Organik njupuk Calming Hemp bites | CBD kanggo asu

$34.99

Njupuk CBD Dog Treats minangka cara sing gampang lan enak kanggo nggabungake CBD menyang rutinitas kesehatan asu sampeyan. Asu sampeyan bakal nindakake apa wae kanggo njaluk paws ing salah siji saka iki! Saben cokotan asu ngemot 10mg CBD.

Ikon Lencana Manut Praktek Manufaktur Apik Saiki

ing Simpenan

Tuku siji-wektu utawa langganan kanggo nyimpen 25%?

Jaminan 60 Dina Dhuwit Bali!

Info liyane
Info pengiriman liyane
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Goleki lencana organik sing disertifikasi ing produk lan kaca. krim organik, krim cbd organik, topikal cbd organik...
Kabeh Extract Labs produk saka hemp thukul Amérika sing diekstrak ing Boulder Colorado. Lencana iki ditampilake karo produk rami sing ditanam ing Amerika. toko produk kita kanggo nemu keuntungan saka hemp thukul Amérika. Produk CBD | CBD topikal | Krim CBD | CBD gummies | Edibles CBD | CBD vape | CBD kanggo pets | Pet CBD | CBD Tinctures | lenga CBD
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Umume produk kita nampilake produk non-gmo, goleki lencana non-gmo dina iki ing kategori produk
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Extract Labs produk diprodhuksi ing fasilitas cGMP kanggo kesehatan lan safety, dening Minova Labs. Minova Labs minangka fasilitas uji coba rami colorado ing Lafayette Colorado.
produk cbd | cbd topikal | cbd krim | cbd lotion | produk cbd | produk cbd paling apik | CBD gummies | Edibles CBD | cbd tinctures | lenga cbd | produk cbd paling apik | Kabeh produk kita wis diuji lab pihak katelu kang ndadekake Extract Labs cGMP tundhuk. Minova Labs minangka penguji pihak katelu sing dipercaya, deleng laporan lab COA kanggo saben produk kanggo njamin keamanan lan kualitas produk.
MORE INFO

DETAIL PRODUK

Digawe nganggo CBD lan bahan organik sing bermutu tinggi, Gigitan Fetch CBD pancen kelas manungsa lan enak! Padha spektrum lengkap, gluten-free, lan kekejeman-free. Saben tuku produk pet Fetch CBD mbantu riset dana ing CSU Veterinary School. Extract Labs nyumbang 10% saka hasil kanggo sinau efek CBD ing sel canine. Saben tas ngemot 30 gigitan kanthi 300mg CBD saben tas.

INGGRIS

Bahan aktif: Minyak Rami Spektrum Penuh Organik (bagian udara)
Bahan sing ora aktif: Minyak Kelapa Organik, Molase Organik, Dedak Oat Organik, Tepung Oat Organik †

† = digawe ing fasilitas sing uga ngasilake gandum

KANDUNGAN KELAPA

Tepung Oat*, Molase*, Oat Bran*, Minyak Rami Spektrum Penuh, Minyak Kelapa*

* = Organik
** Dikempalken ing fasilitas sing padha uga ngolah gandum
KANDUNGAN KELAPA

PANJANG POTENSI

GAMPANG GAMPANG

GAMPANG DOSAGE CHART

300 MG CBD

PER TAS

10 MG CBD

PER BITE

PITAKONAN PALING SERING

Jawaban iki prasaja: kita 100% darmabakti kanggo kualitas, transparansi, lan kabutuhan pelanggan. Tim kita fokus kanggo nggawe produk CBD sing paling dhuwur kanthi rega sing cukup kanggo kabeh wong. Fetch nggunakake ekstraksi CO2 kanggo nggawe CBD spektrum lengkap kanggo pets. Asil lab sing didokumentasikake kanggo saben produk kasedhiya online, supaya sampeyan bisa ndeleng persis apa sing ana ing CBD pet sampeyan.

Asu nanggapi kanthi apik kanggo CBD amarga, kaya manungsa, dheweke duwe sistem endokannabinoid. Dheweke duwe reseptor luwih akeh tinimbang sing kita lakoni, mula cokotan pet kita duweni potensi sing luwih murah. CBD duweni potensi keuntungan sing padha kanggo pets kaya manungsa:

  • Ndhukung swasana ati
  • Ndhukung fokus
  • Nggampangake stres
  • Sasaran irritability

CBD bisa sesambungan karo saben pet beda, nanging yen pet kesel utawa lesu, disaranake nyoba dosis sing luwih murah.

Kita ora nyaranake nggunakake cokotan asu Fetch kanggo kucing, amarga panganan iki ngemot molase.

Kanggo asu lan kucing:

Ing 25lbs | .25 ml

25-65 lbs | .25 - .5 ml

66+ | .5 - 1 ml

CBD kanggo asu bisa ndhukung pikiran lan awak asu. Kaya wong, CBD migunani kanggo asu kanthi:

  • eases sumelang 
  • ngatur turu sing luwih jero, luwih lengkap
  • ngatur napsu lan pencernaan
  • Soothes prilaku gemeter
  • Bisa tenang uneasiness utawa weteng

Napa Pilih Extract Labs?

Sing mbedakake kita karo perusahaan CBD liyane yaiku kita ora mung merek, nanging uga lab cGMP. Nduweni lan ngoperasikake saben aspek proses manufaktur saka pabrik nganti produk nggawa tingkat bangga, kualitas, lan kepemilikan sing dhuwur. Akeh lini produk kita duwe macem-macem cannabinoids cilik, kalebu CBD, CBDa, CBG, CBGa, CBN, lan CBC, sing dirumusake khusus kanggo ningkatake kesejahteraan konsumen. Maca liwat review pelanggan lan kiriman media sosial, siji krungu crita saka kasusahan lan marasake awakmu. Kisah-kisah kasebut minangka ngelingake kita babagan tujuan asli pendiri kita, lan apa sing ndadekake kita dadi visi bareng babagan kesehatan adhedhasar tanduran sing bisa diakses kabeh.