en

Minyak Isolasi CBD | Dhukungan saben dina

2000mg CBD saben botol

$69.99

Kita Dhukungan saben dina CBD Isolate Oil ngemot penghargaan kita CBD diasingake lan 100% THC gratis. Isine 2000 mg CBD saben 30 ml botol.

ing Simpenan

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

DETAIL PRODUK

Minyak Isolasi CBD iku pilihan sing paling apik kanggo wong-wong sing seneng produk THC free. Isolat kasebut ora ana rasa, nanging lenga kasebut nduweni rasa entheng saka lenga klapa. Kita nawakake spektrum lengkap sing diekstrak CO2, spektrum sing amba, lan minyak CBD isolasi murni sing digawe kanthi bahan alami sing sederhana. Kabeh formula kita bebas saka pewarna buatan, pengawet, lan pengisi.
Luwih lengkap babagan CBD

RINGKASAN KEKUATAN

2000 MG CBD

PER BOTOL

66 MG CBD

PER LAYANAN

Kurang saka 0.3% THC

Minyak CBD sing disaranake nggunakake

MANFAAT MINYAK CBD*

Luwih lengkap babagan keuntungan CBD

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi*, Isolat Rami*

* = Organik

KANDUNGAN KELAPA

JAMINAN KUALITAS

produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
MORE INFO

PITAKONAN PALING SERING

Cannabidiol, utawa CBD, sanajan sing paling misuwur mung salah siji saka akeh cannabinoid ing tanduran hemp. Ora kaya THC, CBD non-psikoaktif lan duwe akeh keuntungan kesehatan potensial. CBD sesambungan karo sistem endokannabinoid manungsa utawa ECS. ECS minangka jaringan sinyal kimia lan reseptor seluler ing saindhenging otak lan awak kita. Sistem endokannabinoid tanggung jawab kanggo ngatur produksi hormon, fungsi neurologis, transmisi nyeri, swasana ati lan turu.

Produk minyak isolat CBD digawe nggunakake isolasi CBD, yaiku bentuk CBD murni sing wis diisolasi saka kabeh senyawa liyane ing tanduran ganja. Iki tegese mung ngemot CBD lan ora ana cannabinoid liyane, terpenes, utawa minyak atsiri.

 

Isolasi CBD minangka pilihan populer kanggo wong sing pengin ngindhari THC utawa sing sensitif marang senyawa ganja liyane. Iki uga minangka pilihan sing apik kanggo wong sing ngalami tes obat, amarga ora ana THC lan ora bakal nyebabake asil positif.

 

Isolasi CBD biasane luwih kuat tinimbang jinis minyak CBD liyane, amarga ngemot konsentrasi CBD sing luwih dhuwur. Nanging, sawetara wong percaya yen kekurangan senyawa ganja liyane bisa nyebabake isolasi CBD kurang efektif kanggo efek sing dikarepake.

Sanajan istilah tincture biasane nuduhake ekstrak herbal sing digawe karo alkohol, Minyak CBD Organik Certified dicampur karo Minyak Kelapa Fraksi Organik Certified. Produk sing padha biasane diarani Minyak CBD. Kita milih nggunakake istilah tincture minangka istilah sing luwih umum kanggo ekstrak herbal cair, lan nyambungake karo sejarah manungsa sing dawa nggunakake tincture obat adhedhasar tanduran. We offer macem-macem saka sudhut CBD Oil Tinctures dirumuske kanggo target keuntungan tartamtu. Pilih saka spektrum lengkap CBD, spektrum luas CBD, utawa tincture isolasi CBD, saben dikemas karo cannabinoid sing beda.

Minyak CBD duwe macem-macem keuntungan potensial, lan bisa digunakake ing rutinitas kesehatan saben dina kanggo nyuda rasa ora nyaman lan ketegangan. Efek samping CBD sing paling umum digandhengake karo fokus sing luwih apik, istirahat fisik, nyuda stres, swasana ati sing luwih dhuwur, siklus turu sing diatur, lan mbantu njaga rasa tenang.

Kimia awak saben wong beda-beda lan iki bisa nyebabake efek CBD sing beda-beda sajrone wektu. Disaranake njupuk dosis sing padha kanggo 1-2 minggu lan mirsani efek. Yen sampeyan ora aran asil sing looking for, nambah jumlah dosis utawa frekuensi dosis kanggo nemtokake apa sing paling apik kanggo sampeyan.

Extract Labs Minyak CBD ora dimaksudake kanggo diagnosa, nambani, utawa ngobati penyakit apa wae. Keuntungan saka Minyak CBD bisa beda-beda saka saben wong, amarga kimia awak saben wong beda-beda. Akeh wong sing golek relief saka kaku lan tension. Minyak CBD duwe macem-macem keuntungan potensial, lan bisa digunakake ing rutinitas kesehatan saben dina kanggo ningkatake swasana ati lan tenang. Minyak CBD uga bisa digunakake bebarengan karo produk cannabinoid liyane supaya bisa nelpon apa sing paling cocog kanggo sampeyan. Apa sampeyan pengin njaga keseimbangan nalika kerja utawa santai lan santai ing pungkasan dina sing suwe, Minyak CBD bisa menehi mupangat sing sampeyan goleki.

Produk CBD isolasi mung ngemot siji cannabinoid lan ora ana THC. Dene, Tincture Minyak CBD liyane kita spektrum lengkap. Tegese ngemot kabeh unsur tanduran ganja, kalebu nganti 0.3% THC.

Extract Labs Minyak CBD ora dimaksudake kanggo diagnosa, nambani, utawa ngobati penyakit apa wae. Ora ana jawaban sing "bener" nalika milih kekuwatan minyak CBD, amarga saben wong ngrasa efek sing rada beda amarga kimia awak individu. Mangga takon karo dhokter kanggo rekomendasi dosis. Yen dhokter ora menehi panuntun dhumateng, kita saranake miwiti karo 0.5 ml utawa 1 ml saka lenga CBD, banjur mboko sithik nambah jumlah dosis utawa frekuensi dosis yen perlu. Referensi bagean ing ngisor iki babagan "Carane Gunakake Minyak CBD" kanggo nelpon ing porsi lan kekuwatan sing bener saka wektu. Extract Labs Minyak CBD bisa dijupuk kanthi lisan utawa ditambahake ing panganan utawa ombenan.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.