EXTRACT LABS INC
SYARAT lan KETENTUAN SALES ONLINE

  1. DOKUMEN IKI NGANDUH INFORMASI PENTING BANGET TENTANG HAK LAN KEWAJIBAN SAIKI, LAN KETENTUAN, Watesan, lan Pengecualian sing bisa ditrapake kanggo sampeyan. MOHON DIWACA BANTUL.

    SYARAT lan KETENTUAN IKI Mbutuhake panggunaan ARBITRASI kanggo ngrampungake perselisihan, tinimbang UJIAN JURI UTAWA TINDAKAN KELAS.

    Kanthi nggawe pesenan kanggo produk saka situs web iki, sampeyan nampa lan kaiket dening SYARAT lan KETENTUAN INI. Sampeyan makili lan njamin sing umur 18 taun utawa lawas lan umur legal kanggo mbentuk kontrak ikatan karo perusahaan lan ketemu kabeh syarat eligibility perusahaan.

    Sampeyan bisa uga ora pesen utawa entuk produk saka situs web iki yen sampeyan (A) ora setuju karo syarat-syarat iki, (B) dudu luwih tuwa saka (i) paling ora umur 18 taun utawa (ii) umur legal kanggo mbentuk kontrak ikatan. KARO EXTRACT LABS INC., UTAWA (C) DILARANG AKSES UTAWA MENGGUNAKAN SITUS WEB INI UTAWA ISI utawa BARANG SITUS WEB INI OLEH HUKUM sing ditrapake.

    PERNYATAAN sing digawe babagan PRODUK-PRODUK PERUSAHAAN durung dievaluasi dening administrasi panganan lan obat-obatan. KHASIAT PRODUK PERUSAHAAN durung dikonfirmasi dening riset sing disetujoni FDA. PRODUK-PRODUK PERUSAHAAN ORA DIAGNOSA, NADAP, NURUT UTAWA NYegah penyakit apa wae. KABEH INFORMASI YANG DISEDIAKAN ING KINI ORA DIMAKSUD SAKA GANTI UTAWA ALTERNATIF INFORMASI SAKA PRAKTISI KESEHATAN. PLEASE KONSULTAN PROFESIONAL KESEHATAN TENTANG POTENSI INTERAKSI UTAWA KOMPLIKASI LAIN SING MUNGKIN sadurunge nggunakake produk apa wae. FEDERAL PANGAN, OBAT lan KOSMETIK undhang mbutuhake kabar iki.

    Sarat lan katemtuan kanggo dodolan online ("Katentuan Penjualan") iki ditrapake kanggo tuku lan adol produk liwat https://www.extractlabs.com ("Situs Web"). Katentuan Pangginaan supados langkung bisa diganti dening Extract Labs Inc. (diarani minangka "kita," "kita," utawa "kita" minangka konteks bisa mbutuhake) tanpa kabar ditulis sadurunge ing sembarang wektu, ing sawijine discretion. Versi paling anyar saka Ketentuan Penjualan iki bakal dikirim ing Situs Web iki, lan sampeyan kudu mriksa Ketentuan Penjualan kasebut sadurunge tuku produk apa wae sing kasedhiya liwat Situs Web iki. Sampeyan terus nggunakake Situs Web iki sawise owah-owahan sing dikirim ing Katentuan Penjualan iki bakal dadi panriman lan persetujuan kanggo owah-owahan kasebut.

    Ketentuan Penjualan iki minangka bagean integral saka situs web Katentuan Pangginaan supados langkung sing ditrapake umume kanggo panggunaan Situs Web kita. Sampeyan uga kudu kasebut kanthi teliti, mriksa kita Kebijakan Privasi sadurunge nggawe pesenan produk liwat Situs Web iki (pirsani Bagean 8).

  2. Ditampa pesenan lan Pembatalan. Sampeyan setuju yen pesenan sampeyan minangka tawaran kanggo tuku, miturut Katentuan Penjualan iki, kabeh produk sing kadhaptar ing pesenan sampeyan. Kabeh pesenan kudu ditampa dening kita utawa kita ora bakal duwe kewajiban kanggo ngedol produk kanggo sampeyan. Kita bisa milih ora nampa pesenan miturut kawicaksanan kita. Sawise nampa pesenan, kita bakal ngirim email konfirmasi karo nomer pesenan lan rincian item sing wis dhawuh. Ditampa pesenan lan tatanan saka kontrak Advertisement antarane Extract Labs Inc lan sampeyan ora bakal njupuk Panggonan kajaba lan nganti sampeyan wis nampa email konfirmasi pesenan. Sampeyan duwe pilihan kanggo mbatalake pesenan sawayah-wayah sadurunge ngirim email konfirmasi pengiriman kanthi nelpon Departemen Layanan Pelanggan ing 303.927.6130 utawa ngirim email ing [email dilindhungi]
  3. Prices lan Katentuan Pembayaran.
    • Kabeh rega sing dikirim ing Situs Web iki bisa diganti tanpa kabar. Rega sing dikenani biaya kanggo produk bakal dadi rega sing ditrapake nalika pesenan diselehake lan bakal dituduhake ing email konfirmasi pesenan. Tambah rega mung bakal ditrapake kanggo pesenan sawise owah-owahan kasebut. Harga sing dikirim ora kalebu pajak utawa biaya kanggo pengiriman lan penanganan. Kabeh pajak lan biaya kasebut bakal ditambahake menyang total barang dagangan lan bakal dilebokake ing kranjang blanja lan ing email konfirmasi pesenan. Kita ora tanggung jawab kanggo reregan, typographical, utawa kesalahan liyane ing sembarang tawaran dening kita lan kita duwe hak kanggo mbatalake pesenan njedhul saka kesalahan kuwi.
    • Katentuan pambayaran ana ing kawicaksanan kita lan pembayaran kudu ditampa dening kita sadurunge nampa pesenan. Kita nampa VISA, Discover, MasterCard, lan American Express® kanggo kabeh tuku. Sampeyan makili lan njamin yen (i) informasi kertu kredit sing diwenehake marang kita bener, bener, lan lengkap, (ii) sampeyan duwe wewenang nggunakake kertu kredit kasebut kanggo tuku, (iii) biaya sing ditanggung sampeyan bakal diajeni. dening perusahaan kertu kredit, lan (iv) sampeyan bakal mbayar biaya sing ditanggung dening sampeyan ing prices dikirim, kalebu kabeh pajak sing ditrapake, yen ana.
  4. Kintunan; Pangiriman; Judhul lan Resiko Mundhut.
    • Kita bakal ngatur kanggo kiriman produk kanggo sampeyan. Mangga dipriksa kaca produk individu kanggo opsi pangiriman tartamtu. Sampeyan bakal mbayar kabeh biaya pengiriman lan penanganan sing ditemtokake sajrone proses pesenan.
    • Kabeh pesenan sing ngemot Tank Ekstrak bakal ditambahake biaya $8 kanthi otomatis
    • Judhul lan risiko mundhut liwat sampeyan nalika transfer produk menyang operator. Tanggal pangiriman lan pangiriman mung perkiraan lan ora bisa dijamin. Kita ora tanggung jawab kanggo telat kiriman.
    • Yen kiriman sampeyan ngalami wektu tundha, ditandhani minangka dikirim nanging sampeyan durung nampa, utawa informasi nelusuri mandheg nganyari, hubungi kita ing [email dilindhungi]. Pelanggan karo pesenan domestik kudu tekan ing 7-14 dina saka scan pungkasan lan pelanggan karo pesenan internasional kudu tekan ing 2 sasi saka scan pungkasan. Liwat jangka wektu iki, kita ora bakal bisa ngenali masalah transit lan mulane, ora bisa ngetokake paket panggantos.
  5. Mbalekake, Mbalekake, lan Barang Ilang

    Kajaba kanggo produk apa wae sing ditetepake ing Situs kasebut minangka non-returnable, kita bakal nampa bali produk kanggo mbalekaken rega tuku, kurang biaya pengiriman lan penanganan asli, kasedhiya bali kuwi digawe ing pitung (7) dina saka pangiriman. lan kasedhiya produk kuwi bali ing kondisi asli. Kanggo bali produk, sampeyan kudu nelpon 303.927.6130 utawa email kita ing [email dilindhungi]

    Sampeyan tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman lan nangani ing item bali-sampeyan bisa salah siji tuku label dhewe utawa kita bisa nyedhiyani siji kanggo ragad tambahan. Sampeyan nanggung risiko mundhut sajrone pangiriman. Kabeh bali tundhuk ragad restocking rong puluh lima persen (25%).

    Nalika pesenan dikirim, bukak langsung kanggo verifikasi isi paket sampeyan. Yen sampeyan nampa pesenan lan nemokake yen ora ana barang sing sampeyan tuku, hubungi kita sajrone 3 dina sawise pesenan dikirim ing 303.927.6130 utawa email ing [email dilindhungi] Sawise dina katelu, kita ora bakal bisa verifikasi barang kasebut ilang saka pesenan lan mulane ora bisa ngirim barang sing diganti.

    Pengembalian dana diproses sajrone kira-kira pitung (7) dina kerja sawise nampa barang dagangan sampeyan. Mbalekaken sampeyan bakal aken bali menyang cara pembayaran padha digunakake kanggo nggawe tuku asli ing Situs Web. WE OFFER NO mbalekaken ON ANY PRODUK dirancang ing situs iki AS NON-RETURNABLE.
  6. PRODUK YANG DIJUAL "MADIUN" "Where IS" "Where AVAILABLE"

    KABEH PRODUK sing dituku saka situs web didol ing "AS IS" "Where-IS" lan "Ngendi kasedhiya" DASAR TANPA JAMINAN, ditulis UTAWA diwenehake.

    WE TATA NEGARA JAMINAN DAGANG lan KESESUAIAN kanggo TUJUAN KHUSUS.

    TANGGUNG JAWAB KITA ATAS PRODUK RUSAK WATAS ING GANTI PRODUK UTAWA PEMBAYARAN REG, ING PILIHAN. Ora ana kinerja utawa tumindak liyane, utawa informasi lisan utawa tulisan, pranyatan, saran utawa testimoni sing diwenehake dening kita UTAWA ANY AGEN, KARYAWAN UTAWA PELANGGAN, ora bakal nggawe JAMINAN. REMEDIS saka mbalekaken rega tuku UTAWA GANTI PRODUK, ING PILIHAN KITA, ADALAH SATU-SATUNYA lan EKSKLUSIF REMEDIS lan kabeh kewajiban lan tanggung jawab kita kanggo PRODUK RUSAK. TANGGUNG JAWAB KITA TANPA KALIAN NGLUWU JUMLAH ASLI YANG DIBAYAR SING SAMUE MANGGO PRODUK UTAWA LAYANAN RUSAK SING SAmpeyan dituku liwat SITUS WEB, ATAU KITA TANGGUNG JAWAB ATAS KONSEKUENSI, KHUSUS, KHUSUS, KHUSUS. LANGSUNG utawa ora langsung.

    Sawetara negara ora ngidini pengecualian utawa watesan kerusakan insiden utawa konsekuensi, mula watesan ing ndhuwur utawa pengecualian bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan.

  7. Barang Ora kanggo Didol maneh utawa Ekspor. Sampeyan setuju kanggo tundhuk karo kabeh hukum lan peraturan sing ditrapake ing macem-macem negara lan ing Amerika Serikat. Sampeyan makili lan njamin yen sampeyan tuku produk saka Situs Web mung kanggo panggunaan pribadi utawa kluwarga, lan ora kanggo adol meneh utawa ekspor.
  8. Kebijakan. Kita Kebijakan Privasi, ngatur pangolahan kabeh data pribadhi sing diklumpukake saka sampeyan sesambungan karo tuku produk liwat Situs Web.
  9. Force Majeure. Kita ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab marang sampeyan, utawa ora dianggep wis gagal utawa nglanggar Ketentuan Penjualan iki, kanggo kegagalan utawa wektu tundha kinerja kita miturut Katentuan Penjualan iki nalika lan nganti gagal utawa wektu tundha kasebut disebabake utawa asil. saka tumindak utawa kahanan sing ora bisa dikendhaleni, kalebu, tanpa watesan, tumindak Gusti Allah, banjir, geni, lindhu, bledosan, tumindak pemerintah, perang, invasi utawa permusuhan (apa perang diumumake utawa ora), ancaman utawa tumindak teroris, kerusuhan utawa kerusuhan sipil liyane, darurat nasional, revolusi, insurrection, epidemi, lockouts, mogok utawa musuhan pegawe liyane (apa ana hubungane karo kekiyatan kerjo kita utawa ora), utawa restraints utawa telat mengaruhi operator utawa ora bisa utawa wektu tundha kanggo njupuk Penyetor saka nyukupi utawa cocok bahan, bahan. utawa gangguan telekomunikasi utawa mati listrik.
  10. Hukum lan Yurisdiksi. Kabeh prakara sing muncul saka utawa sing ana hubungane karo Ketentuan iki diatur sacara eksklusif lan ditafsirake miturut hukum Negara Colorado tanpa menehi pengaruh kanggo pilihan utawa konflik ketentuan hukum utawa aturan (apa Negara Bagian Colorado utawa yurisdiksi liyane. ) sing bakal njalari aplikasi saka hukum saka yurisdiksi liyane saka Negara Colorado.
  11. Resolusi Sengketa lan Arbitrase Binding.
    • KOWE LAN EXTRACT LABS Inc. SETUJU kanggo nyerahake hak-hak apa wae kanggo gugatan tuntutan ing pengadilan utawa sadurunge juri, UTAWA MELU TINDAKAN KELAS UTAWA TINDAKAN PERWAKILAN MANGGO KLAIM. HAK-HAK LAIN sing sampeyan bakal duwe yen sampeyan menyang pengadilan bisa uga ora kasedhiya utawa bisa uga diwatesi ing ARBITRASI.

      SEBARANG KLAIM, SENGKETA UTAWA KONTROVERSI (APA ING KONTRAK, TORT UTAWA LAIN, APA DAHULU, SAIKI UTAWA MASA DEPAN, LAN Klebu Undhang-undhang, PERLINDUNGAN KONSUMEN, UNDANG-UNDANG UMUM, TORT INTENTIONAL, INJUNCTIVE AND EQUITABLE YOUR COMMON) Kanthi cara apa wae kanggo tuku produk liwat situs kasebut, bakal dirampungake kanthi eksklusif lan pungkasane kanthi ngiket ARBITRASI.

    • Arbitrase kasebut bakal ditindakake dening Asosiasi Arbitrase Amerika ("AAA") miturut Aturan Arbitrase Konsumen ("Aturan AAA") banjur ditrapake, kajaba sing diowahi dening Bagean iki 11. (Aturan AAA kasedhiya ing www. adr.org/arb_med utawa nelpon AAA ing 1-800-778-7879.) Undhang-undhang Arbitrase Federal bakal ngatur interpretasi lan penegakan bagean iki.

      Arbitrator bakal duwe wewenang eksklusif kanggo mutusake masalah regejegan sing ana hubungane karo arbitrability lan / utawa enforceability saka panentu arbitrase iki, kalebu sembarang tantangan unconscionability utawa tantangan liyane sing panentu arbitrase utawa Agreement ora sah, voidable utawa ora sah. Arbitrator bakal diwenehi wewenang kanggo menehi relief apa wae sing bakal kasedhiya ing pengadilan miturut hukum utawa ekuitas. Sembarang penghargaan saka arbitrator bakal dadi final lan ngiket saben pihak lan bisa dilebokake minangka paukuman ing pengadilan apa wae sing nduweni yurisdiksi sing kompeten.

      Kita bakal tanggung jawab kanggo mbayar biaya arbitrase/arbitrator individu.

    • Sampeyan bisa milih kanggo nguber pratelan ing cilik-claims pengadilan tinimbang arbitrase yen sampeyan menehi kita kabar ditulis saka maksud sampeyan nindakaken ing sewidak (60) dina saka sampeyan tuku. Proses pengadilan arbitrase utawa tuntutan cilik bakal diwatesi mung kanggo perselisihan utawa kontroversi sampeyan.
    • Sampeyan setuju kanggo arbitrase ing basis individu. Ing sembarang sengketa, ORA KOWE ORA EXTRACT LABS Inc. bakal duwe hak kanggo gabung utawa nggabungake tuntutan dening utawa marang pelanggan liyane ing pengadilan UTAWA ing ARBITRASI UTAWA liyane melu ing sembarang pratelan minangka wakil kelas, anggota kelas utawa ing pribadi jaksa umum KAPASITAS. Pengadilan arbitrase ora bisa nggabungake luwih saka siji tuntutane wong, lan uga ora bisa mimpin sembarang wangun perwakilan utawa proses kelas. Pengadilan arbitrase ora nduweni kekuwatan kanggo nimbang keterlaksanaan pengecualian arbitrase kelas iki lan tantangan apa wae kanggo pengecualian arbitrase kelas mung bisa diajukake ing pengadilan sing nduweni yurisdiksi sing kompeten.

      Yen ana pranata saka persetujuan arbitrase iki ketemu unenforceable, pranata unenforceable bakal dipenggal lan isih syarat arbitrase bakal dileksanakake.

  12. Tugas. Sampeyan ora bakal nemtokake hak utawa utusan apa wae kewajiban sampeyan miturut Katentuan Penjualan iki tanpa idin tinulis sadurunge. Sembarang tugas utawa delegasi sing dianggep nglanggar Bagian 12 iki ora sah. Ora ana tugas utawa delegasi sing ngilangi kewajiban sampeyan miturut Ketentuan Penjualan iki.
  13. Ora Waivers. Gagal kanggo ngetrapake hak utawa pranata Ketentuan Penjualan iki ora bakal dadi pengecualian saka penegakan hak utawa pranata kasebut ing mangsa ngarep. Pengabaian hak utawa pranata bakal efektif mung yen ditulis lan ditandatangani dening wakil sah saka Extract Labs Inc.
  14. Ora Ana Penerima Pihak Katelu. Ketentuan Penjualan iki ora lan ora dimaksudake kanggo menehi hak utawa obat marang wong liya kajaba sampeyan.
  15. Wara-wara.
    • Kanggo Sampeyan. Kita bisa uga menehi kabar marang sampeyan miturut Katentuan Penjualan iki kanthi: (i) ngirim pesen menyang alamat email sing diwenehake utawa (ii) kanthi ngirim menyang Situs Web. Kabar sing dikirim liwat email bakal efektif nalika kita ngirim email lan kabar sing diwenehake kanthi ngirim bakal efektif nalika dikirim. Sampeyan tanggung jawab kanggo njaga alamat email sampeyan saiki.
    • Kanggo Kita. Kanggo menehi kabar ing Katentuan Pangginaan supados langkung, sampeyan kudu hubungi kita minangka nderek: (i) dening e-mail menyang [email dilindhungi]; utawa (ii) kanthi kiriman pribadi, kurir sewengi utawa surat kadhaptar utawa disertifikasi menyang: Extract Labs Inc 1399 Horizon Ave, Lafayette CO 80026. Kita bisa nganyari alamat e-mail utawa alamat kanggo kabar kanggo kita kanthi ngirim kabar ing situs web. Kabar sing diwenehake dening pangiriman pribadi bakal langsung efektif. Kabar sing diwenehake dening transmisi-mail utawa kurir sewengi bakal efektif sedina bisnis sawise dikirim. Kabar sing diwenehake dening surat sing kadhaptar utawa disertifikasi bakal efektif telung dina kerja sawise dikirim.
  16. Keruwetan Yen ana pranata Katentuan Penjualan iki ora sah, ora sah, ora sah utawa ora bisa ditindakake, pranata kasebut bakal dianggep dipecat saka Ketentuan Penjualan kasebut lan ora bakal mengaruhi keabsahan utawa keterlaksanaan pranata liyane saka Katentuan Penjualan kasebut.
  17. Entuk Persetujuan. Ketentuan Penjualan iki, Katentuan Pangginaan supados Website lan Kebijakan Privasi kita bakal dianggep minangka persetujuan pungkasan lan terpadu antarane sampeyan lan kita babagan perkara sing ana ing Katentuan Penjualan iki.

Tanggal pungkasan diowahi: 1 Mei 2019