search

Program Diskon CBD

Ngajeni Pekerja Pelayanan Umum

Pendhiri kita njabat ing perang Irak, lan kanthi semangat layanan lan menehi, kita nawakake program diskon kanggo nyuda beban finansial babagan kesehatan adhedhasar tanduran. Kanggo tujuan iki, kita nawakake diskon 60% kanggo individu sing nduweni kualifikasi. Siji-sijine sing dibutuhake yaiku jeneng sampeyan, alamat email sing ana gandhengane karo akun sampeyan, lan salah sawijining bukti ing ngisor iki. Nalika nglamar, mangga sensor informasi sensitif kaya nomer jaminan sosial. Delengen yen sampeyan nduweni kualifikasi ing ngisor iki.

** Wigati dimangerteni: Program iki uga mbukak kanggo pelanggan internasional. Anggota program isih bisa njupuk bagéyan ing program kasetyan kita!

7,000+ Pelanggan minangka anggota program diskon

CBD Diskon Anggota Kualifikasi

Minangka bisnis sing diduweni Veteran pertempuran, kita ngurus wong-wong sing tanpa pamrih ngurus negara iki. Yen sampeyan veteran, matur nuwun kanggo layanan sampeyan. Kita mung butuh sawetara bukti supaya bisa nindakake bagean kanggo nyegah keberanian sing dicolong. Bukti bisa kalebu salah siji saka ing ngisor iki:

  • DD214
  • Lisensi driver yen negara sampeyan nindakake prangko veteran
  • kertu VA
  • KTP militèr aktif

Yen sampeyan minangka responder pisanan, kita bakal matur nuwun amarga wis ngupayakake urip sampeyan kanggo mbantu masarakat Amerika. Kita welcome penegak hukum, petugas pemadam kebakaran, lan EMS / EMT kanggo nglamar program kita. Kita mung kudu ndeleng salah sawijining formulir verifikasi ID sing sah ing ngisor iki:

EMT/EMS

  • Lisensi negara
  • Sertifikat pelatihan
  • KTP

Petugas pemadam kebakaran

  • KTP
  • Sertifikat pelatihan
  • Kertu keanggotaan

Petugas penegak hukum

  • KTP
  • Bayar rintisan
  • Minangka LEO Federal sampeyan bisa nggunakake SF-50.

Tenaga Kesehatan minangka tulang punggung bangsa iki. Kita ngucapake matur nuwun kanggo kabeh jam suwene sing mbantu wong-wong dadi sehat maneh kanthi nggedhekake Program Diskon kanggo sapa wae sing kerja ing sistem perawatan kesehatan, kalebu profesional kesehatan mental kayata terapi. Kita mung butuh salah sawijining dokumen ing ngisor iki minangka bukti. Mangga sensor kode bar utawa nomer sing sensitif marang panggonan kerja.

  • Lencana ID saka papan kerja sampeyan
  • Rintisan gaji sing nuduhake bisnis perawatan kesehatan minangka majikan sampeyan

Endi donya tanpa guru? Kaku sing teka nalika nyoba mbantu generasi sabanjure nemokake papan ing jagad iki bisa dadi akeh banget. Amarga iki, kita pengin ngluwihi program diskon kanggo sampeyan. Kita mung kudu ndeleng salah sawijining formulir verifikasi ID sing sah ing ngisor iki:

  • Lencana ID saka papan kerja sampeyan.
  • Rintisan gaji sing nuduhake majikan sampeyan.

Akeh wong sing ora duwe kabisan golek alternatif sing bisa mbantu dheweke rumangsa sehat maneh, lan akeh rami dadi jawaban kasebut. Kita seneng ngrungokake crita sukses saka sampeyan kabeh sing milih produk kanggo kesehatan, lan kita pengin nggawe target luwih gampang. Kita mung butuh salah siji saka ing ngisor iki:

  • Surat sing ditandatangani saka profesional medis utawa agensi sing nyatakake cacat jangka panjang utawa permanen
  • Surat penghargaan penghasilan Asuransi Cacat Jaminan Sosial
  • Bukti simpenan mriksa cacat

CBD wis dadi barang penting kanggo akeh wong, lan kita bakal sengit yen sampeyan kudu milih antarane produk CBD lan biaya penting liyane ing urip sampeyan.

  • kertu EBT karo ID cocog jeneng ing kertu
  • Kartu medis
  • Surat Verifikasi Manfaat Jaminan Sosial
Carane Aplikasi
Periode Review

Aplikasi sampeyan bakal dideleng ing wektu sing tepat. Sawise disetujoni, sampeyan bisa mlebu menyang akun kanggo nampa kupon diskon 60% kanggo digunakake kapan wae.

Syarat & Ketentuan Program Diskon

Program diskon kita menehi individu sing berkualitas 60% off pesenan kanthi kode kupon saben wulan. pesenan program diskon ora bisa digunakake karo tabungan Program Ganjaran utawa layanan langganan saiki, lan ora bisa digunakake bebarengan karo kupon utawa tawaran liyane. Diskon iki ora ditrapake kanggo Gift Cards, Gift Bundles, utawa Vessel Devices. Kertu bisnis dudu dokumen sing bisa ditampa nalika nglamar. Mangga ngidini nganti 24 jam kanggo disetujoni program sawise aplikasi. Extract Labs ora bakal kurban mriksa udan utawa mbalekaken sebagean babagan pesenan sadurunge, sajrone utawa sawise proses persetujuan. Extract Labs nduweni hak kanggo ngganti, ngowahi, utawa nggedhekake program iki lan pangguna sing disetujoni tanpa kabar.

Extract Labs program

Cara Liyane Kanggo Simpen

Program Ganjaran

Entuk poin ing saben tuku sing sampeyan lakoni! Saben 100 TCTerms iku $10 diskon ing pesenan sabanjuré.

Lengganan & Simpen

Simpen nganti 25% lan entuk kiriman gratis kanggo saben pesenan nalika sampeyan ndhaptar langganan CBD.

Anyar Kanggo Extract Labs? Entuk 20% Off!

Thanks kanggo ndhaptar!
Priksa email kanggo kode kupon
Gunakake kode ing checkout kanggo 20% saka pesenan pisanan!

Kedatangan Anyar! Energi THCV Gummies

Rawuh anyar! Energi THCV Gummies
Rujuk Kanca!
MEMBERI $50, Entuk $50
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Ndaftar & Simpen 20%
Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% OFF 20% OFF pesenan pisanan sampeyan!

Ndaftar & Simpen 20%

Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% off 20% off pesenan pisanan sampeyan!
Matur nuwun!
Rujuk wong liya?
60% pelanggan anyar diarani pelanggan sing puas kaya sampeyan.
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.