora ngemot herbisida, pestisida, organisme sing diowahi sacara genetis (GMO) utawa pupuk sing digunakake ing proses pertanian utawa manufaktur. Proses pertanian lan manufaktur CBD organik luwih resik lan luwih aman kanggo lingkungan tinimbang proses non-organik. Pestisida lan pupuk bisa nyebabake kualitas lemah, hawa lan banyu, uga ngrusak satwa. Proses pertanian lan manufaktur organik mbantu ndhukung upaya kelestarian lingkungan. Panaliten nuduhake manawa bahan konsumsi organik kaya prodhuksi, produk panganan, lan tincture minyak obat duwe mupangat kesehatan sing luwih gedhe tinimbang sing ditanam lan diproses kanthi konvensional. Panaliten sing ditindakake dening JAMA Internal Medicine nyimpulake yen mangan organik bisa nyebabake nyuda risiko kanker. Salah sawijining conto nuduhake yen wong-wong sing ngonsumsi panganan utamane organik bisa nyegah limfoma non-Hodgkin lan kanker payudara postmenopausal luwih efektif tinimbang sing jarang mangan panganan organik.

Tincture minyak CBD bisa uga duwe macem-macem keuntungan potensial, kalebu nyuda stres lan ningkatake istirahat. Padha uga duwe swasana ati-elevating lan apik efek wellness.

Kimia awak saben wong beda-beda lan iki bisa nyebabake efek CBD sing beda-beda sajrone wektu. Disaranake njupuk dosis sing padha kanggo 1-2 minggu lan mirsani efek. Yen sampeyan ora aran asil sing looking for, nambah jumlah dosis utawa frekuensi dosis kanggo nemtokake apa sing paling apik kanggo sampeyan.

Extract Labs Minyak CBD ora dimaksudake kanggo diagnosa, nambani, utawa ngobati penyakit apa wae. Ora ana jawaban sing "bener" nalika milih kekuwatan minyak CBD, amarga saben wong ngrasa efek sing rada beda amarga kimia awak individu. Mangga takon karo dhokter kanggo rekomendasi dosis. Yen dhokter ora menehi panuntun dhumateng, kita saranake miwiti karo 0.5 ml utawa 1 ml saka lenga CBD, banjur mboko sithik nambah jumlah dosis utawa frekuensi dosis yen perlu. Referensi bagean ing ngisor iki babagan "Carane Gunakake Minyak CBD" kanggo nelpon ing porsi lan kekuwatan sing bener saka wektu. Extract Labs Minyak CBD bisa dijupuk kanthi lisan utawa ditambahake ing panganan utawa ombenan.

Extract Labs Minyak CBD ora dimaksudake kanggo diagnosa, nambani, utawa ngobati penyakit apa wae. Keuntungan saka Minyak CBD bisa beda-beda saka saben wong, amarga kimia awak saben wong beda-beda. Akeh wong sing nggoleki relief saka rasa ora nyaman lan inflamasi. Minyak CBD duwe macem-macem keuntungan potensial, lan bisa digunakake ing rutinitas kesehatan saben dina kanggo nyuda rasa ora nyaman lan ketegangan. Minyak CBD uga bisa digunakake bebarengan karo produk cannabinoid liyane supaya bisa nelpon apa sing paling apik kanggo sampeyan. Apa sampeyan pengin pulih saka latihan sing abot utawa ngilangi stres kontak saka dina sing suwe ing kantor, Minyak CBD bisa uga menehi mupangat sing sampeyan goleki.

Extract Labs Minyak CBD ora dimaksudake kanggo diagnosa, nambani, utawa ngobati penyakit apa wae. Keuntungan saka Minyak CBD bisa beda-beda saka saben wong, amarga kimia awak saben wong beda-beda. Akeh wong sing golek relief saka kaku lan tension. Minyak CBD duwe macem-macem keuntungan potensial, lan bisa digunakake ing rutinitas kesehatan saben dina kanggo ningkatake swasana ati lan tenang. Minyak CBD uga bisa digunakake bebarengan karo produk cannabinoid liyane supaya bisa nelpon apa sing paling cocog kanggo sampeyan. Apa sampeyan pengin njaga keseimbangan nalika kerja utawa santai lan santai ing pungkasan dina sing suwe, Minyak CBD bisa menehi mupangat sing sampeyan goleki.

Saliyane Minyak CBD sing kasedhiya ing Coklat Mint, kita uga nggawa rasa Raspberry lan Lemon. 

Efektivitas minyak CBD ora gumantung saka rasa utawa ora. Bahan aktif ing lenga CBD padha preduli saka roso, lan jumlah CBD ing prodhuk sing nemtokake efektifitas.

Sawetara lenga CBD rasa bisa digunakake kanggo masak lan manggang, sanajan penting kanggo dicathet yen panas bisa nyuda potensi CBD. Sampeyan uga penting kanggo ati-ati nalika nggunakake lenga rasa ing masak, amarga sawetara rasa bisa uga ora cocok kanggo kabeh masakan utawa bisa mengaruhi rasa sakabèhé resep.

Rasa ing lenga CBD bisa mengaruhi rasa lan pengalaman sakabehe nggunakake produk kasebut. Sawetara wong bisa seneng lenga rasa amarga nutupi rasa alami CBD, dene liyane luwih seneng rasa alami. Pilihan rasa uga bisa mengaruhi aroma lenga lan cara dirasakake dening wong liya.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.