search

Minyak CBD Organik | Dhukungan saben dina

1000mg, 2000mg utawa 4000mg CBD saben botol

saka: $49.99

asli kita Dhukungan Saben CBD Oil & favorit pelanggan! Iki Full Spectrum CBD Oil punika rumus kuat karo dosis dibalèkaké saka CBD lenga, bebarengan karo sawetara cannabinoids cilik. Kasedhiya ing 3 kekuatan.

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
cbd vegan sing disertifikasi
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

DETAIL PRODUK

Minyak hemp asli iki minangka salah sawijining produk sing paling populer. Iku kalebu dosis kuat saka CBD lan njaga rasa hemp alam. Tujuane yaiku nggawe kuat, berkualitas tinggi CBD lenga bisa diakses kanggo kabeh wong. Spektrum lengkap CBD lenga dikenal kanggo harnessing daya saka efek rombongan, fénoména cannabinoids bisa luwih efektif nalika dikonsumsi karo cannabinoids liyane. Kanggo ekstrak sing luwih dinamis, produk spektrum lengkap ngemot kurang saka 0.3 persen THC. Iki jumlah kurang saka THC alamiah ana ing hemp, nanging ora cukup kanggo nggawe efek psikoaktif. 

Luwih lengkap babagan CBD

RINGKASAN KEKUATAN

1000 MG CBD

PER BOTOL

33 MG CBD

PER LAYANAN

2000 MG CBD

PER BOTOL

66 MG CBD

PER LAYANAN

4000 MG CBD

PER BOTOL

133 MG CBD

PER LAYANAN

Kurang saka 0.3% THC

Minyak CBD sing disaranake nggunakake

MANFAAT MINYAK CBD*

Luwih lengkap babagan keuntungan CBD

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi*, Minyak Rami Spektrum Penuh*

* = Organik

KANDUNGAN KELAPA

JAMINAN KUALITAS

produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
MORE INFO

PITAKONAN PALING SERING

CBD, utawa Cannabidiol, sanajan sing paling misuwur mung siji saka akeh cannabinoid ing tanduran hemp. Ora kaya THC, CBD non-psikoaktif lan duwe akeh manfaat kesehatan potensial. Sawise ngekstrak CBD saka tanduran hemp, kita ngrumusake dadi minyak CBD kanggo nggawe minyak CBD sing paling apik kanggo para pelanggan.

Minyak CBD spektrum lengkap minangka jinis minyak CBD sing ngemot kabeh senyawa sing ditemokake kanthi alami ing tanduran ganja, kalebu cannabinoid liyane, terpenes, lan minyak atsiri. Iki beda karo "CBD isolate," sing mung ngemot CBD murni lan ora ana senyawa liyane.

Sanajan istilah tincture biasane nuduhake ekstrak herbal sing digawe karo alkohol, Minyak CBD Organik Certified dicampur karo Minyak Kelapa Fraksi Organik Certified. Produk sing padha biasane diarani Minyak CBD. Kita milih nggunakake istilah tincture minangka istilah sing luwih umum kanggo ekstrak herbal cair, lan nyambungake karo sejarah manungsa sing dawa nggunakake tincture obat adhedhasar tanduran. We offer macem-macem saka sudhut CBD Oil Tinctures dirumuske kanggo target keuntungan tartamtu. Pilih saka spektrum lengkap CBD, spektrum luas CBD, utawa tincture isolasi CBD, saben dikemas karo cannabinoid sing beda.

CBD organik ora ngemot herbisida, pestisida, organisme sing diowahi sacara genetis (GMO) utawa pupuk sing digunakake ing proses pertanian utawa manufaktur. Proses pertanian lan manufaktur CBD organik luwih resik lan luwih aman kanggo lingkungan tinimbang proses non-organik. Pestisida lan pupuk bisa nyebabake kualitas lemah, hawa lan banyu, uga ngrusak satwa. Proses pertanian lan manufaktur organik mbantu ndhukung upaya kelestarian lingkungan. Panaliten nuduhake manawa bahan konsumsi organik kaya prodhuksi, produk panganan, lan tincture minyak obat duwe mupangat kesehatan sing luwih gedhe tinimbang sing ditanam lan diproses kanthi konvensional. Panaliten sing ditindakake dening JAMA Internal Medicine nyimpulake yen mangan organik bisa nyebabake nyuda risiko kanker. Salah sawijining conto nuduhake yen wong-wong sing ngonsumsi panganan utamane organik bisa nyegah limfoma non-Hodgkin lan kanker payudara postmenopausal luwih efektif tinimbang sing jarang mangan panganan organik.

Tincture minyak CBD bisa uga duwe macem-macem keuntungan potensial, kalebu nyuda stres lan ningkatake istirahat. Padha uga duwe swasana ati-elevating lan apik efek wellness.

Kimia awak saben wong beda-beda lan iki bisa nyebabake efek CBD sing beda-beda sajrone wektu. Disaranake njupuk dosis sing padha kanggo 1-2 minggu lan mirsani efek. Yen sampeyan ora aran asil sing looking for, nambah jumlah dosis utawa frekuensi dosis kanggo nemtokake apa sing paling apik kanggo sampeyan.

Extract Labs Minyak CBD ora dimaksudake kanggo diagnosa, nambani, utawa ngobati penyakit apa wae. Ora ana jawaban sing "bener" nalika milih kekuwatan minyak CBD, amarga saben wong ngrasa efek sing rada beda amarga kimia awak individu. Mangga takon karo dhokter kanggo rekomendasi dosis. Yen dhokter ora menehi panuntun dhumateng, kita saranake miwiti karo 0.5 ml utawa 1 ml saka lenga CBD, banjur mboko sithik nambah jumlah dosis utawa frekuensi dosis yen perlu. Referensi bagean ing ngisor iki babagan "Carane Gunakake Minyak CBD" kanggo nelpon ing porsi lan kekuwatan sing bener saka wektu. Extract Labs Minyak CBD bisa dijupuk kanthi lisan utawa ditambahake ing panganan utawa ombenan.

Extract Labs Minyak CBD ora dimaksudake kanggo diagnosa, nambani, utawa ngobati penyakit apa wae. Keuntungan saka Minyak CBD bisa beda-beda saka saben wong, amarga kimia awak saben wong beda-beda. Akeh wong sing nggoleki relief saka rasa ora nyaman lan inflamasi. Minyak CBD duwe macem-macem keuntungan potensial, lan bisa digunakake ing rutinitas kesehatan saben dina kanggo nyuda rasa ora nyaman lan ketegangan. Minyak CBD uga bisa digunakake bebarengan karo produk cannabinoid liyane supaya bisa nelpon apa sing paling apik kanggo sampeyan. Apa sampeyan pengin pulih saka latihan sing abot utawa ngilangi stres kontak saka dina sing suwe ing kantor, Minyak CBD bisa uga menehi mupangat sing sampeyan goleki.

Extract Labs Minyak CBD ora dimaksudake kanggo diagnosa, nambani, utawa ngobati penyakit apa wae. Keuntungan saka Minyak CBD bisa beda-beda saka saben wong, amarga kimia awak saben wong beda-beda. Akeh wong sing golek relief saka kaku lan tension. Minyak CBD duwe macem-macem keuntungan potensial, lan bisa digunakake ing rutinitas kesehatan saben dina kanggo ningkatake swasana ati lan tenang. Minyak CBD uga bisa digunakake bebarengan karo produk cannabinoid liyane supaya bisa nelpon apa sing paling cocog kanggo sampeyan. Apa sampeyan pengin njaga keseimbangan nalika kerja utawa santai lan santai ing pungkasan dina sing suwe, Minyak CBD bisa menehi mupangat sing sampeyan goleki.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.

Laporan Lab Produk
Kanggo ngakses laporan laboratorium sing paling anyar ing format PDF kanthi resolusi dhuwur sing rinci babagan potensi, sisa pelarut, lan uji mikrobiologi, bukak database batch kita.

Kedatangan Anyar! Energi THCV Gummies

Rawuh anyar! Energi THCV Gummies
Rujuk Kanca!
MEMBERI $50, Entuk $50
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Ndaftar & Simpen 20%
Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% OFF 20% OFF pesenan pisanan sampeyan!
Matur nuwun!
Rujuk wong liya?
60% pelanggan anyar diarani pelanggan sing puas kaya sampeyan.
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Thanks kanggo ndhaptar!
Priksa email kanggo kode kupon
Gunakake kode ing checkout kanggo 20% saka pesenan pisanan!