search

Tincture njupuk organik | Minyak CBD Kanggo Pets

500mg utawa 1000mg CBD saben botol

saka: $34.99

Njupuk minyak CBD kanggo asu lan kucing minangka cara sing apik kanggo menehi keuntungan CBD kanggo kewan sampeyan. Bahan-bahan sing prasaja lan CBD sing berkualitas tinggi mesthi bakal ngasilake buntut wagging lan purr sing nyenengake! Kasedhiya ing rong ukuran.

Minangka katon ing HBO Pangopènan sing dhuwur!

Entuk 1 titik ganjaran kanggo saben $ 1 ngginakaken!

Info liyane
Info liyane
Info liyane
cbd vegan sing disertifikasi
Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

DETAIL PRODUK

Kita yakin alam nduweni kunci kesehatan kanggo kita lan pets. Njupuk Minyak CBD digawe saka bahan-bahan alami, ora ana bahan buatan, pengawet, utawa pewarna. Padha spektrum kebak, bebas gluten, lan bebas kekejeman. Saben tuku saka Njupuk CBD produk pet mbantu riset dana ing CSU Veterinary School. Extract Labs nyumbang 10% saka hasil kanggo sinau efek CBD ing sel canine.

  • Njupuk Tincture: 500mg CBD saben botol 30ml
  • Njupuk Tincture: 1000mg CBD saben botol 60ml

RINGKASAN KEKUATAN

500 MG CBD

PER BOTOL

OR

1000 MG CBD

PER BOTOL

Kurang saka 0.3% THC

Njupuk lenga sing disaranake

GAMPANG DOSAGE CHART

Entuk keuntungan lenga *

INGGRIS

Minyak Kelapa Fraksinasi*, Minyak Rami Spektrum Penuh

* = Organik

KANDUNGAN KELAPA

JAMINAN KUALITAS

produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
lenga cbn | cbn kanggo turu | cbd kanggo turu | lenga cbn paling apik | cbd kanggo turu | cbn gummies kanggo turu | cbn lenga kanggo turu | bantu turu | pitulungan turu paling apik | lenga cbd kanggo turu
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
lenga cbn | cbn kanggo turu | cbd kanggo turu | lenga cbn paling apik | cbd kanggo turu | cbn gummies kanggo turu | cbn lenga kanggo turu | bantu turu | pitulungan turu paling apik | lenga cbd kanggo turu
lenga cbn | cbn kanggo turu | cbd kanggo turu | lenga cbn paling apik | cbd kanggo turu | cbn gummies kanggo turu | cbn lenga kanggo turu | bantu turu | pitulungan turu paling apik | lenga cbd kanggo turu
MORE INFO

PITAKONAN PALING SERING

Asu lan kucing nanggapi CBD kanthi apik amarga, kaya manungsa, dheweke duwe sistem endokannabinoid. Dheweke duwe reseptor luwih akeh tinimbang sing kita lakoni, mula tincture pet kita minangka potensi sing luwih murah. CBD duweni potensi keuntungan sing padha kanggo pets kaya manungsa:

  • Ndhukung swasana ati
  • Ndhukung fokus
  • Nggampangake stres
  • Sasaran irritability

Kanggo asu lan kucing:

bobot                  jumlah

ngisor 25lbs.........0.25ml
25 lbs - 65 lbs......0.25-0.5ml
66+ lbs................0.5-1ml

CBD kanggo asu lan kucing bisa ndhukung pikiran lan awak kanca sing wulu. Kaya wong, CBD migunani kanggo wong-wong mau kanthi:

  • Ngilangake rasa ora nyaman 
  • Ngatur turu sing luwih jero, luwih lengkap
  • Ngatur napsu lan pencernaan
  • Solah tingkah gemeter
  • Kegelisahan sing tenang

Jawaban iki prasaja: kita 100% khusus kanggo kualitas, transparansi, lan kabutuhan pelanggan. Tim kita fokus kanggo nggawe produk CBD sing paling dhuwur kanthi rega sing cukup kanggo kabeh wong. Fetch nggunakake ekstraksi CO2 kanggo nggawe minyak CBD spektrum lengkap kanggo pets. Hasil lab sing didokumentasikan kanggo saben tincture kasedhiya online, supaya sampeyan bisa ndeleng persis apa sing ana ing lenga CBD pet.

CBD bisa sesambungan karo saben pet beda, nanging yen pet kesel utawa lesu, disaranake nyoba dosis sing luwih murah.

ya wis! Fetch Tincture diformulasikan minangka dosis rendah, lenga spektrum lengkap lan mung ngemot nganti 0.3% THC.

Ora, ora dianjurake kanggo menehi minyak CBD manungsa kanggo asu utawa kucing. Nalika CBD bisa menehi keuntungan kesehatan potensial kanggo pets, dosis lan potency saka lenga CBD manungsa bisa uga ora cocog kanggo wong-wong mau lan bisa nimbulaké gawe piala.

 

Penting kanggo takon karo dokter hewan sadurunge menehi produk CBD kanggo kewan sampeyan. Dokter kewan sampeyan bisa mbantu nemtokake dosis sing cocog lan menehi rekomendasi produk CBD sing dirancang khusus kanggo pets.

 

Kajaba iku, sawetara produk CBD sing dipasarake kanggo manungsa bisa uga ngemot bahan liyane sing bisa mbebayani kanggo pets. Contone, sawetara lenga CBD bisa ngemot xylitol, pemanis buatan sing beracun kanggo asu.

 

Sakabèhé, luwih becik tetep nganggo produk CBD sing digawe khusus kanggo pets lan tansah takon karo dokter hewan sadurunge menehi suplemen anyar kanggo kewan sampeyan.

Minyak CBD bisa njupuk udakara 30-45 menit kanggo miwiti lan miwiti kerja. Minyak CBD cenderung luwih cepet tinimbang CBD Hemp Bites amarga lenga luwih gampang rusak.

Minyak CBD bisa diwenehake menyang asu utawa kucing saben dina, nganti kaping pindho saben dina. Disaranake lenga CBD tambahan saben 8-12 jam yen perlu.

CBD bisa duweni potensi sesambungan karo obat-obatan tartamtu, utamane sing dimetabolisme dening ati. Penting kanggo takon karo dokter hewan sadurunge menehi CBD menyang pet sing njupuk obat liya.

Sawetara dokter kewan bisa nyaranake minyak CBD kanggo pets kanggo nyuda stres utawa nargetake irritability. Nanging, panggunaane isih anyar lan ora kabeh dokter kewan bisa ngerti. Penting kanggo takon karo dokter hewan sing ngerti babagan keuntungan lan risiko potensial lan nimbang legalitas minyak CBD ing wilayah sampeyan. 

  • Tambah sawetara tetes menyang panganan
  • Menehi sadurunge kulo mobil dawa
  • Siapke kunjungan dokter kewan
  • Nyampur menyang ngruwat krasan
  • Nalika sampeyan lagi adoh

Minyak CBD bisa uga ora nyenengake asu amarga dosis sing salah, produk sing ora apik, bedane respon individu, utawa tahan kanggo perasaan tenang CBD. Hubungi dokter hewan kanggo nemtokake dosis sing bener lan kanggo ngatasi masalah sing ana.

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.

Laporan Lab Produk
Kanggo ngakses laporan laboratorium sing paling anyar ing format PDF kanthi resolusi dhuwur sing rinci babagan potensi, sisa pelarut, lan uji mikrobiologi, bukak database batch kita.

Kedatangan Anyar! Energi THCV Gummies

Rawuh anyar! Energi THCV Gummies
Rujuk Kanca!
MEMBERI $50, Entuk $50
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Ndaftar & Simpen 20%
Gabung karo buletin rong mingguan lan entuk 20% OFF 20% OFF pesenan pisanan sampeyan!
Matur nuwun!
Rujuk wong liya?
60% pelanggan anyar diarani pelanggan sing puas kaya sampeyan.
Menehi kanca $50 mati ing urutan pisanan $150+ lan entuk $50 kanggo saben sukses referral.
Thanks kanggo ndhaptar!
Priksa email kanggo kode kupon
Gunakake kode ing checkout kanggo 20% saka pesenan pisanan!