search

CBN Gummies | Formula PM

300mg CBN: 900mg CBD saben botol

$69.99

Kita PM Formula CBN Gummies iku nambani sampurna kanggo istirahat ing bedtime. Saben gummy ngandhut 30mg saka CBD + 10 mg saka CBN, lan teka ing rasa Elderberry sing enak.

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
cbd vegan
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

DETAIL PRODUK

Kita PM Formula CBN Gummies digawe kanthi ahli ing omah dening tim ilmuwan kita lan dirumusake kanthi rasio 1: 3 CBN kanggo CBD. Rumus turu iki diuji laboratorium kanggo kemurnian lan potensi kanggo mesthekake bebas saka pestisida, herbisida, lan logam abot. kita spektrum kebak Gummies CBN digawe kanthi lenga spektrum lengkap sing ngandhut kurang saka 0.3% THC.

Luwih lengkap babagan CBN

RINGKASAN KEKUATAN

300 MG CBN

900 MG CBD

PER BOTOL

10 MG CBN

30 MG CBD

PER GUMMY

Kurang saka 0.3% THC

CBN GUMMIES dianjurake nggunakake

MANFAAT CBN*

Luwih lengkap babagan keuntungan CBN

INGGRIS

Bahan Aktif: Ekstrak Rami Spektrum Lengkap
Bahan liyane: Gula, Sirup Jagung Ringan, Banyu, Campuran Pektin, Kabeh Perasa lan Pewarna Alam, Asam Sitrat

**Dikemas ing fasilitas sing padha karo kacang, kacang wit, gandum, soy, lan produk susu

RASA

Elderberry

JAMINAN KUALITAS

produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
lenga cbn | cbn kanggo turu | cbd kanggo turu | lenga cbn paling apik | cbd kanggo turu | cbn gummies kanggo turu | cbn lenga kanggo turu | bantu turu | pitulungan turu paling apik | lenga cbd kanggo turu
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
lenga cbn | cbn kanggo turu | cbd kanggo turu | lenga cbn paling apik | cbd kanggo turu | cbn gummies kanggo turu | cbn lenga kanggo turu | bantu turu | pitulungan turu paling apik | lenga cbd kanggo turu
lenga cbn | cbn kanggo turu | cbd kanggo turu | lenga cbn paling apik | cbd kanggo turu | cbn gummies kanggo turu | cbn lenga kanggo turu | bantu turu | pitulungan turu paling apik | lenga cbd kanggo turu
MORE INFO

PITAKONAN PALING SERING

Permen karet CBN minangka permen karet sing ngemot CBN (cannabinol), cannabinoid cilik sing ditemokake ing ganja. Ora kaya CBD, CBN duweni efek psikoaktif lan dikenal ngasilake efek sing entheng lan lembut.

Gummies CBN minangka wangun konsumsi CBN sing populer sing menehi sawetara keuntungan, kalebu:

  • Nambah katentreman: CBN dipercaya duwe efek sing nyenengake, sing bisa mbantu ningkatake katentreman sing luwih apik.
  • Nyuda rasa ora nyaman lan tegang: CBN lan CBD wis ditampilake duwe sifat nyuda tension, dadi pilihan sing populer kanggo wong-wong sing kudu nyuda rasa lara.
  • Ningkatake pemulihan: CBN lan CBD loro-lorone duwe sifat pemulihan, sing bisa nyuda rasa ora nyaman lan ketegangan.
  • Ngilangi stres: CBD wis ditampilake duwe efek nyuda stres, sing bisa mbantu ningkatake rasa tenang.

Permen karet CBN bisa nyebabake efek psikoaktif, saengga bisa uga ora cocog kanggo kabeh wong. Kaya zat psikoaktif, bisa uga duwe efek samping kayata pusing, ngantuk, lan owah-owahan swasana ati lan persepsi. Yen sampeyan njupuk obat apa wae, penting kanggo ngobrol karo dhokter sadurunge nggunakake gummies CBN, amarga bisa sesambungan karo obat tartamtu.

Spektrum lengkap Gummies CBN minangka jinis CBN sing ngemot kabeh senyawa sing ditemokake kanthi alami ing tanduran ganja, kalebu cannabinoid lan terpenes liyane. Iki beda karo "isolate CBN," sing mung ngemot CBN murni lan ora ana senyawa liyane.

Pusat Ilmu Kesehatan Universitas Utah nglaporake manawa pangguna CBN kudu ati-ati karo tes obat amarga CBN luwih cenderung nyebabake positif palsu. 

Amarga CBN dadi asale saka THC, struktur molekule meh padha. Layar tes obat saka antibodi - enzim sing ngrusak THC - bisa uga sebabe CBN gagal tes kasebut.

Penasaran kenapa utawa apa CBD bisa ditampilake ing tes obat, waca CBD lan pandhuan tes obat kene.

Kimia awak saben wong beda-beda lan iki bisa nyebabake efek CBN sing beda-beda sajrone wektu. Disaranake njupuk dosis sing padha kanggo 1-2 minggu lan mirsani efek. Yen sampeyan ora aran asil sing looking for, nambah jumlah dosis utawa frekuensi dosis kanggo nemtokake apa sing paling apik kanggo sampeyan.

Extract Labs' Produk CBD sah ing kabeh 50 negara amarga digawe saka rami lan ngemot kurang saka 0.3% THC, sesuai karo Bill Farm 2018.

Gummies CBN dijupuk kanthi lisan, kaya permen gummy biasa. Gummies CBN biasane dijupuk kanthi lisan, kaya permen karet biasa. Dosis permen karet CBN sing disaranake beda-beda gumantung saka produk kasebut. Disaranake njupuk siji gummy kanggo 1-2 minggu, mirsani carane sampeyan aran, lan reassessing adhedhasar asil.

  • Akeh penggemar hemp luwih seneng Minyak CBN kanggo wengi sing tenang lan nyenengake.
  • CBN uga bisa ngasilake efek sing luwih tenang tinimbang CBD, CBG, lan cannabinoid liyane.
  • CBN asale saka THC tuwa tinimbang genetika tanduran hemp.
  • Amarga umur, CBN ditemokake ing rami diwasa, dene CBD minangka cannabinoid dominan ing kabeh tahapan urip tanduran.
  • CBN lan CBD nawakake keuntungan sing padha, nanging CBN asring cannabinoid sing disenengi kanggo turu.

Gummies CBN lan softgels CBN minangka rong jinis konsumsi CBN sing populer, nanging beda-beda ing sawetara cara, kalebu:

  • Kontrol dosis: Softgels CBN nawakake cara sing luwih tepat kanggo ngukur lan ngontrol dosis CBN sing sampeyan gunakake, dene dosis ing gummies CBN bisa luwih angel dikontrol.
  • Penak: Gummies CBN portabel lan gampang dikonsumsi nalika lelungan, dene softgel CBN minangka pilihan sing luwih trep kanggo wong sing seneng ora ngrasakake rasa hemp.
  • Wektu wiwitan: Softgel CBN biasane duwe wektu wiwitan sing luwih cepet amarga diserap langsung menyang aliran getih, dene wektu wiwitan kanggo gummies CBN bisa uga luwih alon amarga kudu dicerna dhisik.
  • Rasa: Gummies CBN kasedhiya ing macem-macem rasa, dene softgels CBN duwe rasa netral.

Wekasanipun, pilihan antarane gummies CBN lan softgels CBN teka mudhun kanggo preferensi pribadi lan kabutuhan individu. Loro-lorone bentuk CBN bisa efektif, nanging penting kanggo konsultasi karo profesional kesehatan kanggo nemtokake pilihan sing paling apik kanggo kabutuhan khusus sampeyan.

Nggolek nggawe gummies CBN dhewe? Resep gummies CBN prasaja kita nuntun iku effortless kanggo tindakake lan bakal nulung sampeyan ing nggawe nambani becik! Elinga kanggo njelajah kita lenga CBN kanggo nemokake pas sampurna!

CBN dikenal kanggo efek calmness sawijining, lan sawetara wong nggunakake gummies CBN kanggo bantuan karo alangan njaga restfulness. Nanging, riset luwih akeh dibutuhake kanggo ngerti efek CBN ing turu, lan penting kanggo dicathet yen CBN ora bisa digunakake minangka panggantos kanggo perawatan turu sing wis kabukten. Yen sampeyan lagi nandhang masalah turu, luwih becik ngomong karo dhokter sampeyan yen CBN bisa digunakake kanggo sampeyan.

Sampeyan bisa Kaya

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.

Laporan Lab Produk
Kanggo ngakses laporan laboratorium sing paling anyar ing format PDF kanthi resolusi dhuwur sing rinci babagan potensi, sisa pelarut, lan uji mikrobiologi, bukak database batch kita.

Kedatangan Anyar! Energi THCV Gummies

Rawuh anyar! Energi THCV Gummies
Rujuk Kanca!
MEMBERI $50, Entuk $50
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Ndaftar & Simpen 20%
Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% OFF 20% OFF pesenan pisanan sampeyan!
Matur nuwun!
Rujuk wong liya?
60% pelanggan anyar diarani pelanggan sing puas kaya sampeyan.
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Thanks kanggo ndhaptar!
Priksa email kanggo kode kupon
Gunakake kode ing checkout kanggo 20% saka pesenan pisanan!