search

Delta 9 Gummies | semangka

50mg D9 THC: 50mg CBD saben tas

$11.99

Kita Delta 9 Gummies minangka cara sing enak kanggo nikmati THC! Digawe karo ekstrak hemp spektrum lengkap, saben gummy semangka minangka campuran 10mg D9 THC lan 10 mg CBD!

Simpen $2 saben tas nalika sampeyan tuku 4 utawa luwih!

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
cbd vegan

DETAIL PRODUK

Iki delectable Watermelon Delta 9 THC permen karet sing dilapisi gula nyenengake kanggo njupuk, rasa apik lan lelungan kanthi apik. Saben botol ngemot 50mg D9 THC lan 50 mg CBD. Kanthi 5 permen karet vegan saben tas, iki sabenere dosis karo 10mg saka D9 THC lan 10mg CBD saben. Padha bebas gluten lan diuji laboratorium kanggo kemurnian. PÈNGET: Aja nyopir, ngoperasikaké mesin, utawa ngonsumsi alkohol nalika njupuk prodhuk iki.

Luwih lengkap babagan CBD

RINGKASAN KEKUATAN

50 MG D9 THC

50 MG CBD

PER TAS

10 mg THC

10 MG CBD

PER GUMMY

Kurang saka 0.3% THC

Minyak CBD sing disaranake nggunakake

MANFAAT MINYAK CBD*

Luwih lengkap babagan keuntungan CBD

INGGRIS

Bahan aktif: Ekstrak Rami Spektrum Lengkap
Bahan liyane: Gula, Sirup Jagung Cahya, Banyu, Campuran Pektin, Kabeh Perasa lan Pewarna Alam, Asam Sitrat.
*Dikemas ing fasilitas sing padha karo kacang, kacang wit, gandum, soy, lan produk susu.

RASA

Watermelon

JAMINAN KUALITAS

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki
MORE INFO

SHIPPING EXCLUSIONS

Extract Labs nahan hak kanggo ora ngirim menyang negara utawa wilayah ngendi hukum lokal bertentangan karo HR 2: Undhang-undhang dandan Pertanian 2018. Amarga Δ9THC salah siji ilegal utawa ora tegas legal miturut hukum negara, produk iki ora dikirim menyang negara ing ngisor iki :  Colorado

PITAKONAN PALING SERING

Delta 9 gummies minangka jinis panganan sing ngemot Delta 9 THC, cannabinoid psikoaktif utama ing ganja.

Delta-9-tetrahydrocannabinol (THC) minangka komponen psikoaktif utama ganja lan tanggung jawab kanggo akeh efek sing dialami pangguna nalika nggunakake mariyuana.

Sawetara efek paling umum saka THC kalebu:

  • Euforia: THC bisa nyebabake rasa seneng lan kesejahteraan.
  • Relaksasi: Akeh wong nggunakake ganja kanggo ngendhokke lan ngilangi stres.
  • Pangertosan wektu sing diowahi: THC bisa nyebabake wektu katon alon utawa nyepetake.
  • Tambah napsu: THC umume dikenal nyebabake "munchies".
  • Mulut garing: THC bisa nyuda produksi saliva lan nyebabake cangkeme garing.
  • Mripat getih: THC bisa njalari pembuluh getih ing mripat saya gedhe, sing ndadékaké mata abang lan getih.
  • Memori lan konsentrasi cacat: THC bisa mengaruhi memori jangka pendek lan kemampuan kanggo konsentrasi.
  • Rasa tutul, rasa, lan mambu sing diowahi: THC bisa nambah pengalaman sensori lan ngowahi persepsi tutul, rasa, lan mambu.

Gummies Delta-9-tetrahydrocannabinol (THC) minangka wangun ganja sing bisa ditonton sing dirancang kanggo ngirim efek THC menyang awak. Mangkene sawetara keuntungan potensial saka gummies THC:

  • Ngilangi kaku:: THC wis ditampilake kanggo nyuda rasa ora nyaman lan ketegangan, lan ngonsumsi permen karet THC bisa dadi cara sing trep kanggo ngatasi rasa lara.
  • Ngilangi stres: Kanggo sawetara wong, THC bisa mbantu nyuda stres lan ningkatake rasa tenang.
  • Kalem sing tetep: THC bisa mbantu ngendhokke lan njaga rasa tenang
  • Napsu tambah: Gummies THC bisa ngrangsang napsu, dadi alat sing migunani kanggo wong sing angel mangan amarga kondisi medis kayata mual utawa kurang napsu.
  • Nambah energi: THC wis ditampilake duwe efek nambah swasana ati, lan ngonsumsi permen karet THC bisa mbantu ningkatake kesejahteraan lan menehi rasa tenang lan ndhukung swasana ati.

Spektrum lengkap Delta 9 gummies minangka jinis D9 sing ngemot kabeh senyawa sing ditemokake kanthi alami ing tanduran ganja, kalebu cannabinoid lan terpene liyane, kalebu THC.

Wektu kanggo pawulangan kimia. Delta, saka Delta 9 utawa Delta 8, nuduhake ikatan rangkap sing ditemokake ing molekul kasebut. Bentenipun antarane Delta 8 lan Delta 9 ing ngendi obligasi dumunung. 8 lan 9 asale saka lokasi ikatan rangkap kasebut, yaiku ing ikatan kaping 8 utawa 9 ing ranté. Ikatan dobel duwe elektron luwih akeh tinimbang ikatan karbon tunggal, nggawe interaksi karo sistem endokannabinoid beda. Bentenipun antarane 1 ikatan ing chain ora katon kaya akeh, nanging karo partikel subatomik bisa dadi pinunjul.

Biasane, CBD dikenal kanggo njaga katentreman lan nambah katentreman. Delta 9 uga bisa duwe sawetara kuwalitas kasebut nanging bisa menehi efek sing luwih kuat tinimbang cannabinoid liyane kaya CBD utawa CBG. Iki amarga kasunyatan sing D9 THC iku psikoaktif lan bisa gawé dhuwur.
Edibles D9THC lan CBD cenderung duwe efek bertahap lan tetep ing awak lan pikiran dibandhingake karo bentuk CBD liyane sing duwe bioavailabilitas sing luwih dhuwur, kayata konsentrasi. Gummies bisa nganti siji nganti rong jam kanggo ditrapake, nanging asile cenderung luwih suwe.*

Gummies lan softgels ngemot dosis cannabinoid saben dina sing kuat, nyedhiyakake alternatif kanggo wong sing ora seneng rasa utawa cara pangiriman minyak CBD. Dheweke teka ing dosis sing tepat lan gampang digawa nalika sampeyan lunga. Iku mung dadi pilihan pribadi nalika milih antarane gummies lan softgels-- gummies bisa dipérang dadi dosis cilik lan bakal gawe marem untu kang manis, déné softgels sampurna kanggo tambahan gampang kanggo rutin kesehatan sing wis ana.

Extract Labs' Produk CBD sah ing kabeh 50 negara amarga digawe saka rami lan ngemot kurang saka 0.3% THC, sesuai karo Bill Farm 2018.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.

Laporan Lab Produk
Kanggo ngakses laporan laboratorium sing paling anyar ing format PDF kanthi resolusi dhuwur sing rinci babagan potensi, sisa pelarut, lan uji mikrobiologi, bukak database batch kita.

Kedatangan Anyar! Energi THCV Gummies

Rawuh anyar! Energi THCV Gummies
Rujuk Kanca!
MEMBERI $50, Entuk $50
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Ndaftar & Simpen 20%
Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% OFF 20% OFF pesenan pisanan sampeyan!
Matur nuwun!
Rujuk wong liya?
60% pelanggan anyar diarani pelanggan sing puas kaya sampeyan.
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Thanks kanggo ndhaptar!
Priksa email kanggo kode kupon
Gunakake kode ing checkout kanggo 20% saka pesenan pisanan!