search

Didegaké ing Ilmu. Didorong dening Passion.

Kita yakin manawa kesehatan adhedhasar tanduran bisa diakses kabeh wong.

FEATURED ING

Veteran diduweni

WESANGAN SING SIJI

Sawise tur ing Irak, veteran tempur Craig Henderson ngembangake minat kanggo aplikasi obat ganja. Nyekseni keuntungan CBD bebarengan karo komunitas para veteran nyebabake kepinginan kanggo miwiti nggawe produk sing bisa dicoba kabeh wong. Saka pojok garasi sing mbledug kanthi ora luwih saka sing dibutuhake, Craig wiwit ngekstrak rami dadi lenga, lan ora suwe, Extract Labs lair. 

INOVASI & LAYANAN

Perusahaan kita darmabakti kanggo ningkatake kualitas urip kanggo wong liya liwat riset, ngembangake, lan nggawe produk cannabinoid kualitas paling dhuwur kanthi rega terjangkau. Iki sebabe kita kerja sama karo CSU kanggo mbantu riset dana babagan efek CBD ing sel glioma asu, kenapa kita nawakake program diskon kanggo sing butuh, lan apa sing nyebabake kita ngupayakake keuntungan kesehatan potensial saka cannabinoids cilik liyane.

Mission
Veteran

KOMUNITAS UTAMA

Kanggo ngurmati layanan wong liya lan menehi bali menyang komunitas kita, kita duwe program diskon kanggo nyuda beban finansial babagan kesehatan tanduran. Kita nawakake diskon 60% kanggo para veteran, militer aktif, guru, responder pertama, buruh kesehatan, sing duwe cacat jangka panjang, lan individu sing duwe penghasilan sithik. Delengen yen sampeyan nduweni kualifikasi dina iki!

KUALITAS & TRANSPARENSI

We extract, refine, formulate, lan kapal ing siji gendheng ing Lafayette, Colorado. Nalika operasi terus berkembang, kapercayan manawa CBD bakal ngganti jagad iki tetep dadi etos Extract Labs. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Coba samubarang produk kita kanggo ndeleng dhewe!

Lencana Perusahaan

CANNABINOIDS kanggo kesehatan saben dina

Produk CBD | Minyak CBD | CBD kanggo Pets | CBD kanggo asu | Krim CBD | CBD Lotion | CBD Gummies | Kapsul CBD | Vape CBD Kab

NGGABUNGA US!

PRESS

Mbukak Kunci Simpenan: Maksimalake Ganjaran Kanthi Poin Kasetyan

Mbukak Kunci Simpenan: Maksimalake Ganjaran Kanthi Poin Kasetyan

Mbukak kunci tabungan kanthi program poin loyalitas! Digawe kanggo matur nuwun kanggo dhukungan, luwih akeh sampeyan tuku, luwih akeh poin sing sampeyan kumpulake!
Waca liyane →
Ngeurmati Dina Veteran: Penghormatan kanggo Pengorbanan lan Layanan

Ngeurmati Dina Veteran: Penghormatan kanggo Pengorbanan lan Layanan

Nalika Dina Veteran wis cedhak, kita bakal mikir babagan pentinge perayaan taunan iki.
Waca liyane →
Bejo Sampeyan! Extract Labs' Hemp Goodness Hits Rak Pasar Lucky

Bejo Sampeyan! Extract Labs' Hemp Goodness Hits Rak Pasar Lucky

Extract Labs wis embarking ing lelampahan exhilarating karo Lucky kang Market! Minangka bisnis cilik ing industri CBD, Extract Labs wis weruh lonjakan...
Waca liyane →
Ngurmati Wong sing Tiba: Refleksi ing Dina Peringatan lan Komitmen Kita marang Para Veteran

Ngurmati Wong sing Tiba: Refleksi ing Dina Peringatan lan Komitmen Kita marang Para Veteran

Nalika Memorial Day? Ing taun 1971, Kongres nglulusake Undhang-undhang Liburan Senin Seragam, sing netepake manawa Hari Peringatan bakal dipengeti ing ...
Waca liyane →
extract labs crita | watu co | perusahaan cbd | craig henderson | crita sukses

Where Iku Kabeh Diwiwiti | Extract Labs crita

Perjalanan Craig Henderson saka garasi nganti maju Extract Labs iku salah siji saka ketekunan, kerja keras, lan tekad. Waca carane sesanti siji wong dadi.
Waca liyane →
blog iki. foto ilmuwan mbandhingake rong perkara. kapisan wadhah lenga cilik lan sing kapindho yaiku piring petri kanthi godhong suket.

Wawasan babagan Masa Depan Industri CBD & Ganja: Perspektif saka CEO Craig Henderson kanggo 2023 lan Luwih

Craig Henderson, CEO saka Extract Labs, nuduhake wawasan babagan industri CBD lan Cannabis. Waca perspektif babagan industri sing berkembang kanthi cepet iki.
Waca liyane →

Kedatangan Anyar! Energi THCV Gummies

Rawuh anyar! Energi THCV Gummies
Rujuk Kanca!
MEMBERI $50, Entuk $50
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Ndaftar & Simpen 20%
Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% OFF 20% OFF pesenan pisanan sampeyan!

Ndaftar & Simpen 20%

Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% off 20% off pesenan pisanan sampeyan!
Matur nuwun!
Rujuk wong liya?
60% pelanggan anyar diarani pelanggan sing puas kaya sampeyan.
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Thanks kanggo ndhaptar!
Priksa email kanggo kode kupon
Gunakake kode ing checkout kanggo 20% saka pesenan pisanan!