Didegaké ing Ilmu. Didorong dening Passion.

Kita yakin manawa kesehatan adhedhasar tanduran bisa diakses kabeh wong.

FEATURED ING

WESANGAN SING SIJI

Sawise tur ing Irak, veteran tempur Craig Henderson ngembangake minat kanggo aplikasi obat ganja. Nyekseni keuntungan CBD bebarengan karo komunitas para veteran nyebabake kepinginan kanggo miwiti nggawe produk sing bisa dicoba kabeh wong. Saka pojok garasi sing mbledug kanthi ora luwih saka sing dibutuhake, Craig wiwit ngekstrak rami dadi lenga, lan ora suwe, Extract Labs lair. 

INOVASI & LAYANAN

Perusahaan kita darmabakti kanggo ningkatake kualitas urip kanggo wong liya liwat riset, ngembangake, lan nggawe produk cannabinoid kualitas paling dhuwur kanthi rega terjangkau. Iki sebabe kita kerja sama karo CSU kanggo mbantu riset dana babagan efek CBD ing sel glioma asu, kenapa kita nawakake program diskon kanggo sing butuh, lan apa sing nyebabake kita ngupayakake keuntungan kesehatan potensial saka cannabinoids cilik liyane.

KOMUNITAS UTAMA

Kanggo ngurmati layanan wong liya lan menehi bali menyang komunitas kita, kita duwe program diskon kanggo nyuda beban finansial babagan kesehatan tanduran. Kita nawakake diskon 50% kanggo para veteran, militer aktif, guru, responder pertama, buruh kesehatan, sing duwe cacat jangka panjang, lan individu sing duwe penghasilan sithik. Delengen yen sampeyan nduweni kualifikasi dina iki!

KUALITAS & TRANSPARENSI

We extract, refine, formulate, lan kapal ing siji gendheng ing Lafayette, Colorado. Nalika operasi terus berkembang, kapercayan manawa CBD bakal ngganti jagad iki tetep dadi etos Extract Labs. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Coba samubarang produk kita kanggo ndeleng dhewe!

CANNABINOIDS kanggo kesehatan saben dina

produk cbd | produk cbd paling apik | produk cbd cedhak kula | lenga cbd | lenga cbd | lenga cbd paling apik | tincture lenga cbd paling apik | tincture lenga cbd | cbn kanggo turu | cbn paling apik kanggo turu | cbd gummies | cbd panganan | gummies cbd paling apik | panganan cbd paling apik | cbd softgels | kapsul cbd | pil cbd | krim otot cbd | krim otot cbd paling apik | cbd skincare | perawatan kulit cbd paling apik | cbd otot krim kanggo perih otot | cbd kanggo asu | cbd kanggo pets | cbd paling apik kanggo pets | cbd paling apik kanggo asu | cbd kanggo kucing | lenga cbd kanggo asu | lenga cbd kanggo kucing | lenga cbd kanggo kucing | cbc kanggo lara | cbg kanggo kognitif | cbd kanggo lara | cbd kanggo mual | cbd kanggo suplemen | cbd kanggo kakebalan | cbga | cbda | lenga cbda paling apik | lenga cbga paling apik | lenga cbga cbda | cbd kanggo kanker | cbd kanggo turu | bantu turu | cbg kanggo fokus | cbd paling apik kanggo fokus | cbd kanggo fokus | cbn cedhak kula | produk cbd cedhak kula

NGGABUNGA US!

PRESS

Godhong ganja kanthi struktur kimia HHC.

Apa HHC lan apa sing ditindakake?

Apa iku HHC? HHC yaiku THC sing diowahi dadi HHC ing hidrogenasi. Apa efek saka HHC? Akeh laporan HHC minangka setengah ukuran ...

Waca liyane →
dokter kewan100

Extract Labs Dijenengi kanggo Vet100 List

Extract Labs wis dijenengi kanggo dhaftar Vet100 taunan-kompilasi saka bisnis-diduweni veteran paling cepet akeh bangsa. Peringkat kasebut, digawe kanthi kemitraan karo majalah Inc.…

Waca liyane →
Craig Henderson CEO saka Extract Labs Kanthi Logo Podcast Think Tank Pertumbuhan

Podcast Think Tank Pertumbuhan

Pelatih Eksekutif Gene Hammett nglakokake Growth Think Tank Podcast minangka platform kanggo para pamimpin bisnis kanggo ngrembug babagan apa sing dibutuhake supaya bisa tuwuh kanthi sukses ...

Waca liyane →
Logo Inc. 5000 ing ndhuwur latar mburi logo CBD

Extract Labs Ndadekake Inc. 5000 List!

Publikasi bisnis majalah Inc. bubar ngumumake dhaptar taunan Inc. 5000, lan kita nggawe potongan kasebut! Extract Labs dianugerahi No. 615 babagan prestisius…

Waca liyane →
masa depan ganja. Craig Henderson digambar nganggo piala saka nggawe masa depan ganja

Nggawe Masa Depan Ganja

Pendiri kita, Craig Henderson, diakoni dening Industry Tech Insights minangka salah siji saka 20 CEO Sukses sing kudu Diwaspadai ing 2021. Publikasi ...

Waca liyane →
Pengaruh Selebriti ing Industri CBD

Pengaruh Selebriti ing CBD

Extract Labs CEO Ditampilake ing USA TODAY! Wartawan USA Today Elise Brisco bubar wawancara karo CEO kita, Craig Henderson babagan bedane THC lan CBD. …

Waca liyane →