en

Saus Ekstrak Martian Candy Δ8

$34.99

Martian Candy minangka galur sing tenang lan dominan indica. Campuran rasa herbaceous, diselehake karo cathetan eucalyptus, bakal nggawe sampeyan rumangsa ora ana ing jagad iki! Ngandhut 600mg delta-8 lan 300mg CBC.

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

ing Simpenan

Tuku siji-wektu utawa langganan kanggo nyimpen 25%?

Jaminan 60 Dina Dhuwit Bali!

Info liyane
Info pengiriman liyane
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Extract Labs' spektrum lengkap Extract Sauce CBD garis konsentrasi lilin ngirim cannabinoids populer ing rasio premixed trep. Nggabungake umpan balik saka komunitas kita kanthi tes internal sing ekstensif, saben profil cannabinoid jarum suntik dioptimalake kanggo efek. Dipasangake karo terpenes Cadangan Pribadi, Saus Ekstrak kita minangka evolusi kanggo jarum suntik distillate. Saben syringe Extract Sauce mung ngemot distillate sing diekstrak CO2 lan terpene sing asale saka ganja. PÈNGET: Aja nyopir, ngoperasikaké mesin, utawa ngonsumsi alkohol nalika njupuk prodhuk iki.

INGGRIS

Δ8 Distillate, CBC Distillate, Terpenes asalé saka ganja

Terpenes: Caryophyllene, Myrcene, Limonene, Humulene, Linalool

POTENSI EFEK

RASA

Jamu, lemon, mrico

Δ8 Distillate, CBC Distillate, Terpenes asalé saka ganja

Terpenes: Caryophyllene, Myrcene, Limonene, Humulene, Linalool

Herbal, lemon lan mrico

GAMPANG GAMPANG

600 MG D8
300 MG CBC

PER SYRINGE

SHIPPING EXCLUSIONS

Extract Labs nahan hak kanggo ora ngirim menyang negara utawa wilayah ngendi hukum lokal bertentangan karo HR 2: Undhang-undhang dandan Pertanian 2018. Amarga Δ8THC salah siji ilegal utawa ora tegas legal miturut hukum negara, produk iki ora dikirim menyang negara ing ngisor iki : Alaska, Idaho, Montana, Nevada, Rhode Island, Utah, lan Vermont.

PITAKONAN PALING SERING

Ora kaya crumble, saus minangka cairan. Saus kita kalebu Δ8 utawa CBC lan distilasi CBD pilihan. Distillates kalebu macem-macem cannabinoids, Nanging, siji senyawa ndominasi ekstraksi, watara 80 kanggo 95 persen, nalika liyane saka senyawa nggawe isih 5 kanggo 20 persen. Saben campuran wis infused karo ganja terpenes kanggo nggawe rasa lan efek sing padha karo galur ganja sing kondhang.

Kemasan syringe sing prasaja ndadekake saus minangka produk sing gampang dicedhaki. Amarga iku mlebu CBC lan Δ8, sauce iku pilihan becik looking for sing looking kanggo cabang mati saka CBD-mung concentrates lan eksprimen karo cannabinoids anyar.

Tingkat potensi lan bioavailability saka lilin CBD tegese efek luwih cepet lan luwih kuat. Nanging, efek ora tahan anggere cara liyane. CBD biasane santai kanggo umume wong, lan sampeyan bisa ngrasakake awak sing rada dhuwur. Dabs kita diselehake maneh karo terpene ganja saka macem-macem galur. Terpenes ngasilake efek sing beda-beda gumantung saka profil terpene saben galur.

Terpenes minangka senyawa kimia sing ditemokake ing urip tanduran sing nduweni profil aromatik lan rasa sing béda. Contone, pinene mambu kaya pinus lan linalool, lavender. Terpenes menehi galur ganja karakteristik unik. Sawetara mikir yen terpenes nduweni peran sing luwih gedhe ing saben efek unik saka galur.*

 

Kabeh konsentrat anyar kita disemprot karo terpene sing asale saka ganja tinimbang terpene botani. Dab Cadangan Pribadi dikurasi kanthi ati-ati lan digawe kanthi ahli kanggo nggawe rasa ganja asli. Temokake rasa sing makili galur klasik kaya Blue Dream lan favorit anyar kaya Jambu Jambu.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.