PITAKONAN PALING SERING

Jawaban kanggo cannabinoid umum lan pitakonan sing gegandhengan karo pesenan.

FEATURED ING

DASAR CBD

Cannabinoids minangka senyawa sing diprodhuksi dening tanduran ganja sing sesambungan karo reseptor ing awak lan otak. Cannabinoid sing paling umum ditemokake ing hemp yaiku cannabidiol, CBD, nanging senyawa anyar terus muncul ing industri ganja nalika riset berkembang.

Nganti saiki, luwih saka 100 cannabinoid sing beda-beda wis ditemokake, saben bisa uga duwe tujuan dhewe. Barisan produk kita kalebu macem-macem cannabinoid kalebu CBD, CBG, CBC, CBT, Lan CBN. Dheweke kasedhiya ing pirang-pirang aplikasi saka tincture internal nganti topikal eksternal lan liya-liyane.

Coba bayangake kaya apa ambune wit pinus sing seger. Saiki lavender. Aroma kuat kasebut asale saka senyawa sing dikenal minangka terpenes. Dheweke menehi tanduran aroma lan karakter sing unik. Ana luwih saka 100 beda terpenes ing ganja. Saiki, dikira terpene uga bisa nyebabake efek tanduran.*

Kabeh produk kita kalebu ing telung macem-macem kategori - spektrum lengkap, spektrum sing amba utawa isolasi. Saben nerangake apa cannabinoid sing kalebu utawa ora kalebu ing produk kasebut. 

Full Spectrum

CBD minangka senyawa dominan ing hemp, nanging umume galur kalebu THC sing sithik, bebarengan karo cannabinoid liyane. Watesan legal THC ing hemp yaiku 0.3 persen kanthi bobot garing.  Spektrum lengkap nuduhake Gawan THC ing extract, malah ing jumlah winates iki. Penambahan THC dianggep bisa ningkatake efektifitas sakabèhé saka ekstrak kanthi fenomena sing dikenal minangka efek rombongan. 

Spektrum sing wiyar 

Kaya lenga spektrum lengkap, ekstrak spektrum sing amba kalebu campuran cannabinoid alami saka tanduran, kajaba tanpa THC. Sawetara wong bisa uga luwih seneng produk spektrum sing amba amarga pengin ngindhari THC minangka pilihan pribadi.

Ngisolasi

Senyawa tunggal iki persis kaya swarane, cannabinoid terisolasi sing 99 persen murni. Ngisolasi teka ing wangun bubuk. Wong bisa luwih seneng isolasi amarga rasa ora enak, versatility, bisa diukur lan teksture. 

Bioavailability nuduhake tingkat lan tingkat bahan aktif, ing kasus kita cannabinoids, nyerep menyang aliran getih. Cannabinoid larut ing lemak, tegese larut ing lemak, dudu banyu. Badan kita luwih saka 60 persen banyu, mula kita nolak panyerepan cannabinoid nganti tingkat. Bioavailabilitas produk asap lan vape udakara 40 persen. Sublingual, ing ilat, aplikasi tincture lan edibles sawetara saka 10 kanggo 20 persen. *

Cannabinoid sing diserep sesambungan karo sistem endocannabinoid, jaringan sinyal ing awak lan otak sing dianggep melu ngatur swasana ati, nyeri, napsu, lan memori.

Saben uwong beda-beda, mula ora ana jawaban sing langsung. Kita ora bisa njamin sampeyan bakal lulus tes obat nalika nggunakake produk kita. Wong sing kuwatir yen gagal tes kudu nimbang isolasi utawa rumus spektrum sing amba. Nanging, ana kemungkinan malah lenga spektrum sing amba ngemot jumlah THC sing ora bisa diukur. Kita ora bisa tanggung jawab yen tes bali kanthi asil positif utawa palsu.

COMPANY KAMI

Sing mbedakake perusahaan kita yaiku kualitas, kekuwatan, lan rega produk. Kita kerja sama karo petani Colorado lokal sing tuwuh kanthi ati-ati, rami Amerika sing paling dhuwur. Saka ing kono, saben langkah proses-ekstraksi, distilasi, isolasi, kromatografi, formulasi, kemasan lan pengiriman-dirampungake ing omah metu saka fasilitas kita ing Boulder, Colorado.

Ekstrak kita bebas saka pestisida lan logam abot, lan kita ora nate nggunakake pewarna, pengawet, utawa pengisi buatan. Dedikasi kita kanggo kualitas lan layanan pelanggan cemlorot liwat produk lan program kita. Kanggo nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing ora kuwatir, kita uga nawakake program diskon 50 persen lan jaminan dhuwit bali 60 dina.

Sampeyan bisa nggarap kita yen sampeyan pengecer utawa promotor independen karo kita borongan lan affiliate program-program. Kanggo borong, ndhaftar online kanthi ngisi formulir lan agen dodolan bakal nyetujoni akun sampeyan. Email [email dilindhungi] kanggo informasi luwih lengkap. 

Afiliasi nggawe komisi 15 persen ing saben adol. Kanggo dadi afiliasi, nggawe akun ing situs web kita kanggo nampa link pribadi utawa kode kupon kanggo dituduhake karo pamirsa. Sembarang pesenan sing diselehake liwat jaringan bakal nglumpukake ing sistem kita.

We offer 50 persen mati liwat kita program diskon kanggo militèr, responder pisanan, guru, buruh kesehatan, uga wong sing ora duwe kabisan utawa status berpenghasilan rendah. Kanggo nglamar, ndhaftar online lan lampirake dokumen kualifikasi sampeyan. Aplikasi biasane disetujoni sajrone sawetara jam nanging bisa nganti 24 jam kanggo diproses.

PRODUCTS kita

Produk kita digawe nganggo lenga sing diekstrak CO2, salah sawijining metode ekstraksi paling resik sing kasedhiya. Saben rumus digawe kanthi bahan alami lan berkualitas tinggi-ora ana pengisi. Sanajan ora dibutuhake kanggo perusahaan rami, kita tundhuk karo peraturan Praktek Manufaktur Apik Saiki saka Administrasi Pangan lan Narkoba kanggo produsen panganan, lan kita OU Kosher disertifikasi, Halal lan vegan.

Tinctures lan softgels umume digunakake cannabinoid produk. Tincture dijupuk sublingual, ing ngisor ilat, utawa bisa dicampur karo panganan lan ombenan. Kapsul minangka pilihan sing cocog kanggo wong sing ora seneng karo rasa alami saka ekstrak utawa luwih seneng cara ingestion tradisional. 

Konsentrasi ngandhut tingkat dhuwur saka cannabinoid tartamtu. Konsentrat biasane nguap, ngrokok utawa diolesi. Udud lan vaping nyebabake wiwitan luwih cepet, dadi luwih cocog kanggo wong sing wis nyoba produk cannabinoid liyane. Saliyane macem-macem kartrid cannabinoid, kita nawakake crumble (digawe saka lenga spektrum sing amba) lan ngrusak (digawe saka isolat) konsentrat. 

Topik ditrapake langsung ing kulit, saengga migunani kanggo wong-wong sing duwe masalah khusus sing pengin dituju. Sawetara wong milih nggunakake krim utawa lotion cannabinoid ing rutinitas perawatan kulit saben dina, dene liyane luwih milih kanggo otot utawa sendi.*

Loro-lorone distillate lan isolat minangka macem-macem cannabinoids sing bisa gampang dicampur karo bahan liyane. Distillates iku lenga lan ngisolasi yaiku bubuk. Loro-lorone dianggep minangka bahan mentah sing bisa digunakake kanthi cara sing padha kayata formulating, ingesting, vaporizing, utawa nggunakake topikal.

Ya, kabeh ekstrak kita diuji kanggo mesthekake yen ora ana sisa pelarut. Kita uga ngukur persentase lan jumlah milligram saka 18 cannabinoid sing beda ing saben sertifikat analisis ekstrak. Pelanggan bisa nemokake COA produk ing kita database online kanthi nggoleki nomer batch sing ana ing kemasan.

Asil tes mikroba lan mikotoksin kalebu ing COA kanggo tincture, topikal, gummies lan softgels.

Pesenan

Kita ora bisa ngowahi pesenan yen wis diselehake, nanging kita seneng mbatalake pesenan sadurunge diproses. Sawise pesenan ninggalake fasilitas kita, kita ora bisa ngetokake mbalekaken, mbatalake kiriman, ngganti isi, utawa nganyari alamat pengiriman nganti paket asli wis bali menyang kita.

Sampeyan bisa mbatalake pesenan kapan wae sadurunge nampa konfirmasi pengiriman. Mangga hubungi kita layanan pelanggan departemen kanggo pitulung.

Bukak paket sampeyan langsung sawise dikirim kanggo verifikasi isi pesenan sampeyan. Yen sampeyan ilang item, hubungi kita ing 3 dina. Sawise 3 dina, kita ora bisa verifikasi manawa ana barang sing ilang.

Kanggo paket domestik sing ilang, pelanggan kudu mriksa pelacakan lan tekan ing 7-14 dina sawise pindai pungkasan. Kanggo paket internasional sing ilang, pelanggan kudu mriksa pelacakan lan tekan ing scan pungkasan. Liwat jangka wektu iki, kita ora bisa ngenali masalah transit.

Kita seneng nampa bali kanggo mbalekaken ing 7 dina saka pangiriman. Kita ora mbalekake biaya pengiriman utawa nutupi biaya bali. Produk kudu bali tanpa mbukak lan ing kondisi asline. Sawise bali ditampa lan kualitas dicenthang, kita bakal tekan liwat email kanggo konfirmasi mbalekaken.

SHIPPING

Kita nawakake pangiriman 2-4 dina nganggo surat Prioritas USPS, utawa pengiriman cepet 1-3 dina nganggo USPS Express. USPS ora njamin wektu pangiriman. Kita ora tanggung jawab kanggo telat kiriman.

Kita seneng nawakake pengiriman gratis kanggo pesenan $75 utawa luwih liwat Surat Prioritas USPS. Yen luwih seneng USPS Prioritas Express Mail cepet kanggo $75+ pesenan, sampeyan tanggung jawab kanggo biaya pengiriman. Kanggo pesenan ing $75, tarif diwilang dening layanan (Prioritas utawa Express), lokasi pangiriman, bobot lan ukuran paket. 

Tulung dicathet: Antarane Mei nganti Oktober, tarif pengiriman musim panas tambahan aktif kanggo produk sing nyawiji kalebu coklat, krim otot, krim rai, lan permen karet D8. Pesenan sing ngemot produk kasebut bakal dikenani biaya tambahan $5 nalika checkout kanggo nutupi biaya bungkus es lan bungkus gelembung terisolasi. Biaya tambahan iki mung bakal ditrapake sapisan saben pesenan, ora kanggo saben item individu diselehake.

Kabeh pesenan sing ngemot kartrid vape bakal dikirim miturut PACT Act, sing mbutuhake teken diwasa (21+) kanthi ID foto nalika dikirim. Kabeh pesenan ngemot cartridges vape bakal duwe ragad $8 saben urutan (ora saben item). Ragad iki nggambarake apa sing dikenani USPS kanggo entuk teken.

Kita proses kabeh pesenan diselehake sadurunge 7 AM (MST) ing dina sing padha, Senin liwat ana. Kabeh pesenan sing diselehake sawise 7 AM diproses dina bisnis sabanjuré. Kabeh delta 8 gummies bakal dikirim saka fasilitas California kita, lan email nelusuri kapisah bakal dikirim saben kiriman.

Sistem kita bakal kanthi otomatis ngirim informasi pelacakan menyang email yen pesenan wis rampung. Email bisa uga didhelikake ing kothak mlebu, mula priksa filter spam sampeyan.

We ngirim kabeh pesenan internasional liwat layanan USPS Prioritas ing tingkat flat $50 (USD) lan free shipping kanggo pesenan liwat $200 (USD). Wektu pangiriman beda-beda gumantung saka kasedhiyan penerbangan uga wektu inspeksi adat sing mlebu kanggo saben negara, nanging wektu standar kita antara 4-6 minggu.

Disaranake mriksa kabeh peraturan lokal babagan tuku lan ngimpor hemp nalika pesen produk internasional. Nalika kita bisa nyedhiyani dhaftar lengkap negara kita bisa ngirim liwat USPS, kita sayangé ora terus informasi bab syarat individu kanggo saben negara. Kita ora tanggung jawab kanggo peraturan, undang-undang, pajak, utawa biaya sing bisa ditrapake kanggo pesenan yen wis ditampa dening negara sing dituju, lan uga ora bisa menehi pandhuan babagan ngirim pesenan menyang negara liya.

Dhukungan pelanggan

Ngomong karo Pakar

Glosarium CBD

Terminologi CBD

Batch Database

Quality Control