Extract Labs, Inc.
Katentuan Pangginaan supados langkung gamblang

Ditampa Katentuan Pangginaan supados langkung

Katentuan Pangginaan supados langkung dening lan antarane Sampeyan lan EXTRACT LABS Inc. ("Perusahaan," "kita," utawa "kita"). Syarat lan katemtuan ing ngisor iki ("Katentuan Panggunaan"), ngatur akses lan panggunaan sampeyan www.extractlabs.com, kalebu isi, fungsi, lan layanan sing ditawakake utawa liwat www.extractlabs.com("Situs web"), minangka tamu utawa pangguna pangguna.

Mangga waca Katentuan Pangginaan supados langkung teliti sadurunge sampeyan miwiti nggunakake situs web. Kanthi nggunakake situs web utawa kanthi ngeklik kanggo nampa utawa setuju karo Katentuan Pangginaan supados iki kasedhiya kanggo sampeyan, sampeyan nampa lan setuju kanggo kaiket lan tundhuk karo Katentuan Pangginaan supados iki lan kita Kebijakan Privasi, ditemokaké ing www.extractlabs.com/PrivacyPolicy, digabungake ing kene kanthi referensi. Yen sampeyan ora pengin setuju karo Katentuan Pangginaan supados iki utawa ing Kebijakan Privasi, sampeyan ora kudu ngakses utawa nggunakake situs web.

Situs web iki ditawakake lan kasedhiya kanggo pangguna sing umure 18 taun utawa luwih. Kanthi nggunakake Situs web iki, sampeyan makili lan njamin yen sampeyan umur 18 taun utawa luwih lan umur sah kanggo mbentuk kontrak sing mengikat karo Perusahaan lan nyukupi kabeh syarat kelayakan Perusahaan. Yen sampeyan ora nyukupi kabeh syarat kasebut, sampeyan ora kudu ngakses utawa nggunakake situs web kasebut.

Pangowahan menyang Katentuan Pangginaan supados langkung

Kita bisa mbenakake lan nganyari Katentuan Pangginaan supados iki saka wektu kanggo wektu ing sawijine discretion kita. Kabeh owah-owahan langsung efektif nalika kita ngirim.

Sampeyan terus nggunakake Situs web sawise postingan Katentuan Panggunaan sing wis direvisi tegese sampeyan nampa lan setuju karo owah-owahan kasebut. Sampeyan kudu mriksa kaca iki saben-saben sampeyan ngakses situs web iki supaya sampeyan ngerti owah-owahan apa wae, amarga bakal ngiket sampeyan.

Ngakses Situs Web lan Keamanan Akun

Kita duwe hak kanggo mbatalake utawa mbenake situs web iki, lan layanan utawa materi apa wae sing diwenehake ing situs web kasebut, miturut kawicaksanan kita tanpa kabar. Kita ora bakal tanggung jawab yen ana alesan kabeh utawa bagean saka situs web ora kasedhiya ing sembarang wektu utawa kanggo periode apa wae. Saka wektu kanggo wektu, kita bisa mbatesi akses menyang sawetara bagéan saka situs web, utawa kabeh situs web, kanggo pangguna, kalebu pangguna pangguna.

Sampeyan tanggung jawab kanggo:

  • Nggawe kabeh pengaturan sing dibutuhake supaya sampeyan bisa ngakses situs web.
  • Mesthekake yen kabeh wong sing ngakses Situs web liwat sambungan internet sampeyan ngerti Ketentuan Panggunaan kasebut lan tundhuk karo dheweke.

Kanggo ngakses Situs web utawa sawetara sumber daya sing ditawakake, sampeyan bisa uga dijaluk menehi rincian registrasi tartamtu utawa informasi liyane. Iki minangka syarat panggunaan situs web yen kabeh informasi sing diwenehake ing situs web kasebut bener, saiki, lan lengkap. Sampeyan setuju yen kabeh informasi sing diwenehake kanggo ndhaftar ing situs web iki utawa liya, kalebu nanging ora diwatesi liwat panggunaan fitur interaktif ing situs web, diatur dening kita. Kebijakan Privasi, lan sampeyan idin kanggo kabeh tumindak kita njupuk bab informasi sampeyan konsisten karo kita Kebijakan Privasi.

Yen sampeyan milih, utawa diwenehi jeneng pangguna, sandhi, utawa informasi liyane minangka bagéan saka prosedur keamanan kita, sampeyan kudu nganggep informasi kasebut minangka rahasia, lan sampeyan ora kudu mbukak menyang wong utawa entitas liya. Sampeyan uga ngakoni manawa akun sampeyan pribadi kanggo sampeyan lan setuju ora menehi akses menyang situs web iki utawa bagean saka wong liya nggunakake jeneng pangguna, sandhi, utawa informasi keamanan liyane. Sampeyan setuju kanggo menehi kabar langsung babagan akses ora sah utawa nggunakake jeneng pangguna utawa sandhi utawa nglanggar keamanan liyane. Sampeyan uga setuju kanggo mesthekake yen sampeyan metu saka akun ing pungkasan saben sesi. Sampeyan kudu ati-ati nalika ngakses akun saka komputer umum utawa bareng supaya wong liya ora bisa ndeleng utawa ngrekam sandhi utawa informasi pribadhi liyane.

Kita duwe hak kanggo mateni jeneng pangguna, tembung sandhi, utawa pengenal liyane, apa sing dipilih utawa diwenehake dening kita, sawayah-wayah miturut kawicaksanan kita dhewe kanthi alesan apa wae, kalebu yen, miturut pendapat kita, sampeyan wis nglanggar pranata apa wae. saka Katentuan Pangginaan supados langkung.

Hak Intelektual

Situs web lan kabeh isi, fitur, lan fungsine (kalebu nanging ora winates ing kabeh informasi, piranti lunak, teks, tampilan, gambar, video, lan audio, lan desain, pilihan, lan pengaturan) diduweni dening Perusahaan, sawijining pemberi lisensi, utawa panyedhiya liya saka materi kasebut lan dilindhungi dening Amerika Serikat lan hak cipta internasional, merek dagang, paten, rahasia dagang, lan hukum hak properti intelektual utawa hak kepemilikan liyane.

Katentuan Pangginaan supados langkung ngidini sampeyan nggunakake situs web mung kanggo panggunaan pribadi lan non-komersial. Tanpa ijin tertulis, Sampeyan ora kudu ngasilake, nyebarake, ngowahi, nggawe karya turunan, nampilake publik, nindakake umum, nerbitake maneh, ngundhuh, nyimpen, utawa ngirim materi apa wae ing situs web kita, kajaba ing ngisor iki:


  • Komputer sampeyan bisa nyimpen salinan materi kasebut ing RAM kanggo sementara kanggo ngakses lan ndeleng materi kasebut.
  • Sampeyan bisa nyimpen file sing di-cache kanthi otomatis dening browser Web kanggo tujuan nambah tampilan.
  • Sampeyan bisa nyithak utawa ngundhuh siji salinan saka jumlah kaca situs web sing cukup kanggo panggunaan pribadi, non-komersial lan ora kanggo reproduksi, publikasi, utawa distribusi luwih lanjut.
  • Yen kita nyedhiyakake desktop, seluler, utawa aplikasi liyane kanggo diundhuh, sampeyan bisa ndownload salinan siji menyang komputer utawa piranti seluler mung kanggo panggunaan pribadi, non-komersial, yen sampeyan setuju kanggo kaiket karo perjanjian lisensi pangguna pungkasan kanggo kuwi. aplikasi.
  • Yen kita nyedhiyakake fitur media sosial kanthi konten tartamtu, sampeyan bisa nindakake tumindak kaya sing diaktifake dening fitur kasebut.

Sampeyan kudu ora:

  • Ngowahi salinan sembarang materi saka situs iki.
  • Gunakake ilustrasi, foto, video utawa urutan audio, utawa grafis apa wae kanthi kapisah saka teks sing dilampirake.
  • Mbusak utawa ngowahi hak cipta, merek dagang, utawa kabar hak kepemilikan liyane saka salinan materi saka situs iki.

Sampeyan ora kudu ngakses utawa nggunakake kanggo tujuan komersial bagean situs web utawa layanan utawa materi sing kasedhiya liwat situs web.

Yen sampeyan nyithak, nyalin, ngowahi, ngundhuh, utawa nggunakake utawa menehi wong liya akses menyang bagean situs web sing nglanggar Katentuan Panggunaan, hak sampeyan nggunakake situs web bakal langsung mandheg lan sampeyan kudu, ing pilihan kita. , bali utawa numpes salinan materi sing wis digawe. Ora ana hak, judhul, utawa kapentingan ing utawa menyang situs web utawa konten apa wae ing situs web sing ditransfer menyang sampeyan, lan kabeh hak sing ora diwenehake kanthi tegas dilindhungi undhang-undhang dening Perusahaan. Sembarang panggunaan Situs web sing ora diidini kanthi jelas dening Katentuan Pangginaan supados langkung nglanggar Katentuan Pangginaan supados langkung nglanggar hak cipta, merek dagang, lan hukum liyane.

Trademarks

Jeneng Perusahaan kita, syarat-syarat Extract Labs™, logo Perusahaan kita, lan kabeh jeneng, logo, jeneng produk lan layanan, desain, lan slogan sing gegandhengan minangka merek dagang Perusahaan utawa afiliasi utawa pemberi lisensi. Sampeyan ora kudu nggunakake tandha kasebut tanpa ijin tertulis saka Perusahaan. Kabeh jeneng, logo, jeneng produk lan layanan, desain, lan slogan liyane ing situs web iki minangka merek dagang saka sing nduweni.

Dianggo Dilarang

Sampeyan bisa nggunakake situs web mung kanggo tujuan sing sah lan selaras karo Katentuan Pangginaan supados langkung. Sampeyan setuju ora nggunakake situs web:

  • Kanthi cara apa wae sing nglanggar hukum utawa peraturan federal, negara bagian, lokal, utawa internasional sing ditrapake (kalebu, tanpa watesan, hukum apa wae babagan ekspor data utawa piranti lunak menyang lan saka AS utawa negara liya).
  • Kanggo tujuan eksploitasi, cilaka, utawa nyoba ngeksploitasi utawa cilaka bocah cilik kanthi cara apa wae kanthi mbukak konten sing ora cocog, njaluk informasi sing bisa dingerteni pribadi, utawa liya-liyane.
  • Kanggo ngirim, kanthi sengaja nampa, ngunggah, ngundhuh, nggunakake, utawa nggunakake maneh materi sing ora tundhuk karo standar isi sing ditetepake ing Katentuan Pangginaan supados langkung.
  • Kanggo ngirim, utawa entuk kiriman, iklan utawa materi promosi, kalebu "surat sampah", "surat berantai", "spam", utawa panjaluk liyane sing padha.
  • Kanggo niru utawa nyoba nyamar dadi Perusahaan, karyawan Perusahaan, pangguna liyane, utawa wong utawa entitas liyane (kalebu, tanpa watesan, kanthi nggunakake alamat email utawa jeneng layar sing ana gandhengane karo sing kasebut ing ndhuwur).
  • Kanggo nindakake tumindak liyane sing mbatesi utawa nyegah panggunaan utawa kesenengan situs web sapa wae, utawa sing, sing ditemtokake dening kita, bisa ngrusak Perusahaan utawa pangguna situs web utawa menehi tanggung jawab.
  • Kajaba iku, sampeyan setuju ora:

    • Gunakake situs web kanthi cara apa wae sing bisa mateni, overburden, ngrusak, utawa ngganggu situs kasebut utawa ngganggu panggunaan situs web pihak liya, kalebu kemampuan kanggo melu kegiatan wektu nyata liwat situs web.
    • Gunakake robot, laba-laba, utawa piranti, proses, utawa sarana otomatis liyane kanggo ngakses situs web kanggo maksud apa wae, kalebu ngawasi utawa nyalin materi apa wae ing situs web.
    • Gunakake proses manual apa wae kanggo ngawasi utawa nyalin materi apa wae ing situs web utawa kanggo tujuan sing ora sah tanpa idin tinulis sadurunge.
    • Gunakake piranti, piranti lunak, utawa rutinitas apa wae sing ngganggu panggunaan situs web kanthi bener.
    • Ngenalake virus, jaran Trojan, cacing, bom logika, utawa materi liyane sing mbebayani utawa mbebayani kanthi teknologi.
    • Nyoba kanggo entuk akses sing ora sah menyang, ngganggu, ngrusak, utawa ngganggu bagean situs web, server sing disimpen ing situs web, utawa server, komputer, utawa database sing disambungake menyang situs web.
    • Nyerang Situs web liwat serangan penolakan layanan utawa serangan penolakan layanan sing disebarake.
    • Yen ora, nyoba ngganggu kerja situs web sing bener.

    Kontribusi pangguna

    Situs web kasebut bisa ngemot papan pesen, ruang obrolan, kaca web utawa profil pribadi, forum, papan buletin, lan fitur interaktif liyane (secara kolektif, "Layanan Interaktif") sing ngidini pangguna ngirim, ngirim, nerbitake, nampilake, utawa ngirim menyang pangguna liyane utawa wong liya (sabanjuré, "kirim") isi utawa materi (secara kolektif, "Kontribusi Pangguna") ing utawa liwat Situs web.

    Kabeh Kontribusi Panganggo kudu tundhuk karo Standar Konten sing ditetepake ing Katentuan Panggunaan iki.

    Sembarang Kontribusi Panganggo sing dikirim menyang situs kasebut bakal dianggep ora rahasia lan ora kepemilikan. Kanthi nyedhiyakake Kontribusi pangguna ing situs web, sampeyan menehi kita lan afiliasi lan panyedhiya layanan, lan saben wong sing duwe lisensi, penerus, lan menehi hak nggunakake, ngasilake, ngowahi, nindakake, nampilake, nyebarake, lan liya-liyane. menyang pihak katelu materi kasebut kanggo maksud apa wae.

    Sampeyan makili lan njamin yen:

    • Sampeyan duwe utawa ngontrol kabeh hak ing lan Kontribusi Panganggo lan duwe hak kanggo menehi lisensi sing diwenehake ing ndhuwur kanggo kita lan afiliasi lan panyedhiya layanan, lan saben wong sing duwe lisensi, penerus, lan sing ditugasake.
    • Kabeh Kontribusi Panganggo sampeyan nindakake lan bakal tundhuk karo Katentuan Panggunaan iki.
    • Sampeyan ngerti lan ngakoni yen sampeyan tanggung jawab kanggo Kontribusi Panganggo sing sampeyan kirimake utawa kontribusi, lan sampeyan, dudu Perusahaan, duwe tanggung jawab lengkap kanggo konten kasebut, kalebu legalitas, linuwih, akurasi, lan kesesuaian.
    • Kita ora tanggung jawab utawa tanggung jawab marang pihak katelu kanggo isi utawa akurasi Kontribusi Panganggo sing dikirim dening sampeyan utawa pangguna situs web liyane.

    Pemantauan lan Penegakan; mandhek

    Kita duwe hak kanggo:

    • Mbusak utawa nolak ngirim Kontribusi Panganggo apa wae utawa ora ana alesan ing kawicaksanan kita dhewe.
    • Tumindak apa wae babagan Kontribusi Panganggo sing dianggep perlu utawa cocog miturut kawicaksanan kita dhewe, kalebu yen kita percaya yen Kontribusi Panganggo kasebut nglanggar Katentuan Panggunaan, kalebu Standar Konten, nglanggar hak properti intelektual utawa hak liyane saka sapa wae. utawa entitas, ngancam keamanan pribadi pangguna situs web utawa umum, utawa bisa nggawe tanggung jawab kanggo Perusahaan.
    • Bukak identitas utawa informasi liyane babagan sampeyan menyang pihak katelu sing ngaku yen materi sing dikirim sampeyan nglanggar hak-hak, kalebu hak properti intelektual utawa hak privasi.
    • Tumindak hukum sing cocog, kalebu tanpa watesan, ngrujuk menyang penegak hukum, kanggo panggunaan situs web sing ora sah utawa ora sah.
    • Mungkasi utawa nundha akses menyang kabeh utawa bagean situs web kanthi alesan apa wae, kalebu tanpa watesan, nglanggar Ketentuan Penggunaan iki.

    Tanpa matesi ing ndhuwur, kita duwe hak kanggo kerjo bareng kanthi lengkap karo panguwasa hukum nglaksaknano utawa pesenan pengadilan njaluk utawa ngarahake kita kanggo mbukak identitas utawa informasi liyane saka sapa ngirim materi ing utawa liwat Situs web. SAmpeyan ora ngrugekake lan ora ngrugekake perusahaan lan afiliasi, lisensi, lan panyedhiya layanan saka tuntutan apa wae sing diakibatake saka tumindak sing ditindakake perusahaan / pihak-pihak kasebut sajrone, utawa dijupuk minangka akibat saka, investigasi / investigasi. Utawa panguwasa penegak hukum.

    Nanging, kita ora bakal mriksa kabeh materi sadurunge dikirim ing situs web, lan ora bisa mesthekake mbusak cepet saka materi objectionable sawise wis dikirim. Mulane, kita ora tanggung jawab kanggo tumindak utawa ora tumindak babagan transmisi, komunikasi, utawa konten sing diwenehake dening pangguna utawa pihak katelu. Kita ora duwe tanggung jawab utawa tanggung jawab marang sapa wae kanggo kinerja utawa nonperformance aktivitas sing diterangake ing bagean iki.

    Standar Isi

    Standar konten kasebut ditrapake kanggo kabeh Kontribusi Pangguna lan panggunaan Layanan Interaktif. Kontribusi Pangguna kudu tundhuk kabeh hukum lan peraturan federal, negara bagian, lokal, lan internasional sing ditrapake. Tanpa mbatesi sing kasebut ing ndhuwur, Kontribusi Panganggo ora kudu:

    • Isi materi apa wae sing fitnah, saru, ora sopan, kasar, nyerang, ngganggu, kasar, sengit, inflamasi, utawa ora sopan.
    • Ningkatake materi, kekerasan, utawa diskriminasi seksual sing eksplisit utawa porno adhedhasar ras, jinis, agama, warga negara, cacat, orientasi seksual, utawa umur.
    • Nglanggar paten, merek dagang, rahasia dagang, hak cipta, utawa properti intelektual liyane utawa hak liyane saka wong liya.
    • Nglanggar hak legal (kalebu hak publisitas lan privasi) wong liya utawa ngemot materi apa wae sing bisa nyebabake tanggung jawab perdata utawa pidana miturut hukum utawa peraturan sing ditrapake utawa sing bisa uga ana konflik karo Katentuan Pangginaan supados langkung Kebijakan Privasi.
    • Dadi kamungkinan kanggo ngapusi sapa wae.
    • Ningkatake kegiatan ilegal, utawa advokasi, promosi, utawa mbantu tumindak sing ora sah.
    • Nimbulake gangguan, ora trep, utawa kuatir sing ora perlu, utawa bisa uga gawe gela, isin, weker, utawa ngganggu wong liya.
    • Nindakake sapa wae, utawa nyalahke identitas utawa afiliasi sampeyan karo wong utawa organisasi.
    • Melu kegiatan komersial utawa dodolan, kayata kontes, undian, lan promosi dodolan liyane, barter, utawa pariwara.
    • Menehi kesan sing padha emanate saka utawa disetujoni dening kita utawa wong utawa entitas liyane, yen iki ora cilik.

    Ketergantungan ing Informasi Dikirim

    Informasi sing disedhiyakake ing utawa liwat Situs web kasedhiya mung kanggo tujuan informasi umum. Kita ora njamin akurasi, jangkep, utawa migunani informasi iki. Sembarang ketergantungan sing sampeyan gunakake ing informasi kasebut pancen tanggung jawab sampeyan dhewe. Kita nolak kabeh tanggung jawab lan tanggung jawab sing muncul saka ketergantungan apa wae ing materi kasebut dening sampeyan utawa pengunjung liyane ing situs web, utawa sapa wae sing bisa dilaporake babagan isine.

    Situs web iki bisa uga kalebu konten sing diwenehake dening pihak katelu, kalebu materi sing diwenehake dening pangguna liyane, blogger, lan pemberi lisensi pihak katelu, sindikator, agregator, lan/utawa layanan pelaporan. Kabeh pratelan lan/utawa panemu sing ditulis ing materi iki, lan kabeh artikel lan tanggapan kanggo pitakonan lan isi liyane, kajaba isi sing diwenehake dening Perusahaan, mung minangka panemu lan tanggung jawab wong utawa entitas sing nyedhiyakake materi kasebut. Materi kasebut ora mesthi nggambarake pendapat Perusahaan. Kita ora tanggung jawab, utawa tanggung jawab kanggo sampeyan utawa pihak katelu, kanggo isi utawa akurasi materi sing diwenehake dening pihak katelu.

    Owah-owahan ing situs web

    Kita bisa nganyari isi ing situs web iki saka wektu kanggo wektu, nanging isine ora kudu lengkap utawa up-to-date. Sembarang materi ing situs web bisa dadi kedaluwarsa ing wektu tartamtu, lan kita ora duwe kewajiban kanggo nganyari materi kasebut.

    Informasi Babagan Sampeyan lan Kunjungan menyang Situs Web

    Kabeh informasi sing diklumpukake ing situs web iki tundhuk karo kita Kebijakan Privasi. Kanthi nggunakake situs web, sampeyan setuju kanggo kabeh tumindak sing ditindakake dening kita babagan informasi sampeyan selaras karo Kebijakan Privasi.

    Tuku Online lan Sarat lan Ketentuan Liyane

    Kabeh tumbas liwat situs kita utawa transaksi liyane kanggo adol barang utawa layanan sing dibentuk liwat Situs web utawa asil saka kunjungan sampeyan diatur dening kita. Katentuan Pangguna, sing kanthi iki digabung menyang Katentuan Pangginaan supados langkung.

    Syarat lan katemtuan tambahan bisa uga ditrapake kanggo bagean, layanan, utawa fitur situs web tartamtu. Kabeh syarat lan kahanan tambahan kasebut kanthi iki digabungake karo referensi iki menyang Katentuan Pangginaan supados langkung.

    Nyambung menyang Situs Web lan Fitur Media Sosial

    Sampeyan bisa nyambung menyang homepage kita, yen sampeyan nglakoni kanthi cara sing adil lan sah lan ora ngrusak reputasi kita utawa njupuk kauntungan saka iku, nanging sampeyan ora kudu nggawe link ing cara kanggo suggest sembarang wangun asosiasi, persetujuan, utawa endorsement saka pihak kita tanpa idin tinulis.

    Situs web iki bisa uga nyedhiyakake fitur media sosial tartamtu sing ngidini sampeyan:

    • Link saka situs web pihak katelu dhewe utawa tartamtu menyang konten tartamtu ing situs web iki.
    • Kirim email utawa komunikasi liyane karo konten tartamtu, utawa pranala menyang konten tartamtu, ing situs web iki.
    • Nimbulake bagean winates saka konten ing situs web iki supaya ditampilake utawa katon ditampilake ing situs web sampeyan dhewe utawa pihak katelu tartamtu.

    Sampeyan bisa nggunakake fitur-fitur kasebut mung kaya sing diwenehake dening kita, lan mung babagan konten sing ditampilake lan miturut syarat-syarat lan kahanan tambahan sing diwenehake babagan fitur kasebut. Tunduk marang sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan ora kudu:

    • Nggawe link saka situs web apa wae sing ora diduweni sampeyan.
    • Nimbulake Situs web utawa bagean kasebut ditampilake, utawa katon ditampilake dening, situs liyane, contone, framing, link jero, utawa link in-line.
    • Link menyang bagean saka situs web liyane saka homepage.
    • Yen ora, tumindak apa wae babagan materi ing situs web iki sing ora konsisten karo pranata liyane ing Katentuan Pangginaan supados langkung.

    Sembarang situs web sing disambungake, utawa sing nggawe konten tartamtu bisa diakses, kudu tundhuk ing kabeh babagan Standar Konten sing ditetepake ing Katentuan Pangginaan supados langkung.

    Sampeyan setuju kanggo kerjo bareng karo kita kanggo nyebabake framing ora sah utawa ngubungake langsung mandheg. Kita duwe hak kanggo mbatalake ijin ngubungake tanpa kabar.

    Kita bisa mateni kabeh utawa fitur media sosial lan pranala apa wae sawayah-wayah tanpa kabar miturut kawicaksanan kita.

    Link saka situs web

    Yen Situs web ngemot pranala menyang situs lan sumber daya liyane sing diwenehake dening pihak katelu, pranala kasebut diwenehake mung kanggo penak sampeyan. Iki kalebu pranala sing ana ing iklan, kalebu iklan spanduk lan tautan sing disponsori. Kita ora duwe kontrol liwat isi situs utawa sumber daya, lan ora nampa tanggung jawab kanggo wong-wong mau utawa kanggo mundhut utawa karusakan sing bisa njedhul saka nggunakake mau. Yen sampeyan mutusake kanggo ngakses situs web pihak katelu sing ana gandhengane karo situs web iki, sampeyan nindakake kanthi tanggung jawab dhewe lan tundhuk karo syarat lan kahanan panggunaan situs web kasebut.

    Watesan Geografis

    Pemilik situs web adhedhasar ing negara bagian Colorado ing Amerika Serikat. Kita nyedhiyakake situs web iki mung kanggo digunakake dening wong sing ana ing Amerika Serikat. Kita ora ngaku manawa Situs web utawa isine bisa diakses utawa cocog ing njaba Amerika Serikat. Akses menyang situs web bisa uga ora sah dening wong tartamtu utawa ing negara tartamtu. Yen sampeyan ngakses Situs web saka njaba Amerika Serikat, sampeyan nindakake kanthi inisiatif dhewe lan tanggung jawab kanggo netepi hukum lokal.

    Jaminan seng Ditolak

    Sampeyan ngerti yen kita ora bisa lan ora njamin utawa njamin yen file sing kasedhiya kanggo diundhuh saka internet utawa Situs web bakal bebas saka virus utawa kode ngrusak liyane. Sampeyan tanggung jawab kanggo ngleksanakake prosedur lan checkpoints sing cukup kanggo nyukupi syarat khusus kanggo proteksi anti-virus lan akurasi input lan output data, lan kanggo njaga sarana njaba situs kita kanggo rekonstruksi data sing ilang. SAMPAI KEPENUH YANG DISEDIAKAN OLEH Undhang-undhang, KITA ORA TANGGUNG JAWAB ATAS KEHILANGAN UTAWA KERUSAKAN sing disebabake dening SERANGAN DENIAL-OF-SERVICE, VIRUS, UTAWA BAHAN TEKNOLOGI LAIN liyane sing bisa nginfèksi KOMPUTER, KOMPUTER, KOMPUTER LAIN. MATERI PROPRIETARY Amarga nggunakake situs web UTAWA LAYANAN UTAWA ITEM sing dipikolehi liwat SITUS WEB UTAWA NGUNDUH MATERIAL sing dikirim ing situs kasebut, utawa ing situs web sing ana gandhengane.

    PENGGUNAAN SITUS WEB, ISI, LAN LAYANAN UTAWA ITEM sing dipikolehi liwat situs web iki ana ing risiko dhewe. SITUS WEB, ISI, LAN LAYANAN UTAWA ITEM sing dipikolehi liwat situs web kasebut disedhiyakake kanthi dhasar "AS IS" LAN "MAMPU KASEDIA", TANPA JAMINAN APA SAJA, SEJARAH UTAWA TERSIRAT. SAIKI COMPANY UTAWA wong sing digandhengake karo perusahaan kasebut ora menehi JAMINAN UTAWA REPRESENTASI KANGGO KELENGKAPAN, KEAMANAN, KEPERCAYAAN, KUALITAS, AKURASI, UTAWA KASEDIHAN SITUS WEB. TANPA matesi ing ndhuwur, SYARIKAT utawa sapa wae sing digandhengake karo perusahaan kasebut nuduhake UTAWA JAMINAN SING WEBSITE, ISI, UTAWA LAYANAN UTAWA ITEM sing dipikolehi liwat situs web kasebut bakal AKUR, LUAR BIASA, ATAU DIPERCAYAI. DIBENAR, SING SITUS UTAWA SERVER SING SING LAYANG SING BEBAS VIRUS UTAWA KOMPONEN BISA LAIN, UTAWA SITUS WEB UTAWA LAYANAN UTAWA BARANG sing dipikolehi liwat SITUS WEB BISA MUNGKIN SING DIJADOKE.

    SAKA FULLEST DISEDIAKAN OLEH HUKUM, PERUSAHAAN MINI DISCLAIMS ALL JAMINAN saka sembarang JENIS, Apa EXPRESS UTAWA TERSRAT, STATUTORY, UTAWA liyane, Klebu nanging ora winates kanggo ANY JAMINAN MERCHANTABILITY, NON-PARTIRAN.

    PERNYATAAN sing digawe babagan PRODUK-PRODUK PERUSAHAAN durung dievaluasi dening administrasi panganan lan obat-obatan. KHASIAT PRODUK PERUSAHAAN durung dikonfirmasi dening riset sing disetujoni FDA. PRODUK-PRODUK PERUSAHAAN ORA DIAGNOSA, NADAP, NURUT UTAWA NYegah penyakit apa wae. KABEH INFORMASI YANG DISEDIAKAN ING KINI ORA DIMAKSUD SAKA GANTI UTAWA ALTERNATIF INFORMASI SAKA PRAKTISI KESEHATAN. PLEASE KONSULTAN PROFESIONAL KESEHATAN TENTANG POTENSI INTERAKSI UTAWA KOMPLIKASI LAIN SING MUNGKIN sadurunge nggunakake produk apa wae. FEDERAL PANGAN, OBAT lan KOSMETIK undhang mbutuhake kabar iki.

    Ing ndhuwur ora mengaruhi JAMINAN sing ora bisa dikecual utawa diwatesi miturut hukum sing ditrapake.

    Batesan Tanggung jawab

    SAMPAI KEPENUH YANG DISEDIAKAN OLEH UNDANG-UNDANG, SING ORA AKAN PERUSAHAAN, AFFILIASI, UTAWA LISSENSOR, PENYEDIA LAYANAN, KARYAWAN, AGEN, PEJABAT, UTAWA DIREKTUR SING TANGGUNG JAWAB ATAS KERUSAKAN SEBARANG JENIS, ING SAIKI. SAMBUNGAN karo panggunaan, utawa ora bisa digunakake, situs web, situs web, situs web sing ana gandhengane, konten ing situs web utawa situs web liyane, kalebu LANGSUNG, LANGSUNG, KHUSUS, INSIDENTAL, KONSEKUENTIF, KONSEKUENSIF, DIMITORASI TO, ciloko pribadi, pain lan kasangsaran, gangguan emosi, mundhut saka bathi, mundhut bathi, mundhut saka bisnis utawa tabungan diantisipasi, mundhut saka nggunakake, mundhut saka goodwill, mundhut saka data, lan apa disababaké déning TORT (kalebu BREA) KONTRAK, Utawa liya-liyane, sanajan bisa diramal.

    Ing ndhuwur ora mengaruhi tanggung jawab sing ora bisa diilangi utawa diwatesi miturut hukum sing ditrapake.

    Bayaran ganti rugi

    Sampeyan setuju kanggo mbela, menehi ganti rugi, lan ora mbebayani Perusahaan, afiliasi, pemberi lisensi, lan panyedhiya layanan, lan pejabat, direktur, karyawan, kontraktor, agen, pemberi lisensi, pemasok, penerus, lan sing ditugasake saka lan nglawan klaim apa wae. , tanggung jawab, kerusakan, pengadilan, penghargaan, kerugian, biaya, biaya, utawa biaya (kalebu biaya pengacara sing cukup) sing muncul saka utawa ana hubungane karo nglanggar Katentuan Panggunaan iki utawa panggunaan situs web, kalebu, nanging ora winates , Kontribusi Panganggo sampeyan, panggunaan konten, layanan, lan produk situs web liyane saka sing diidinake kanthi jelas ing Katentuan Pangginaan iki utawa panggunaan informasi apa wae sing dipikolehi saka Situs Web.

    Ukum lan Yurisdiksi sing Aturan

    Kabeh prakara sing ana hubungane karo situs web lan Katentuan Pangginaan supados iki lan regejegan utawa pratelan njedhul saka iku utawa related kanggo iku (ing saben kasus, kalebu regejegan utawa pratelan non-kontrak), bakal diatur dening lan ditegesi miturut hukum internal Negara. Colorado tanpa menehi efek kanggo pilihan utawa konflik saka panentu hukum utawa aturan (apa Negara Colorado utawa yurisdiksi liyane). Sembarang tuntutan hukum, tumindak, utawa proses sing muncul saka, utawa ana hubungane karo, Katentuan Pangginaan supados langkung utawa Situs web iki bakal ditindakake sacara eksklusif ing pengadilan federal Amerika Serikat utawa pengadilan Negara Bagian Colorado ing saben kasus sing ana ing Kutha. saka Boulder lan County of Boulder sanajan kita duwe hak kanggo nggawa setelan, tumindak, utawa nerusake kanggo sampeyan kanggo nerak Katentuan Pangginaan supados iki ing negara panggonan utawa negara liyane sing cocog. Sampeyan nolak samubarang lan kabeh bantahan kanggo ngleksanani yurisdiksi marang sampeyan dening pengadilan kasebut lan menyang papan ing pengadilan kasebut.

    arbitrasi

    Ing kawicaksanan tunggal Perusahaan, bisa uga mbutuhake sampeyan ngirim perselisihan sing kedadeyan saka panggunaan Katentuan Pangginaan supados langkung web, kalebu perselisihan sing muncul saka utawa babagan interpretasi, pelanggaran, invalidity, non-kinerja, utawa mandap, menyang final lan naleni. arbitrase miturut Aturan Arbitrase Asosiasi Arbitrase Amerika nglamar hukum Colorado.

    Watesan Wektu kanggo Ngajukake Klaim

    Sembarang sabab saka tumindak utawa pratelan sampeyan bisa uga wis njedhul metu saka UTAWA ana hubungane karo syarat-syarat panggunaan iki UTAWA situs web kudu diwiwiti ing siji (1) taun sawise sabab saka tumindak ACCRUES, liyane, sabab saka tumindak utawa pratelan iku permanen.

    Waiver lan Severability

    Ora ana waiver dening Perusahaan babagan istilah utawa kondisi sing ditemtokake ing Katentuan Pangginaan supados langkung dipunanggep minangka waiver luwih utawa terus-terusan saka syarat utawa kondisi kasebut utawa waiver istilah utawa kondisi liyane, lan kegagalan Perusahaan kanggo negesake hak. utawa pranata ing Katentuan Pangginaan supados iki ora dadi waiver hak utawa pranata kuwi.

    Yen ana pranata Katentuan Panggunaan iki dicekel dening pengadilan utawa pengadilan liyane saka yurisdiksi kompeten dadi ora sah, ilegal, utawa ora bisa dileksanakake kanggo alesan apa wae, pranata kasebut bakal diilangi utawa diwatesi ing ombone minimal supaya pranata isih saka Katentuan. Panggunaan bakal terus ing pasukan lengkap lan efek.

    kabeh Agreement

    Katentuan Pangginaan supados langkung, kita Kebijakan Privasi, lan kita Katentuan Pangguna minangka persetujuan tunggal lan kabeh antarane sampeyan lan EXTRACT LABS Inc. babagan Situs web lan ngganti kabeh pangerten, persetujuan, perwakilan, lan jaminan sadurunge lan kontemporer, kanthi tulisan lan lisan, babagan Situs web.

    Diowahi pungkasan: 1 Mei 2019