search

CBG Gummies | Dhukungan Kognitif

1000mg CBG: 1000mg CBD saben botol

$89.99

Kita Dhukungan Kognitif CBG Gummies minangka cara sing manis lan trep kanggo nambah fokus ing dina sampeyan. Saben gummy ngandhut 33mg saka CBD lan 33 mg CBG, lan teka ing macem-macem rasa.

Ditolak

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
cbd vegan
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

DETAIL PRODUK

CBG Gummies minangka salah sawijining produk sing paling populer. Permen sing dilapisi gula iku nyenengake kanggo njupuk, rasa apik lan lelungan kanthi apik. Saben botol ngemot 30 permen karet kanthi rasio 1: 1 1000mg CBG lan 1000 mg CBD. Permen karet CBG kita digawe saka bahan alami lan minyak hemp spektrum sing wiyar.

DETAIL LEnga CBG liyane

RINGKASAN KEKUATAN

1000 MG CBG

1000 MG CBD

PER BOTOL

33 MG CBG

33 MG CBD

PER GUMMY

Kurang saka 0.3% THC

CBG lenga dianjurake nggunakake

MANFAAT MINYAK CBG*

MORE ON CBG keuntungan

INGGRIS

Sirup Tapioka Kab*, Gula Tebu*, Gula, Pektin, Asam Sitrat, Rasa*, Sodium Sitrat, Jus Sayuran (Warna)*, Annatto (Warna)*, Kunyit (Warna)*, Spirulina (Warna)*, Broad Spectrum CBD Distillate

* = Organik

**Dikemas ing fasilitas sing padha karo kacang, kacang wit, gandum, soy, lan produk susu

RASA

Lemonade, Campuran Berry, Oranye Krim

JAMINAN KUALITAS

produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

PITAKONAN PALING SERING

CBG (cannabigerol) minangka cannabinoid non-psikoaktif sing ditemokake ing tanduran ganja. Dipercaya bisa ndhukung fokus, nambah kesejahteraan, lan nyuda ketegangan.. CBG gummies minangka jinis panganan sing ngemot CBG lan bisa digunakake minangka cara sing trep kanggo ngonsumsi cannabinoid iki. Nanging, penting kanggo dicathet yen legalitas produk sing disedhiyakake CBG lan CBD beda-beda miturut lokasi, mula priksa manawa sampeyan mriksa hukum lokal sadurunge tuku utawa nggunakake.

CBG gummies minangka jinis suplemen gummy sing ngandhut cannabigerol (CBG), yaiku senyawa sing ditemokake ing tanduran ganja. Ana sawetara keuntungan potensial sing ana gandhengane karo njupuk permen karet CBG, kalebu:

  • Relieves tension: CBG wis ditampilake duwe tension relieving properties, dadi pilihan populer kanggo sing perlu kanggo ngenthengake soreness.
  • Ningkatake kesejahteraan: CBG nduweni sifat sing ningkatake kesehatan, sing bisa mbantu ningkatake keseimbangan ing awak.
  • Ngilangi stres: CBG wis ditampilake kanggo ningkatake rasa tenang.
  • Ningkatake fokus: CBG wis ditampilake kanggo nambah fokus lan nambah kewaspadaan.

Pengin sinau luwih lengkap babagan CBG - referensi blog iki kanggo sinau apa sing bisa ditindakake CBG kanggo sampeyan.

Kaya obat utawa suplemen, ana kemungkinan efek samping karo gummies CBG. Sawetara wong bisa ngalami tutuk garing, pusing, utawa ngantuk. Penting kanggo ngomong karo panyedhiya kesehatan yen sampeyan duwe keprihatinan utawa yen sampeyan ngalami efek sing ora becik.

Spektrum sing jembar CBG gummies minangka jinis CBG sing ngemot kabeh senyawa sing ditemokake kanthi alami ing tanduran ganja, kalebu cannabinoid lan terpenes liyane, nanging ora ana THC. Iki beda karo "isolat CBG," sing mung ngemot CBG murni lan ora ana senyawa liyane.

Gummies CBG lan softgels CBG minangka rong jinis konsumsi CBG sing populer, nanging beda-beda ing sawetara cara, kalebu:

  • Kontrol dosis: Softgels CBG nawakake cara sing luwih tepat kanggo ngukur lan ngontrol dosis CBG sing sampeyan gunakake, dene dosis ing permen karet CBG bisa luwih angel dikontrol.
  • Penak: CBG gummies portabel lan gampang dikonsumsi nalika lelungan, dene softgel CBG minangka pilihan sing luwih trep kanggo wong sing seneng ora ngrasakake rasa hemp.
  • Wektu wiwitan: Softgel CBG biasane duwe wektu wiwitan sing luwih cepet amarga diserap langsung menyang aliran getih, dene wektu wiwitan kanggo gummies CBG bisa uga luwih alon amarga kudu dicerna dhisik.
  • Rasa: CBG gummies kasedhiya ing macem-macem rasa, nalika softgels CBG duwe rasa netral.

Wekasanipun, pilihan antarane gummies CBG lan softgels CBG mudhun kanggo preferensi pribadi lan kabutuhan individu. Loro-lorone wangun CBG bisa efektif, nanging penting kanggo takon karo profesional kesehatan kanggo nemtokake pilihan sing paling apik kanggo kabutuhan tartamtu.

Permen karet CBG dijupuk kanthi lisan, kaya permen gummy biasa. CBG gummies biasane dijupuk lisan, kaya gummies biasa. Dosis permen karet CBG sing disaranake beda-beda gumantung saka produk kasebut. Disaranake njupuk siji gummy kanggo 1-2 minggu, mirsani carane sampeyan aran, lan reassessing adhedhasar asil.

Extract Labs' Produk CBD sah ing kabeh 50 negara amarga digawe saka rami lan ngemot kurang saka 0.3% THC, sesuai karo Bill Farm 2018.

Sampeyan bisa Kaya

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.

Laporan Lab Produk
Kanggo ngakses laporan laboratorium sing paling anyar ing format PDF kanthi resolusi dhuwur sing rinci babagan potensi, sisa pelarut, lan uji mikrobiologi, bukak database batch kita.

Kedatangan Anyar! Energi THCV Gummies

Rawuh anyar! Energi THCV Gummies
Rujuk Kanca!
MEMBERI $50, Entuk $50
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Ndaftar & Simpen 20%
Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% OFF 20% OFF pesenan pisanan sampeyan!
Matur nuwun!
Rujuk wong liya?
60% pelanggan anyar diarani pelanggan sing puas kaya sampeyan.
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Thanks kanggo ndhaptar!
Priksa email kanggo kode kupon
Gunakake kode ing checkout kanggo 20% saka pesenan pisanan!