CBD Gummies | Dhukungan saben dina | Spektrum Lengkap

$49.99

Dhukungan saben dina CBD Gummies minangka cara sing ora bisa ditolak kanggo nambah mupangat CBD ing rutinitas kesehatan sampeyan. Saben gummy ngemot 33mg minyak CBD spektrum lengkap lan kasedhiya ing macem-macem rasa sing enak.

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

ing Simpenan

Tuku siji-wektu utawa langganan kanggo nyimpen 25%?

Jaminan 60 Dina Dhuwit Bali!

Info liyane
Info pengiriman liyane
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
MORE INFO

DETAIL PRODUK

CBD gummies minangka salah sawijining produk sing paling populer. Candies sing dilapisi gula iku nyenengake kanggo njupuk, rasa apik lan lelungan kanthi apik. Saben tas ngemot 1000mg CBD lan duwe 30 gummies. Permen karet CBD kita digawe kanthi bahan alami lan lenga CBD spektrum lengkap sing berkualitas tinggi.

INGGRIS

Sirup Tapioka Kab*, Gula Tebu*, Gula, Pektin, Asam Sitrat, Rasa*, Sodium Sitrat, Jus Sayuran (Warna)*, Annatto (Warna)*, Kunyit (Warna)*, Spirulina (Warna)*, Full Spectrum CBD Distillate

* = Organik

**Dikemas ing fasilitas sing padha karo kacang, kacang wit, gandum, soy, lan produk susu

PANJANG POTENSI

RASA

Lemonade, Campuran Berry, Oranye Krim

Sirup Tapioka Kab*, Gula Tebu*, Gula, Pektin, Asam Sitrat, Rasa*, Sodium Sitrat, Jus Sayuran (Warna)*, Annatto (Warna)*, Kunyit (Warna)*, Spirulina (Warna)*, CO2-Extracted Full Spectrum CBD Distillate

* Organik
** Dirangkep ing fasilitas sing padha karo kacang, kacang wit, gandum, soy, lan produk susu

Lemonade, Campuran Berry, & Krim Jeruk

GAMPANG GAMPANG

1000 MG CBD

PER BOTOL

33 MG CBD

PER GUMMY

PITAKONAN PALING SERING

CBD Gummies lan CBD Softgels ngemot dosis cannabinoid saben dina sing kuat, nyedhiyakake alternatif kanggo wong sing ora seneng rasa utawa cara pangiriman tincture CBD. Dheweke teka ing dosis sing tepat lan gampang digawa nalika sampeyan lelungan. Iku mung dadi pilihan pribadi nalika milih antarane gummies lan softgels-- gummies bisa dipérang dadi cilik dosis lan bakal gawe marem untu kang manis, déné softgels sampurna kanggo tambahan gampang kanggo tumindake kesehatan sing wis ana.

Delta 8 bisa menehi efek sing luwih kuat tinimbang cannabinoid liyane kaya CBD utawa CBG.

Edibles sing disedhiyakake CBD cenderung duwe efek bertahap lan terus-terusan dibandhingake karo bentuk CBD liyane sing duwe bioavailabilitas sing luwih dhuwur, kayata konsentrasi. Gummies bisa nganti siji nganti rong jam kanggo ditrapake, nanging asile cenderung luwih suwe.*

Spektrum Lengkap:

Produk spektrum lengkap ngemot kabeh unsur (yaiku terpenes lan cannabinoid) saka tanduran ganja, kalebu nganti 0.3% THC. Akeh pangguna luwih seneng produk spektrum lengkap, amarga asring digandhengake karo "efek rombongan" -multiple cannabinoids sing makarya kanthi sinergis bebarengan.

Spektrum amba:

Kabeh produk spektrum sing amba kalebu gabungan saka cannabinoid alami tanduran, nanging ngemot 0% THC. Spektrum sing amba cenderung dadi favorit sing populer ing antarane pangguna, amarga produk kasebut ngemot macem-macem cannabinoid liyane tanpa THC.

Isolasi:

Isolate nuduhake profil cannabinoid tunggal sing ana ing produk. Isolat mung siji molekul kayata CBD, CBG, utawa CBN. Isolate rampung THC gratis lan ora kalebu cannabinoid liyane utawa senyawa hemp tambahan.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.