en

Minyak CBG | Dhukungan Kognitif | Spektrum amba

1000mg CBG: 1000mg CBD saben botol

$89.99

Kita Broad Spectrum Cognitive Support CBG Oil murni, kuat, lan praktis tanpa rasa. Minyak iki 100% THC gratis lan nduweni fitur 1000mg CBG lan 1000 mg CBD saben 30 ml botol.

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
logo vegan tan certified
halal-tan
tan kosher
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

DETAIL PRODUK

Minyak Spektrum Luas digawe kanggo sing pengin produk bebas THC tanpa kompromi senyawa tanduran liyane. Minyak spektrum sing amba minangka formula kuat sing ngemot CBG, CBD, terpenes lan cannabinoid liyane. CBG lan CBD dianggep duwe keuntungan sing padha, nanging CBG ora kaya CBD lan luwih angel diekstrak.* Elinga yen lenga spektrum sing amba bisa ngemot jumlah tetrahydrocannabinol sing ora bisa diukur. Ora ana warna, pengawet, utawa pengisi buatan ing lenga CBD alami kita.
DETAIL LEnga CBG liyane

RINGKASAN KEKUATAN

1000 MG CBG

1000 MG CBD

PER BOTOL

33 MG CBG

33 MG CBD

PER LAYANAN

Kurang saka 0.3% THC

CBG lenga dianjurake nggunakake

MANFAAT MINYAK CBG*

MORE ON CBG keuntungan

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi*, Minyak Rami Spektrum Luas*

* = Organik

KANDUNGAN KELAPA

JAMINAN KUALITAS

produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

PITAKONAN PALING SERING

Cannabigerol, utawa CBG, minangka cannabinoid sing fungsine kaya CBD, nanging rami kurang akeh. Kakurangan CBG nggawe luwih angel diekstrak lan mula luwih angel (lan luwih larang) kanggo ditemokake konsumen, nanging dadi luwih dikenal.

 

Kanthi julukan kaya "kannabinoid ibu" lan "sel induk saka cannabinoids," CBG manggoni papan khusus ing antarane senyawa kulawargane. Hemp enom njaga konsentrasi CBGa sing luwih dhuwur. Nalika tanduran diwasa, CBGa diowahi dadi THCa, CBDa, CBCa, lan cannabinoid liyane kanthi buntut karbon molekul.

 

Amarga konversi iki, ekstrak rami sing golek CBG kudu nemokake jendhela sing sampurna sadurunge CBG ngganti wujud menyang cannabinoid liyane. Cara ekstraksi lanjutan lan eksperimen karo genetika rami CBG dhuwur nggawe minyak cannabigerol luwih bisa diolehake. Nanging amarga kangelan gawan iki, CBG luwih umum minangka isolasi saka extract kabèh-tanduran. Nyatane, akeh merek terkemuka nambahake isolasi CBG menyang minyak CBD spektrum lengkap, yaiku minyak CBG spektrum lengkap.

Minyak CBD spektrum sing amba minangka jinis minyak CBD sing ngemot macem-macem senyawa sing ditemokake kanthi alami ing tanduran ganja, kalebu cannabinoid lan terpenes liyane, nanging ora ana THC. Iki tegese menehi sawetara keuntungan potensial saka lenga CBD spektrum lengkap, kayata efek rombongan, tanpa risiko kontaminasi THC.

 

Minyak CBD spektrum sing amba minangka pilihan sing apik kanggo wong sing pengin ngindhari THC amarga alasan pribadi utawa legal, nanging isih pengin njupuk kauntungan saka keuntungan potensial senyawa ganja liyane. Iki uga cocog kanggo wong sing sensitif THC utawa sing pengin ngindhari jumlah tilak THC ing produk CBD.

 

Kanggo dianggep spektrum sing amba, lenga CBD kudu ngliwati proses tambahan kanggo mbusak THC sawise ekstraksi. Iki sebabe bisa uga luwih larang tinimbang sawetara jinis minyak CBD liyane.

CBG lan CBD sejajar kanthi pirang-pirang cara, nanging saben-saben dianggep duwe ciri sing beda. Kaloro cannabinoid kasebut non-psikoaktif, ora kaya THC, lan padha sesambungan karo sistem endokannabinoid awak. ECS minangka sistem sinyal sel sing bubar ditemokake ing saindhenging sistem saraf pusat lan perifer. Iki kalebu endokannabinoid, reseptor sing diikat karo cannabinoid, lan enzim sing ngrusak cannabinoids kanggo entuk respon awak. Kaya carane cangkir kopi sing duwe kafein nambah fokus utawa cupcake manis bisa nggawe rasa seneng ing otak, saben endokannabinoid nggawe respon dhewe ing ECS.

Sanajan istilah tincture biasane nuduhake ekstrak herbal sing digawe karo alkohol, Minyak CBG Organik Bersertifikat Spektrum Luas kita dicampur karo Minyak Kelapa Fraksinasi Organik Bersertifikat. Produk sing padha biasane diarani Minyak CBG. Kita milih nggunakake istilah tincture minangka istilah sing luwih umum kanggo ekstrak herbal cair, lan nyambungake karo sejarah manungsa sing dawa nggunakake tincture obat adhedhasar tanduran. We offer macem-macem saka sudhut CBG Oil Tinctures dirumuske kanggo target keuntungan tartamtu. Pilih saka CBG Full Spectrum & CBG Broad Spectrum oil, saben dikemas karo CBG Oil sing kuat. Sanajan ora dimangerteni kanthi lengkap, dipercaya manawa ECS nduweni peran kanggo ngatur turu, swasana ati, memori, napsu, lan reproduksi. Loro-lorone CBD lan CBG sesambungan karo reseptor CB1 lan CB2 lan dianggep ndhukung fokus *, nyuda ketegangan *, lan duweni potensi kanggo ngimbangi swasana ati lan stres. Nanging, CBG lan CBD duwe struktur molekul sing rada beda sing bisa nyebabake prilaku sing beda. Bentenane utama ing CBD vs CBG nyebabake jumlah riset sing kita lakoni. Saka panaliten sing kasedhiya, kita ngerti manawa CBG nawakake panggunaan potensial sing rada beda karo CBD.

Tincture minyak CBG bisa uga duwe macem-macem keuntungan potensial, kalebu nyuda stres lan ningkatake istirahat. Padha uga duwe swasana ati-elevating lan apik efek wellness.

Extract Labs Minyak CBG ora dimaksudake kanggo diagnosa, nambani, utawa ngobati penyakit apa wae. Ora ana jawaban sing "bener" nalika milih kekuwatan minyak CBG, amarga saben wong ngrasa efek sing rada beda amarga kimia awak individu. Mangga takon karo dhokter kanggo rekomendasi dosis. Yen dhokter sampeyan ora menehi panuntun dhumateng, dianjurake kanggo miwiti nganggo 0.5 ml utawa 1 ml lenga CBG, banjur tambahake jumlah dosis utawa frekuensi dosis yen perlu. Referensi bagean ing ngisor iki babagan "Cara Gunakake Minyak CBG" kanggo nelpon ing porsi lan kekuatan sing bener saka wektu. Extract Labs Minyak CBD bisa dijupuk kanthi lisan utawa ditambahake ing panganan utawa ombenan.

Extract Labs Minyak CBG ora dimaksudake kanggo diagnosa, nambani, utawa ngobati penyakit apa wae. Ora ana jawaban sing "bener" nalika milih kekuwatan minyak CBG, amarga saben wong ngrasa efek sing rada beda amarga kimia awak individu. Mangga takon karo dhokter kanggo rekomendasi dosis. Yen dhokter sampeyan ora menehi panuntun dhumateng, dianjurake kanggo miwiti nganggo 0.5 ml utawa 1 ml lenga CBG, banjur tambahake jumlah dosis utawa frekuensi dosis yen perlu. Referensi bagean ing ngisor iki babagan "Cara Gunakake Minyak CBG" kanggo nelpon ing porsi lan kekuatan sing bener saka wektu. Extract Labs Minyak CBD & CBG bisa dijupuk kanthi lisan utawa ditambahake ing panganan utawa ombenan.

CBG umume dianggep aman lan ditoleransi kanthi apik, kanthi sawetara efek samping sing dilaporake. Nanging, minangka karo tambahan sembarang, iku bisa sing sawetara wong bisa nemu efek sisih cilik kayata tutuk garing utawa drowsiness. Sampeyan uga penting kanggo dicathet yen CBG bisa sesambungan karo obat-obatan tartamtu, mula luwih becik ngobrol karo panyedhiya kesehatan sadurunge miwiti suplemen anyar.

Umume ora dianjurake kanggo nggunakake suplemen apa wae, kalebu lenga CBG, nalika meteng utawa nyusoni tanpa panuntun dhumateng panyedhiya kesehatan.

Penting kanggo nyimpen lenga CBG ing panggonan kang kelangan lan peteng adoh saka langsung suryo srengenge lan panas kanggo ngreksa kualitas lan potency. Iku uga apike kanggo njaga botol tightly nutup nalika ora dienggo.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.