PROGRAM DISKON

We offer diskon 50% kanggo individu qualified. Deleng syarat & pandhuan aplikasi ing ngisor iki.

Pendhiri kita njabat ing perang Irak, lan kanthi semangat layanan lan menehi, kita nawakake program diskon kanggo nyuda beban finansial babagan kesehatan adhedhasar tanduran. Kanggo tujuan iki, kita nawakake diskon 50% kanggo individu sing nduweni kualifikasi. Siji-sijine sing dibutuhake yaiku jeneng sampeyan, alamat email sing ana gandhengane karo akun sampeyan, lan salah sawijining bukti ing ngisor iki. Nalika nglamar, mangga sensor informasi sensitif kaya nomer jaminan sosial. Ing ngisor iki minangka dhaptar individu sing bisa nduweni kualifikasi kanggo program kita.

** Wigati dimangerteni: Program iki uga mbukak kanggo pelanggan internasional. Anggota program isih bisa njupuk bagéyan ing program kasetyan kita!

Minangka bisnis sing diduweni Veteran pertempuran, kita ngurus wong-wong sing tanpa pamrih ngurus negara iki. Yen sampeyan veteran, matur nuwun kanggo layanan sampeyan. Kita mung butuh sawetara bukti supaya bisa nindakake bagean kanggo nyegah keberanian sing dicolong. Bukti bisa kalebu siji saka ing ngisor iki:

  • DD214
  • Lisensi driver yen negara sampeyan nindakake prangko veteran
  • kertu VA
  • KTP militèr aktif 

Endi donya tanpa guru? Kaku sing teka nalika nyoba mbantu generasi sabanjure nemokake papan ing jagad iki bisa dadi akeh banget. Amarga iki, kita pengin ngluwihi program diskon kanggo sampeyan. Kita mung kudu ndeleng siji saka formulir verifikasi ID sing sah ing ngisor iki:

  • Lencana ID saka papan kerja sampeyan.
  • Rintisan gaji sing nuduhake majikan sampeyan.

Yen sampeyan minangka responder pisanan, kita bakal matur nuwun amarga wis ngupayakake urip sampeyan kanggo mbantu masarakat Amerika. Kita welcome penegak hukum, petugas pemadam kebakaran, lan EMS / EMT kanggo nglamar program kita. Kita mung kudu ndeleng salah sawijining formulir verifikasi ID sing sah ing ngisor iki:

EMT/EMS
- Lisensi negara
- Sertifikat pelatihan
– KTP

PEMAdam Kebakaran
– KTP
- Sertifikat pelatihan
– Kartu anggota

PEGAWAI PENEGAKAN HUKUM
– KTP
- Pay stub
- Minangka LEO Federal sampeyan bisa nggunakake SF-50.

Tenaga Kesehatan minangka tulang punggung bangsa iki. Kita ngucapake matur nuwun kanggo kabeh jam suwene sing mbantu wong-wong dadi sehat maneh kanthi nggedhekake Program Diskon kanggo sapa wae sing kerja ing sistem perawatan kesehatan, kalebu profesional kesehatan mental kayata terapi. Kita mung butuh siji saka dokumen ing ngisor iki minangka bukti. Mangga sensor kode bar utawa nomer sing sensitif marang panggonan kerja.

  • Lencana ID saka papan kerja sampeyan
  • Rintisan gaji sing nuduhake bisnis perawatan kesehatan minangka majikan sampeyan

Akeh wong sing ora duwe kabisan golek alternatif sing bisa mbantu dheweke rumangsa sehat maneh, lan akeh rami dadi jawaban kasebut. Kita seneng ngrungokake crita sukses saka sampeyan kabeh sing milih produk kanggo kesehatan, lan kita pengin nggawe target luwih gampang. Kita mung butuh siji saka ing ngisor iki:

  • Surat sing ditandatangani saka profesional medis utawa agensi sing nyatakake cacat jangka panjang utawa permanen
  • Surat penghargaan penghasilan Asuransi Cacat Jaminan Sosial
  • Bukti simpenan mriksa cacat

CBD wis dadi barang penting kanggo akeh wong, lan kita bakal sengit yen sampeyan kudu milih antarane produk CBD lan biaya penting liyane ing urip sampeyan.

  • kertu EBT karo ID cocog jeneng ing kertu
  • Kartu medis
  • Surat Verifikasi Manfaat Jaminan Sosial 

(Mangga waca yen sampeyan nglamar!)

Terms & Conditions

Program diskon kita menehi individu sing mumpuni 50% saka pesenan sapisan saben wulan kanthi tutup tabungan $400 saben wulan. Diskon iki mung bisa ditrapake kanggo pesenan siji saben wulan, dadi priksa manawa sampeyan entuk kabeh sing pengin dituku ing siji pesenan. pesenan program diskon ora bisa digunakake bebarengan karo tabungan Program Ganjaran utawa layanan langganan. Program diskon direset ing dina pisanan saben sasi, ora bisa digunakake bebarengan karo kupon utawa tawaran liyane, lan ora ditrapake kanggo Paket Hadiah utawa Piranti Kapal. Mangga ngidini nganti 24 jam kanggo disetujoni program sawise aplikasi. Extract Labs ora bakal kurban mriksa udan utawa mbalekaken sebagean babagan pesenan sadurunge, sajrone utawa sawise proses persetujuan. Extract Labs nduweni hak kanggo ngganti, ngowahi, utawa nggedhekake program iki lan disetujoni pangguna tanpa kabar.

Siap Aplikasi?

  1. Mangga mlebu utawa ndaftar kanggo akun.
  2. Saka kaca akunku, klik ing aplikasi diskon tab lan isi formulir.

Aplikasi sampeyan bakal dideleng ing wektu sing tepat. Sawise disetujoni, sampeyan bisa mlebu menyang akun kanggo nampa kupon diskon. Mangga hubungi kita karo pitakon sampeyan kudu.