Terms & Conditions

wewaler

Pernyataan sing digawe babagan produk kasebut durung dievaluasi dening Administrasi Pangan lan Narkoba. Khasiat produk kasebut durung dikonfirmasi dening riset sing disetujoni FDA. Produk kasebut ora dimaksudake kanggo diagnosa, nambani, ngobati utawa nyegah penyakit apa wae. Kabeh informasi sing diwenehake ing kene ora dimaksudake minangka pengganti utawa alternatif kanggo informasi saka praktisi kesehatan. Hubungi profesional kesehatan babagan interaksi potensial utawa komplikasi liyane sadurunge nggunakake produk apa wae. Undhang-undhang Pangan, Narkoba lan Kosmetik Federal mbutuhake kabar iki.

Perusahaan utawa wakile ora menehi saran medis, lan ora ana sing kudu disimpulake, saka gagasan, saran, testimoni utawa informasi liyane sing diwenehake ing situs web iki utawa ing materi Perusahaan liyane utawa diwenehake liwat telpon, ing surat, ing produk. kemasan, utawa ing korespondensi email. Situs web iki bisa uga ngemot pranala menyang situs web pihak katelu. Perusahaan nyedhiyakake tautan kasebut mung minangka penak lan ora nyetujoni situs kasebut. Perusahaan ora tanggung jawab kanggo isi, lan ora nggawe perwakilan babagan materi ing, situs web pihak katelu sing disambung. Yen sampeyan mutusake ngakses utawa ngandelake informasi ing situs web pihak katelu sing disambung, sampeyan nindakake kanthi resiko dhewe.

Produk iki ora dienggo utawa didol kanggo wong sing umure kurang saka 18 taun.

Syarat lan katemtuan, kalebu wewaler, luwih lengkap diatur ing Katentuan Pangginaan supados langkung, Kabijakan Privasi lan Katentuan Penjualan Online.

Kebijakan Privasi

Pambuka

EXTRACT LABS INC. ("Perusahaan" utawa "Kita") ngurmati privasi sampeyan lan setya nglindhungi privasi kasebut liwat selaras karo kabijakan iki.

Kabijakan iki nggambarake jinis informasi sing bisa diklumpukake saka sampeyan utawa sing bisa diwenehake nalika sampeyan ngunjungi situs web www.extractlabs.com ("Situs web") lan praktik kita kanggo ngumpulake, nggunakake, njaga, nglindhungi, lan mbukak informasi kasebut.

Kebijakan iki ditrapake kanggo informasi sing diklumpukake:

  • Ing situs web iki.
  • Ing email, teks, lan pesen elektronik liyane ing antarane sampeyan lan situs web iki.
  • Liwat aplikasi seluler lan desktop sing diundhuh saka situs web iki, sing nyedhiyakake interaksi adhedhasar non-browser khusus antarane sampeyan lan situs web iki.
  • Nalika sampeyan sesambungan karo pariwara lan aplikasi ing situs web lan layanan pihak katelu, yen aplikasi utawa pariwara kasebut kalebu pranala menyang kabijakan iki.

Iki ora ditrapake kanggo informasi sing diklumpukake dening:

  • kita offline utawa liwat cara liya, kalebu ing situs web liyane sing dilakokno dening Perusahaan utawa pihak katelu (kalebu afiliasi lan anak perusahaan); utawa,
  • pihak katelu (kalebu afiliasi lan anak perusahaan), kalebu liwat aplikasi utawa konten (kalebu iklan) sing bisa nyambung utawa bisa diakses saka utawa ing situs web

Waca kabijakan iki kanthi ati-ati kanggo mangerteni kabijakan lan praktik kita babagan informasi sampeyan lan cara kita bakal nambani. Yen sampeyan ora setuju karo kabijakan lan praktik kita, pilihan sampeyan ora nggunakake situs web kita. Kanthi ngakses utawa nggunakake situs web iki, sampeyan setuju karo kabijakan privasi iki. Kabijakan iki bisa diganti saka wektu kanggo wektu (pirsani Owah-owahan ing Kebijakan Privasi Kita). Sampeyan terus nggunakake situs web iki sawise kita nggawe owah-owahan dianggep minangka nrima owah-owahan kasebut, mula priksa kabijakan kasebut kanthi periodik kanggo nganyari.

Wong Ing Umur 18

Situs web kita ora dimaksudake kanggo wong sing umure kurang saka 18 taun. Ora ana wong ing umur 18 sing bisa menehi informasi pribadhi menyang utawa ing situs web. Kita ora sengaja ngumpulake informasi pribadhi saka wong ing 18. Yen sampeyan ana ing sangisore 18, ora nggunakake utawa nyedhiyani informasi apa wae ing situs web iki utawa ing utawa liwat fitur, ndhaftar ing situs web, nggawe tumbas liwat situs web, nggunakake samubarang fitur komentar interaktif utawa umum ing situs web iki utawa menehi informasi babagan sampeyan, kalebu jeneng, alamat, nomer telpon, alamat email, utawa jeneng layar utawa jeneng pangguna sing bisa digunakake. Yen kita sinau kita wis diklumpukake utawa nampa informasi pribadhi saka wong ing 18 tanpa verifikasi idin wong tuwa, kita bakal mbusak informasi kasebut. Yen sampeyan yakin manawa ana informasi saka utawa babagan bocah ing umur 13 taun, hubungi kita ing [[email dilindhungi]].

Informasi sing Diklumpukake Babagan Sampeyan lan Cara Nglumpukake

Kita ngumpulake sawetara jinis informasi saka lan babagan pangguna situs web kita, kalebu informasi:

  • sing bisa diidentifikasi kanthi pribadi, kayata jeneng, alamat pos, alamat e-mail, nomer telpon ("informasi pribadhi");
  • sing bab sampeyan nanging individu ora ngenali sampeyan; lan / utawa
  • babagan sambungan internet sampeyan, peralatan sing sampeyan gunakake kanggo ngakses situs web lan rincian panggunaan.
  • babagan bisnis sampeyan kalebu, Nomer Identifikasi Majikan (EIN) bisnis sampeyan, cathetan sing nyatakake status bebas pajak sampeyan; kita bisa ngumpulake informasi iki liwat situs web kita, komunikasi e-mail utawa liwat telpon.

Kita ngumpulake informasi iki:

  • Langsung saka sampeyan nalika sampeyan menehi kanggo kita.
  • Kanthi otomatis nalika sampeyan navigasi liwat situs. Informasi sing diklumpukake kanthi otomatis bisa uga kalebu rincian panggunaan, alamat IP, lan informasi sing diklumpukake liwat cookie, beacon web, lan teknologi pelacakan liyane.
  • Saka pihak katelu, contone, mitra bisnis kita.

Informasi Sampeyan Nyedhiyakake Kanggo Kita

Informasi sing diklumpukake ing utawa liwat Situs web bisa uga kalebu:

  • Informasi sing diwenehake kanthi ngisi formulir ing situs web kita. Iki kalebu informasi sing diwenehake nalika ndhaptar nggunakake situs web, langganan layanan, ngirim materi, utawa njaluk layanan luwih lanjut. Kita uga bisa njaluk informasi nalika sampeyan nglaporake masalah karo situs web kita.
  • Cathetan lan salinan korespondensi sampeyan (kalebu alamat email), yen sampeyan hubungi kita.
  • Tanggapan sampeyan kanggo survey sing bisa dijaluk sampeyan ngrampungake kanggo tujuan riset.
  • Rincian transaksi sing ditindakake liwat situs web kita lan pemenuhan pesenan sampeyan. Sampeyan bisa uga kudu menehi informasi finansial sadurunge nggawe pesenan liwat situs web kita.
  • Pitakonan telusuran sampeyan ing situs web.

Sampeyan uga bisa menehi informasi sing bakal diterbitake utawa ditampilake (sabanjuré, "dikirim") ing area umum ing situs web, utawa dikirim menyang pangguna liyane ing situs web utawa pihak katelu (secara kolektif, "Kontribusi Pengguna"). Kontribusi Panganggo sampeyan dikirim lan dikirim menyang wong liya kanthi resiko sampeyan dhewe. Sanajan kita mbatesi akses menyang kaca tartamtu / sampeyan bisa nyetel setelan privasi tartamtu kanggo informasi kasebut kanthi mlebu menyang profil akun sampeyan, kudu dingerteni manawa ora ana langkah keamanan sing sampurna utawa ora bisa ditembus. Kajaba iku, kita ora bisa ngontrol tumindak pangguna liyane ing situs web sing bisa sampeyan pilih kanggo nuduhake Kontribusi Panganggo. Mula, kita ora bisa lan ora njamin yen Kontribusi Panganggo sampeyan ora bakal dideleng dening wong sing ora sah. Yen luwih seneng yen kita ora nuduhake jeneng lan alamat karo pemasar liyane, please email kita ing [email dilindhungi].

Informasi sing Diklumpukake Liwat Teknologi Ngumpulake Data Otomatis

Nalika sampeyan navigasi lan sesambungan karo situs web kita, kita bisa nggunakake teknologi koleksi data otomatis kanggo ngumpulake informasi tartamtu babagan peralatan, tumindak browsing, lan pola, kalebu:

  • Rincian kunjungan sampeyan menyang situs web kita, kalebu data lalu lintas, data lokasi, log, lan data komunikasi liyane lan sumber daya sing sampeyan akses lan digunakake ing situs web.
  • Informasi babagan komputer lan sambungan internet, kalebu alamat IP, sistem operasi, lan jinis browser.

Informasi sing diklumpukake kanthi otomatis minangka data statistik lan bisa uga kalebu informasi pribadhi, utawa kita bisa njaga utawa nggandhengake karo informasi pribadhi sing diklumpukake kanthi cara liya utawa ditampa saka pihak katelu. Iki mbantu kita nambah situs web lan ngirim layanan sing luwih apik lan luwih pribadi, kalebu kanthi ngidini:

  • Kira-kira pola pamirsa lan pola panggunaan kita.
  • Nyimpen informasi babagan pilihan sampeyan, ngidini kita ngatur situs web miturut kapentingan sampeyan.
  • Nyepetake telusuran
  • Ngenali sampeyan nalika bali menyang situs web kita.

Teknologi sing digunakake kanggo nglumpukake data otomatis iki bisa uga kalebu:

  • Cookie (utawa cookie browser). Cookie minangka file cilik sing diselehake ing hard drive komputer. Sampeyan bisa nolak nampa cookie browser kanthi ngaktifake setelan sing cocog ing browser sampeyan. Nanging, yen sampeyan milih setelan iki, sampeyan bisa uga ora bisa ngakses bagean tartamtu saka situs web kita. Kajaba sampeyan wis nyetel setelan browser supaya bakal nolak cookie, sistem kita bakal ngetokake cookie nalika sampeyan ngarahake browser menyang situs web kita.
  • Cookie Flash. Fitur tartamtu saka situs web kita bisa nggunakake obyek sing disimpen lokal (utawa cookie Flash) kanggo ngumpulake lan nyimpen informasi babagan pilihan lan navigasi menyang, saka, lan ing situs web kita. Flash cookie ora diatur dening setelan browser padha digunakake kanggo cookie browser. Kanggo informasi babagan ngatur setelan privasi lan keamanan kanggo cookie Flash, pirsani Pilihan Babagan Cara Gunakake lan Nyampekno Informasi Sampeyan.
  • Beacon Web. Kaca situs web kita lan e-mail bisa ngemot file elektronik cilik sing dikenal minangka suar web (uga diarani gif sing jelas, tag piksel, lan gif piksel siji) sing ngidini Perusahaan, contone, ngetung pangguna sing wis ngunjungi. kaca kasebut utawa mbukak email lan kanggo statistik situs web liyane sing gegandhengan (contone, ngrekam popularitas konten situs web tartamtu lan verifikasi sistem lan integritas server).

Kita ora ngumpulake informasi pribadhi kanthi otomatis, nanging kita bisa ngubungake informasi kasebut menyang informasi pribadhi babagan sampeyan sing diklumpukake saka sumber liyane utawa sing diwenehake marang kita.

Panggunaan Cookie lan Teknologi Pelacak Liyane saka Pihak Katelu

Sawetara konten utawa aplikasi, kalebu pariwara, ing Situs web dilayani dening pihak katelu, kalebu pengiklan, jaringan iklan lan server, panyedhiya konten, lan panyedhiya aplikasi. Pihak katelu iki bisa nggunakake cookie piyambak utawa bebarengan karo beacons web utawa teknologi nelusuri liyane kanggo ngumpulake informasi bab sampeyan nalika sampeyan nggunakake situs web kita. Informasi sing diklumpukake bisa digandhengake karo informasi pribadhi utawa bisa uga ngumpulake informasi, kalebu informasi pribadhi, babagan aktivitas online sampeyan liwat wektu lan ing macem-macem situs web lan layanan online liyane. Dheweke bisa nggunakake informasi iki kanggo menehi iklan (prilaku) adhedhasar kapentingan utawa konten target liyane.

Kita ora ngontrol teknologi pelacakan pihak katelu iki utawa carane bisa digunakake. Yen sampeyan duwe pitakon babagan pariwara utawa konten target liyane, sampeyan kudu langsung hubungi panyedhiya sing tanggung jawab. Kanggo informasi babagan carane sampeyan bisa milih supaya ora nampa iklan sing ditargetake saka akeh panyedhiya, deleng Pilihan Babagan Cara Gunakake lan Nyampekno Informasi Sampeyan.

Cara Nggunakake Informasi Sampeyan

Kita nggunakake informasi sing diklumpukake babagan sampeyan utawa sing diwenehake marang kita, kalebu informasi pribadhi:

  • Kanggo nampilake situs web lan isine kanggo sampeyan.
  • Kanggo menehi informasi, produk, utawa layanan sing sampeyan njaluk saka kita.
  • Kanggo ngrampungake tujuan liyane sing diwenehake.
  • Kanggo menehi kabar babagan akun sampeyan.
  • Kanggo nindakake kewajiban lan ngetrapake hak-hak kita sing muncul saka kontrak apa wae sing ditindakake ing antarane sampeyan lan kita, kalebu tagihan lan koleksi.
  • Kanggo menehi kabar babagan owah-owahan ing situs web kita utawa produk utawa layanan sing ditawakake utawa diwenehake.
  • Kanggo ngidini sampeyan melu fitur interaktif ing situs web kita.
  • Kanthi cara liya, kita bisa nerangake nalika sampeyan menehi informasi kasebut.
  • Kanggo maksud liya kanthi idin.

Kita uga bisa nggunakake informasi sampeyan kanggo ngubungi sampeyan babagan barang lan layanan kita dhewe lan pihak katelu sing bisa dadi kapentingan kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora pengin kita nggunakake informasi ing cara iki, hubungi kita ing [email dilindhungi]. Kanggo informasi luwih lengkap, waca Pilihan Babagan Cara Kita Gunakake lan Bukak Informasi Sampeyan.

Kita bisa nggunakake informasi sing wis diklumpukake saka sampeyan supaya bisa nampilake pariwara menyang pamirsa target pengiklan. Sanadyan kita ora mbukak informasi pribadhi kanggo tujuan kasebut tanpa idin saka sampeyan, yen sampeyan ngeklik utawa sesambungan karo iklan, pengiklan bisa nganggep yen sampeyan wis memenuhi kriteria target.

Pengungkapan Informasi Sampeyan

Kita bisa uga nyampekano informasi gabungan babagan pangguna, lan informasi sing ora ngenali sapa wae, tanpa watesan.

Kita bisa nyampekano informasi pribadi sing dikumpulake utawa sampeyan nyedhiyakake kaya sing dijelasake ing kabijakan privasi iki:

  • Kanggo anak perusahaan lan afiliasi.
  • Kanggo kontraktor, panyedhiya layanan, lan pihak katelu liyane sing digunakake kanggo ndhukung bisnis kita.
  • Kanggo panuku utawa penerus liyane yen ana penggabungan, divestasi, restrukturisasi, reorganisasi, pembubaran, utawa adol liyane utawa transfer sawetara utawa kabeh Extract Labs Aset Inc., minangka keprihatinan sing bakal ditindakake utawa minangka bagean saka bangkrut, likuidasi, utawa proses sing padha, ing ngendi informasi pribadhi dicekel dening Extract Labs Inc. babagan pangguna situs web kita kalebu aset sing ditransfer.
  • Kanggo pihak katelu kanggo pasar produk utawa layanan sing kanggo sampeyan yen sampeyan durung milih metu saka pambocoran iki. Kita kanthi kontrak mbutuhake pihak katelu iki supaya rahasia informasi pribadhi lan mung digunakake kanggo tujuan sing kita ungkapake. Kanggo informasi luwih lengkap, waca Pilihan Babagan Cara Kita Gunakake lan Bukak Informasi Sampeyan.
  • Kanggo ngrampungake tujuan sing diwenehake.
  • Kanggo tujuan liya sing diwartakake nalika sampeyan nyedhiyakake informasi.
  • Kanthi idin sampeyan

Kita bisa uga nyritakake informasi pribadi:

  • Kanggo netepi prentah pengadilan, hukum, utawa proses hukum, kalebu nanggapi panjaluk pamrentah utawa peraturan.
  • Kanggo ngetrapake utawa ngetrapake kita syarat panggunaan, syarat sale, syarat sale grosir lan perjanjian liyane, kalebu kanggo tujuan tagihan lan koleksi.
  • Yen kita pracaya pambocoran perlu utawa cocok kanggo nglindhungi hak, properti, utawa safety saka Extract Labs Inc., pelanggan kita, utawa liyane. Iki kalebu ijol-ijolan informasi karo perusahaan lan organisasi liyane kanggo tujuan perlindungan penipuan lan nyuda risiko kredit.

Pilihan Babagan Cara Kita Gunakake lan Nyampekno Informasi Sampeyan

Kita usaha kanggo menehi sampeyan pilihan babagan informasi pribadhi sing diwenehake marang kita. Kita wis nggawe mekanisme kanggo nyedhiyakake kontrol ing ngisor iki babagan informasi sampeyan:

  • Teknologi nelusuri lan Iklan. Sampeyan bisa nyetel browser kanggo nolak kabeh utawa sawetara cookie browser, utawa menehi tandha nalika cookie dikirim. Kanggo mangerteni carane sampeyan bisa ngatur setelan cookie Flash, bukak kaca setelan pamuter Flash ing situs web Adobe. Yen sampeyan mateni utawa nolak cookie, elinga manawa sawetara bagean saka situs iki bisa uga ora bisa diakses utawa ora bisa digunakake kanthi bener.
  • Pambocoran Informasi Sampeyan kanggo Iklan Pihak Katelu. Yen sampeyan ora pengin kita nuduhake informasi pribadhi karo pihak katelu sing ora ana hubungane utawa non-agen kanggo tujuan promosi, sampeyan bisa milih metu kanthi mriksa kothak sing cocog sing ana ing formulir sing ngumpulake data sampeyan (formulir pesenan / formulir registrasi. ). Sampeyan uga bisa tansah milih-metu kanthi ngirim email sing nyatakake panjaluk sampeyan [email dilindhungi].
  • Penawaran Promosi saka Perusahaan. Yen sampeyan ora pengin duwe alamat email / informasi kontak sing digunakake dening Perusahaan kanggo promosi produk utawa layanan pihak katelu utawa dhewe, sampeyan bisa milih metu kanthi ngirim email sing nyatakake panyuwunan sampeyan. [email dilindhungi]. Yen kita wis ngirim email promosi, sampeyan bisa ngirim email bali njaluk tilar saka distribusi email mangsa. Pilihan iki ora ditrapake kanggo informasi sing diwenehake marang Perusahaan minangka asil saka tuku produk, registrasi garansi, pengalaman layanan produk utawa transaksi liyane.
  • Kita ora ngontrol koleksi pihak katelu utawa nggunakake informasi sampeyan kanggo nglayani iklan adhedhasar kapentingan. Nanging pihak katelu iki bisa menehi sampeyan cara kanggo milih supaya informasi sampeyan ora diklumpukake utawa digunakake kanthi cara iki. Sampeyan bisa milih ora nampa iklan sing ditarget saka anggota Network Advertising Initiative ("NAI") ing situs web NAI.

Ngakses lan Mbenerake Informasi Sampeyan

Sampeyan bisa mriksa lan ngganti informasi pribadhi kanthi mlebu menyang situs web lan ngunjungi kaca profil akun.

Sampeyan uga bisa ngirim email menyang [email dilindhungi] kanggo njaluk akses menyang, mbenerake utawa mbusak informasi pribadhi sing wis diwenehake marang kita. Kita bisa uga ora nampung panjalukan kanggo ngganti informasi yen kita yakin yen owah-owahan kasebut bakal nglanggar hukum utawa syarat hukum utawa nyebabake informasi kasebut ora bener.

Yen sampeyan mbusak Kontribusi Panganggo saka Situs Web, salinan Kontribusi Panganggo sampeyan bisa uga bisa dideleng ing kaca cache lan arsip, utawa bisa uga wis disalin utawa disimpen dening pangguna situs web liyane. Akses sing tepat lan panggunaan informasi sing kasedhiya ing situs web, kalebu Kontribusi Panganggo, diatur dening kita syarat panggunaan.

Hak Tilik California

Bagian Kode Sipil California § 1798.83 ngidini pangguna situs web kita sing dadi warga California njaluk informasi tartamtu babagan pambocoran informasi pribadhi menyang pihak katelu kanggo tujuan marketing langsung. Kanggo nggawe panjalukan kasebut, kirim email menyang [email dilindhungi] utawa nulis kita ing: Extract Labs Inc., 1399 Horizon Ave, Lafayette CO 80026.

Keamanan data

Kita wis ngetrapake langkah-langkah sing dirancang kanggo ngamanake informasi pribadhi saka kerugian sing ora disengaja lan saka akses, panggunaan, pangowahan, lan pambocoran sing ora sah.

Keamanan lan keamanan informasi sampeyan uga gumantung marang sampeyan. Ing ngendi kita wis menehi sampeyan (utawa ing ngendi sampeyan milih) sandhi kanggo akses menyang bagean tartamtu saka situs web kita, sampeyan tanggung jawab kanggo njaga rahasia sandhi iki. Dijaluk sampeyan supaya ora nuduhake tembung sandhi karo sapa wae (kajaba kanggo wong sing duwe wewenang ngakses lan/utawa nggunakake akun sampeyan). Disaranake sampeyan supaya ati-ati babagan menehi informasi ing area umum ing situs web kayata papan pesen. Informasi sing sampeyan nuduhake ing wilayah umum bisa dideleng dening pangguna situs web.

Sayange, transmisi informasi liwat internet ora rampung aman. Sanajan kita nindakake sing paling apik kanggo nglindhungi informasi pribadhi, kita ora bisa njamin keamanan informasi pribadhi sing dikirim menyang situs web kita. Sembarang transmisi informasi pribadhi tanggung jawab sampeyan dhewe. Kita ora tanggung jawab kanggo ngindhari setelan privasi utawa langkah-langkah keamanan sing ana ing situs web.

Owahan kanggo Kebijakan Privasi Kita

Kawicaksanan kasebut kudu ngirim pangowahan kanggo nggawe kabijakan privasi ing kaca iki. Yen nggawe owah-owahan materi babagan cara ngurusi informasi pribadhi pangguna, kita bakal menehi kabar marang notifikasi ing kaca ngarep situs web. Tanggal kebijakan privasi pungkasan diubah wis dingerteni ing sisih ndhuwur kaca. Sampeyan tanggung jawab kanggo mesthekake yen kita duwe alamat email sing aktif lan dikirim kanggo sampeyan, lan kanggo ngunjungi situs web lan kebijakan privasi kanthi reguler kanggo mriksa pangowahan.

Informasi Kontak

Kanggo takon utawa menehi komentar babagan kabijakan privasi iki lan praktik privasi, hubungi kita ing:

Extract Labs Inc.
1399 Horizon Ave
Lafayette, CO 80026

[email dilindhungi]

Diowahi pungkasan: 1 Mei 2019

Katentuan Pangginaan supados langkung gamblang

Ditampa Katentuan Pangginaan supados langkung

Katentuan Pangginaan supados langkung dening lan antarane Sampeyan lan EXTRACT LABS INC. ("Perusahaan," "kita," utawa "kita"). Syarat lan katemtuan ing ngisor iki ("Katentuan Panggunaan"), ngatur akses lan panggunaan sampeyan www.extractlabs.com, kalebu isi, fungsi, lan layanan sing ditawakake utawa liwat www.extractlabs.com("Situs web"), minangka tamu utawa pangguna pangguna.

Mangga waca Katentuan Pangginaan supados langkung teliti sadurunge sampeyan miwiti nggunakake situs web. Kanthi nggunakake situs web utawa kanthi ngeklik kanggo nampa utawa setuju karo Katentuan Pangginaan supados iki kasedhiya kanggo sampeyan, sampeyan nampa lan setuju kanggo kaiket lan tundhuk karo Katentuan Pangginaan supados iki lan kita Kebijakan Privasi, ditemokaké ing www.extractlabs.com/PrivacyPolicy, digabungake ing kene kanthi referensi. Yen sampeyan ora pengin setuju karo Katentuan Pangginaan supados iki utawa ing Kebijakan Privasi, sampeyan ora kudu ngakses utawa nggunakake situs web.

Situs web iki ditawakake lan kasedhiya kanggo pangguna sing umure 18 taun utawa luwih. Kanthi nggunakake Situs web iki, sampeyan makili lan njamin yen sampeyan umur 18 taun utawa luwih lan umur sah kanggo mbentuk kontrak sing mengikat karo Perusahaan lan nyukupi kabeh syarat kelayakan Perusahaan. Yen sampeyan ora nyukupi kabeh syarat kasebut, sampeyan ora kudu ngakses utawa nggunakake situs web kasebut.

Pangowahan menyang Katentuan Pangginaan supados langkung

Kita bisa mbenakake lan nganyari Katentuan Pangginaan supados iki saka wektu kanggo wektu ing sawijine discretion kita. Kabeh owah-owahan langsung efektif nalika kita ngirim.

Sampeyan terus nggunakake Situs web sawise postingan Katentuan Panggunaan sing wis direvisi tegese sampeyan nampa lan setuju karo owah-owahan kasebut. Sampeyan kudu mriksa kaca iki saben-saben sampeyan ngakses situs web iki supaya sampeyan ngerti owah-owahan apa wae, amarga bakal ngiket sampeyan.

Ngakses Situs Web lan Keamanan Akun

Kita duwe hak kanggo mbatalake utawa mbenake situs web iki, lan layanan utawa materi apa wae sing diwenehake ing situs web kasebut, miturut kawicaksanan kita tanpa kabar. Kita ora bakal tanggung jawab yen ana alesan kabeh utawa bagean saka situs web ora kasedhiya ing sembarang wektu utawa kanggo periode apa wae. Saka wektu kanggo wektu, kita bisa mbatesi akses menyang sawetara bagéan saka situs web, utawa kabeh situs web, kanggo pangguna, kalebu pangguna pangguna.

Sampeyan tanggung jawab kanggo:

  • Nggawe kabeh pengaturan sing dibutuhake supaya sampeyan bisa ngakses situs web.
  • Mesthekake yen kabeh wong sing ngakses Situs web liwat sambungan internet sampeyan ngerti Ketentuan Panggunaan kasebut lan tundhuk karo dheweke.

Kanggo ngakses Situs web utawa sawetara sumber daya sing ditawakake, sampeyan bisa uga dijaluk menehi rincian registrasi tartamtu utawa informasi liyane. Iki minangka syarat panggunaan situs web yen kabeh informasi sing diwenehake ing situs web kasebut bener, saiki, lan lengkap. Sampeyan setuju yen kabeh informasi sing diwenehake kanggo ndhaftar ing situs web iki utawa liya, kalebu nanging ora diwatesi liwat panggunaan fitur interaktif ing situs web, diatur dening kita. Kebijakan Privasi, lan sampeyan idin kanggo kabeh tumindak kita njupuk bab informasi sampeyan konsisten karo kita Kebijakan Privasi.

Yen sampeyan milih, utawa diwenehi jeneng pangguna, sandhi, utawa informasi liyane minangka bagéan saka prosedur keamanan kita, sampeyan kudu nganggep informasi kasebut minangka rahasia, lan sampeyan ora kudu mbukak menyang wong utawa entitas liya. Sampeyan uga ngakoni manawa akun sampeyan pribadi kanggo sampeyan lan setuju ora menehi akses menyang situs web iki utawa bagean saka wong liya nggunakake jeneng pangguna, sandhi, utawa informasi keamanan liyane. Sampeyan setuju kanggo menehi kabar langsung babagan akses ora sah utawa nggunakake jeneng pangguna utawa sandhi utawa nglanggar keamanan liyane. Sampeyan uga setuju kanggo mesthekake yen sampeyan metu saka akun ing pungkasan saben sesi. Sampeyan kudu ati-ati nalika ngakses akun saka komputer umum utawa bareng supaya wong liya ora bisa ndeleng utawa ngrekam sandhi utawa informasi pribadhi liyane.

Kita duwe hak kanggo mateni jeneng pangguna, tembung sandhi, utawa pengenal liyane, apa sing dipilih utawa diwenehake dening kita, sawayah-wayah miturut kawicaksanan kita dhewe kanthi alesan apa wae, kalebu yen, miturut pendapat kita, sampeyan wis nglanggar pranata apa wae. saka Katentuan Pangginaan supados langkung.

Hak Intelektual

Situs web lan kabeh isi, fitur, lan fungsine (kalebu nanging ora winates ing kabeh informasi, piranti lunak, teks, tampilan, gambar, video, lan audio, lan desain, pilihan, lan pengaturan) diduweni dening Perusahaan, sawijining pemberi lisensi, utawa panyedhiya liya saka materi kasebut lan dilindhungi dening Amerika Serikat lan hak cipta internasional, merek dagang, paten, rahasia dagang, lan hukum hak properti intelektual utawa hak kepemilikan liyane.

Katentuan Pangginaan supados langkung ngidini sampeyan nggunakake situs web mung kanggo panggunaan pribadi lan non-komersial. Tanpa ijin tertulis, Sampeyan ora kudu ngasilake, nyebarake, ngowahi, nggawe karya turunan, nampilake publik, nindakake umum, nerbitake maneh, ngundhuh, nyimpen, utawa ngirim materi apa wae ing situs web kita, kajaba ing ngisor iki:


  • Komputer sampeyan bisa nyimpen salinan materi kasebut ing RAM kanggo sementara kanggo ngakses lan ndeleng materi kasebut.
  • Sampeyan bisa nyimpen file sing di-cache kanthi otomatis dening browser Web kanggo tujuan nambah tampilan.
  • Sampeyan bisa nyithak utawa ngundhuh siji salinan saka jumlah kaca situs web sing cukup kanggo panggunaan pribadi, non-komersial lan ora kanggo reproduksi, publikasi, utawa distribusi luwih lanjut.
  • Yen kita nyedhiyakake desktop, seluler, utawa aplikasi liyane kanggo diundhuh, sampeyan bisa ndownload salinan siji menyang komputer utawa piranti seluler mung kanggo panggunaan pribadi, non-komersial, yen sampeyan setuju kanggo kaiket karo perjanjian lisensi pangguna pungkasan kanggo kuwi. aplikasi.
  • Yen kita nyedhiyakake fitur media sosial kanthi konten tartamtu, sampeyan bisa nindakake tumindak kaya sing diaktifake dening fitur kasebut.

Sampeyan kudu ora:

  • Ngowahi salinan sembarang materi saka situs iki.
  • Gunakake ilustrasi, foto, video utawa urutan audio, utawa grafis apa wae kanthi kapisah saka teks sing dilampirake.
  • Mbusak utawa ngowahi hak cipta, merek dagang, utawa kabar hak kepemilikan liyane saka salinan materi saka situs iki.

Sampeyan ora kudu ngakses utawa nggunakake kanggo tujuan komersial bagean situs web utawa layanan utawa materi sing kasedhiya liwat situs web.

Yen sampeyan nyithak, nyalin, ngowahi, ngundhuh, utawa nggunakake utawa menehi wong liya akses menyang bagean situs web sing nglanggar Katentuan Panggunaan, hak sampeyan nggunakake situs web bakal langsung mandheg lan sampeyan kudu, ing pilihan kita. , bali utawa numpes salinan materi sing wis digawe. Ora ana hak, judhul, utawa kapentingan ing utawa menyang situs web utawa konten apa wae ing situs web sing ditransfer menyang sampeyan, lan kabeh hak sing ora diwenehake kanthi tegas dilindhungi undhang-undhang dening Perusahaan. Sembarang panggunaan Situs web sing ora diidini kanthi jelas dening Katentuan Pangginaan supados langkung nglanggar Katentuan Pangginaan supados langkung nglanggar hak cipta, merek dagang, lan hukum liyane.

Trademarks

Jeneng Perusahaan kita, syarat-syarat Extract Labs™, logo Perusahaan kita, lan kabeh jeneng, logo, jeneng produk lan layanan, desain, lan slogan sing gegandhengan minangka merek dagang Perusahaan utawa afiliasi utawa pemberi lisensi. Sampeyan ora kudu nggunakake tandha kasebut tanpa ijin tertulis saka Perusahaan. Kabeh jeneng, logo, jeneng produk lan layanan, desain, lan slogan liyane ing situs web iki minangka merek dagang saka sing nduweni.

Dianggo Dilarang

Sampeyan bisa nggunakake situs web mung kanggo tujuan sing sah lan selaras karo Katentuan Pangginaan supados langkung. Sampeyan setuju ora nggunakake situs web:

  • Kanthi cara apa wae sing nglanggar hukum utawa peraturan federal, negara bagian, lokal, utawa internasional sing ditrapake (kalebu, tanpa watesan, hukum apa wae babagan ekspor data utawa piranti lunak menyang lan saka AS utawa negara liya).
  • Kanggo tujuan eksploitasi, cilaka, utawa nyoba ngeksploitasi utawa cilaka bocah cilik kanthi cara apa wae kanthi mbukak konten sing ora cocog, njaluk informasi sing bisa dingerteni pribadi, utawa liya-liyane.
  • Kanggo ngirim, kanthi sengaja nampa, ngunggah, ngundhuh, nggunakake, utawa nggunakake maneh materi sing ora tundhuk karo standar isi sing ditetepake ing Katentuan Pangginaan supados langkung.
  • Kanggo ngirim, utawa entuk kiriman, iklan utawa materi promosi, kalebu "surat sampah", "surat berantai", "spam", utawa panjaluk liyane sing padha.
  • Kanggo niru utawa nyoba nyamar dadi Perusahaan, karyawan Perusahaan, pangguna liyane, utawa wong utawa entitas liyane (kalebu, tanpa watesan, kanthi nggunakake alamat email utawa jeneng layar sing ana gandhengane karo sing kasebut ing ndhuwur).
  • Kanggo nindakake tumindak liyane sing mbatesi utawa nyegah panggunaan utawa kesenengan situs web sapa wae, utawa sing, sing ditemtokake dening kita, bisa ngrusak Perusahaan utawa pangguna situs web utawa menehi tanggung jawab.
  • Kajaba iku, sampeyan setuju ora:

    • Gunakake situs web kanthi cara apa wae sing bisa mateni, overburden, ngrusak, utawa ngganggu situs kasebut utawa ngganggu panggunaan situs web pihak liya, kalebu kemampuan kanggo melu kegiatan wektu nyata liwat situs web.
    • Gunakake robot, laba-laba, utawa piranti, proses, utawa sarana otomatis liyane kanggo ngakses situs web kanggo maksud apa wae, kalebu ngawasi utawa nyalin materi apa wae ing situs web.
    • Gunakake proses manual apa wae kanggo ngawasi utawa nyalin materi apa wae ing situs web utawa kanggo tujuan sing ora sah tanpa idin tinulis sadurunge.
    • Gunakake piranti, piranti lunak, utawa rutinitas apa wae sing ngganggu panggunaan situs web kanthi bener.
    • Ngenalake virus, jaran Trojan, cacing, bom logika, utawa materi liyane sing mbebayani utawa mbebayani kanthi teknologi.
    • Nyoba kanggo entuk akses sing ora sah menyang, ngganggu, ngrusak, utawa ngganggu bagean situs web, server sing disimpen ing situs web, utawa server, komputer, utawa database sing disambungake menyang situs web.
    • Nyerang Situs web liwat serangan penolakan layanan utawa serangan penolakan layanan sing disebarake.
    • Yen ora, nyoba ngganggu kerja situs web sing bener.

    Kontribusi pangguna

    Situs web kasebut bisa ngemot papan pesen, ruang obrolan, kaca web utawa profil pribadi, forum, papan buletin, lan fitur interaktif liyane (secara kolektif, "Layanan Interaktif") sing ngidini pangguna ngirim, ngirim, nerbitake, nampilake, utawa ngirim menyang pangguna liyane utawa wong liya (sabanjuré, "kirim") isi utawa materi (secara kolektif, "Kontribusi Pangguna") ing utawa liwat Situs web.

    Kabeh Kontribusi Panganggo kudu tundhuk karo Standar Konten sing ditetepake ing Katentuan Panggunaan iki.

    Sembarang Kontribusi Panganggo sing dikirim menyang situs kasebut bakal dianggep ora rahasia lan ora kepemilikan. Kanthi nyedhiyakake Kontribusi pangguna ing situs web, sampeyan menehi kita lan afiliasi lan panyedhiya layanan, lan saben wong sing duwe lisensi, penerus, lan menehi hak nggunakake, ngasilake, ngowahi, nindakake, nampilake, nyebarake, lan liya-liyane. menyang pihak katelu materi kasebut kanggo maksud apa wae.

    Sampeyan makili lan njamin yen:

    • Sampeyan duwe utawa ngontrol kabeh hak ing lan Kontribusi Panganggo lan duwe hak kanggo menehi lisensi sing diwenehake ing ndhuwur kanggo kita lan afiliasi lan panyedhiya layanan, lan saben wong sing duwe lisensi, penerus, lan sing ditugasake.
    • Kabeh Kontribusi Panganggo sampeyan nindakake lan bakal tundhuk karo Katentuan Panggunaan iki.
    • Sampeyan ngerti lan ngakoni yen sampeyan tanggung jawab kanggo Kontribusi Panganggo sing sampeyan kirimake utawa kontribusi, lan sampeyan, dudu Perusahaan, duwe tanggung jawab lengkap kanggo konten kasebut, kalebu legalitas, linuwih, akurasi, lan kesesuaian.
    • Kita ora tanggung jawab utawa tanggung jawab marang pihak katelu kanggo isi utawa akurasi Kontribusi Panganggo sing dikirim dening sampeyan utawa pangguna situs web liyane.

    Pemantauan lan Penegakan; mandhek

    Kita duwe hak kanggo:

    • Mbusak utawa nolak ngirim Kontribusi Panganggo apa wae utawa ora ana alesan ing kawicaksanan kita dhewe.
    • Tumindak apa wae babagan Kontribusi Panganggo sing dianggep perlu utawa cocog miturut kawicaksanan kita dhewe, kalebu yen kita percaya yen Kontribusi Panganggo kasebut nglanggar Katentuan Panggunaan, kalebu Standar Konten, nglanggar hak properti intelektual utawa hak liyane saka sapa wae. utawa entitas, ngancam keamanan pribadi pangguna situs web utawa umum, utawa bisa nggawe tanggung jawab kanggo Perusahaan.
    • Bukak identitas utawa informasi liyane babagan sampeyan menyang pihak katelu sing ngaku yen materi sing dikirim sampeyan nglanggar hak-hak, kalebu hak properti intelektual utawa hak privasi.
    • Tumindak hukum sing cocog, kalebu tanpa watesan, ngrujuk menyang penegak hukum, kanggo panggunaan situs web sing ora sah utawa ora sah.
    • Mungkasi utawa nundha akses menyang kabeh utawa bagean situs web kanthi alesan apa wae, kalebu tanpa watesan, nglanggar Ketentuan Penggunaan iki.

    Tanpa matesi ing ndhuwur, kita duwe hak kanggo kerjo bareng kanthi lengkap karo panguwasa hukum nglaksaknano utawa pesenan pengadilan njaluk utawa ngarahake kita kanggo mbukak identitas utawa informasi liyane saka sapa ngirim materi ing utawa liwat Situs web. SAmpeyan ora ngrugekake lan ora ngrugekake perusahaan lan afiliasi, lisensi, lan panyedhiya layanan saka tuntutan apa wae sing diakibatake saka tumindak sing ditindakake perusahaan / pihak-pihak kasebut sajrone, utawa dijupuk minangka akibat saka, investigasi / investigasi. Utawa panguwasa penegak hukum.

    Nanging, kita ora bakal mriksa kabeh materi sadurunge dikirim ing situs web, lan ora bisa mesthekake mbusak cepet saka materi objectionable sawise wis dikirim. Mulane, kita ora tanggung jawab kanggo tumindak utawa ora tumindak babagan transmisi, komunikasi, utawa konten sing diwenehake dening pangguna utawa pihak katelu. Kita ora duwe tanggung jawab utawa tanggung jawab marang sapa wae kanggo kinerja utawa nonperformance aktivitas sing diterangake ing bagean iki.

    Standar Isi

    Standar konten kasebut ditrapake kanggo kabeh Kontribusi Pangguna lan panggunaan Layanan Interaktif. Kontribusi Pangguna kudu tundhuk kabeh hukum lan peraturan federal, negara bagian, lokal, lan internasional sing ditrapake. Tanpa mbatesi sing kasebut ing ndhuwur, Kontribusi Panganggo ora kudu:

    • Isi materi apa wae sing fitnah, saru, ora sopan, kasar, nyerang, ngganggu, kasar, sengit, inflamasi, utawa ora sopan.
    • Ningkatake materi, kekerasan, utawa diskriminasi seksual sing eksplisit utawa porno adhedhasar ras, jinis, agama, warga negara, cacat, orientasi seksual, utawa umur.
    • Nglanggar paten, merek dagang, rahasia dagang, hak cipta, utawa properti intelektual liyane utawa hak liyane saka wong liya.
    • Nglanggar hak legal (kalebu hak publisitas lan privasi) wong liya utawa ngemot materi apa wae sing bisa nyebabake tanggung jawab perdata utawa pidana miturut hukum utawa peraturan sing ditrapake utawa sing bisa uga ana konflik karo Katentuan Pangginaan supados langkung Kebijakan Privasi.
    • Dadi kamungkinan kanggo ngapusi sapa wae.
    • Ningkatake kegiatan ilegal, utawa advokasi, promosi, utawa mbantu tumindak sing ora sah.
    • Nimbulake gangguan, ora trep, utawa kuatir sing ora perlu, utawa bisa uga gawe gela, isin, weker, utawa ngganggu wong liya.
    • Nindakake sapa wae, utawa nyalahke identitas utawa afiliasi sampeyan karo wong utawa organisasi.
    • Melu kegiatan komersial utawa dodolan, kayata kontes, undian, lan promosi dodolan liyane, barter, utawa pariwara.
    • Menehi kesan sing padha emanate saka utawa disetujoni dening kita utawa wong utawa entitas liyane, yen iki ora cilik.

    Ketergantungan ing Informasi Dikirim

    Informasi sing disedhiyakake ing utawa liwat Situs web kasedhiya mung kanggo tujuan informasi umum. Kita ora njamin akurasi, jangkep, utawa migunani informasi iki. Sembarang ketergantungan sing sampeyan gunakake ing informasi kasebut pancen tanggung jawab sampeyan dhewe. Kita nolak kabeh tanggung jawab lan tanggung jawab sing muncul saka ketergantungan apa wae ing materi kasebut dening sampeyan utawa pengunjung liyane ing situs web, utawa sapa wae sing bisa dilaporake babagan isine.

    Situs web iki bisa uga kalebu konten sing diwenehake dening pihak katelu, kalebu materi sing diwenehake dening pangguna liyane, blogger, lan pemberi lisensi pihak katelu, sindikator, agregator, lan/utawa layanan pelaporan. Kabeh pratelan lan/utawa panemu sing ditulis ing materi iki, lan kabeh artikel lan tanggapan kanggo pitakonan lan isi liyane, kajaba isi sing diwenehake dening Perusahaan, mung minangka panemu lan tanggung jawab wong utawa entitas sing nyedhiyakake materi kasebut. Materi kasebut ora mesthi nggambarake pendapat Perusahaan. Kita ora tanggung jawab, utawa tanggung jawab kanggo sampeyan utawa pihak katelu, kanggo isi utawa akurasi materi sing diwenehake dening pihak katelu.

    Owah-owahan ing situs web

    Kita bisa nganyari isi ing situs web iki saka wektu kanggo wektu, nanging isine ora kudu lengkap utawa up-to-date. Sembarang materi ing situs web bisa dadi kedaluwarsa ing wektu tartamtu, lan kita ora duwe kewajiban kanggo nganyari materi kasebut.

    Informasi Babagan Sampeyan lan Kunjungan menyang Situs Web

    Kabeh informasi sing diklumpukake ing situs web iki tundhuk karo kita Kebijakan Privasi. Kanthi nggunakake situs web, sampeyan setuju kanggo kabeh tumindak sing ditindakake dening kita babagan informasi sampeyan selaras karo Kebijakan Privasi.

    Tuku Online lan Sarat lan Ketentuan Liyane

    Kabeh tumbas liwat situs kita utawa transaksi liyane kanggo adol barang utawa layanan sing dibentuk liwat Situs web utawa asil saka kunjungan sampeyan diatur dening kita. Katentuan Pangguna, sing kanthi iki digabung menyang Katentuan Pangginaan supados langkung.

    Syarat lan katemtuan tambahan bisa uga ditrapake kanggo bagean, layanan, utawa fitur situs web tartamtu. Kabeh syarat lan kahanan tambahan kasebut kanthi iki digabungake karo referensi iki menyang Katentuan Pangginaan supados langkung.

    Nyambung menyang Situs Web lan Fitur Media Sosial

    Sampeyan bisa nyambung menyang homepage kita, yen sampeyan nglakoni kanthi cara sing adil lan sah lan ora ngrusak reputasi kita utawa njupuk kauntungan saka iku, nanging sampeyan ora kudu nggawe link ing cara kanggo suggest sembarang wangun asosiasi, persetujuan, utawa endorsement saka pihak kita tanpa idin tinulis.

    Situs web iki bisa uga nyedhiyakake fitur media sosial tartamtu sing ngidini sampeyan:

    • Link saka situs web pihak katelu dhewe utawa tartamtu menyang konten tartamtu ing situs web iki.
    • Kirim email utawa komunikasi liyane karo konten tartamtu, utawa pranala menyang konten tartamtu, ing situs web iki.
    • Nimbulake bagean winates saka konten ing situs web iki supaya ditampilake utawa katon ditampilake ing situs web sampeyan dhewe utawa pihak katelu tartamtu.

    Sampeyan bisa nggunakake fitur-fitur kasebut mung kaya sing diwenehake dening kita, lan mung babagan konten sing ditampilake lan miturut syarat-syarat lan kahanan tambahan sing diwenehake babagan fitur kasebut. Tunduk marang sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan ora kudu:

    • Nggawe link saka situs web apa wae sing ora diduweni sampeyan.
    • Nimbulake Situs web utawa bagean kasebut ditampilake, utawa katon ditampilake dening, situs liyane, contone, framing, link jero, utawa link in-line.
    • Link menyang bagean saka situs web liyane saka homepage.
    • Yen ora, tumindak apa wae babagan materi ing situs web iki sing ora konsisten karo pranata liyane ing Katentuan Pangginaan supados langkung.

    Sembarang situs web sing disambungake, utawa sing nggawe konten tartamtu bisa diakses, kudu tundhuk ing kabeh babagan Standar Konten sing ditetepake ing Katentuan Pangginaan supados langkung.

    Sampeyan setuju kanggo kerjo bareng karo kita kanggo nyebabake framing ora sah utawa ngubungake langsung mandheg. Kita duwe hak kanggo mbatalake ijin ngubungake tanpa kabar.

    Kita bisa mateni kabeh utawa fitur media sosial lan pranala apa wae sawayah-wayah tanpa kabar miturut kawicaksanan kita.

    Link saka situs web

    Yen Situs web ngemot pranala menyang situs lan sumber daya liyane sing diwenehake dening pihak katelu, pranala kasebut diwenehake mung kanggo penak sampeyan. Iki kalebu pranala sing ana ing iklan, kalebu iklan spanduk lan tautan sing disponsori. Kita ora duwe kontrol liwat isi situs utawa sumber daya, lan ora nampa tanggung jawab kanggo wong-wong mau utawa kanggo mundhut utawa karusakan sing bisa njedhul saka nggunakake mau. Yen sampeyan mutusake kanggo ngakses situs web pihak katelu sing ana gandhengane karo situs web iki, sampeyan nindakake kanthi tanggung jawab dhewe lan tundhuk karo syarat lan kahanan panggunaan situs web kasebut.

    Watesan Geografis

    Pemilik situs web adhedhasar ing negara bagian Colorado ing Amerika Serikat. Kita nyedhiyakake situs web iki mung kanggo digunakake dening wong sing ana ing Amerika Serikat. Kita ora ngaku manawa Situs web utawa isine bisa diakses utawa cocog ing njaba Amerika Serikat. Akses menyang situs web bisa uga ora sah dening wong tartamtu utawa ing negara tartamtu. Yen sampeyan ngakses Situs web saka njaba Amerika Serikat, sampeyan nindakake kanthi inisiatif dhewe lan tanggung jawab kanggo netepi hukum lokal.

    Jaminan seng Ditolak

    Sampeyan ngerti yen kita ora bisa lan ora njamin utawa njamin yen file sing kasedhiya kanggo diundhuh saka internet utawa Situs web bakal bebas saka virus utawa kode ngrusak liyane. Sampeyan tanggung jawab kanggo ngleksanakake prosedur lan checkpoints sing cukup kanggo nyukupi syarat khusus kanggo proteksi anti-virus lan akurasi input lan output data, lan kanggo njaga sarana njaba situs kita kanggo rekonstruksi data sing ilang. SAMPAI KEPENUH YANG DISEDIAKAN OLEH Undhang-undhang, KITA ORA TANGGUNG JAWAB ATAS KEHILANGAN UTAWA KERUSAKAN sing disebabake dening SERANGAN DENIAL-OF-SERVICE, VIRUS, UTAWA BAHAN TEKNOLOGI LAIN liyane sing bisa nginfèksi KOMPUTER, KOMPUTER, KOMPUTER LAIN. MATERI PROPRIETARY Amarga nggunakake situs web UTAWA LAYANAN UTAWA ITEM sing dipikolehi liwat SITUS WEB UTAWA NGUNDUH MATERIAL sing dikirim ing situs kasebut, utawa ing situs web sing ana gandhengane.

    PENGGUNAAN SITUS WEB, ISI, LAN LAYANAN UTAWA ITEM sing dipikolehi liwat situs web iki ana ing risiko dhewe. SITUS WEB, ISI, LAN LAYANAN UTAWA ITEM sing dipikolehi liwat situs web kasebut disedhiyakake kanthi dhasar "AS IS" LAN "MAMPU KASEDIA", TANPA JAMINAN APA SAJA, SEJARAH UTAWA TERSIRAT. SAIKI COMPANY UTAWA wong sing digandhengake karo perusahaan kasebut ora menehi JAMINAN UTAWA REPRESENTASI KANGGO KELENGKAPAN, KEAMANAN, KEPERCAYAAN, KUALITAS, AKURASI, UTAWA KASEDIHAN SITUS WEB. TANPA matesi ing ndhuwur, SYARIKAT utawa sapa wae sing digandhengake karo perusahaan kasebut nuduhake UTAWA JAMINAN SING WEBSITE, ISI, UTAWA LAYANAN UTAWA ITEM sing dipikolehi liwat situs web kasebut bakal AKUR, LUAR BIASA, ATAU DIPERCAYAI. DIBENAR, SING SITUS UTAWA SERVER SING SING LAYANG SING BEBAS VIRUS UTAWA KOMPONEN BISA LAIN, UTAWA SITUS WEB UTAWA LAYANAN UTAWA BARANG sing dipikolehi liwat SITUS WEB BISA MUNGKIN SING DIJADOKE.

    SAKA FULLEST DISEDIAKAN OLEH HUKUM, PERUSAHAAN MINI DISCLAIMS ALL JAMINAN saka sembarang JENIS, Apa EXPRESS UTAWA TERSRAT, STATUTORY, UTAWA liyane, Klebu nanging ora winates kanggo ANY JAMINAN MERCHANTABILITY, NON-PARTIRAN.

    PERNYATAAN sing digawe babagan PRODUK-PRODUK PERUSAHAAN durung dievaluasi dening administrasi panganan lan obat-obatan. KHASIAT PRODUK PERUSAHAAN durung dikonfirmasi dening riset sing disetujoni FDA. PRODUK-PRODUK PERUSAHAAN ORA DIAGNOSA, NADAP, NURUT UTAWA NYegah penyakit apa wae. KABEH INFORMASI YANG DISEDIAKAN ING KINI ORA DIMAKSUD SAKA GANTI UTAWA ALTERNATIF INFORMASI SAKA PRAKTISI KESEHATAN. PLEASE KONSULTAN PROFESIONAL KESEHATAN TENTANG POTENSI INTERAKSI UTAWA KOMPLIKASI LAIN SING MUNGKIN sadurunge nggunakake produk apa wae. FEDERAL PANGAN, OBAT lan KOSMETIK undhang mbutuhake kabar iki.

    Ing ndhuwur ora mengaruhi JAMINAN sing ora bisa dikecual utawa diwatesi miturut hukum sing ditrapake.

    Batesan Tanggung jawab

    SAMPAI KEPENUH YANG DISEDIAKAN OLEH UNDANG-UNDANG, SING ORA AKAN PERUSAHAAN, AFFILIASI, UTAWA LISSENSOR, PENYEDIA LAYANAN, KARYAWAN, AGEN, PEJABAT, UTAWA DIREKTUR SING TANGGUNG JAWAB ATAS KERUSAKAN SEBARANG JENIS, ING SAIKI. SAMBUNGAN karo panggunaan, utawa ora bisa digunakake, situs web, situs web, situs web sing ana gandhengane, konten ing situs web utawa situs web liyane, kalebu LANGSUNG, LANGSUNG, KHUSUS, INSIDENTAL, KONSEKUENTIF, KONSEKUENSIF, DIMITORASI TO, ciloko pribadi, pain lan kasangsaran, gangguan emosi, mundhut saka bathi, mundhut bathi, mundhut saka bisnis utawa tabungan diantisipasi, mundhut saka nggunakake, mundhut saka goodwill, mundhut saka data, lan apa disababaké déning TORT (kalebu BREA) KONTRAK, Utawa liya-liyane, sanajan bisa diramal.

    Ing ndhuwur ora mengaruhi tanggung jawab sing ora bisa diilangi utawa diwatesi miturut hukum sing ditrapake.

    Bayaran ganti rugi

    Sampeyan setuju kanggo mbela, menehi ganti rugi, lan ora mbebayani Perusahaan, afiliasi, pemberi lisensi, lan panyedhiya layanan, lan pejabat, direktur, karyawan, kontraktor, agen, pemberi lisensi, pemasok, penerus, lan sing ditugasake saka lan nglawan klaim apa wae. , tanggung jawab, kerusakan, pengadilan, penghargaan, kerugian, biaya, biaya, utawa biaya (kalebu biaya pengacara sing cukup) sing muncul saka utawa ana hubungane karo nglanggar Katentuan Panggunaan iki utawa panggunaan situs web, kalebu, nanging ora winates , Kontribusi Panganggo sampeyan, panggunaan konten, layanan, lan produk situs web liyane saka sing diidinake kanthi jelas ing Katentuan Pangginaan iki utawa panggunaan informasi apa wae sing dipikolehi saka Situs Web.

    Ukum lan Yurisdiksi sing Aturan

    Kabeh prakara sing ana hubungane karo situs web lan Katentuan Pangginaan supados iki lan regejegan utawa pratelan njedhul saka iku utawa related kanggo iku (ing saben kasus, kalebu regejegan utawa pratelan non-kontrak), bakal diatur dening lan ditegesi miturut hukum internal Negara. Colorado tanpa menehi efek kanggo pilihan utawa konflik saka panentu hukum utawa aturan (apa Negara Colorado utawa yurisdiksi liyane). Sembarang tuntutan hukum, tumindak, utawa proses sing muncul saka, utawa ana hubungane karo, Katentuan Pangginaan supados langkung utawa Situs web iki bakal ditindakake sacara eksklusif ing pengadilan federal Amerika Serikat utawa pengadilan Negara Bagian Colorado ing saben kasus sing ana ing Kutha. saka Boulder lan County of Boulder sanajan kita duwe hak kanggo nggawa setelan, tumindak, utawa nerusake kanggo sampeyan kanggo nerak Katentuan Pangginaan supados iki ing negara panggonan utawa negara liyane sing cocog. Sampeyan nolak samubarang lan kabeh bantahan kanggo ngleksanani yurisdiksi marang sampeyan dening pengadilan kasebut lan menyang papan ing pengadilan kasebut.

    arbitrasi

    Ing kawicaksanan tunggal Perusahaan, bisa uga mbutuhake sampeyan ngirim perselisihan sing kedadeyan saka panggunaan Katentuan Pangginaan supados langkung web, kalebu perselisihan sing muncul saka utawa babagan interpretasi, pelanggaran, invalidity, non-kinerja, utawa mandap, menyang final lan naleni. arbitrase miturut Aturan Arbitrase Asosiasi Arbitrase Amerika nglamar hukum Colorado.

    Watesan Wektu kanggo Ngajukake Klaim

    Sembarang sabab saka tumindak utawa pratelan sampeyan bisa uga wis njedhul metu saka UTAWA ana hubungane karo syarat-syarat panggunaan iki UTAWA situs web kudu diwiwiti ing siji (1) taun sawise sabab saka tumindak ACCRUES, liyane, sabab saka tumindak utawa pratelan iku permanen.

    Waiver lan Severability

    Ora ana waiver dening Perusahaan babagan istilah utawa kondisi sing ditemtokake ing Katentuan Pangginaan supados langkung dipunanggep minangka waiver luwih utawa terus-terusan saka syarat utawa kondisi kasebut utawa waiver istilah utawa kondisi liyane, lan kegagalan Perusahaan kanggo negesake hak. utawa pranata ing Katentuan Pangginaan supados iki ora dadi waiver hak utawa pranata kuwi.

    Yen ana pranata Katentuan Panggunaan iki dicekel dening pengadilan utawa pengadilan liyane saka yurisdiksi kompeten dadi ora sah, ilegal, utawa ora bisa dileksanakake kanggo alesan apa wae, pranata kasebut bakal diilangi utawa diwatesi ing ombone minimal supaya pranata isih saka Katentuan. Panggunaan bakal terus ing pasukan lengkap lan efek.

    kabeh Agreement

    Katentuan Pangginaan supados langkung, kita Kebijakan Privasi, lan kita Katentuan Pangguna minangka persetujuan tunggal lan kabeh antarane sampeyan lan EXTRACT LABS INC babagan Situs web lan ngganti kabeh pangerten, persetujuan, perwakilan, lan jaminan sadurunge lan kontemporer, kanthi tulisan lan lisan, babagan situs web.

    Diowahi pungkasan: 1 Mei 2019

SYARAT & KETENTUAN GROSIR SALE
(KANGGO EXTRACT LABS RESELLERS PRODUK INC)

Syarat-syarat penjualan grosir ini (“Ketentuan Grosir”) ngatur sale dening Extract Labs Inc., perusahaan tanggung jawab winates Colorado ("Extract Labs") saka Extract Labs"produk via kab www.extractlabs.com situs web lan / utawa kanthi pesen e-mail, kanggo para panuku kanggo didol maneh.

KEWAJIBAN UMUM

BY ORDER WITH EXTRACT LABS Kanggo tuku Grosir PRODUK liwat ing www.extractlabs.com SITUS WEB UTAWA KARYA E-MAIL ORDER, SAmpeyan makili lan njamin yen sampeyan umure 18 taun utawa luwih tuwa lan umur legal kanggo nggawe kontrak ikatan karo EXTRACT LABS LAN KETEMU ALL EXTRACT LABS' SYARAT KELAYAKAN PEMBELI GROSIR.

PERNYATAAN sing digawe babagan EXTRACT LABS' PRODUK ORA DIEVALUASI DENING ADMINISTRASI PANGAN lan OBAT. EFIKA EXTRACT LABS' PRODUK durung dikonfirmasi dening riset FDA-disetujoni. EXTRACT LABS' PRODUK ORA DIAGNOSA, NADAP, NAWAS UTAWA NYegah penyakit apa wae. KABEH INFORMASI YANG DISEDIAKAN ING KINI ORA DIMAKSUD GANTI UTAWA ALTERNATIF INFORMASI SAKING PRAKTIS KESEHATAN. PLEASE KONSULTAN PROFESIONAL KESEHATAN TENTANG POTENSI INTERAKSI UTAWA KOMPLIKASI LAIN SING MUNGKIN sadurunge nggunakake produk apa wae. FEDERAL PANGAN, OBAT lan KOSMETIK undhang mbutuhake kabar iki.

PESANGGIHAN THC

EXTRACT LABS' EKSTRAKSI bakal ngemot tingkat THC sing luwih dhuwur. Lenga Olahan iki ditujokake kanggo REFINEMENT / FORMULASI LEBIH LANJUT, PEMBELI GROSIR kanggo ngedhunake ISI THC menyang LIMIT PRODUK LEGAL (<.3%).

EXTRACT LABS' PRODUK SPEKTRUM FULL bakal ngemot watesan sing diidini saka .3% THC utawa kurang. KABEH EXTRACT LABS' PRODUK CBD bakal dikirim kanthi sertifikat ANALISIS kajaba wis ditemtokake liyane.

SAmpeyan kanthi nyata makili lan njamin yen sampeyan ngerti lan bakal netepi kabeh undang-undang, statuta, peraturan, watesan yudisial utawa pemerintah, kode lan peraturan, apa lokal, negara, utawa nasional, sing ditrapake kanggo adol maneh sampeyan. EXTRACT LABS' EKSTRAKSI lan/UTAWA PRODUK SPEKTRUM LENGKAP LAN SETUJU MBEL, NANGGO RUGI LAN NAHAN EXTRACT LABS TANPA BAHAYA KANGGO lan kabeh pratelan, panjaluk, gugatan lan tanggung jawab sing njedhul amarga gagal netepi kabeh undang-undang, ATURAN lan ATURAN FEDERAL, NEGARA lan LOKAL sing ditrapake kanggo adol maneh EXTRACT LABS' EXTRACTIONS lan / UTAWA PRODUK SPEKTRUM FULL (kalebu pembayaran saka ragad pengacara, biaya saksi EXPERT, biaya lan biaya).

  1. Pranata Pemerintah. Ketentuan Grosir iki ditrapake kanggo kabeh dodolan Extract Labs' produk sing ditawakake para panuku kanggo didol maneh (saben, "Panuku") apa sing dituku liwat www.extractlabs.com situs web lan / utawa dening pesen e-mail, lan minangka persetujuan lengkap lan final antarane sampeyan lan Extract Labs bab tuku saka Extract Labs produk kanggo adol maneh. Extract Labs' nrima pesenan apa wae sing sampeyan lakoni kanthi jelas sarat karo persetujuan lan nampa Ketentuan Grosir iki. Ora ana syarat utawa kahanan tambahan utawa beda, kalebu apa wae sing ana ing email, pesenan tuku, pengakuan tuku, invoice utawa formulir utawa korespondensi liyane sing bakal ana kekuwatan utawa efek, lan Extract Labs kanthi iki mbantah syarat utawa kahanan tambahan utawa beda.
  2. Ditampa pesenan lan Pembatalan. Sampeyan setuju yen pesenan sampeyan minangka tawaran kanggo tuku, miturut Ketentuan Grosir iki, kabeh produk sing kadhaptar ing pesenan sampeyan. Kabeh pesenan kudu ditampa dening Extract Labs, ing sawijine discretion, yen ora, Extract Labs ora bakal kapekso kanggo ngedol produk dhawuh kanggo sampeyan. Sawise nampa pesenan, kita bakal ngirim email konfirmasi kanthi nomer pesenan lan rincian produk sing wis dipesen. Ditampa pesenan lan tatanan saka kontrak Advertisement antarane Extract Labs lan sampeyan ora bakal kelakon kajaba lan nganti sampeyan wis nampa email konfirmasi pesenan. Sampeyan duwe pilihan kanggo mbatalake pesenan sawayah-wayah sadurunge kita ngirim email konfirmasi pesenan kanthi nelpon ing Extract Labs Departemen Layanan Pelanggan ing 303.927.6130.
  3. Prices lan Katentuan Pembayaran.
    • Kabeh prices dikirim ing Extract Labs situs web bisa diganti tanpa kabar. Rega sing dikenani biaya kanggo produk bakal dadi rega sing ditrapake nalika pesenan diselehake lan bakal disetel ing email konfirmasi pesenan sampeyan. Owah-owahan rega (Extract Labs' prices ora nambah asring lan, kadhangkala bakal suda) mung bakal ditrapake kanggo pesenan diselehake sawise kuwi tanggal efektif saka owah-owahan kuwi. Ing acara apa wae, Extract Labs ora tanggung jawab kanggo reregan, typographical, utawa kesalahan liyane ing rega situs web kita lan / utawa e-mail konfirmasi; Extract Labs nduweni hak kanggo mbatalake pesenan apa wae sing kedadeyan saka kesalahan kasebut.
    • Pembayaran kudu dibayar nalika sampeyan nggawe pesenan Extract Labs Produk. istilah pembayaran bisa diatur ing sawijine discretion saka Extract Labs (silakan kontak Extract Labs ing 303-927-6130 kanggo informasi babagan syarat net). Extract Labs bisa nahan utawa mbatalake kiriman sing dijadwal sawayah-wayah yen ana bagean pembayaran utawa akun sampeyan Extract Labs wis telat. Extract Labs nampa VISA, Discover, MasterCard, lan American Express® kanggo kabeh tumbas. Sampeyan makili lan njamin yen (i) informasi kertu kredit sing diwenehake marang kita bener, bener, lan lengkap; (ii) sampeyan kudu sah kanggo nggunakake kertu kredit kuwi kanggo tuku; (iii) biaya sing ditindakake sampeyan bakal diajeni dening perusahaan kertu kredit sampeyan; lan (iv) sampeyan bakal mbayar biaya sing ditindakake kanthi rega sing kadhaptar, kalebu kabeh pajak sing ditrapake, yen ana. (Saiki, Extract Labs uga nampa cek kasir, wesel dhuwit, lan, ACH utawa transfer kabel kanthi bukti, bisa ditampa Extract Labs, akun lan wewenang pambayaran).
    • Sembarang pajak, ragad utawa biaya apa wae sing dileksanakake dening panguwasa pemerintah utawa diukur dening transaksi antarane Extract Labs lan sampeyan, ora kalebu income bisnis utawa pajak franchise dileksanakake ing Extract Labs, bakal dibayar dening sampeyan saliyane kanggo prices sing dikutip utawa invoice. Nanging, Extract Labs ora bakal ngetrapake pajak nalika diwenehi sertifikat pengecualian sing sah lan saiki.
  4. Kintunan; Pangiriman; Judhul lan Resiko Mundhut.
    • Ing pilihan lan panjaluk sampeyan, Extract Labs bakal ngatur kiriman produk sing dituku, nanging kabeh biaya pengiriman lan penanganan tanggung jawab lan kanggo akun sampeyan. Extract Labs ora tanggung jawab kanggo telat kiriman preduli saka sabab utawa kahanan.
    • Judhul lan risiko mundhut kanggo produk sing dituku liwat kanggo sampeyan Extract Labs' transfer produk sing dituku menyang operator. Tanggal pangiriman lan pangiriman mung perkiraan lan ora bisa dijamin. maneh, Extract Labs ora tanggung jawab kanggo telat kiriman preduli saka sabab utawa kahanan. Asuransi marang kontingensi utawa kerugian kasebut kasedhiya kanggo tuku, nanging biaya asuransi kasebut tanggung jawab Pelanggan lan akun Pelanggan.
    • Klaim kanggo kekurangan utawa kesalahan liyane ing pangiriman kudu digawe sanalika sawise nampa kiriman.
  5. Bali lan mbalekaken. Extract Labs ora bakal nggawe mbalekaken sembarang ing tumbas saka Extract Labs produk utawa ekstraksi. Ijol-ijolan bisa diidini ing kahanan winates tartamtu lan kanthi wewenang sadurunge saka Extract Labs (kayata ing cilik saka kiriman produk risak utawa produk salah dikirim) monggo nelpon 303-927-6130 kanggo informasi. Priksa saben kiriman langsung sawise ditampa. Yen nalika dipriksa, sampeyan bakal nemokake masalah karo kiriman, kayata rusak, rusak, kemasan produk bocor utawa jumlah produk sing dipesen utawa ekstraksi sing salah, AJA GAMPANG KIRIM UTAWA ISI lan KONTAK. EXTRACT LABS LANGSUNG ing 303-927-6130 kanggo laporan sembarang masalah. Extract Labs ora bakal nampa kanggo bali produk utawa extractions sing wis tampered karo.
  6. Malih. Extract Labs bisa, tanpa kabar utawa kewajiban liyane kanggo sampeyan, sawayah-wayah nggawe owah-owahan ing produk lan/utawa ekstraksi minangka Extract Labs dianggep cocok. Extract Labs bisa uga nyetop penawaran produk apa wae sawayah-wayah, kanthi kabar kaya Extract Labs dianggep cocok, nanging digunakake tanpa kewajiban kanggo sampeyan.
  7. Produk sing Didol "As Is," "Where Is," "Where Available;" Watesan saka Remedy.
    • KABEH PRODUK sing dituku saka situs web UTAWA ORDER E-MAIL didol ing "AS IS," "Where-IS,"Lan "Where kasedhiya" basis TANPA JAMINAN, nyata ditulis utawa diwenehake.
    • EXTRACT LABS NEGARA DISCLAIMS JAMINAN TERMASUK MERCHANTABILITY lan FITNESS kanggo tujuan tartamtu.
    • EXTRACT LABS' TANGGUNG JAWAB ATAS PRODUK RUSAK WATAS ING GANTI PRODUK, PEMBAYARAN REG TURUN UTAWA TUKAR PRODUK, ING PILIHAN EXTRACT LABS. Ora ana kinerja utawa tumindak liyane, utawa informasi lisan utawa tulisan, pranyatan, saran utawa testimoni sing diwenehake dening kita UTAWA ANY AGEN, KARYAWAN UTAWA PELANGGAN, ora bakal nggawe JAMINAN. REMEDIS GANTI PRODUK, REFUND REG TURUN UTAWA TUKAR PRODUK, ING PILIHAN EXTRACT LABS, ARE YOUR TUNGGAL lan EKSKLUSIF REMEDIES lan EXTRACT LABS' KEWAJIBAN lan TANGGUNGJAWAB KABEH kanggo PRODUK RUSAK.
  8. Kerusakan Konsekuensial lan Tanggung Jawab Liyane. EXTRACT LABS ORA TANGGUNG JAWAB ATAS KERUSAKAN KHUSUS, INSIDENTAL KHUSUS UTAWA KONTINJEN APA SAJA, SING SING MELU NGANGGO KONTRAK, JAMINAN, TORT (kalebu kelalaian lan tanggung jawab sing ketat) UTAWA TEORI HUKUM LAIN, DENGAN PRODUK SOLD EXTRACT LABS, UTAWA SETIAP URUSAN, TINDAKAN UTAWA KELEWATAN sing ana hubungane karo. TANPA WATASAN UMUM ING ING nduwur, EXTRACT LABS Ora bakal duwe tanggung jawab kanggo paukuman, karusakan khusus utawa paukuman, karusakan kanggo ilang bathi UTAWA REVENUES, mundhut saka nggunakake bahan, biaya BARANG GANTI, UTAWA ANY JENIS EKONOMI LAIN.
  9. Kepatuhan karo Hukum.Sampeyan kudu mesthekake yen kabeh produk sing dituku saka sampeyan Extract Labs didol tundhuk karo kabeh hukum, pranatan, angger-angger, watesan yudisial utawa pemerintah, kode lan pranatan, apa lokal, negara utawa nasional. Sampeyan bakal langsung nyedhiyani kanggo Extract Labs salinan kabeh komunikasi sing ditampa saka utawa dikirim menyang badan pangaturan sing ana hubungane karo produk sing sampeyan tuku Extract Labs. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo, lan bakal defend, indemnify lan terus Extract Labs lan afiliasi ora mbebayani saka lan nglawan, panjaluk, tuntutan, tuntutan, tanggung jawab lan kerusakan (kalebu biaya pengacara sing cukup, biaya saksi ahli, biaya lan biaya) kanggo produk sing dituku dening Perusahaan lan didol maneh kanthi nglanggar kewajiban sampeyan ing ngisor iki.
  10. Kabar
    • Kanggo Sampeyan Kita bisa uga menehi kabar marang sampeyan miturut Katentuan Grosir iki kanthi: (i) ngirim pesen menyang alamat email sing diwenehake; utawa (ii) kanthi ngirim menyang Situs Web. Kabar sing dikirim liwat email bakal efektif nalika Extract Labs ngirim email lan kabar Extract Labs nyedhiyakake kanthi ngirim bakal efektif nalika dikirim. Sampeyan tanggung jawab kanggo njaga alamat email sampeyan saiki.
    • Kanggo Extract Labs Kanggo menehi kabar miturut Katentuan Grosir iki, sampeyan kudu ngubungi kita kaya ing ngisor iki: (i) liwat e-mail menyang [email dilindhungi]; utawa (ii) kanthi kiriman pribadi, kurir sewengi utawa surat kadhaptar utawa disertifikasi menyang: Extract Labs Inc.. 3620 Walnut St., Boulder, CO 80301. Kita bisa nganyari alamat e-mail utawa alamat kanggo kabar kanggo kita dening ngirim kabar ing situs web. Kabar sing diwenehake dening pangiriman pribadi bakal langsung efektif. Kabar sing diwenehake dening transmisi-mail utawa kurir sewengi bakal efektif sedina bisnis sawise dikirim. Kabar sing diwenehake dening surat sing kadhaptar utawa disertifikasi bakal efektif telung dina kerja sawise dikirim.
  11. Keruwetan Yen ana pranata saka Katentuan Grosir iki kanggo alesan apa wae ora bisa dileksanakake, pranata kuwi bakal dianggep dibusak lan diganti dening pranata enforceable kang, ing sabisa, entuk keuntungan ekonomi lan liyane padha kanggo pihak minangka pranata pamisah dimaksudaké kanggo entuk, lan pranata isih saka Katentuan Grosir iki bakal terus ing pasukan lengkap lan efek.
  12. Ora Waivers. Gagal kanggo ngetrapake hak utawa pranata Ketentuan Penjualan iki ora bakal dadi pengecualian saka penegakan hak utawa pranata kasebut ing mangsa ngarep. Pengabaian hak utawa pranata bakal efektif mung yen ditulis lan ditandatangani dening wakil sah saka Extract Labs Inc.
  13. Tugas. Sampeyan ora bakal nemtokake hak utawa utusan apa wae kewajiban sampeyan miturut Katentuan Penjualan iki tanpa idin tinulis sadurunge. Sembarang tugas utawa delegasi sing dianggep nglanggar Bagian 12 iki ora sah. Ora ana tugas utawa delegasi sing ngilangi kewajiban sampeyan miturut Ketentuan Penjualan iki.
  14. Hukum lan Yurisdiksi. Kabeh prakara sing muncul saka utawa sing ana hubungane karo Ketentuan iki diatur sacara eksklusif lan ditafsirake miturut hukum Negara Colorado tanpa menehi pengaruh kanggo pilihan utawa konflik ketentuan hukum utawa aturan (apa Negara Bagian Colorado utawa yurisdiksi liyane. ) sing bakal njalari aplikasi saka hukum saka yurisdiksi liyane saka Negara Colorado. Sampeyan lan Extract Labs kanthi iki ora bisa dibatalake ngirim menyang yurisdiksi negara Colorado utawa pengadilan federal ing Amerika Serikat sing lungguh ing Boulder, Colorado.
  15. Entuk Persetujuan. Ketentuan Penjualan iki, Katentuan Pangginaan supados Website lan Kebijakan Privasi kita bakal dianggep minangka persetujuan pungkasan lan terpadu antarane sampeyan lan kita babagan perkara sing ana ing Katentuan Penjualan iki.

Efektif: 1 Mei 2019

SYARAT lan KETENTUAN SALES ONLINE

  1. DOKUMEN IKI NGANDUH INFORMASI PENTING BANGET TENTANG HAK LAN KEWAJIBAN SAIKI, LAN KETENTUAN, Watesan, lan Pengecualian sing bisa ditrapake kanggo sampeyan. MOHON DIWACA BANTUL.

    SYARAT lan KETENTUAN IKI Mbutuhake panggunaan ARBITRASI kanggo ngrampungake perselisihan, tinimbang UJIAN JURI UTAWA TINDAKAN KELAS.

    Kanthi nggawe pesenan kanggo produk saka situs web iki, sampeyan nampa lan kaiket dening SYARAT lan KETENTUAN INI. Sampeyan makili lan njamin sing umur 18 taun utawa lawas lan umur legal kanggo mbentuk kontrak ikatan karo perusahaan lan ketemu kabeh syarat eligibility perusahaan.

    Sampeyan bisa uga ora pesen utawa entuk produk saka situs web iki yen sampeyan (A) ora setuju karo syarat-syarat iki, (B) dudu luwih tuwa saka (i) paling ora umur 18 taun utawa (ii) umur legal kanggo mbentuk kontrak ikatan. KARO EXTRACT LABS INC., UTAWA (C) DILARANG AKSES UTAWA MENGGUNAKAN SITUS WEB INI UTAWA ISI utawa BARANG SITUS WEB INI OLEH HUKUM sing ditrapake.

    PERNYATAAN sing digawe babagan PRODUK-PRODUK PERUSAHAAN durung dievaluasi dening administrasi panganan lan obat-obatan. KHASIAT PRODUK PERUSAHAAN durung dikonfirmasi dening riset sing disetujoni FDA. PRODUK-PRODUK PERUSAHAAN ORA DIAGNOSA, NADAP, NURUT UTAWA NYegah penyakit apa wae. KABEH INFORMASI YANG DISEDIAKAN ING KINI ORA DIMAKSUD SAKA GANTI UTAWA ALTERNATIF INFORMASI SAKA PRAKTISI KESEHATAN. PLEASE KONSULTAN PROFESIONAL KESEHATAN TENTANG POTENSI INTERAKSI UTAWA KOMPLIKASI LAIN SING MUNGKIN sadurunge nggunakake produk apa wae. FEDERAL PANGAN, OBAT lan KOSMETIK undhang mbutuhake kabar iki.

    Sarat lan katemtuan kanggo dodolan online ("Katentuan Penjualan") iki ditrapake kanggo tuku lan adol produk liwat https://www.extractlabs.com ("Situs Web"). Katentuan Pangginaan supados langkung bisa diganti dening Extract Labs INC. (disebut "kita," "kita," utawa "kita" minangka konteks mbutuhake) tanpa kabar ditulis sadurunge ing sembarang wektu, ing sawijine discretion. Versi paling anyar saka Ketentuan Penjualan iki bakal dikirim ing Situs Web iki, lan sampeyan kudu mriksa Ketentuan Penjualan kasebut sadurunge tuku produk apa wae sing kasedhiya liwat Situs Web iki. Sampeyan terus nggunakake Situs Web iki sawise owah-owahan sing dikirim ing Katentuan Penjualan iki bakal dadi panriman lan persetujuan kanggo owah-owahan kasebut.

    Ketentuan Penjualan iki minangka bagean integral saka situs web Katentuan Pangginaan supados langkung sing ditrapake umume kanggo panggunaan Situs Web kita. Sampeyan uga kudu kasebut kanthi teliti, mriksa kita Kebijakan Privasi sadurunge nggawe pesenan produk liwat Situs Web iki (pirsani Bagean 8).

  2. Ditampa pesenan lan Pembatalan. Sampeyan setuju yen pesenan sampeyan minangka tawaran kanggo tuku, miturut Katentuan Penjualan iki, kabeh produk sing kadhaptar ing pesenan sampeyan. Kabeh pesenan kudu ditampa dening kita utawa kita ora bakal duwe kewajiban kanggo ngedol produk kanggo sampeyan. Kita bisa milih ora nampa pesenan miturut kawicaksanan kita. Sawise nampa pesenan, kita bakal ngirim email konfirmasi karo nomer pesenan lan rincian item sing wis dhawuh. Ditampa pesenan lan tatanan saka kontrak Advertisement antarane Extract Labs Inc lan sampeyan ora bakal njupuk Panggonan kajaba lan nganti sampeyan wis nampa email konfirmasi pesenan. Sampeyan duwe pilihan kanggo mbatalake pesenan sawayah-wayah sadurunge ngirim email konfirmasi pengiriman kanthi nelpon Departemen Layanan Pelanggan ing 303.927.6130 utawa ngirim email ing [email dilindhungi]
  3. Prices lan Katentuan Pembayaran.
    • Kabeh rega sing dikirim ing Situs Web iki bisa diganti tanpa kabar. Rega sing dikenani biaya kanggo produk bakal dadi rega sing ditrapake nalika pesenan diselehake lan bakal dituduhake ing email konfirmasi pesenan. Tambah rega mung bakal ditrapake kanggo pesenan sawise owah-owahan kasebut. Harga sing dikirim ora kalebu pajak utawa biaya kanggo pengiriman lan penanganan. Kabeh pajak lan biaya kasebut bakal ditambahake menyang total barang dagangan lan bakal dilebokake ing kranjang blanja lan ing email konfirmasi pesenan. Kita ora tanggung jawab kanggo reregan, typographical, utawa kesalahan liyane ing sembarang tawaran dening kita lan kita duwe hak kanggo mbatalake pesenan njedhul saka kesalahan kuwi.
    • Katentuan pambayaran ana ing kawicaksanan kita lan pembayaran kudu ditampa dening kita sadurunge nampa pesenan. Kita nampa VISA, Discover, MasterCard, lan American Express® kanggo kabeh tuku. Sampeyan makili lan njamin yen (i) informasi kertu kredit sing diwenehake marang kita bener, bener, lan lengkap, (ii) sampeyan duwe wewenang nggunakake kertu kredit kasebut kanggo tuku, (iii) biaya sing ditanggung sampeyan bakal diajeni. dening perusahaan kertu kredit, lan (iv) sampeyan bakal mbayar biaya sing ditanggung dening sampeyan ing prices dikirim, kalebu kabeh pajak sing ditrapake, yen ana.
  4. Kintunan; Pangiriman; Judhul lan Resiko Mundhut.
    • Kita bakal ngatur kanggo kiriman produk kanggo sampeyan. Mangga dipriksa kaca produk individu kanggo opsi pangiriman tartamtu. Sampeyan bakal mbayar kabeh biaya pengiriman lan penanganan sing ditemtokake sajrone proses pesenan.
    • Judhul lan risiko mundhut liwat sampeyan nalika transfer produk menyang operator. Tanggal pangiriman lan pangiriman mung perkiraan lan ora bisa dijamin. Kita ora tanggung jawab kanggo telat kiriman.
    • Yen kiriman sampeyan ngalami wektu tundha, ditandhani minangka dikirim nanging sampeyan durung nampa, utawa informasi nelusuri mandheg nganyari, hubungi kita ing [email dilindhungi]. Pelanggan karo pesenan domestik kudu tekan ing 7-14 dina saka scan pungkasan lan pelanggan karo pesenan internasional kudu tekan ing 2 sasi saka scan pungkasan. Liwat jangka wektu iki, kita ora bakal bisa ngenali masalah transit lan mulane, ora bisa ngetokake paket panggantos.

  5. Mbalekake, Mbalekake, lan Barang Ilang

    Kajaba kanggo produk apa wae sing ditetepake ing Situs kasebut minangka non-returnable, kita bakal nampa bali produk kanggo mbalekaken rega tuku, kurang biaya pengiriman lan penanganan asli, kasedhiya bali kuwi digawe ing pitung (7) dina saka pangiriman. lan kasedhiya produk kuwi bali ing kondisi asli. Kanggo bali produk, sampeyan kudu nelpon 303.927.6130 utawa email kita ing [email dilindhungi]

    Sampeyan tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman lan nangani ing item bali-sampeyan bisa salah siji tuku label dhewe utawa kita bisa nyedhiyani siji kanggo ragad tambahan. Sampeyan nanggung risiko mundhut sajrone pangiriman. Kabeh bali tundhuk ragad restocking rong puluh lima persen (25%).

    Nalika pesenan dikirim, bukak langsung kanggo verifikasi isi paket sampeyan. Yen sampeyan nampa pesenan lan nemokake yen ora ana barang sing sampeyan tuku, hubungi kita sajrone 3 dina sawise pesenan dikirim ing 303.927.6130 utawa email ing [email dilindhungi] Sawise dina katelu, kita ora bakal bisa verifikasi barang kasebut ilang saka pesenan lan mulane ora bisa ngirim barang sing diganti.

    Pengembalian dana diproses sajrone kira-kira pitung (7) dina kerja sawise nampa barang dagangan sampeyan. Mbalekaken sampeyan bakal aken bali menyang cara pembayaran padha digunakake kanggo nggawe tuku asli ing Situs Web. WE OFFER NO mbalekaken ON ANY PRODUK dirancang ing situs iki AS NON-RETURNABLE.

  6. PRODUK YANG DIJUAL "MADIUN" "Where IS" "Where AVAILABLE"

    KABEH PRODUK sing dituku saka situs web didol ing "AS IS" "Where-IS" lan "Ngendi kasedhiya" DASAR TANPA JAMINAN, ditulis UTAWA diwenehake.

    WE TATA NEGARA JAMINAN DAGANG lan KESESUAIAN kanggo TUJUAN KHUSUS.

    TANGGUNG JAWAB KITA ATAS PRODUK RUSAK WATAS ING GANTI PRODUK UTAWA PEMBAYARAN REG, ING PILIHAN. Ora ana kinerja utawa tumindak liyane, utawa informasi lisan utawa tulisan, pranyatan, saran utawa testimoni sing diwenehake dening kita UTAWA ANY AGEN, KARYAWAN UTAWA PELANGGAN, ora bakal nggawe JAMINAN. REMEDIS saka mbalekaken rega tuku UTAWA GANTI PRODUK, ING PILIHAN KITA, ADALAH SATU-SATUNYA lan EKSKLUSIF REMEDIS lan kabeh kewajiban lan tanggung jawab kita kanggo PRODUK RUSAK. TANGGUNG JAWAB KITA TANPA KALIAN NGLUWU JUMLAH ASLI YANG DIBAYAR SING SAMUE MANGGO PRODUK UTAWA LAYANAN RUSAK SING SAmpeyan dituku liwat SITUS WEB, ATAU KITA TANGGUNG JAWAB ATAS KONSEKUENSI, KHUSUS, KHUSUS, KHUSUS. LANGSUNG utawa ora langsung.

    Sawetara negara ora ngidini pengecualian utawa watesan kerusakan insiden utawa konsekuensi, mula watesan ing ndhuwur utawa pengecualian bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan.

  7. Barang Ora kanggo Didol maneh utawa Ekspor. Sampeyan setuju kanggo tundhuk karo kabeh hukum lan peraturan sing ditrapake ing macem-macem negara lan ing Amerika Serikat. Sampeyan makili lan njamin yen sampeyan tuku produk saka Situs Web mung kanggo panggunaan pribadi utawa kluwarga, lan ora kanggo adol meneh utawa ekspor.
  8. Kebijakan. Kita Kebijakan Privasi, ngatur pangolahan kabeh data pribadhi sing diklumpukake saka sampeyan sesambungan karo tuku produk liwat Situs Web.
  9. Force Majeure. Kita ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab marang sampeyan, utawa ora dianggep wis gagal utawa nglanggar Ketentuan Penjualan iki, kanggo kegagalan utawa wektu tundha kinerja kita miturut Katentuan Penjualan iki nalika lan nganti gagal utawa wektu tundha kasebut disebabake utawa asil. saka tumindak utawa kahanan sing ora bisa dikendhaleni, kalebu, tanpa watesan, tumindak Gusti Allah, banjir, geni, lindhu, bledosan, tumindak pemerintah, perang, invasi utawa permusuhan (apa perang diumumake utawa ora), ancaman utawa tumindak teroris, kerusuhan utawa kerusuhan sipil liyane, darurat nasional, revolusi, insurrection, epidemi, lockouts, mogok utawa musuhan pegawe liyane (apa ana hubungane karo kekiyatan kerjo kita utawa ora), utawa restraints utawa telat mengaruhi operator utawa ora bisa utawa wektu tundha kanggo njupuk Penyetor saka nyukupi utawa cocok bahan, bahan. utawa gangguan telekomunikasi utawa mati listrik.
  10. Hukum lan Yurisdiksi. Kabeh prakara sing muncul saka utawa sing ana hubungane karo Ketentuan iki diatur sacara eksklusif lan ditafsirake miturut hukum Negara Colorado tanpa menehi pengaruh kanggo pilihan utawa konflik ketentuan hukum utawa aturan (apa Negara Bagian Colorado utawa yurisdiksi liyane. ) sing bakal njalari aplikasi saka hukum saka yurisdiksi liyane saka Negara Colorado.
  11. Resolusi Sengketa lan Arbitrase Binding.
    • KOWE LAN EXTRACT LABS INC sarujuk kanggo menehi munggah sembarang hak kanggo litigasi pratelan ing Pengadilan UTAWA sadurunge Juri, UTAWA kanggo melu ing tumindak kelas UTAWA AKSI wakil karo bab pratelan. HAK-HAK LAIN sing sampeyan bakal duwe yen sampeyan tindak menyang pengadilan bisa uga ora kasedhiya utawa bisa diwatesi ing ARBITRASI.

      SEBARANG KLAIM, SENGKETA UTAWA KONTROVERSI (APA ING KONTRAK, TORT UTAWA LAIN, APA DAHULU, SAIKI UTAWA MASA DEPAN, LAN Klebu Undhang-undhang, PERLINDUNGAN KONSUMEN, UNDANG-UNDANG UMUM, TORT INTENTIONAL, INJUNCTIVE AND EQUITABLE YOUR COMMON) Kanthi cara apa wae kanggo tuku produk liwat situs kasebut, bakal dirampungake kanthi eksklusif lan pungkasane kanthi ngiket ARBITRASI.

    • Arbitrase kasebut bakal ditindakake dening Asosiasi Arbitrase Amerika ("AAA") miturut Aturan Arbitrase Konsumen ("Aturan AAA") banjur ditrapake, kajaba sing diowahi dening Bagean iki 11. (Aturan AAA kasedhiya ing www. adr.org/arb_med utawa nelpon AAA ing 1-800-778-7879.) Undhang-undhang Arbitrase Federal bakal ngatur interpretasi lan penegakan bagean iki.

      Arbitrator bakal duwe wewenang eksklusif kanggo mutusake masalah regejegan sing ana hubungane karo arbitrability lan / utawa enforceability saka panentu arbitrase iki, kalebu sembarang tantangan unconscionability utawa tantangan liyane sing panentu arbitrase utawa Agreement ora sah, voidable utawa ora sah. Arbitrator bakal diwenehi wewenang kanggo menehi relief apa wae sing bakal kasedhiya ing pengadilan miturut hukum utawa ekuitas. Sembarang penghargaan saka arbitrator bakal dadi final lan ngiket saben pihak lan bisa dilebokake minangka paukuman ing pengadilan apa wae sing nduweni yurisdiksi sing kompeten.

      Kita bakal tanggung jawab kanggo mbayar biaya arbitrase/arbitrator individu.

    • Sampeyan bisa milih kanggo nguber pratelan ing cilik-claims pengadilan tinimbang arbitrase yen sampeyan menehi kita kabar ditulis saka maksud sampeyan nindakaken ing sewidak (60) dina saka sampeyan tuku. Proses pengadilan arbitrase utawa tuntutan cilik bakal diwatesi mung kanggo perselisihan utawa kontroversi sampeyan.
    • Sampeyan setuju kanggo arbitrase ing basis individu. Ing sembarang sengketa, ORA KOWE ORA EXTRACT LABS INC bakal nduweni hak kanggo gabung utawa nggabungake tuntutan dening utawa marang pelanggan liyane ing pengadilan UTAWA ing arbitrase UTAWA liyane melu ing sembarang pratelan minangka wakil kelas, anggota kelas utawa ing pribadi jaksa umum. Pengadilan arbitrase ora bisa nggabungake luwih saka siji tuntutane wong, lan uga ora bisa mimpin sembarang wangun perwakilan utawa proses kelas. Pengadilan arbitrase ora nduweni kekuwatan kanggo nimbang keterlaksanaan pengecualian arbitrase kelas iki lan tantangan apa wae kanggo pengecualian arbitrase kelas mung bisa diajukake ing pengadilan sing nduweni yurisdiksi sing kompeten.

      Yen ana pranata saka persetujuan arbitrase iki ketemu unenforceable, pranata unenforceable bakal dipenggal lan isih syarat arbitrase bakal dileksanakake.

  12. Tugas. Sampeyan ora bakal nemtokake hak utawa utusan apa wae kewajiban sampeyan miturut Katentuan Penjualan iki tanpa idin tinulis sadurunge. Sembarang tugas utawa delegasi sing dianggep nglanggar Bagian 12 iki ora sah. Ora ana tugas utawa delegasi sing ngilangi kewajiban sampeyan miturut Ketentuan Penjualan iki.
  13. Ora Waivers. Gagal kanggo ngetrapake hak utawa pranata Ketentuan Penjualan iki ora bakal dadi pengecualian saka penegakan hak utawa pranata kasebut ing mangsa ngarep. Pengabaian hak utawa pranata bakal efektif mung yen ditulis lan ditandatangani dening wakil sah saka Extract Labs Inc.
  14. Ora Ana Penerima Pihak Katelu. Ketentuan Penjualan iki ora lan ora dimaksudake kanggo menehi hak utawa obat marang wong liya kajaba sampeyan.
  15. Wara-wara.
    • Kanggo Sampeyan. Kita bisa uga menehi kabar marang sampeyan miturut Katentuan Penjualan iki kanthi: (i) ngirim pesen menyang alamat email sing diwenehake utawa (ii) kanthi ngirim menyang Situs Web. Kabar sing dikirim liwat email bakal efektif nalika kita ngirim email lan kabar sing diwenehake kanthi ngirim bakal efektif nalika dikirim. Sampeyan tanggung jawab kanggo njaga alamat email sampeyan saiki.
    • Kanggo Kita. Kanggo menehi kabar ing Katentuan Pangginaan supados langkung, sampeyan kudu hubungi kita minangka nderek: (i) dening e-mail menyang [email dilindhungi]; utawa (ii) kanthi kiriman pribadi, kurir sewengi utawa surat kadhaptar utawa disertifikasi menyang: Extract Labs Inc 1399 Horizon Ave Lafayette CO 80026. Kita bisa nganyari alamat e-mail utawa alamat kanggo kabar kanggo kita dening ngirim kabar ing situs web. Kabar sing diwenehake dening pangiriman pribadi bakal langsung efektif. Kabar sing diwenehake dening transmisi-mail utawa kurir sewengi bakal efektif sedina bisnis sawise dikirim. Kabar sing diwenehake dening surat sing kadhaptar utawa disertifikasi bakal efektif telung dina kerja sawise dikirim.
  16. Keruwetan Yen ana pranata Katentuan Penjualan iki ora sah, ora sah, ora sah utawa ora bisa ditindakake, pranata kasebut bakal dianggep dipecat saka Ketentuan Penjualan kasebut lan ora bakal mengaruhi keabsahan utawa keterlaksanaan pranata liyane saka Katentuan Penjualan kasebut.
  17. Entuk Persetujuan. Ketentuan Penjualan iki, Katentuan Pangginaan supados Website lan Kebijakan Privasi kita bakal dianggep minangka persetujuan pungkasan lan terpadu antarane sampeyan lan kita babagan perkara sing ana ing Katentuan Penjualan iki.

Tanggal pungkasan diowahi: 1 Mei 2019