Pernyataan sing digawe babagan produk kasebut durung dievaluasi dening Administrasi Pangan lan Narkoba. Khasiat produk kasebut durung dikonfirmasi dening riset sing disetujoni FDA. Produk kasebut ora dimaksudake kanggo diagnosa, nambani, ngobati utawa nyegah penyakit apa wae. Kabeh informasi sing diwenehake ing kene ora dimaksudake minangka pengganti utawa alternatif kanggo informasi saka praktisi kesehatan. Hubungi profesional kesehatan babagan interaksi potensial utawa komplikasi liyane sadurunge nggunakake produk apa wae. Undhang-undhang Pangan, Narkoba lan Kosmetik Federal mbutuhake kabar iki.

Perusahaan utawa wakile ora menehi saran medis, lan ora ana sing kudu disimpulake, saka gagasan, saran, testimoni utawa informasi liyane sing diwenehake ing situs web iki utawa ing materi Perusahaan liyane utawa diwenehake liwat telpon, ing surat, ing produk. kemasan, utawa ing korespondensi email. Situs web iki bisa uga ngemot pranala menyang situs web pihak katelu. Perusahaan nyedhiyakake tautan kasebut mung minangka penak lan ora nyetujoni situs kasebut. Perusahaan ora tanggung jawab kanggo isi, lan ora nggawe perwakilan babagan materi ing, situs web pihak katelu sing disambung. Yen sampeyan mutusake ngakses utawa ngandelake informasi ing situs web pihak katelu sing disambung, sampeyan nindakake kanthi resiko dhewe.

Produk iki ora bisa digunakake utawa didol kanggo wong sing umure kurang saka 18 taun.

Tetep metu saka anak.

KONSUMSI TANGGUNG JAWAB. Sadurunge nggunakake, takon dhokter yen sampeyan lagi nyusoni utawa ngandhut, duwe alergi utawa kondisi medis sing dikenal, utawa njupuk obat apa wae.

Syarat lan katemtuan, kalebu wewaler, luwih lengkap diatur ing Katentuan Pangginaan supados langkung, Kabijakan Privasi lan Katentuan Penjualan Online.